• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
با تشکر از دوست عزیزم EASPORTS بابت قرار دادن نتایج دیروز و تبریک پیروزی سپاهان با نتیجه ای عالی باید عرض کنم مس کرمان من فکر می کردم با تعویض مربی راحت می تونه از سد راه آهن بگذره چون زمین خودش بازی می کرد.
فولاد هم که دست اولیه!!

من یه بار دیگه نتایج رو اینجا قرار می دم :

▪ مس کرمان 1 - راه آهن تهران 1
▪ فجرشهید سپاسی شیراز 2 - ملوان بندرانزلی صفر
▪ پیکان تهران صفر - فولاد سپاهان 4
▪ فولاد خوزستان صفر - صباباتری تهران 1

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشکر از دوست عزیزم EASPORTS بابت قرار دادن نتایج دیروز و تبریک پیروزی سپاهان با نتیجه ای عالی باید عرض کنم مس کرمان من فکر می کردم با تعویض مربی راحت می تونه از سد راه آهن بگذره چون زمین خودش بازی می کرد.
فولاد هم که دست اولیه!!

من یه بار دیگه نتایج رو اینجا قرار می دم :

▪ مس کرمان 1 - راه آهن تهران 1
▪ فجرشهید سپاسی شیراز 2 - ملوان بندرانزلی صفر
▪ پیکان تهران صفر - فولاد سپاهان 4
▪ فولاد خوزستان صفر - صباباتری تهران 1
سپاسگذارم از بابت تبریک .
من به مربی گری جناب فرهاد خان اعتقاد زیادی دارم ، ایشون هر تیمی برند ، باعث تحولات شگفت انگیزی میشند.
منتها دیروز میزبان بودن مس با میهمان بودنش چندان تفاوتی نداشت ، چون ورزشگاه بدون تماشاگر بود ، و از این نکته هم نباید گذشت که تیم راه آهن داره برای بقا در لیگ برتر تلاش زیادی میکنه.

فولاد خوزستان رو یکی از دسته اولیها بدونید ، و این به نفع سایر تیمها هم هست ، چون فصل اینده تیم بسیار خوب نفت وارد لیگ برتر میشه و سه تیم اهوازی با اون زمین ها و اب و هوای نامساعد چندان خوشایند نیست.

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
5 دقیقه به آخر بازی مونده و 1-1 هستن.
مطمئنا با همین نتیجه تموم میشه.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
بازی تموم شد. یک بر یک مساوی . اول نیکبخت برای پرسپولیس گل زد بعد علیزاده برای استقلال . هر دوگل هم نیمه اول بود.

بازی پاس و ابومسلم 1 بر 1 مساوی تمام شد.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پرسپولیس موقعیت های گل زیادی داشت ، و در کل خیلی بهتر از استقلال بود.
این نتیجه بیشتر از همه به نفع سایپا و سپاهان شد.
که از این بابت خوشحالم.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازی تموم شد. یک بر یک مساوی . اول نیکبخت برای پرسپولیس گل زد بعد علیزاده برای استقلال . هر دوگل هم نیمه اول بود.

بازی پاس و ابومسلم 1 بر 1 مساوی تمام شد.
در آخرین بازی هم ذوب آهن یک بر صفر در فولاد شهر مغلوب استقلال اهواز شد تا مکان سومی استقلال اهواز با یک بازی کمتر نسبت به سایر تیمها محفوظ بماند.
تنها بازی عقب افتاده پس از 23 هفته رقابت ، بازی سپاهان - استقلال اهواز هستش که با توجه به اینکه دو تیم پشت سر یکدیگر قرار دارند ، بازی حساسی خواهد بود.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
حیف از این همه موقعیتی که پرسپولیس از دست داد.
ضمنا یه خبر بد:
کعبی در همین بازی اولش مصدوم شد و سه هفته نیست.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
در آستانه دیدار با پرسپولیس؛
فرهاد کاظمی دو بازیکن مس کرمان را اخراج کرد
سرمربی جدید مس کرمان دو بازیکن این تیم را به دلیل بی انضباطی در تمرین عصر امروز ، از این تیم اخراج کرد .

به گزارش خبرنگارمهر، علیرضا دغاغله و شاهین خیری به علت درگیری درتمرین عصر امروز این تیم که درزمین تربیت کرمان برگزارشد، ازسوی فرهاد کاظمی سرمربی جدید مس ازلیست بازیکنان این تیم کنارگذاشته شدند.

دغاغله و خیری در حین انجام بازی درون تیمی در اواخرتمرین عصر امروز برسرنواختن یک ضربه ایستگاهی با یکدیگر درگیری مختصری پیدا کردند که کاظمی بلافاصله آنها را از تمرین اخراج و به این دوبازیکن اعلام کرد برای تسویه حساب با تیم دردفترباشگاه حضوریابند .

این اتفاق درحالی رخ داد که تیم فوتبال مس کرمان در دومین مسابقه تحت هدایت کاظمی عصر روزجمعه این هفته در ورزشگاه آزادی میهمان پرسپولیس تهران است.

تیم فوتبال مس کرمان که بعد از تساوی با راه آهن بدون وقفه تمرینات آماده سازی خود را پیگیری می کند، عصرپنجشنبه برای برگزاری این مسابقه به تهران سفرخواهد کرد و جمعه شب و پس از دیداربا پرسپولیس به کرمان بازمی گردد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بازی های امروز

سپاهان 1 سایپا 0
19.gif

ابومسلم 1 استقلال تهران 1
استقلال اهواز 1 پیکان 0
برق 1 پاس 0

با این نتایج استقلال رفت صدر جدول.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
برنامه هفته بیست و پنجم تا بیست و هفتم لیگ برتر

فدراسیون فوتبال برنامه هفته‌های بیست و پنجم تا بیست و هفتم پیکارهای فوتبال قهرمانی باشگاه‌های برتر کشور را اعلام کرد. برنامه بازی‌ها و محل مسابقات به شرح زیراست :

هفته بیست و پنجم
پنج شنبه 23 فروردین ماه
فجرسپاسی - پرسپولیس ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه حافظیه شیراز
صباباتری - ملوان ساعت 30/16 ‬ورزشگاه درخشان رباط کریم

جمعه 24 فروردین ماه
ذوب آهن - پیکان ساعت30/16 - ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر
فولادخوزستان - راه آهن ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه تختی اهواز
مس کرمان - ابومسلم ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه سلیمی کیا کرمان
سایپا - استقلال اهوازساعت 30/.15 - ‬ورزشگاه انقلاب کرج
استقلال تهران - برق شیراز ساعت 30/17 - ورزشگاه آزادی تهران

یکشنبه 26 فروردین ماه
پاس - فولاد مبارکه ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه دستگردی تهران

هفته بیست و ششم
پنج شنبه 30 فروردین ماه
راه آهن - صباباتری - ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه اکباتان تهران

جمعه 31 فروردین ماه
فولاد مبارکه سپاهان - استقلال تهران ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه نقش جهان اصفهان
ملوان - ذوب آهن ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه تختی انزلی
ابومسلم خراسان - فجر سپاسی شیراز ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
برق شیراز - مس کرمان ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه حافظیه شیراز

یکشنبه دوم اردیبهشت
استقلال اهواز - پاس تهران ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه تختی اهواز
پرسپولیس - فولاد خوزستان ساعت30/16 - ‬ورزشگاه آزادی
پیکان - سایپا ساعت30/16 - ‬ورزشگاه ایران خودروتهران

هفته بیست وهفتم
جمعه هفتم اردبهشت ماه
ذوب آهن - سایپا ساعت 30/15- ‬ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر
پاس - پیکان ساعت 30/16 - ورزشگاه دستگردی تهران
ملوان - راه آهن ساعت30/16 ‬ورزشگاه تختی انزلی
فولاد خوزستان - ابومسلم ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه تختی اهواز
فجرسپاسی شیراز - برق شیراز ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه حافظیه شیراز
استقلال تهران - استقلال اهواز ساعت 30/17 - ‬ورزشگاه آزادی

یکشنبه نهم اردیبهشت ماه
مس کرمان - فولاد مبارکه ساعت30/16 - ‬ورزشگاه سلیمی کیا کرمان
صباباتری - پرسپولیس ساعت17 - ‬ورزشگاه آزادی

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برنامه هفته بیست و پنجم تا بیست و هفتم لیگ برتر

یکشنبه 26 فروردین ماه
پاس - فولاد مبارکه ساعت 30/16 - ‬ورزشگاه دستگردی تهران

گمون کنم ، اعلام شد ، این بازی به تاخیر افتاد.
چون سپاهان چهارشنبه ی آینده ، به مصاف العین خواهد رفت.:)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
نایج بازی های امروز

پرسپولیس 4 مس کرمان 0

صبا باطری 1 ذوب آهن 2

راه آهن 1 فجر سپاسی 1

ملوان بندرانزلی 1 فوداد 1

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فرهاد کاظمی در جمع خبرنگاران :
بازی ما نقطه مقابل پرسپولیس بود / من مقصر شکست تیم هستم
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان گفت: برخلاف پرسپولیس که به وحدت تاکتیکی و هماهنگی کامل رسیده بود ، تیم مس نتوانست تاکتیک های مورد نظر خود را در زمین پیاده کند.
به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد کاظمی پس از شکست 4 بریک تیمش برابرتیم فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب درجمع خبرنگاران گفت: پرسپولیس فوتبال قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشت. این تیم درنیمه اول به مراتب بهتر از ما بازی کرد و حتی می توان مدعی شد برخلاف تیم ما ، پرسپولیس کاملا به وحدت تاکتیکی و هماهنگی لازم دست یافته و ما هنوز نتوانستیم تحول مثبتی درتیم مان ایجاد کنیم و بازی را واگذارکردیم.

وی با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش گفت: درهفته گذشته تلاش کردیم تغییراتی درنوع بازی تیم مس بوجود آورده و تاکتیک این تیم را در استفاده از بازی هوایی به انجام بازی زمینی تغییر دهیم اما نتوانستم در این راه موفق عمل کنیم و بازی را به پرسپولیس واگذارکردیم.

سرمربی تیم فوتبال مس کرمان خاطرنشان کرد: نیمه اول ، پرسپولیس به مراتب بهتر ازما بازی کرد و صاحب چندین موقعیت گلزنی شد و می توانست با بیش ازچهارگل به رختکن برود، اما روند بازی درنیمه دوم تغییر کرد . ما پا به پای پرسپولیس دویدیم و این تیم از سه توپی که روی دروازه مس آورد به 3 گل رسید . البته نمی خواهم شکست تیمم را توجیه کنم . ما تلاش خود را انجام دادیم اما نتیجه را واگذار کردیم.

وی ادامه داد: بازیکنان ما تلاش بسیاری را متحمل شدند اما باید اذعان کنم که در اواخر فصل انجام تغییرات تاکتیکی دشوار است . از تلاش بازیکنانم راضی هستم . شاید اشتباهات من باعث شکست تیم شد. بضاعت ما به همین اندازه بود .

کاظمی با ابراز رضایت ازعملکرد تیم داوری گفت: کمک داور در صحنه به ثمر رسیدن گل دوم پرسپولیس به خوبی دستور به ادامه بازی داد و به همراه دیگر داوران عملکرد خوبی داشتند. نباید شکست تیم را به کار آنها مرتبط کرد. ما بد بازی کردیم و نتیجه را از دست دادیم .

وی خاطرنشان کرد: من پیش ازبازی گفته بودم دربرابرپرسپولیس بدنبال آینده نگری و نتیجه گیری در فصل آینده خواهیم بود.

وی در پاسخ به این سئوال که نظرمدیرعامل باشگاه مس کرمان از وارد کردن شوک به مجموعه این تیم چیست؟ اظهار داشت: پاسخ این سئوال را باید ازمدیرعامل باشگاه پرسید، اما من معتقدم وارد کردن شوک به تیم به این معنا نیست که معجزه ای صورت بگیرد. باید با توجه به توانایی خود پیش برویم و مس کرمان از پتانسیل بالایی برخوردار است . آقای دست نشان زحمات زیادی را برای این تیم متحمل شده است و خوب نتیجه گرفتند. من نیز تلاش می کنم تا تیم را بین رده های چهارم تا هشتم بایستد . اگر قرار باشد در فصل آتی نیز سرمربی مس کرمان باشم قطعا با شناخت کامل ، تیم هماهنگی خواهم ساخت.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سرمربی راه آهن پس از توقف برابر فجرسپاسی:
حق ما پیروزی بود / ازعملکرد بازیکنانم راضی هستم
اکبر میثاقیان گفت: پیروزی مقابل فجر حق راه آهن بود اما پس از به هدر رفتن ضربه پنالتی ما ، بازیکنان تیم نتوانستند در زدن ضربات نهایی موفق عمل کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرمربی تیم فوتبال راه آهن که پس ازتساوی مقابل فجرسپاسی درجمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: دربازی امروزبیش از 10 موقعیت گلزنی را به راحتی از دست دادیم، ضمن اینکه داور3 پنالتی مسلم ما را نادیده گرفت.

وی ادامه داد: پیروزی در این دیدارحق راه آهن بود اما پس از به هدر رفتن ضربه پنالتی، بازیکنان تیم نتوانستند به شکل منطقی از ضربات نهایی استفاده کرده و زمینه برتری تیم را فراهم کنند.

میثاقیان همچنین تاکید کرد: ازعملکرد بازیکنان تیم راضی هستم و از آنها به خاطر ارائه این بازی خوب تشکرمی کنم زیرا علی رغم نتیجه بدست آمده شاگردانم تمام تلاش خود را برای موفقیت به کاربستند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سرمربی فجرسپاسی پس از توقف برابر راه آهن:
تعجب می کنم چرا راه آهن نتوانست برنده این بازی باشد / عنوان دهمی برای فجر کمتر از قهرمانی نیست
غلامحسین پیروانی گفت: به برتری تیم راه آهن در این مسابقه اعتراف می کنم اما تعجب می کنم چرا این تیم نتوانست برنده این بازی باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی که پس ازتساوی مقابل راه آهن درجمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: می دانستم دیداربا راه آهن سخت تر از مسابقه با استقلال وپرسپولیس است زیرا آنها چیزی برای ازدست دادن نداشتند و بی محابا به سمت دروازه ما حمله می کردند.

وی ادامه داد: باید به برتری تیم راه آهن در این مسابقه اعتراف کنم، چون آنها برجریان بازی مسلط بودند اما تعجب می کنم چرا این تیم نتوانست برنده این بازی باشد.

پیروانی همچنین تاکید کرد: پس از زدن گل برتری، برخلاف نظرمن تیم عقب آمد وهمین مسئله باعث شد تیم راه آهن صاحب موقعیتهای فراوانی برای گلزنی شود.

وی در خصوص جایگاه تیم فجر در پایان فصل اظهار داشت : کسب عنوان دهمی هم برای تیم فجرسپاسی کمتر ازقهرمانی نیست زیرا ما درسه دوره گذشته لیگ برترحتی 300 میلیون تومان هم هزینه نکرده ایم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
رئیس هیات فوتبال استان فارس در گفتگو با مهر خبر داد:
بازی فجرسپاسی - پرسپولیس لغو شد
رئیس هیات فوتبال استان فارس از لغو دیدار تیم های فوتبال فجرسپاسی شیراز - پرسپولیس به دلیل در پیش بودن سفر هیات دولت به این استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، این دیدار که در چارچوب مسابقات هفته بیست و پنجم لیگ برتر باشگاه های کشور قرار بود روز پنجشنبه در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار شود به علت سفر رئیس جمهوری و هیات همراهش به استان فارس لغو شد.

هادی آیت الهی رئیس هیات فوتبال استان تهران با تایید این خبر به خبرنگار مهر گفت: شورای تامین استان فارس طی نامه ای به هیات فوتبال استان فارس خواستار عدم برگزاری بازی فجرسپاسی شیراز - پرسپولیس شده است.

وی ادامه داد: از آنجائیکه نیروی انتظامی و ماموران امنیتی استان فارس روی حضور رئیس جمهور و هیات همراهش دراستان فارس تمرکز خواهند کرد امکان کنترل امنیت بازی یاد شده را با حضور بیش از 30 هزار تماشاگر در ورزشگاه حافظیه نخواهند داشت.

رئیس هیات فوتبال استان فارس خاطرنشان ساخت: در نامه ای به فدراسیون فوتبال خواستار تعویق زمان بازی فجرسپاسی - پرسپولیس شده ایم. آنچه مسلم است بازی فوق در تاریخ اعلام شده از سوی فدراسیون فوتبال برگزارنخواهد شد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
پرسپولیسم شانس نداره! الآن هم که روی دور افتاده بازیش لغو میشه ...

بالا