با عرض سلام اقای حسینی
فقط کبس خالی مدنظرم بود تو همون رنج قیمت
امروز هم عضو سایتتون شدم
درود مجدد
فرهاد جان توی این رنج پیشنهاد ما به شرح زیر هستش : البته باید بگم که پیشنهادهای مختلفی میشه داد و ما در مقابل تغییر در خدمتیم و برای تهیه کالا تیم لیون در خدمت شماست
m.b asus B85 plus
CPU i5 4460
HDD 1TB WD blue
RAM adata 4GB*2 1600 V2 XPG
VGA r7 260X or GTX 750
case Green X1
power corsair VS650 or Green 600w HP or
dvd rw samsung or asus or liteon
قطعات بالا در حد بودجه شماست .
ولی باز اگر بخواید راندمان بالاتری داشته باشه میتونید تغییرات بیشتری رو روش اعمال کنید
در ضمن بعضی وقتها برندها مهم نیستن مگر اینکه خاصیت و کیفیت و یا قطعه خاصی روش به کار رفته باشه و یا رویوهای خوبی داشته باشن
سلام قصد خرید یه سیستم برای بازی دارم نهایت نهایت 3500 تموم شه. قطعاتی که نیاز دارم عبارت است از:
Cpu
Main
Ram
SSD
Vga
Monitor
Case
Power
هارد 2 ترابایت ، درایو نوری ، کیبورد ، موس و اسپیکر دارم.
سلام عباس جان
عباس جان شما هم با این بودجه انتخابهای زیادی دارید ولی پیشنهادی زیاد ادمو سر در گم میکنه . پیشنهاد فعلی ما به شرح زیر هستش عزیزم :
Cpu i5 4690 K
Main Z97 asus مدلهای اینها توی کارایی های مختلف نهایتا بین 2 تا 7 درصد راندمان فرق داشته باشن بستگی به نوع کارکرد شما دارن . برندهای دیگه هم هستش
4GB*2 adata or Gskill or kingston hyperx Ram
SSD برندهای مختلفی وجود داره با مشخصات مختلف intel 520 120gb توی رنج قیمت این مدل مناسبه
Vga GTX 750 Ti 2Gb
Monitor ASUS VX238 or asus VX229 or samsung S24D395HP مدل 238 به دلیل اینکه 1 ملی ثانیه هستش برای گیم مناسبتره
Case green x1 دلیل پیشنهاد ما و تاکید بر این مدل اینه که توی رنج قیمتی خودش از نظر کیفیت و جادار بودن و جا شدن کارتهای بزرگ و فنهای مختلف مناسبه
Power green 700w hp or corsair cx750
قطعات فوق حدودا فکر میکنم 200 تومان بالاتر از بوجوده شماست عزیزم .
در ضمن اگر خواستید چیزهایی رو تغییر بدید پیشنهاد میکنم یک عدد فن خوب برای پردازنده بخرید و این پردازنده رو در معمول میتونید اورکلاک کنید و کارایی بیشتر از 4790 رفرنس داشته باشید . و اگر میخواید بدون دردسر ارتقا بدید پیشنهاد میکنم 4790 i7 بخرید
برای بالاتر از بردن کیفیت بازی میتونید کارت گرافیک بهتری بخرید . مثلا اگر نمیخواید اورکلاک کنید و رم با باس پایینتر بردارید میتونید مادربوردهای b85 بخرید و پردازنده رو 4790 معمولی و رم با باس 1600
برای تهیه قطعات ما کاملا در خدمتیم
سلام رم زیر رو میخوام موجود دارید؟
patriot viper3 black mamba 2*4 GB 1866
درود جناب غفاری عزیز
متاسفانه این رمها رو خیلی وقته که موجود نداریم و اگر از قبل دارید و میخواید مشابهش رو بخرید میتونید اون رو بفروشید و مدلهای جدیدتر خریداری نمایید