• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپ تاپ چه مارکی بخرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
hp 4540 a تضمین شده هست
البته الان دلار شده 2400 با این قیمت بخر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اول ايسر بعد اسوس ... hp فقط سرطانه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
طرف DELL اصلا نرو ، به جز بعضی مدل ها بقیه شون آشغال هستن.

3 سال ِ Dell دارم ، خدارو شکر همه چیزش خوبه و جادار xD

mehranshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویندوز 8 کی روی لپ تاپا نصب میشه؟

نظرتون چیه تا اومدن ویندوز 8 صبر کنم؟

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام .
منم توصیه میکنم HP بگیر 4540 هم مدل خوبیه من 2 ماهه دارمش خیلی خوب کار میکنه نکات مثبتش : کیفیت بدنه عالی (الومینیومی) ، صفحه نمایش خوب ،قدرت گرافیکی بالا و ... تنها ایراد این مدل (کلا لپتاپهای HP ) سرعت پایین هارد هست که موقع بالا اومدن ویندوز زیادی لفتش میده .!

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
اول ايسر بعد اسوس ... hp فقط سرطانه

واگیردار که نیست ! بقیه سیستم هارو مریض نکنه !
من چند ساله لپتاپهای HP استفاده میکنم هیچکدوم هیچ ایرادی نداشتن نمیدونم شاید شانس شما بوده که مشکل داشته ولی بدون تعصب دیدم که لپتاپهای HP بعضیهاشون اکش هم مشکل اساسی داشته پس توصیه میکنم حتما با گارانتی معتبر بگیرید .

mehranshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

sb1370

Registered User
لایک‌ها
4
Fingerprint سیستم تشخیص اثر انگشت. برای امنیت بیشتر

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
توی ایران و سر جریان لپ تاپ گارانتی هارو جدی بگیرین. حتما حتما توی مغازه سریال کارت گارنتی و دستگاه و جعبه ی دستگاه رو بدونه خجالت و رو در بایستی چک کنید. اگه روتون نمیشه بگین یه خاطره بد دارم و از این چاخان پاخانا !
بعد نکته ی بعدی اینه که اخر سر دیگه داشتین از مغازه میومدین بیرون پول بدین. یه بار ما داشتیم دستگاه میخرییم, یارو اورد از انبارش,روشن کردیم و همه چی خوب بود تا لحظه ی اخر دیدیم تو صفحه چند تا پیکسل سفیده و روشن تر از بقیه جاهاش.یارو زیر بار نمیرفت میگفت باز کردم ماله شماست و ببرید گارانتی اونا مسولن !! یعنی اگه پول رو داده بودیم تموم رفته بود تو پاچمون چون گارانتی ها سر پیکسل سوخته کلی می پیچونن.
الان بهترین گارانتی ها به نظر من یکی مادیرانه یکی هم ایران رهجو. در ضمن از پایتخت هم خرید نکنید.اونجا فقط به درد دیدن و چک ردن میخوره ,که البته دیگه به اون دردم نمیخوره .برید پایین سمت ولی عصر بخرید ارزونتره. در ضمت گول کیف و ماوس اشانتیون رو هرگز نخورید چون فوقش یک ماه کار کنه.البته کیف سونی من الان دو ساله داره کار میکنه ولی قیافه نداره و راحت نیست.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من چند ساله لپ تاپ رو از ۱۰ ساعت روشن گذاشتم در روز تا روزی ۲۴مداوم . من دل رو توصیه می کنم که هم قویه هم ارزون . یک بار سر دانلود یه نرم افزار نمی تونستم pausکنم ۳ روز روشن بود

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شاید باورت نشه
ایسر داشتم حدود 2ماه و 24 روز روشن بود آخ هم نگفت
ولی اچ پی تا دو روز نشده...صداش دراومد

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شاید باورت نشه
:lol:یک سره روشن بود ؟2 ماه 24 روز رو ؟
اگه اینه پیش به سوی خرید ایسر

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اگه كسي اين حرفو ميزد باور نميكردم
ولي خودم استفاده كردم

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

mehranshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی ایران و سر جریان لپ تاپ گارانتی هارو جدی بگیرین. حتما حتما توی مغازه سریال کارت گارنتی و دستگاه و جعبه ی دستگاه رو بدونه خجالت و رو در بایستی چک کنید. اگه روتون نمیشه بگین یه خاطره بد دارم و از این چاخان پاخانا !
بعد نکته ی بعدی اینه که اخر سر دیگه داشتین از مغازه میومدین بیرون پول بدین. یه بار ما داشتیم دستگاه میخرییم, یارو اورد از انبارش,روشن کردیم و همه چی خوب بود تا لحظه ی اخر دیدیم تو صفحه چند تا پیکسل سفیده و روشن تر از بقیه جاهاش.یارو زیر بار نمیرفت میگفت باز کردم ماله شماست و ببرید گارانتی اونا مسولن !! یعنی اگه پول رو داده بودیم تموم رفته بود تو پاچمون چون گارانتی ها سر پیکسل سوخته کلی می پیچونن.
الان بهترین گارانتی ها به نظر من یکی مادیرانه یکی هم ایران رهجو. در ضمن از پایتخت هم خرید نکنید.اونجا فقط به درد دیدن و چک ردن میخوره ,که البته دیگه به اون دردم نمیخوره .برید پایین سمت ولی عصر بخرید ارزونتره. در ضمت گول کیف و ماوس اشانتیون رو هرگز نخورید چون فوقش یک ماه کار کنه.البته کیف سونی من الان دو ساله داره کار میکنه ولی قیافه نداره و راحت نیست.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
ممنون از پاسخ شما بسیار عالی بود

شنیدم لپ تاپ هایی که مشکل دارن میرن گارانتی و تعمیر میشن قیمت این لپ تاپ ها نصف میشه

برای اطمینان از سالم بودن لپ تاپ باید شماره سریال لپ تاپ تو سایت مربوطه وارد کنیم تا ببینیم لپ تاپ تعمیری هست یا نه

این درسته؟

mehranshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید باورت نشه

والا دیگه قاطی کردم هرکی یه مارکی پیشنهاد میکنه مغزم مختل شده :دی

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اکثر کسانی که نظر میدن خوب فقط یک لپ تاپ دارن . اگه لپ تاپشون خراب شه یعنی تمام لپ تاپای با اون برند مزخرفن و اگر خوب کار کنه که برعکس .
شما باید بگی دقیقا برای چی میخوای لپ تاپ بگیری . اگه میخوای خوب کار کنه یه مارک خوبه اگه میخوای امکاناتش خوب باشه یکی میخوای کلاس بگذاری یکی و قیمتشم مهمه یکی . فقط نه برند بلکه چه مدلی .

mehranshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکثر کسانی که نظر میدن خوب فقط یک لپ تاپ دارن . اگه لپ تاپشون خراب شه یعنی تمام لپ تاپای با اون برند مزخرفن و اگر خوب کار کنه که برعکس .
شما باید بگی دقیقا برای چی میخوای لپ تاپ بگیری . اگه میخوای خوب کار کنه یه مارک خوبه اگه میخوای امکاناتش خوب باشه یکی میخوای کلاس بگذاری یکی و قیمتشم مهمه یکی . فقط نه برند بلکه چه مدلی .

برای کارم به لپ تاپ نیاز دارم این لپ تاپ شاید در روز 4 ساعت یا 6 ساعت خاموش بشه و همیشه به اینترنت متصل هست

فقط میخوام کار کنه

1 ماه خراب نشه

amin_sooltan

Registered User
لایک‌ها
19
من خودم مغازه دارم
به نظرم اصلا به مارک نیست
بیشتر به مشخصات لب تابت توجه کن هرچی بالاتر باشه بهتره
خیلی هم به شانس آدم مربوطه من خودم الان 3 ساله hp سری کامپک دارم مثل .. داره کار میده ولی یه بنده خدایی از خودم یدونه کامپک خرید بعد 2 ماه خراب شد !!!

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
شما لپتاپ با گارانتی معتبر بخر ، نگران خراب شدنش هم نباش
اگه مشکلی پیش بیاد گارانتی ردیفش میکنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا