ممنون جناب حسینی
با ماچو میتونم اور کنم پردازنده رو؟ main board هم giga h97 gaming 3.
درود
متاسفانه مادربوردتون قابلیت اورکلاک نداره عزیزم برای اورکلا ک این پردازنده باید Z97 تهیه کنید
سلام آقای حسینی سوال داشتم و قیمت میخواستم بی زحمت:
برای مصارف متوسط میکس میخوام یه سیستم رو عوض کنم . الان بین پردازنده کاوری و یک i5 هسول مردد موندم. اطلاع دارم پردازشی هسوله قوی تر ولی علاقه به AMD دارم و گرافیکش میکن قویه . توصیه شما چیه در این مورد. کدوم به صرفه تر و کدوم روموجود دارید . بسیار ممنون.
موارد قبلی که قیمت گرفتم ازتون پا برجاست. جور بشه با هم سفارش میدیم
درود دوست گلم
AMD و اینتل هر دو کمپانیه پرقدرتی هستن همیشه برای خرید بین این دو جنگ و جدل بوده و هست .
ای ام دی بعضا به خاطر قیمت مناسب و کاراییه خوبش انتخاب بهتری هستش ولی یه سری مسائلی در ای ام دی وجود داره . مثلا وقتی خدای نکرده خراب بشه مادربورد برای تست بابت اینکه چی خرابه گیر نمیاد و خیلی سخت گیر میاد .
در سالهای اینده اگر مادربوردو یا پردازنده خراب بشن متاسفانه پیدا کردن این قطعات دشواره
ولی اینتل مشکلات این چنینی خیلی کم داره و تا به حال در حالت عادی پردازنده اینتل خراب ندیدیم مگر اینکه فشار مضاعف روی پردازنده بیارن .
مدلها و موجودیه ما در سایت لیون هستش
http://lioncomputer.ir/
سوالی بود در خدمتیم
سلام آقای حسینی
کیبرد A4Tech Bloody B120 کی موجود میشه؟
درود دوست گلم
متاسفانه فعلا موجود نبست و ما خودمون منتظریم بسیار کیبرد پر فروشیه
سیستم من امروز به بهترین نحو ممکن رسید . باز هم از جناب حسینی ممنونم .
//
مهرزاد جان تو که خیلی کار درستی عزیزم مبارکت باشه مشتری خوب و قدیمیه لیونننن
مبارکت باشه عزیز
در ضمن با تمام دقت سیستمت بسته شده
سلام جناب حسینی وقت بخیر
4 تا رم 2 گیگ ddr2 1066 سینک دار دوئل چنل می خواستم
درود حامد جان
الان کینگستون موجوده و 79 تومان هر 4 گیگش
برند درست و حسابی تر موجود نبود عزیزم
تشكر مي كنم از آقاي حسيني بابت ارسال سريع 970 G1 Gaming كه پريروز ازشون خريداري كردم .
كيس و اسمبل قطعاتي كه سه هفته پيش هم برام جمع كرديد فوق العاده است . لايك داري آقاي حسيني :general601:
بنده و مجموعه لیون انجام وظیفه کردن عزیزم و مبارکتون باشه در ضمن
" فنش بچرخه "