pcyord
Registered User
hp 4540 a تضمین شده هست
البته الان دلار شده 2400 با این قیمت بخر
البته الان دلار شده 2400 با این قیمت بخر
طرف DELL اصلا نرو ، به جز بعضی مدل ها بقیه شون آشغال هستن.
اول ايسر بعد اسوس ... hp فقط سرطانه
:lol:یک سره روشن بود ؟2 ماه 24 روز رو ؟شاید باورت نشه
ایسر داشتم حدود 2ماه و 24 روز روشن بود آخ هم نگفت
ولی اچ پی تا دو روز نشده...صداش دراومد
ممنون از پاسخ شما بسیار عالی بودتوی ایران و سر جریان لپ تاپ گارانتی هارو جدی بگیرین. حتما حتما توی مغازه سریال کارت گارنتی و دستگاه و جعبه ی دستگاه رو بدونه خجالت و رو در بایستی چک کنید. اگه روتون نمیشه بگین یه خاطره بد دارم و از این چاخان پاخانا !
بعد نکته ی بعدی اینه که اخر سر دیگه داشتین از مغازه میومدین بیرون پول بدین. یه بار ما داشتیم دستگاه میخرییم, یارو اورد از انبارش,روشن کردیم و همه چی خوب بود تا لحظه ی اخر دیدیم تو صفحه چند تا پیکسل سفیده و روشن تر از بقیه جاهاش.یارو زیر بار نمیرفت میگفت باز کردم ماله شماست و ببرید گارانتی اونا مسولن !! یعنی اگه پول رو داده بودیم تموم رفته بود تو پاچمون چون گارانتی ها سر پیکسل سوخته کلی می پیچونن.
الان بهترین گارانتی ها به نظر من یکی مادیرانه یکی هم ایران رهجو. در ضمن از پایتخت هم خرید نکنید.اونجا فقط به درد دیدن و چک ردن میخوره ,که البته دیگه به اون دردم نمیخوره .برید پایین سمت ولی عصر بخرید ارزونتره. در ضمت گول کیف و ماوس اشانتیون رو هرگز نخورید چون فوقش یک ماه کار کنه.البته کیف سونی من الان دو ساله داره کار میکنه ولی قیافه نداره و راحت نیست.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
شاید باورت نشه
ایسر داشتم حدود 2ماه و 24 روز روشن بود آخ هم نگفت
ولی اچ پی تا دو روز نشده...صداش دراومد
اکثر کسانی که نظر میدن خوب فقط یک لپ تاپ دارن . اگه لپ تاپشون خراب شه یعنی تمام لپ تاپای با اون برند مزخرفن و اگر خوب کار کنه که برعکس .
شما باید بگی دقیقا برای چی میخوای لپ تاپ بگیری . اگه میخوای خوب کار کنه یه مارک خوبه اگه میخوای امکاناتش خوب باشه یکی میخوای کلاس بگذاری یکی و قیمتشم مهمه یکی . فقط نه برند بلکه چه مدلی .