• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من نفهمیدم آخرش تو چه جور موجودی هستی ! هر روز یک ساز جدید می زنی.
ضمنا پرسپولیس 3-1 می بره.
دانشمند جان ، خیلی دیگه پرسپولیسی بازی در نیار ، نگاهی هم به واقعیت بنداز ببین چی داره میگزره.. هرکی نتیجرو به نفع استقلال گفت دلیل نمیشه که استقلالی باشه یا هر چیزه دیگه ای ..

منم بعد از بازی با راه آهن پیش بینیمو میگم:f34r:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نفهمیدم آخرش تو چه جور موجودی هستی ! هر روز یک ساز جدید می زنی.
ضمنا پرسپولیس 3-1 می بره.
دانشمند عزیز ، آدم نباید چشماشو ببنده و حقایقو نبینه.
پرسپولیس بازی رفتو برد ، بازی برگشت هم قطعاً مال استقلاله.
در ضمن خودت میدونی که من استقلالی هم نیستم.
در ضمن فوتبال قابل پیش بینی نیست ، حالا اینکه من گفتم 2-1 میبره که حتماً نمیبره ، شاید 3-1 برد
71.gif

احتمال مساوی هم زیاده ، شایدم باخت.
شما نمیخواد خودتو ناراحت کنی ، اینایی که گفتم فقط در حد یه پیش بینیه !!!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پرسپولیس بازی رفتو برد ، بازی برگشت هم قطعاً مال استقلاله.
چه قانون باحالی!

با شرایط موجود و اینکه استقلال حتما به برد احتیاج داره 100% استقلال هجومی تر بازی میکنه ولی پرسپولیس هم نشون داده که تو بدترین شرایط جلوی استقلال کم نمیاره. اینبار هم مطمئن باشید همین طوری میشه. پس احتمال تساوی از همه چیز بیشتره.

راستی تو این بازی برگشت استقلال میزبانه یا پرسپولیس؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
فهرست محرومان هفته 22 و 23 ليگ برتر

در هفته 22 ليگ برتر از ميان تيم‌هايي كه هنوز بازي‌هاي خود را در اين هفته برگزار نكرده‌اند، چهار بازيكن سه اخطاره هستند كه به شرح زير است:

استقلال: حسين كاظمي
استقلال اهواز: ميلاد مي‌داودي
پاس: حنيف عمران‌زاده
مس كرمان: عليرضا دغاغله
محرومان هفته بيست و سوم نيز تا قبل از برگزاري ساير ديدارهاي هفته 22 به شرح زير است:
برق شيراز: مجتبي انصافي
ذوب آهن: اسماعيل فرهادي
سايپا: احمد مومن زاده و امير هوشنگ سعادتي (اخراج در بازي گذشته)
فجر سپاسي: بابك پورغلامي

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
خداداد عزيزي در گفت‌وگو با فارس

ليگ ايران تا سال 8008 هم حرفه‌اي نمي‌شود

خبرگزاري فارس: خداداد عزيزي گفت: با روند كنوني كه ليگ فوتبال ايران طي مي‌كند نه تنها تا 2008 كه تا سال 8008 هم حرفه‌اي نمي‌شويم.

مهاجم سابق تيم ملي ايران در پاسخ به خبرنگار فارس در خراسان رضوي درباره مهلتي كه فيفا و A.F.C در رابطه با حرفه‌اي شدن ليگ‌هاي آسيايي تا سال 2008 ميلادي داده‌اند افزود: متاسفانه با روندي كه ليگ فوتبال ايران طي مي‌كند نمي‌توان تضميني داد كه طي يك سال باقي مانده مسئله حرفه‌اي شدن تيم‌ها شكل واقعي به خود گيرد.
سرپرست تيم فوتبال ابومسلم خراسان اظهار داشت: وقتي تيم ما طي دو روز سه بازي انجام مي‌دهد، اما پيش از آن ده روز تعطيل و بعد از آن روز تعطيل است چطور مي‌توان آينده حرفه‌اي را براي اين ليگ پيش‌بيني كرد.
عزيزي با اشاره به اين‌كه تيم‌هاي ليگ برتري به جز چند تيم كه زير پوشش شركت‌هاي دولتي بزرگ هستند هيچ‌گونه امكاناتي براي حرفه‌اي شدن ندارند گفت: ما بايد در اولين گام روي مسائل پايه كار كنيم و پس از سر و سامان دادن آن به مسائل ديگر بپردازيم.
وي در رابطه با به كارگيري داوران جوان و كم تجربه از سوي كميه داوران براي بازي‌هاي ليگ برتر اظهار داشت: پيشنهاد مي‌كنم براي بازي‌هاي اين ليگ به خصوص در بازي‌هاي مهم از داوران با تجربه استفاده شود و داوران جوان پس از قضاوت در ليگ‌هاي پايين‌تري در بازيهاي ليگ برتر به كار گرفته شوند.
او با اذعان به گفته رئيس كميته داوران مبني به اينكه نتيجه حدود 10 بازي ليگ برتر توسط داوران رقم خورده است افزود: هر چند نمي‌خواهم كارم به كميته انضباطي كشيده شود، اما بايد فكري به حال اشتباهات داوران كرد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
فهرست محرومان هفته 22 و 23 ليگ برتر

در هفته 22 ليگ برتر از ميان تيم‌هايي كه هنوز بازي‌هاي خود را در اين هفته برگزار نكرده‌اند، چهار بازيكن سه اخطاره هستند كه به شرح زير است:

استقلال: حسين كاظمي
استقلال اهواز: ميلاد مي‌داودي
پاس: حنيف عمران‌زاده
مس كرمان: عليرضا دغاغله
محرومان هفته بيست و سوم نيز تا قبل از برگزاري ساير ديدارهاي هفته 22 به شرح زير است:
برق شيراز: مجتبي انصافي
ذوب آهن: اسماعيل فرهادي
سايپا: احمد مومن زاده و امير هوشنگ سعادتي (اخراج در بازي گذشته)
فجر سپاسي: بابك پورغلامي
جالبه ! یه مدتیه پرسپولیس هوس بازیکن محروم نکرده...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
به گزارش خبرنگار مهر، آخرین دیدار استقلال در سال 85 را می توان یکی از حساس ترین بازی های این تیم در سالی برشمرد که روزهای پایانی آن را پشت سر می گذاریم. آبی پوشان به خوبی ارزش امتیازات بازی های پیش رو را می دانند و واقفند که برای رسیدن به قهرمانی از هرگونه لغزش باید پرهیز کرد. نام حریف تفاوت نمی کند استقلال باید از تساوی و شکست پرهیز کند، موردی که با اجرای آن آبی پوشان به صدر جدول نزیدک شدند.

استقلال به یک قدمی سایپا رسیده و با 3 امتیاز به صدر می رسد. آنها باید این امتیاز را در مصاف با راه آهن دشت کنند تا هم نشین سایپا در صدرجدول شوند. قطعا مرفاوی می داند میثاقیان و راه آهن غیر قابل پیش بینی و تشنه پیروزی بر بزرگان هستند. توقف سایپا و غلبه بر پرسپولیس دستاورد میثاقیان با راه آهنی است که خود را شیفته شکست غول های تهرانی می خواند.

دردیگر بازی از هفته بیست و دوم مسابقات لیگ برتر ملوان به دیدار مس کرمان می رود. ملوان که فولاد و راه آهن را نزدیک تر از قبل به خود می بیند برای فرار از سایه تیم های قعر نشین باید در خانه مس را شکست دهد. شکست دوباره برای احمدزاده و شاگردانش می تواند در حکم تبعید به رده های انتهایی جدول باشد.

روز جمعه با برگزاری دیدار بین تیم های سایپا و برق شیراز، مسابقات هفته بیست و سوم لیگ برتر نیز آغاز می شود. پس از 4 تساوی پی در پی آیا سایپا راهی جز شکست برق شیراز دارد؟ برای ماندن در صدر جدول سایپا باید برق را شکست دهد، حتی اگر دایی 5 بازیکن خود را نداشته باشد و داورها به نفع حریفش سوت بزنند.

جمعه - 25/12/85
هفته بیست و دوم
راه آهن تهران - استقلال تهران
ملوان بندر انزلی - مس کرمان
هفته بیست و سوم
سایپا - برق شیراز

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
حاضرم با ضد فوتبال استقلال را شکست دهم / تیم های من همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس خوب بازی کرده اند
سرمربی تیم فوتبال راه آهن گفت: برای من مهم نیست چه قضاوتی در خصوص بازی تیم راه آهن می کنند بلکه حاضرم استقلال را شکست دهم حتی اگر متهم به ضد فوتبال شوم.
اکبر میثاقیان با بیان این مطلب به خبرنگار مهرگفت: من در هر تیمی که مربیگری کرده ام ابتدا به دنبال ارائه فوتبال تهاجمی هستم و به بازی تدافعی تمایلی ندارم اما با این حال برخی از دوستان بیش از اندازه به من لطف دارند و مرا متهم می کنند که میثاقیان و تیم هایش ضد فوتبال بازی می کنند. صادقانه بگویم حاضرم تیم راه آهن ضد فوتبال بازی کند و بتواند با کسب حداکثر امتیازات در ادامه مسابقات لیگ برتر به دسته اول سقوط نکند.
میثاقیان افزود: نقاط ضعف و قوت استقلال را بخوبی می شناسم . می دانم این تیم از چه جایی ضربه پذیر است. شکست استقلال برای ما از چند جنبه دارای اهمیت است نخست اینکه باعث می شود تیم ما از نظر روحی و روانی تقویت شود و سال 85 را نیز با پیروزی به اتمام برسانیم.
سرمربی تیم فوتبال راه آهن از غیبت سهراب انتظاری و داود مهابادی در بازی برابر استقلال خبر داد و گفت: به غیر از این دو بازیکن باقی بازیکنان را با آمادگی کامل در اختیار داریم.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام عجیبه نه به اون که 10 تا 10 تا خبر بچه ها قرار می دادن نه این که حتی نتیجه دیدار استقلال رو کسی نگفته :blink: l

تيم استقلال تهران عصر جمعه با پيروزي مقابل راه آهن تهران،دريك قدمي صدرجدول رده‌بندي رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران قرار گرفت.

استقلال تهران 2 راه آهن 1

گل‌هاي تيم استقلال تهران را در اين ديدار "پيروز قرباني" در دقيقه ‪۳۴‬ و "علي انصاريان" در دقيقه ‪ ۷۶‬به ثمر رساندند.

"فرزاد مجيدي" هافبك تيم استقلال تهران در دقيقه ‪ ۸۱‬بازي به اشتباه دروازه تيم خودي را باز كرد.

سایپا 1 برق شیراز 1

تيم سايپا در هفته‌هاي گذشته مقابل تيم‌هاي ابومسلم خراسان، راه آهن تهران، ملوان بندر انزلي و پرسپولس تهران به نتيجه تساوي دست يافته بود.

"ستار زارع " در دقيقه ‪ ۲۵‬براي برق شيراز و "ابراهيم شكوري" در دقيقه ‪ ۴۷‬براي تيم سايپا تهران در اين ديدار گلزني كردند.

ملوان بندر انزلی 2 مس کرمان 1

گل‌هاي اين ديدار را "امير خدا مرادي" دردقايق ‪ ۴۶‬و ‪ ۴۷‬براي تيم ملوان بندرانزلي و "ابراهيم تقي پور " در دقيقه ‪ ۹۰+۳‬براي مس كرمان به ثمر رساندند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من پرسپولیس - استقلال این دفعه مساوی می کنن.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آقا امروز بازی پرسپولیس ساعت چنده؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ظاهراً سو ئ تفاهمی پیش اومده ، (پستمو ادیت کردم) من اصلاً قصد جسارت نداشتم.:blush:
از Zirnevis عزیز هم معذرت میخوام.
9.gif

امیدوارم به بزرگواری خودشون ، جسارت بنده ی حقیر رو عفو کنن.
9.gif

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
بازی پرسپولیس و پاس چند چند شد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما هم عجب غلط املایی هایی میگیری ها

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
جدول بازی های لیگ ( از سایت 90 جدول رو برداشتم)

attachment.php

فایل های ضمیمه

• table.jpg
    table.jpg
    31.6 KB · نمایش ها: 50

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
نادر دست نشان سرمربی تیم مس کرمان برکنار و فرهاد کاظمی جانشین وی شد

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حیف شد ، فرهاد کاظمی هر جا بره ، عالی کار میکنه ، اگه یه کم مسئولین سپاهان زود تر اقدام میکردند ، فصل بعد سرمربی سپاهان بود !!!

بالا