• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به دوستان

لیگ برتر هم شروع شد این تاپیک رو زدم که هم اول نتایج آن را بزنیم و بعد به بررسی اتفاقات مربوط به لیگ بپردازیم .

امیدوارم که مفید واقع شود.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
استقلال تهران 2 - 1 ذوب آهن اصفهان

برق شيراز 3 - 1 راه آهن تهران

استقلال اهواز 2 - صفر صباباتري تهران

پاس صفر - 1 مس كرمان

ابومسلم خراسان 3 - 2 پرسپوليس تهران

سپاهان اصفهان 2 - صفر ملوان بندرانزلي

سايپا تهران 1 - صفر فجر شهيد سپاسی شيراز

پيكان تهران صفر - 1 فولاد خوزستان

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من هم استقلال بد بازي كرد هم پرسپوليس !!
106.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
بازیکنای جوون پرسپولیس واقعا در سطح خوبی بودند ، مخصوصا خرسندی !
فقط دفاع پرسپولیس مشکل داره که با اومدن کریم حل میشه!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
کاش تو عنوان تاپیکت اشاره ای هم به اسم این دوره از مسابقات که به اسم جام خلیج فارس هست میکردی.
21.gif

قدم اول را استقلال خوب برداشت بازی اول بود و زیاد نمیشد از تیم ها انتظار بازی خوب و هماهنگی را داشت باید دید در هفته های آینده کدوم تیم میتونه به ثبات برسه و خوب بازی کنه.

.: Mahyar :.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من پرسپوليس با توجه به اتفاقات اخير نمي تونست بهتر از اين باشه و من از عملكردش راضيم . تو اون بازي هم حق پرسپوليس بود كه ببره ولي ابومسلم با ترفند هاي غير حرفه اي مثل تلف كردن وقت مانع اين كار شد به قول نيكبخت خدا پدر بحرين رو بيامرزه من يادمه 10 - 15 دقيقه آخر فوتبال تبديل شده بود به آموزش كمك هاي اوليه همش 2 تا پزشك با برانكارد وسط زمين بودن
120.gif
!!! ...

بازي استقلال هم يه بازيه پاياپاي بود هر دو تيم متوسط بودن و دو گل استقلال روي اشتباه محض( 5000% ) خط دفاع ذوب آهن زده شد . خلاصه استقلالي ها خوش شانس بودن كه تونستن 3 امتياز رو بگيرن !!! اگه دروغ ميگم بگين .

ولي خداييش پرسپوليس بهتر از استقلال بازي كرد فقط مشكلش تو خط دفاع بود كه اونم با اومدن كريم حل ميشه !
تازه اينم مد نظر بگيرين كه استقلال ميزبان بود

من الان داشتم تو شكلكا مي گشتم يه هو به اين برخوردم خداييش اين شبيه ميثاقيان نيست ؟؟؟
304.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
امروز استقلال هم تونست مس کرمان را شکست بده .رحمتی در 5 دقیقه به پایان مسابقه یه پنالتی را گرفت تا استقلال که یک دقیقه قبلش گل زده بود( از نقطه پنالتی) بتونه بازی را 1-0 ببره. من خودم طرفدار استقلال هستم ولی اصلا خوب بازی نکردش مس کرمان هم کاری نکرد چند تا حمله کرد ولی چندان خطر ناک نبودن.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
مس کرمان صفر - 1 استقلال تهران

فولاد خورستان 1 - 2 سایپا

ملوان بندر انزلی صفر - 1 استقلال اهواز

فجر شهید سپاسی شیراز ناتمام پاس تهران - ناتمام به علت قطع برق تا دقیقه 70 دو بر صفر به نفع پاس

ذوب آهن اصفهان 1 - صفر ابومسلم خراسان

صبا باتری صفر - 1 پیکان

راه آهن تهران 1 - 1 سپاهان اصفهان

پرسپولیس 1 - صفر برق شیراز

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم طرفدار استقلالم ولي امروز استقلال بد بازي كرد .........
240.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوباره استقلال و خر شانسی!!!!
الیته پارسال خوب بازی میکرد اما همیشه یه جوری میبرد که ......
ولی خدایش حقش بود چندتا از اون بازی ها رو که تو 2 دقیقه برد!
امسال که بد بازی میکنه!
خدا کنه دوباره یه تیمه غیره تهرانی قهرمان شه 2 تا تیم تهرانی هم برن دسته یک!

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوباره استقلال و خر شانسی!!!!
الیته پارسال خوب بازی میکرد اما همیشه یه جوری میبرد که ......
ولی خدایش حقش بود چندتا از اون بازی ها رو که تو 2 دقیقه برد!
امسال که بد بازی میکنه!
خدا کنه دوباره یه تیمه غیره تهرانی قهرمان شه 2 تا تیم تهرانی هم برن دسته یک!
90.gif

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
فردا بازي برگشت فينال جام حذفي در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار ميشه.
بليط بازي امروز در ورزشگاه تختي اصفهان فروخته ميشه.

مثل اينكه اينجا فقط حرف استقلال و پرسپوليس زده ميشه. منم اينجا بحث تيم هاي شهرستاني از جمله سپاهان را راه ميندازم. به اين اميد كه پاي طرفداران تيمهاي ديگه هم اينجا باز بشه.

من كه خودمو دارم آماده ميكنم براي جشن قهرماني. آخه ديگه عادت كرديم يك سال در ميان يك جشن قهرماني بگيريم.

به نظر من سپاهان فردا يك بر صفر ميبره. نظر بقيه چيه ؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
بهروز جان ! اگه عنوان تاپیک رو خونده باشی ، نوشته : لیگ برتر فوتبال ایران
من توی عنوان اسمی از جام حذفی ندیدم که این بحث اینجا مطرح بشه!
ضمنا اگه فکر کردی سپاهان قهرمان میشه ، به فکرت ادامه بده. چون احتمال وقوع چنین اتفاقی فقط توی فکر تو ممکنه!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بهروز جان ! اگه عنوان تاپیک رو خونده باشی ، نوشته : لیگ برتر فوتبال ایران
من توی عنوان اسمی از جام حذفی ندیدم که این بحث اینجا مطرح بشه!
ضمنا اگه فکر کردی سپاهان قهرمان میشه ، به فکرت ادامه بده. چون احتمال وقوع چنین اتفاقی فقط توی فکر تو ممکنه!

اولاً ديدم كه اسم تاپيك چيه. دوماً اينو جهت اطلاع كسائي نوشتم كه دوست دارند بيان ورزشگاه. سوماً جوجه را آخر پاييز ميشمارن.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دیگه بحث جام خذفی نکنین
21.gif

من امروز نتونستم بازی هارو ببینم نتایج چی شد؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
چطوری سهیل جان!!!!!!

ستقلال 3-2 فجر را برد!!!!

من نیمه دوم را دیدم!!!!!!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون رکس خوبم
21.gif

امروز مگه دو تا بازی نبود اون یکی چی شد؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ایول! دم اس اس گرم! الان شد سومین بازی که گل پیروزی تو 5 دقیقه اخر زده میشه .. یه تیم نود دقیقه ای یعنی همین .. امروزم که 10 نفره دو گل از سه گل رو زدن تا باز این غلام پیروانی بیاد قد قد زیادی کنه و باز حرفای مفت بعد بازی بزنه < خدا کنه اشتباه کنم! گل سوم ما درست بود! گل سوم استقلال خطا بود!> یکی نیس بگه اخه مرتیکه چرا نمیگی استقلال 30 دقیقه ده نفره بود و شما رو برد!! چرا نمیگی نیمه اول هم یه همچین صحنه ای برای استقلال پیش اومد ( مثه گل سوم فجر که نگرفت) و داور خطاشو گرفت .. تازه به نظر من امروز داور خیلی حال داد به فجر!!

یه نکته ای هم میمونه اونم اینه که چه حالی میده این پرسپولیسیا ببینن علیزاده اوت میندازه و گل میزنه استقلال! ایشالا که با دیدن اون صحنه ها عامل سوزشی بهشون وارد نمیشه!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
ایول! دم اس اس گرم! الان شد سومین بازی که گل پیروزی تو 5 دقیقه اخر زده میشه .. یه تیم نود دقیقه ای یعنی همین .. امروزم که 10 نفره دو گل از سه گل رو زدن تا باز این غلام پیروانی بیاد قد قد زیادی کنه و باز حرفای مفت بعد بازی بزنه < خدا کنه اشتباه کنم! گل سوم ما درست بود! گل سوم استقلال خطا بود!> یکی نیس بگه اخه مرتیکه چرا نمیگی استقلال 30 دقیقه ده نفره بود و شما رو برد!! چرا نمیگی نیمه اول هم یه همچین صحنه ای برای استقلال پیش اومد ( مثه گل سوم فجر که نگرفت) و داور خطاشو گرفت .. تازه به نظر من امروز داور خیلی حال داد به فجر!!

یه نکته ای هم میمونه اونم اینه که چه حالی میده این پرسپولیسیا ببینن علیزاده اوت میندازه و گل میزنه استقلال! ایشالا که با دیدن اون صحنه ها عامل سوزشی بهشون وارد نمیشه!
بابا داور واقعا ترسید گل رو قبول کنه!!!(( به نظر من گل کاملا سالم بود و تحت تاثیر بازی و یک داور ترسو مردود شد))

یک نکته ای هم که دیدم منصوریان به علیزاده بعد از گل بی توجهی کرد!!!!!!

در ضمن پرسپولیس کم گل نزد با فوتبال دستی!!!!!!!

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
*** استقلال تهران 3 - 2 فجر شهید سپاسی شیراز

گلها : " داسيلوا " در دقيقه ‪ " ،۱۸‬اصغر طالب‌نسب " در دقيقه ‪ ۶۴‬و " عليرضا منصوريان " در دقيقه ‪ ۸۴‬براي تيم استقلال و "اميد روان‌خواه" در دقيقه ‪ ۶۰‬و " مجتبي زارع " در دقيقه ‪ ۷۷‬گل‌هاي تيم فجر شهيد سپاسي

اخراج : " گيلائوري " در دقيقه ‪ 60

داور " محمود رفيعي " با كمك " اسماعيل صفيري " و " مرتضي كريمي "

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** پاس تهران 1 - صفر فولاد خوزستان

گل : عباس آقائی

داور محسن قهرماني " با كمك " محمدرضا ابوالفضلي " و " فريدون سلامي "

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** سایپا 1 - 1 صبا باتری

گلها : " امیر وزیری" در دقیقه 9 برای سایپا و "سهراب بخنیاری زاده " در دقیقه 52 برای صبا

داور " شاهين حاج بابايي" با كمك "محمدباقر مجدقراملكي" و "عليرضا اكرمي"

------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** مس کرمان 1 - 1 ذوب آهن اصفهان

گلها : " سپهر حيدري " در دقيقه ‪ ۶۲‬براي ذوب آهن و " اعلا عبدالزهرا " در دقيقه ‪ ۷۸‬براي تيم صنعت مس كرمان

داور رحيم رحيمي‌مقدم " با كمك " سهراب ساعي " و " حسين خانبان "

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** برق شيراز 1 - 1 ابومسلم خراسان

گلها : رضا ناصحي در دقيقه ‪ ۱۸‬برای تيم ابومسلم و گل تيم برق شيراز محمد علي ابراهيميان در دقيقه ‪ ۸۱

داور سعيد مظفري با كمك حسن نوشه ور و حسين سنجري

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** پيكان تهران 1 - 1 ملوان بندر انزلي

گلها : "مرتضي عزيز محمدي" در دقيقه ‪ ۵۱‬براي تيم پيكان و "مهرداد قباخلو" ‪ ۹۰+۲‬براي تيم ملوان

داور : "يدالله جهانبازي" اخراج "محسن بياتي نيا" دقیقه 7 از پیکان

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** استقلال اهواز 1 - صفر راه آهن تهران

گل : فريدون فضلي در دقيقه ‪ ۶۵‬از روي نقطه پنالتي

داور : سعادت باغبان با كمك عليرضا تحوري و سعيد زارع

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

جدول تا پایان هفته سوم : تيم استقلال اهواز با كسب ‪ ۳‬پيروزي و ‪ ۹‬امتياز ، ‪ ۴‬گل زده و بدون گل خورده در مكان نخست ايستاد و تيم استقلال تهران با ‪ ۳‬برد و ‪ ۹‬امتياز، ‪ ۶‬گل زده و ‪ ۳‬گل خورده با تفاضل كمتر در رده دوم قرار گرفت.

بالا