• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
رئیس مستعفی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در گفتگو با مهر:
شرافت قضایی ام را با هیچ چیز عوض نمی کنم / نمی توانم بعضی حقایق را بازگو کنم/ پاسخ دایی را نمی دهم
عبدالرحمن شاه حسینی دقایقی پس از استعفای خود از ریاست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: شرافت قضایی ام را با هیچ چیز عوض نمی کنم.
رئیس مستعفی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از استعفای دسته جمعی اعضای این کمیته در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : مسائلی پشت پرده فوتبال وجود دارد که نمی توانم آنها را بازگو کنم و مصلحت هم نیست که این مسائل برای افکارعمومی بازگو شود.
شاه حسینی افزود: تمام مسائلی که توان بازگویی آن را داشتم را در متن استعفا نامه ام مطرح کرده ام و امیدوارم مسائل مطرح شده توانسته باشد تا حدودی حقایق را روشن کند.
وی در خصوص اینکه آیا برای استعفا از سمت خود تحت فشار قرار داشتید یا خیر، گفت: کمیته انضباطی تاکنون درهیچ تصمیمی تحت تاثیر عوامل بیرونی قرار نداشته و همواره به صورت مستقل عمل کرده است.
شاه حسینی در خصوص اظهارات علی دایی مبنی بر اینکه شاه حسینی فاقد صلاحیت داوری است، گفت : در این که بنده در زمینه داوری تخصصی ندارم حرف دایی را می پذیرم ولی بنده همواره در کارم از همکاران مجرب داوری استفاده کردم و قرار هم نیست رئیس کمیته انضباطی به مسائل داوری اشراف کامل داشته باشد.
وی افزود: نمی خواهم در این مقطع پاسخ دایی را بدهم ولی تصمیمی که کمیته انضباطی در مورد وی اتخاذ کرد عین عدالت بود و هنوز هم دایی را مستحق چنین حکمی می دانم.
منبع

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
در آغاز دیدار تیم های پیکان و برق شیراز ؛
مهاجم پیکان سکته کرد/اصلانیان رو به بهبودی است
مهاجم تیم فوتبال پیکان تهران در دقیقه اول بازی با برق شیراز دچار حمله قلبی شد و به بیمارستان الزهرا(س) شیراز منتقل شد.
به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین اصلانیان مهاجم تیم فوتبال پیکان تهران که در بازی روز گذشته برابر برق شیراز از ابتدا در ترکیب تیمش قرار گرفته بود در همان دقیقه اول بازی دچار حمله قلبی شد و زمین را ترک کرد.

تلاش پزشکان مستقر در ورزشگاه برای کمک به این بازیکن نتیجه نداد و به ناچار وی را به بیمارستان الزهرا(س) شیراز منتقل کردند تا درمان های تکمیلی روی وی صورت گیرد.

خوش نظر سرپرست تیم فوتبال پیکان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید این خبر در مورد آخرین وضعیت اصلانیان گفت: پس از معایناتی که پزشکان انجام دادند مشخص شد وی دچار حمله قلبی شده است که خوشبختانه با تلاش گروه پزشکی از خطر مرگ نجات یافت.

وی ادامه داد: ظاهرا یکی از رگ های قلب او دچار گرفتگی شده است که پزشکان معالج در تلاشند با دارو این گرفتگی را برطرف کنند.

به گفته خوش نظر، امیرحسین اصلانیان در حال حاضر در شیراز بستری است و تا روز دوشنبه نیز در این شهر تحت مداوا قرار خواهد داشت.

منبع

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هفته بیستم و دوم رقابتهای لیگ برتر - جام خلیج فارس /
تساوی صدرنشین در مشهد/ سایپا دو امتیاز دیگر از دست داد
دیدار تیم های فوتبال ابومسلم و سایپا در چارچوب هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ برتر با نتیجه تساوی به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه دیدارهای هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ برتر از ساعت 14 امروز دو تیم ابومسلم و سایپا در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد به مصاف هم رفتند که دو تیم در پایان 90 دقیقه به تساوی یک بریک دست یافتند.

در نیمه اول این دیدار احمد مقدسی پور در دقیقه 42 تنها گل ابومسلم را به ثمر رساند اما در شروع نیمه دوم این تیم سایپا بود که توسط جواد آشتیانی به گل تساوی دست یافت.

حملات دو تیم تا پایان بازی نتیجه ای در بر نداشت و در نهایت دو تیم به تساوی یک بریک دست یافتند. در دقیقه 71 این دیدار امیرهوشنگ سعادتی از تیم سایپا با دریافت دومین کارت زرد از رفیعی داور این دیدار از زمین بازی اخراج شد.

با این تساوی سایپا با 45 امتیاز همچنان در صدر جدول رده بندی قرار دارد و ابومسلم نیز با 33 امتیاز در رده چهارم قرار دارد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
رییس کمیته انضباطی در گفتگو با مهر:
کمیته انضباطی با اقتدار به کارش ادامه می دهد / عده ای می خواهند برایم پاپوش درست کنند
عبدالرحمان شاه حسینی گفت: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با اقتدار به روند فعالیت گذشته خود ادامه خواهد داد و به هیچ کجا وابسته نخواهد بود.
رییس کمیته انضباطی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: در جلسه ای که با آقای هاشمی سرپرست فدراسیون فوتبال برگزار کردیم بسیاری از مشکلات بررسی شد و امیدوارم از این پس کمیته انضباطی همچنان بتواند مقتدرانه به کار خود ادامه دهد.

شاه حسینی افزود: بازگشت من و اعضای کمیته انضباطی به فدراسیون فوتبال به دلیل این بود که عملکرد چندماهه این کمیته مورد توجه و رضایت مسئولین و مردم بود و امیدوارم بتوانیم با ادامه همین روند، بیش از پیش به وضعیت فوتبال کشور کمک کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که اگر شورای عالی استیناف مجددا تصمیمات کمیته انضباطی را نقض کند چه واکنشی نشان خواهد داد ، گفت: شورای عالی استیناف برای این تشکیل شده تا در خصوص آرای کمیته انضباطی نظر دهد و چه بسا در بسیاری موارد بتواند آن را بدرستی اصلاح کند اما چنانچه خلاف این اتفاق افتاد شما در آن زمان واکنش کمیته انضباطی را خواهید دید. بگذارید تا پیش از این اتفاق حرفی نزنم.

شاه حسینی در پایان گفت: من بارها گفته ام و بازهم تاکید می کنم تمامی تیم ها نزد من یکسان هستند. روزی که پرسپولیس در دیدار دربی موفق شد استقلال را شکست دهد در رختکن این تیم بودم و البته در جشن قهرمانی شن سا هم شرکت کردم. من با محمد نصرتی هم عکس دارم . با این حساب شما بگویید اگر شاه حسینی با علی منصوریان عکس انداخته و استقلالی معرفی می شود، حتما پرسپولیسی، شن سایی و پاسی هم هست چون با این تیم ها هم عکس دارد. به نظر من عده ای می خواستند برای من پاپوش درست کنند که خوشبختانه مردم و جامعه ورزش پی به نیات آنها بردند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دیدار معوقه هفته بیستم و یکم رقابتهای لیگ برتر - جام خلیج فارس /
پیروزی استقلال با دو گل قربانی / رقابت در صدر جدول جذاب تر شد
تیم فوتبال استقلال با کسب سه امتیاز دیدار برابر ملوان فاصله خود با تیم صدرنشین رقابتهای لیگ برتر را به سه امتیاز رساند.
به گزارش خبرنگار مهر، در تنها دیدارباقی مانده هفته بیست و یکم رقابتهای لیگ برترعصر امروز دو تیم استقلال و ملوان به قضاوت رحیم رحیمی در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم رفتند که در پایان تیم فوتبال استقلال موفق شد با شکست حریف خود یک گام دیگر به صدر جدول نزدیکتر شود.

در این دیدار دو تیم در نیمه اول بازی کم رمق و کم تحرکی را به نمایش گذاشتند اما در نیمه دوم فوتبال جذابی را از سوی هر دو تیم شاهد بودیم. در دقیقه 46 این دیدار پیروز قربانی مدافع استقلال به اشتباه دروازه تیمشان را باز کرد تا ملوان با روحیه بالاتری نیمه دوم را آغاز کند. اما استقلال برای جبران گل خورده بر تعداد حملات خود افزود و با چهره ای کاملا هجومی توانست در دقیقه 74 از روی سانتر سیاوش اکبرپور و ضربه سر پیروز قربانی به گل تساوی دست یابد.

پس از این گل بازهم استقلال حملات خود را ادامه داد و توانست در دقیقه 89 و از روی ضربه راه دور و تماشایی سیاوش اکبرپور به دومین گل دست پیدا کند. حملات ملوان در دقایق پایانی راه به جایی نبرد تا استقلال با کسب سه امتیاز این دیدار به سه امتیازی سایپا برسد.

در پایان رقابتهای هفته بیست و یکم و دوم تیم فوتبال سایپا با 45 امتیاز از 22 بازی در صدر جدول رده بندی قرار دارد و تیم استقلال با 42 امتیاز از 21 بازی در رده دوم قرار دارد.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
استقلال به سختي ملوان را شکست داد؛
يک قدم تا صدرنشين

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران – درست دو ساعت بعد از سوت پايان بازي ابومسلم و سايپا ، استقلال با توجه به توقف صدرنشين فاصله خودش را با تيم اول به سه امتياز رساند که اين اختلاف نيز در تنها بازي عقب مانده مقابل راه آهن قابل جبران خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران آبي پوشان تهران پس از توقف صدرنشين مقابل ملوان قرار گرفتند و در حالي که تا دقيقه 75 با يک گل از حريف عقب افتاده بودند در نهايت با نتيجه دو بر يک به پيروزي دست يافتند.
در آغاز نيمه دوم بازي يوسفي به اشتباه دروازه استقلال را باز کرد اما آبي پوشان با گل هاي قرباني و سياوش اکبرپور صاحب برتري شدند تا با اختلاف سه امتياز همچنان در مکان دوم جدول باقي بمانند.
انتهاي خبر // پایگاه اطلاع رسانی فوتبال ایران //www.FootballIran.ir

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دايي: نتيجه بدي نگرفتيم
با خداداد خاطرات خوبي دارم

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران – سرمربي تيم سايپا پس از تساوي تيمش مقابل ابومسلم گفت: بازي مقابل ابومسلم در مشهد كار سختي است و اعتقاد دارد بد نتيجه نگرفتيم.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ علي دايي كه به دليل محروميت، از جايگاه ويژه ورزشگاه ثامن شاهد اين بازي بود، در پايان به خبرنگاران گفت: ابومسلم تيم قدرتمندي است و مربي خوبي دارد. در اين بازي حريف سرسختي داشتيم و تساوي در مشهد نمي‌تواند نتيجه بدي باشد.
دايي درخصوص رويارويي با خداداد عزيزي گفت: من با خداداد خاطرات بسيار خوبي دارم. اميدوارم او در ابومسلم موفق باشد تا نسل جديدي از مربيان جوان، جاي مربيان سنتي را بگيرند.
وي درخصوص داوري اين بازي گفت: صحبت در اين مورد مثل آب در هاون كوبيدن است. اين برايم جاي سئوال دارد كه داور، بازيكن ما را به دليل انجام دو خطاي ساده اخراج مي‌كند. بهتر است در اين مورد حرفي نزنم چون فايده‌اي ندارد.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عزيزي:تيم من براي اين بازي استرس داشت
ديگر در مورد داوري نظر نمي‌دهم

خبرگزاري فوتبال ايران – سرمربي ابومسلم پس از تساوي خانگي برابر سايپا در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران اظهار داشت: بدليل محروميت و مصدوميت‌هاي اجباري تغييرات زيادي در تيم ايجاد كرديم و 7 بازيكن جديد را روانه ميدان ساختيم اما با اين وجود بازيكنان جديد بد كار نكردند.
وي در ادامه افزود: در مجموع نه تيم ما روح داشت نه تيم سايپا. بازيكنان ما به خاطر فشار شكست مقابل استقلال اهواز براي اين بازي استرس داشتند به همين دليل نتوانستند خواسته‌هاي ما را برآورده سازند.
عزيزي تصريح كرد: گل سايپا بر روي كم‌تجربگي بازيكنان ما به ثمر رسيد. بازيكنان ابومسلم به گفته‌هاي تاكتيكي من كمتر توجه كردند كه تمام آنها منجر شد كه 3 امتياز را با يك امتياز تغيير دهيم.
سرمربي ابومسلم در پايان خاطرنشان ساخت: متأسفانه كمك‌داور اول بازي چندين بار پرچم‌هاي اشتباه مي‌زد. داوران چندين بار نتيجه بازي را تغيير داده‌اند اما وقتي در بار قبلي به اين موضوع معترض شدم توسط شاه‌حسيني به كميته انضباطي احضار شدم بنابراين سعي مي‌كنم كمتر در مورد داوري نظر بدهم پس از من در مورد داوري نپرسيد چون دوست ندارم دائماً در مسير مشهد – تهران باشم.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چهارمين توقف پياپي؛
دايي در انتظار استقلال ايستاد

خبرگزاري فوتبال ايران – تيم فوتبال سايپا با چهارمين توقف پياپي عملا به استقلال فرصت داد تا فاصله موجود در صدر جدول را کاهش بدهد و جايگان صدرنشين را به شدت تهديد کند. ديگر از اختلاف اميدوارکننده دايي با مدعيان خبري نيست و حالا استقلال فقط با پيروزي در دو بازي نسبتا آسان مي تواند صدرنشين ليگ برتر باشد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران در هفته بيست و دوم رقابت هاي ليگ برتر باشگاههاي کشور يکشنبه شب تيم فوتبال سايپا در زمين ابومسلم با نتيجه يک بر يک متوقف شد. احمد مقدسي در دقيقه 41 زننده گل اول بازي بود و در دقيقه 46 سايپا با ضربه تماشايي جواد آشتياني بازي را به تساوي کشاند.
سايپا چهار هفته پياپي مقابل ملوان ، راه آهن ، پرسپوليس و حالا ابومسلم متوقف شده و استقلال اگر دو بازي عقب مانده خودش را مقابل ملوان و راه آهن با پيروزي پشت سر بگذارد مي تواند صدرنشين شود.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هیچگونه مشکل امنیتی برای برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس وجود ندارد / خبر تعویق این دیدار تشویش اذهان عمومی است
علی جهانبخشی گفت: خبر تعویق دیدار استقلال و پرسپولیس کذب محض است و هیچگونه مشکل امنیتی برای برگزاری این دیدار وجود ندارد. برخی منابع خبری با طرح این موضوع تنها بدنبال تشویش اذهان عمومی هستند که قانونا آنرا پیگیری خواهیم کرد.
مدیر کل سیاسی انتظامی استانداری تهران در گفتگوی اختصاصی با مهر در خصوص خبر تعویق دیدار استقلال و پرسپولیس که از سوی برخی منابع خبری منتشر شده است با بیان این مطلب افزود : هیچگونه مشکلی از نظر تامین امنیت این مسابقه وجود ندارد و استانداری و شورای تامین با تمام توان آماده است تا این مسابقه را به بهترین نحو ممکن برگزار کند.
جهانبخشی اضافه کرد: خبر مذکور که از سوی برخی منابع خبری منتشر شده هیچگونه منبع رسمی ندارد و در تنظیم آن تنها به ذکر کلمه "منبع آگاه" اکتفا شده که این امر بی پایه و اساس بودن خبر مذکور را نشان می دهد.

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا وبسایتی وجود داره که جدول رتبه بندی کامل تیم های حاضر در لیگ برتر فوتبال ایران رو بر اساس آخرین اطلّاعات نشون بده ؟؟؟؟​

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شاه‌حسینی:

شكایت ملوان در هیات‌منصفه رسیدگی می‌شود

آفتاب: باشگاه ملوان طی دو نامه شكایت خود را به كمیته انضباطی ارسال داشت و مسئولان باشگاه ملوان مصرانه خواهان بازگرداندن 3 امتیاز بازی با پاس هستند. عبدالرحمان شاه‌حسینی در این خصوص اظهار داشت: شكایت باشگاه ملوان به دست ما رسیده است اما رسیدگی به این موضوع در صلاحیت كمیته انضباطی نیست.

وی در ادامه افزود: وقتی سال گذشته باشگاه سایپا شكایتی مشابه ملوان از باشگاه ذوب‌آهن مطرح ساخت، این موضوع در هیات‌منصفه مطرح گردید. بنابراین شكایت باشگاه ملوان نیز باید در هیات‌منصفه مطرح گردد تا اعضای آن در این خصوص تصمیم‌گیری نمایند، بر همین اساس نامه باشگاه ملوان را به هیات‌منصفه ارسال نمودیم و احتمالا قبل از پایان سال، به شكایت ملوان رسیدگی خواهد شد.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال در زمان تعيين شده برگزار مي‌شود تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۱۲/۲۱‬
داخلي. ورزشي. فوتبال.

يكي از مسوولان سازمان ليگ فوتبال گفت : ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس واستقلال در زمان تعيين شده قبلي (‪ ۱۰‬فروردين ماه آينده) برگزار مي‌شود.

"آلبرت گريگوريان" روز دوشنبه به ايرناافزود: اين ديدار راس ساعت ‪ ۱۶‬روز ‪ ۱۰‬فروردين ماه سال آينده برگزار مي‌شود.

گريگوريان ديروز در گفت وگو با ايرنا از احتمال تغيير زمان اين مسابقه به علت آنچه كه نظر شوراي تامين استان تهران عنوان كرد ، خبر داده بود.

دبيرخانه شوراي تامين استان تهران روز گذشته زمان اين ديدار را دهم فروردين اعلام كرده‌بود.

نشست كميسيون ورزش شوراي تامين‌استان تهران نيزكه‌امروز در محل فدراسيون فوتبال برگزار شد بر برگزاري مسابقه تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران درهمان زمان قبلي يعني ساعت ‪ ۱۶‬روز جمعه دهم فروردين ماه آينده تاكيد كرده بود.

در اين جلسه درباره ديدار تيمهاي اميد ايران و اردن در روز چهارشنبه هشتم فروردين ماه آينده نيز در ورزشگاه‌آزادي بحث و تبادل نظر شد.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در صورت برتري مقابل راه‌‏آهن؛
بازيكنان استقلال پاداش ويژه مي‌‏گيرند
تهران- خبرگزاري كار ايران

بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران سه شنبه هفته جاري پاداش و حقوق فروردين ماه خود را دريافت مي‌‏كنند.
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران ( ايلنا ) بنابر اعلام مسئولان باشگاه استقلال تهران حقوق فروردين ماه و پاداش پيروزي مقابل ملوان انزلي روز سه شنبه هفته جاري پرداخت مي‌‏شود .
براساس اين گزارش، مسئولان استقلال در صورت پيروزي اين تيم مقابل راه آهن تهران نيز پاداش ويژه‌‏اي را براي بازيكنان در نظر مي‌‏گيرند.
بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران هم روز چهارشنبه هفته جاري در ساختمان اين باشگاه حضور خواهند يافت تا ضمن تماشاي فيلم ديدارهاي راه آهن تهران با نقاط ضعف و قوت اين تيم آشنا شوند .

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پرسپوليس خواستار تغيير زمان برگزاري ديدار مقابل پاس شد
تهران- خبرگزاري كار ايران

مسئولان باشگاه پرسپوليس تهران به طور مجدد خواستار تغيير زمان برگزاري بازي خود مقابل پاس تهران شدند .

به گزارش ايلنا، براساس اعلام سازمان ليگ درچارچوب هفته بيست و دوم ليگ تيم فوتبال پرسپوليس در حالي بيست و هشتم اسفند ماه به مصاف پاس تهران مي‌‏رود كه تيم استقلال بازي خود مقابل راه‌‏آهن را سه روز زودتر و در روز بيست و پنجم ماه جاري برگزار مي‌‏كند.
در اين رابطه باشگاه پرسپوليس اعتراض خود را طي نامه‌‏اي به سازمان ليگ اعلام و پيرو آن متذكر شد استقلالي‌‏ها 3 روز بيشتر از آنها زمان براي استراحت و انجام تمرينات براي برگزاري دربي شصت و دوم در روز دهم فروردين دارند .
مسئولان پرسپوليس خواستار برگزاري بازي با پاس در همان زمان اعلام شد يعني بيست و ششم اسفند ماه شده‌‏اند .

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عليرضا منصوريان:

سپاهان و استقلال اهواز هم شانس قهرماني دارند //پرسپوليس، رقيب قهرماني استقلال است

ايران اکونوميست:بازيكن مياني تيم فوتبال استقلال تهران گفت: رقيب اصلي ما در راه قهرماني در ليگ برتر پرسپوليس است، چرا كه اين تيم شخصيت قهرماني دارد.

فوتبال ايران 1385/12/21
عليرضا منصوريان درباره‌ي پيروزي تيمش مقابل ملوان انزلي اظهاركرد: بنا به دلايلي فني در نيمه اول اين ديدار بازي هماهنگ و خوبي را انجام نداديم اما، با تغييراتي كه كادر فني در نيمه دوم انجام داد.استقلال كاملا دگرگون شده و چهره‌ي هجومي‌تري به خود گرفت. ما در نيمه‌ي دوم به مراتب بهتر از نيمه اول بازي كردم كه خوشبختانه تلاش تمام بازيكنان با يك پيروزي ارزشمند و شيرين همراه بود.

وي ادامه داد: در ديدارهاي گذشته نشان داديم كه در نيمه دوم عملكرد بسيار بهتري داريم و اكثر پيروزي‌هاي ما در نيمه دوم اتفاق افتاده است. اين نشان دهنده عملكرد خوب و مثبت كادر فني است كه با محك زدن حريف در نيمه اول و برطرف كردن ضعف‌هاي تاكتيكي تيم شرايط بازي را كاملا به سود استقلال تغيير مي‌دهند.

منصوريان تاكيدكرد: گل دقايق ابتدايي ملوان در نيمه‌ي دوم شوك بزرگي به تيم وارد كرد اما، با صحبت‌هاي مربيان بازيكنان بار ديگر بر اعصاب خود مسلط شده و با حفظ آرامش بازي را ادامه دادند. بازي منطقي استقلال و حفظ اين آرامش دليل اصلي جبران اين گل و سرانجام كسب 3 امتياز بازي بود. اگر بازيكنان ما پس از دريافت گل دچار استرس و اضطراب مي‌شدند به هيچ عنوان توانايي جبران اين گل را نداشته و نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. به هر حال با اين پيروزي فاصله امتيازهاي خود را از سايپا كاهش داده تا در بازي‌هاي آينده اميدوارنه‌تر به زمين برويم.

هافبك استقلال درباره‌ي تساوي‌هاي اخير سايپا گفت: سايپا در اين فصل تيم بسيار خوب و هماهنگي نشان داده است. آنها به خصوص در نيم فصل اول ليگ بازي‌هاي خوبي را به نمايش گذاشته و نتايج جالب توجهي را نيز به دست آوردند اما، تساوي‌هاي اخير اين تيم حكايت از افت سايپا به خصوص از نظر روحي دارد. با اين شرايط بعيد به نظر مي‌رسد كه سايپا بتواند روند صعودي‌اش را ادامه داده ودر كورس قهرماني باقي بماند.

وي درباره‌ي اظهارات علي دايي كه قهرماني سايپا را قطعي دانسته بود، گفت: دايي دوست صميمي من است. چندين سال با دايي در تيم ملي همبازي بوده‌ام و احترام زيادي براي او قائل هستم. دايي به خوبي شخصيت خود را به سايپا تحميل كرده و اين رمز موفقيت اين تيم است. با اين وجود معتقدم كه در فوتبال چيزي به نام قطعيت وجود ندارد و زيبايي فوتبال نيز به همين است. حتي تيم‌هايي مانند سپاهان و استقلال اهواز هم شانس قهرماني در ليگ دارند و نمي‌توان چيزي را پيش بيني كرد.

منصوريان درباره‌ي زمان خداحافظي‌اش از فوتبال تصريح كرد: خيلي دوست داشتم كه با قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا از فوتبال خداحافظي كنم. متاسفانه اين آرزو محقق نشد و استقلال از حضور در اين مسابقات محروم شد. خداحافظي‌ام از فوتبال تا اندازه زيادي به شرايط فيزيكي و جسماني‌ام بستگي دارد اما، به احتمال زياد نوروز سال 78 از فوتبال خداحافظي خواهم كرد. دوست دارم تا در اوج فوتبال را كنار بگذارم تا هواداران وتماشاگران استقلال خاطره خوشي از منصوريان در ذهن داشته باشند.

مرجع:ايسنا

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در گفت ‌و گو با فارس

عليزاده: يكي بايد استقلال را جمع كند

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: تيم استقلال باز هم مي‌تواند قهرمان شود؛ اما مسئولان بايد فكري به حال تيم كنند.

علي عليزاده در گفت‌ و گو با خبرگزاري فارس، در ارتباط با شرايط ديدار مقابل ملوان بيان كرد: نيمه اول به دليل دوري دو سه هفته‌ي از فوتبال بازي خوبي انجام نداديم. بازيكنان هنوز به خاطر حذف در ليگ قهرمانان ناراحت بودند؛ اما نيمه دوم بازي متفاوتي را انجام داديم.
وي درباره تحول بازي استقلال كه با حضور يونگ صورت گرفت اظهار داشت: منكر حضور يونگ نمي‌شويم؛ اما در بازيهاي گذشته هم همين طور بازي مي‌كرديم.
عليزاده درباره بازي خود گفت: در چند ديدار اخير براي استقلال خوب بازي كردم. چون گل نزده بودم حسابي اعصابم به هم ريخته بود. هر فوتباليستي دوران افتي دارد و دوران افت من با اوايل فصل شروع شد؛ اما حالا در اوج قرار داردم.
اين مهاجم كه بازي خوبي را مقابل ملوان انجام داد درباره اوت هايش بيان كرد: من چند موقعيت خوب نصيبم شد؛ اما قسمت نبود از آنها استفاده كنم. خوشحالم كه پرتاب هاي اوتم مؤ‌ثر بود. حالا ديگر كسي از آن انتقاد نمي‌كند چون به آن عادت كرده‌اند.
وي ادامه داد: زماني مدام مي‌نوشتند كه استقلال به زور اوت برنده شده؛ ولي حالا همه اين تاكتيك را قبول كرده‌اند. تيم‌هاي دنيا دنبال سانتر هستند؛ ولي من يك سانتر جهاني براي تيم فراهم مي‌كنم.
عليزاده در پايان به وضعيت نامشخص مديريت اشاره كرد و گفت: از مسئولان خواهش مي‌كنيم كه تيم را جمع و جور كنند. حالا كه ما داريم نتايج خوبي مي‌گيرم و امكان دوباره قهرماني در ليگ مهيا است بايد تكليف مديريت مشخص شود. اگر قرار باشد وضع به همين منوال پيش رود، دوباره همين اتفاقات امسال براي استقلال رخ مي‌دهد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
این مصاحبه ها جاشون تو تاپیکه خوده استقلاله نه اینجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهتر بود تو تاپیک خوده استقلال اینا نوشته میشد .. به هر حال ورزش مدیر داره.. !
لازم باشه متذکر میشن ...

*پیش بینی میکنید بازی پرسپولیس و استقلال چند چند میشه؟!

بالا