Persiana
مدیر بازنشسته
این آقاهه که تقریبا مسن هستش کیه که با اینا عکس گرفته
اگر اون آقای مو سفید با کراوات سفید منظورتونه فکر کنم محمود کلاری باید باشن.
این آقاهه که تقریبا مسن هستش کیه که با اینا عکس گرفته
اگر اون آقای مو سفید با کراوات سفید منظورتونه فکر کنم محمود کلاری باید باشن.
نه خدایی من کاری به حجابش ندارم. مثلا خود دختر استاد فرهادی رو تو عکسا نگاه کن، راحت ایستاده. اما لیلا خانم تو این عکس یجوریه انگار اسلحه گرفتن جلوش و خشکش زده! :دی البته مدل لباسش خیلی به این حالت عین میخ و چوب خشک شدنش کمک کرده و کلا تو این لباس داد میزنه راحت نیست. ولی عکسای دیگش رو دیدم خوب بود غیر از این یکی که تکی هست.از دست ما مردم ديگه عليرضا جان !
راست وايسه ميگيم چرا راست وايساده ، چپ وايسه ميگيم چرا چپ وايساده
حجاب رو سفت بگيره يه چيزي ميگيم ، شل بگيره يه چيزي ميگيم ..
بنده خدا مظلوم و سرپايين وايساده براش جريان نسازن ..
آفرین و مرحبا به لیلای عزیز که حقا دختر همون پدر با حسن و کمالاته
در مورد حجابش هم مثل معتمدآریا یا خیلی کسان دیگه که رفتن اونور و روسریشونو برداشتن میتونست برداره ولی عقده نداره و نمیخواد وارد جنجال و هوچی گری بشه
(حکومت هم کاری به کار معتمدآریا و بقیه نداشت فقط یکم هارت و پورت کردن همین)
حالا اونهايكه رفتن اونجا بي حجاب شده يعني خيلي كاره بدي كردن به نظرتون!!!!!!!!!!:hmm:
ممنون که عکس را توی آرشیوت داشتی
این عکس رو دائی البرز عزیز در صفحه اول گذاشته بودن و گویا الان دیگه باز نمیشه ، فکر کردم با وجود اینکه قدیمی یه دیدن دوبارش خالی از لطف نباشه
به امید آمرزش و شادی روح علی حاتمی
مطمئن باش از قبل براش خط و نشون کشیده بودن وگرنه لیلا هم دوست داره مثل بقیه بازیگرای دنیا زیباییشو نشون بدهنه آقا فرزاد من اینجوری نگفتم اگر دقت کرده باشی گفتم که مثل اونا این کار رو نکرد منظورم این بود با توجه به حساسیتهایی که توی این کشور هست لیلا خانم هنرمند مثل اونا خودشو گم نکرده و بی حجاب نرفته روی سن
واقعا باید در مورد لباس پوشیدنش مشورت کنه
این لباساش دیگه داره خیلی ضایع میشه
این بار در کن، لیلا حاتمی با دو لباس دیده شد. یکی در مراسم فرش قرمز کن که با لباسی سبزرنگ وارد مراسم شد. لباسی که خیلی چنگی به دل نمی زد. اما در نهایت او که برای اهدای جایزه بزرگ کن، روی استیج فراخوانده شده بود، با لباس سفید و مشکی و طراحی گل قرمز، توانست به خوبی بدرخشد و جبران مافات کند. او همراه با این لباس، صندل پاشنه بلند مشکی هم به پا کرده بود و جواهراتی ظریف و در عین حال کار دست، پوشیده بود.
نتیجه اعتماد لیلا به طراحان داخلی به جای طراحانی همچون اسکادا، قرار گرفتن در لیست 10 زن خوش لباس در کل فستیوال کن، به عنوان یکی از مهم ترین گردهمایی های جهانی است. گردهمایی که بخش مد و پوشش در آن، به اندازه متن ماجرا یعنی سینما و رقابت های فرهنگی، مهم است.