سلام بهترین هارد اکسترنال موجود 1ترابایت چی هست و قیمت لطفا؟؟؟
درود دوست گلم
معمولا این کلمه بهترین روی کالاها سازنده نیست . یعنی اکثرا مثل همن و تفاوت انچنانی در کیفیت و سرعت ندارن فقط یه سری از هاردها از سایر هاردها خیلی کوچولو بهتره .
مثلا سری adata ها که بعضیهاشون ضد ضربه و ضد ابن یا مثلا سری ultra وسترن و یا a80 سیلیکن پاور
سلام....
خسته نباشید.میخواستم ببینم اگه یک کیس کامل با قیمت حدود پنج میلیون و نیم یا یکخورده بالا پایین برای گیم بخواید پیشنهاد بدید چه قطعاتی رو توصیه می کنید.
ممنون.
درود دوست گلم
بدون مانیتور و کیبرد و موس و اسپیکر ؟
جناب حسینی مینی کیس هم موجود دارید + مادربرد biostar a68n-5000
درود مهرداد جان
تنیوس گرین هستش حدودا 106 تومان و مادربورد هم همین مدل رو میتونیم تقریبا 242 تومان تقدیم کنیم
سلام اقای حسینی عزیز خسته نباشید! یکسوال ازتون داشتم ایا شما کارت یا هرچیزی برای افزاییش پورت های ساتا دارید؟؟؟ من با کمبود پورت مواجه شدم! میخواستم بپرسم به نظر شما باید چیکار کنم؟؟> ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
درود محسن جان
قبلا کارت بوده فکر میکنم ولی امروز همکارای بنده براتون پرسو جو کردن نبود عزیزم
سلام یک جفت گیم پد شوک دار دوبل ینی دو دسته باشه میخاستم در حد 30 تا40 تومن
موجود نمیکنید؟
در ضمن یک موس خوش دست در حد 20-30 تومن هم معرفی کنین خیلی بزرگ و سنگین نباشه ممنون
درود
وحید جان ما چون کالاها اورجینال فقط کار میکنیم این کالاها رو از فروشگاههای لوازم جانبی باید پیدا کنی عزیزم
موس هم میتونی سریهای a4tech و فراسو رو تهیه کنید توی این رنج قیمت
سلام آقای حسینی
من سی پی یو i7 4790k دارم که از سایت خودتون خریدم میخواسم یه خنک کننده از سایتتون بخرم چند مدل انتخاب کردم میخواسم بدونم بین این مدل ها کدومشون بهتره و تو بازیهای سنگین خوب خنک میکنه
DeepCool NeptWin V2 CPU Cooler
ThermalRight HR-02 Macho BLACK CPU Cooler
Deepcool Ice Blade Pro Ver. 2
درود
دو تا فن اولی رو پیشنهاد میکنم هر دو عالی هستن
سلام میخواستم بدونم قیمت یک رم دو گیگ ddr2 و گرافیک 512 pci e ddr2چقد میشه ؟؟؟ ممنون
درود
در رمهای DDR2 ی بازار غیر اورجینال زیاده اگر اورجینال باشه بالا 65 تومانه باید بخرید و کارت گرافیک رو حدودا زیر 40 تومان
درود
کیس antec p280 موجود میشه؟
درود
متاسفانه موجود نیست عزیزم