من شخصا دلم نمیخواد پی پی ا نظره چرند بدن
منظورم شما نیستی.. به خودت نگیر شما رو میگم که داری میخونی![]()
شما مثل اینکه از حضور ما راضی نیستید.
اوکی ما دیگه در مورد تیم محبوب شما اظهار نظر نمی کنیم که خدایی نکرده باعث رنجش شما نشیم.
من شخصا دلم نمیخواد پی پی ا نظره چرند بدن
منظورم شما نیستی.. به خودت نگیر شما رو میگم که داری میخونی![]()
اگه امثال دایی و خداداد به هر شکل نتیجه بگیرند مطمئن باشید این موج استفاده از نامربیها در فوتبال ایران به شدت افزایش پیدا خواهد کرد و این امر مطمئن وضعیت فوتبال ایران رو از اینی که هست هم بدتر میکنه
من به شخصه به مدیران استقلال تبریک می گم که با وجود نتیجه گرفتن مرفاوی قبول کردند که تیم از لحاظ تاکتیکی وبار فنی ضعیف هست و با هزینه کردن حداقل یک مربی خارجی مثل یونگ رو به تیم اضافه کردند و عملا همه تاثیر این عمل درست رو دارند در روند رو به رشد استقلال می بینند
امیدوارم پرسپولیس هم فصل آینده دنیزلی رو حفظ کنه و کلا سایر تیمها به جای رو آوردن به مربی های بی دانش داخلی و سیسم های علی اصغری با به خدمت گرفتن مربیان خوب خارجی و فرصت دادن به اونها حداقل باعث رشد نسبی کیفیت بازی تیمهای ایرانی و لیگ برتر بشند
مطمئن باشید اگه استقلال یا پرسپولیس به بازیهای آسیایی راه پیدا کنند هم دولت و هم مردم خیلی بهتر از این تیمها حمایت می کنند ولی متاسفانه از سایر تیمها خیلی کمتر حمایت میشه و خود تیمها هم اون اعتماد به نفس لازم رو ندارند مثلا بیشتر تیمهای شهرستانی شاید هم همشون همینکه برن سه تا بازی تو آسیا بکنند براشون ارضا کننده است و حتی در خواب هم به رسیدن به مراحل بالای این جام فکر نمی کنند نمونه اش فولاد که دیدید چه افتضاحی به بار آوردمنم حرف های شما رو قبول دارم ولی اینکه می گین استقلال وجه فوتبال ایران در آسیارو نگه داره کاملا مخالفم
چون دیگه آسیا مثل لیگ برتر ایرن نیست که هر تیمی رو خواستن قهرمانش بکنن