نقل از سایت پارس فوتبال
اجي، مجي، فوتبال لاترجي... حرفهاي حيرتآور يك مديرعامل از نفوذ جادوگران در فوتبال ایران
اجي، مجي، فوتبال لاترجي... حرفهاي حيرتآور يك مديرعامل از نفوذ جادوگران در فوتبال ایران
تيم ما شرايط خاصي داشت. مسابقه دراوج هيجان بود و من روي صندليام در جايگاه ويژه با ناآرامي بازي تيمي را ميديدم كه مديرعاملي آن را برعهده داشتم. تلفن همراهم زنگ خورد. جادوگر بود.
به مربي بگو بازيكن شماره ... را بيرون بكشيد.
براي چه؟ او كه دارد خوب بازي ميكند.(به حرفش اطمينان نداشتم.)
اگر اين كار را نكني دقيقه 65 توپ به پايش ميخورد و ميرود توي گل خودتان.
دقيقه 66 همان اتفاق افتاد. توپ به پاي بازيكن شماره... خورد و رفت توي گل، داشتم ديوانه ميشدم. شماره جادوگر را گرفتم:«حالا چه كار كنيم؟»
به مربي بگو بازيكن شماره ... را بفرستد داخل زمين. او گل ميزند.
چارهاي نبود، مستاصل بودم. همين كار را كرديم و بازيكن تعويضي گل تساوي را به ثمر رساند. (اين اتفاقي بود كه مديرعامل يكي از باشگاههاي ليگ برتر آنرا براي يك مديرعامل ديگر تعريف كرد)
ادعاهاي عجيب جادوگر شهر فوتبال
امير عابديني چند روز پيش پشت ميزش در محل كار خود نشسته بود و داشت به شرايط نامساعد داماش فكر ميكرد كه مديرعامل يكي از باشگاهها به همراه فردي كه ادعاي جادوگري داشت وارد شد. جادوگر مدعي بود ميتواند كاري كند داماش از وضعيت بحراني فعلي خارج شود. عابديني زير بار نميرفت:«برو سفرهات رو يكجاي ديگه پهن كن.»
فرد مدعي جادوگري سعي ميكرد با بحثهاي مختلف مديرعامل داماش را راضي به همكاري كند و براي همين حتي به اعتقادات مذهبي هم مستمسك شد:«چرا مقاومت ميكني؟ توي قرآن هم بحث جادو مطرح شده است.»
عابديني ميگويد:«با زبان خودش وارد بحث شدم. او نميتوانست به اين پرسش من كه چرا حضرت رسول اكرم با آن همه كراماتش در جنگها و غزوات مختلف از جادو استفاده نميكرد پاسخ درستي بدهد. مغلوب شده بود.» براي همين مديرعامل باشگاه ...، سعي كرد به خاطرهاي از او اشاره كند شايد من قانع شوم. خاطرهاي كه امير عابديني به آن اشاره دارد همان چيزي است كه در ابتداي گزارش خوانديد.
پول بده داربي را ببر!
در سالهاي اخير، جادوگري به يكي از پروندههاي حاشيه فوتبال ايران تبديل شده كه نقاط تاريك فراواني دارد و به زواياي آن نور تابانده نشده است.
در خصوص ارتباط برخي مربيان با شخص خاصي به نام «م- الف» كه گفته ميشود در يكي از محلات كرج سكونت دارد بحثهاي زيادي مطرح شده است. اما هيچگاه پرداختن به اين موضوع از حد و مرز خاصي فراتر نرفته تا كماكان ابهامات وجود داشته باشند.
سال گذشته مجتبي تقوي، سرمربي وقت نفت آبادان به ارتباط با جادوگر متهم شد ولي او در مصاحبهاي، مطرح كردن چنين مسائلي را زاييده خيال گروهي حاشيهساز عنوان كرد؛«نميدانم چرا اين بحثها مطرح ميشود. من اعتقادات مذهبي قوياي دارم و هميشه از خداوند كمك ميگيرم.» عابديني روزي را به خاطر دارد كه فردي مدعي جادوگري نزد او آمد و صراحتا تقاضاي پول كرد. وي آن زمان مديرعامل پرسپوليس بود؛«به من گفت اگر اينقدر پول بدهي كاري ميكنم پرسپوليس، استقلال را شكست دهد.» عابديني حاضر شد پول را به او بدهد ولي به شرط آنكه كاريكند استقلال برنده اين بازي باشد؛«به تواناييهاي تيمم اطمينان داشتم و با اين كار ميخواستم به او بفهمانم اراده انساني خيلي قويتر از اين حرفهاست.» عابديني تا پايان بازي نگران بود كه نكند استقلال پيروز شود و در آن صورت جواب جادوگر را چه بدهد. اما پرسپوليس با سه گل در داربي سنتي تهران پيروز شد. يك هفته از جادوگر خبري نبود. وقتي آمد عصايي زير بغل داشت؛ «ماشين به هم زده. پام شكسته.»