ممنون از پاسخ شما بسیار عالی بود
شنیدم لپ تاپ هایی که مشکل دارن میرن گارانتی و تعمیر میشن قیمت این لپ تاپ ها نصف میشه
برای اطمینان از سالم بودن لپ تاپ باید شماره سریال لپ تاپ تو سایت مربوطه وارد کنیم تا ببینیم لپ تاپ تعمیری هست یا نه
این درسته؟
منم با حرفت موافقم . گارانتی لپ تاپ خیلی مهمه . داداش من دو ماه پیش N4050 dell گرفت با گارانتی مادیران . قیمت لپ تاپهای dell با این گارانتی خیلی مناسبتر از زیگورات بود ضمن اینکه خدمات مادیران هم یکی از گارانتی های معتبر hp و dell هست .از تعمیرکارا سوال کن ببین قطعه کدوم لپ تاپ بیشتره تو بازار که اگه مشکلی هم پیش اومد گارانتیش نپیچونه . گارانتی خیلی خوبه و حتما با گارانتی بگیر ولی نه مثل زیگورات که پول دو تا لپ تاپو میگیره .
به گمونم بر عکس گفتی .اول دل و ایسوس بعد اچ پی اخر سونی اگرم خیلی مایه داره مک بگیرهاگه مایه داری فقط وایو بگیر وبس (سونی)
اگه هم کمتر میخوای خرج کنی اچ پی
دنبال دل و ایسوس و اینا هم نرو که شاکی زیاد دارن
به گمونم بر عکس گفتی .اول دل و ایسوس بعد اچ پی اخر سونی اگرم خیلی مایه داره مک بگیره
دیگه نظرات متفاوته . چوت با ایسوس دل و ایسر کار کردم این طبقه بندی رو انجام دادم .اتفاقا من یه دل وستزو داشتم اونم خیلی قوی هستخوب از نظر شركتهاي OEM كار . ايسوس و ايسر تو سطح بالا تري هست . لپتاپ هاي سوني بردشون توليد شده شركت فاكسكان هست . البته اپل هم همينطور. دل هم سري وسترو زياد عالي نيست . ولي سري استوديو عالي تره