درود دوست گلمسلام.
حافظه SSD از نوع mSATA تو رنج 64 تا 128 گیگ چی دارین؟
نو و دست دوم؟
درود دوست گلمسلام دي وي دي رايتر چي داريد پ.خ بديد لطفا
درودسلام دوستان
کسی کارت شبکه اینتل 1000 داره دوتا لازم دارم خش قیمت قیمت همکاری لطفا [email protected]
درود دوست گلمسلام و عرض ادب
وقتتون بخیر
اینطور سی پی یویی رو دارم، اگه شما موجود دارین قیمت چند فروش؟ تکی و عمده؟
اگرم ندارین خریدار هستید یا خیر؟ حدود 20 تا ازش دارم.
cpu intel core 2 duo e8700 3.5 ghz / 6m / 1333
خرید و اعتماد سازی رو می تونیم از طریق ایسام یا همین سایت هم انجام بدیم.
دروداقای حسینی این کیسی که ازتون خریداری کردم گارانتی داره یا خیر چطوریه؟نوشته تو سایت گارانتی گرین ولی هیچ کارت ضمانتی داخل کارتن پیدا نکردم بنده؟X6 CHALLENGER BLACK
سلام ممنون سعید جان شکر خدا مال من سالم هستدرود دوست گلم
متاسفانه این کالا به کارمون نمیاد ممنونم از پیشنهادتون
درود
این کالا مال شرکت گرین هستش . و خدماتش مال این شرکته . ولی کارتی به نام گارانتی داخل این کیسها نیست . شرایط گرانتی به این صورته که وسایل الکترونیکی داخل کیس مثل فن و پنل و پورتها گارانتی دارن و خود کیس هم به محض تحویل دید که ضربه داره هر فروشنده ای موضف به تعویضش هستش
درود دوست گلمسلام اقای حسینی بنده قصد خرید Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2133MHz دارم میخواستم ببینم این رم رو کی موجود میکنید؟
تو این فرکانس از برند معتبر چی دارید تایمینگش اگه پایینتر هم شد بهتره
درود علی جاندوستان عزیز اقای حسینی کارت GIGABYTE G1 970 GAMING اوردن من همین الان ازشون خریدم یه دونه کسانی که میخوان زودتر بخرن از ایشون که تعداد محدوده ممنون از اقا سعید عزیز:general107::general107::general107::general107:
مادربرد بنده sabertooth z77 و cpu بنده i7 2600 و به گفته دوستان رم بیشتر 2133 ساپورت نمیکنه
ایا میتونم روی این سیستم رم 2400 ببندم و مشکلی ایجاد نمیکنه؟
با این تفاسیر بنده باید باس 1866 بگیرم البته از اون اقایی که قبلا برد رو ازش گرفتم میگفت رم مورد استفاده رو بردش 1866 بوده.دوست گلم خیلی وقتها بالای 98 درصد اگر رم باس بالاتر بگذارید روی سیستمتون مادربورد با اخرین باسی که ساپورت میکنه اون رو میشناسه و در دو درصد باقیمونده سیستم بالا نمیاد و رم رو نمیشناسه .
به نظر بنده اگر رم روی سیستمتون کافبیه زیاد به فکر خرید رم نباشید تا اینکه سیستمتون رو ارتقا بدید چون الان که تحقیق کردم متوجه شدم که مادربورد شما تا باس 1866 ساپورت میکنه
به سلامتی دادا کارت غولیه برو حالشو ببراقای حسینی کارت 970 G1 Gaming من رسید بسیار عالی ودربسته بندی شیک و کلا همه چی تموم از همه مهمتر کارت REV1.0 هست وسری اول که چیپ اون سامسونگ هست وقدرت بی همتایی داره دستتون درنکنه با تشکر از شما وزحمتهای همیشگی من برای شما.یا علی.
مرسی ممنون قابلدار نیست.به سلامتی دادا کارت غولیه برو حالشو ببر
مدلی که از کروشیال گفتید با اون 1866 کینگستون موجود بازار فرقی ندارن انتخاب با شمابا این تفاسیر بنده باید باس 1866 بگیرم البته از اون اقایی که قبلا برد رو ازش گرفتم میگفت رم مورد استفاده رو بردش 1866 بوده.
در حال حاضر ایا رم با این باس دارید یا نه؟
نظرتون در مورد رم Crucial Ballistix Tectical Tracer 8GB 4GBx2 CL8 چیه با توجه به اینکه تایمینگ خوبی هم داره یا اینکه بهتره رم با باس 1866 بگیرم