• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران -- لیگ هشتم --

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مدير روستا:دليل اخراجم را نمي‌دانم
سرپرست تيم بركناري‌ام را ابلاغ كرد
عليه پيكان به كميته‌ي انضباطي شكايت مي‌كنم

سرمربي بركنار شده‌ي پيكان گفت: دليل اخراجم را نمي‌دانم.

علي‌اصغر مديرروستا كه سه‌شنبه شب توسط مديرعامل باشگاه پيكان از سمت سرمربي‌گري اين تيم بركنار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ درباره‌ي دليل اين تصميم گفت: دليل اخراجم را نمي‌دانم، روز سه‌شنبه وقتي براي تمرين به ورزشگاه رفتم سرپرست تيم ابلاغيه‌اي را به من داد كه بر اساس آن من از سرمربي‌گري تيم بركنار شده بودم. براي اين كار آنها نه مراسم توديعي برگزار كردند و نه توضيحي درباره‌ي تصميم‌شان دادند.

وي افزود: نمي‌خواهم كه بگويم كه كارهايي كه امسال انجام شد را من انجام دادم اما، پيكان هيچ سال به خوبي امسال فوتبال بازي نكرده بود. و نتايجي كه هم به دست آورده بوديم بي‌سابقه بود. هيچ سالي پيكان بازي ملي‌پوش نداشت اما ما در فصل جاري سه ملي‌پوش داشتيم. فكر نمي‌كنم به دليل نتايج بركنار شدم و حتما بحث‌هاي ديگر بوده است.

مدير روستا با بيان اين كه از هفته‌هاي ابتدايي مشكل داشتم گفت: از همان هفته‌ها مرتب مي‌گفتند كه قرار است براي پيكان سرمربي ديگري انتخاب كنند. اين شايعات تا همين هفته ادامه داشت كه سرانجام قبل از تمرين سه‌شنبه حكم بركناري‌ام را به من دادند. به هر صورت اين فوتبال ايران است ما وضعيت فوتبال‌مان را به خوبي مي‌دانيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه در كجاي دنيا مربي يك تيم كه نه شانس قهرماني دارد و نه كانديد سقوط به دسته‌ي پايين‌تر است دو هفته مانده به پايان مسابقات اخراج مي‌شود؟ گفت: به هر صورت وضعيت فوتبال ما همين است. بايد در تمام اين سال‌ها با اين شرايط آشنا شده باشيم. پس از اخراج محمود ياوري از راه‌ آهن و پس از آن بركناري من اين به يك عادت در فوتبال ايران تبديل شده، فكر مي‌كنم كه مسوولان باشگاه پس از اخراج ياوري متوجه شدند كه مي‌توانند در دو هفته مانده به پايان مسابقات من را هم بركنار كنند. بايد بگويم كه مديران بايد در حوزه‌ي تخصصي‌شان كار كنند تنها در اين شرايط است كه مي‌توانيم در انتظار روند رو به رشد در فوتبال ايران باشيم.

مدير روستا در پاسخ به اين سوال كه آيا حق و حقوق خود را پيگيري مي‌كنيد يا خير؟ گفت: من تا پايان فصل آينده با پيكان قرار داد داشتم و امروز يا فردا با حضور در كميته‌ي انضباطي براي دريافت حق و حقوقم عليه باشگاه پيكان شكايت خواهم كرد.

وي درباره‌ي آينده‌ي كاري خود گفت: ارديبهشت در آخرين مرحله‌ي كلاس مربي‌گري شركت خواهم كرد و بعد از آن منتظر شرايط جديد خواهم بود.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
اسامی داوران هفته سی و سوم لیگ برتر اعلام شد/ قهرمانی داور دیدار بزرگ هفته
از سوی کمیته داوران فدراسیون اسامی داوران دیدارهای هفته سی و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور اعلام شد که بر این اساس دیدار حساس استقلال تهران - سایپا کرج را محسن قهرمانی قضاوت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، قهرمانی را در امر قضاوت این بازی رضا سخندان و مرتضی کریمی همراهی خواهند کرد. دیدار تعیین کننده ذوب آهن اصفهان - ملوان بندرانزلی را نیز هدایت ممبینی به همراه محمد حسین متعمدی و محمدرضا ابوالفضلی قضاوت می کنند.

- اسامی داوران دیدارهای هفته سی و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
پنجشنبه - 27/1/88
* داماش گیلان - برق شیراز، ساعت 17:15، ورزشگاه سردار جنگل رشت
داور: تورج حق وردی، کمک‌ها: رسول فروغی و حسین خانبان، داور چهارم: سید مهدی سیدعلی

* مقاومت سپاسی شیراز- پیام خراسان، ساعت 17:15، ورزشگاه حافظیه شیراز
داور: مسعود مرادی، کمک‌ها: علیرضا کهوری و مجید ویشگاهی، داور چهارم: رسول احمدی

* استقلال اهواز - پرسپولیس، ساعت 17:15، ورزشگاه تختی اهواز
داور: یداله جهانبازی، کمک‌ها: علیرضا یزدانی و سعید زارع، داور چهارم: محمدرضا خداپرست

* ابومسلم مشهد - سپاهان اصفهان، ساعت 17:15، ورزشگاه ثامن الائمه (ع) مشهد
داور: خداداد افشاریان، کمک‌ها: سعید علی‌نژاد و علی موغلی، داور چهارم: محمد حسین کاظمیان

* پیکان قزوین - پاس همدان، ساعت 17:15، ورزشگاه شهید رجایی قزوین
داور: منصور نوری، کمک‌ها: رحیم شاهین و مهرداد تقی زادگان، داور چهارم: رسول رهبرفام

* راه آهن شهرری - فولاد خوزستان، ساعت 17:15، ورزشگاه اکباتان تهران
داور: رحیم مهرپیشه، کمک‌ها: حمید نظری و علی رضائی تبار، داور چهارم: اسماعیل بابایی

* صبای قم - مس کرمان، ساعت 17:15، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
داور: سعید مظفری‌زاده، کمک‌ها: جواد تقی پور و حیدر شکور، داور چهارم: علیرضا شیخی

* ذوب آهن اصفهان - ملوان بندرانزلی، ساعت 17:15، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
داور: هدایت ممبینی، کمک‌ها: محمدحسین متعمدی و محمدرضا ابوالفضلی، داور چهارم: محمد جواد سالک

* استقلال تهران - سایپا کرج، ساعت 17:15، ورزشگاه آزدای تهران
داور: محسن قهرمانی، کمک‌ها: رضا سخندان و مرتضی کریمی، داور چهارم: محمدرضا اکبریان

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نتايج كامل هفته‌ي سي‌وسوم ليگ برتر فوتبال
پيروزي قعرنشينان؛ سقوط داماش و شكست پرسپوليس

رقابت‌هاي هفته‌ي سي‌وسوم ليگ برتر فوتبال ايران با برگزاري 9 ديدار در سراسر كشور در حالي برگزار شد كه تكليف تيم قهرمان به بازي‌هاي هفته‌ي پاياني موكول شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در رقابت‌هاي هفته‌ي سي‌وسوم ليگ و در حساس‌ترين اين بازي‌ها تيم فوتبال استقلال در حالي در برابر سايپا با تساوي يك بر يك متوقف شد كه پيروزي در اين ديدار مي‌توانست شانس آبي‌پوشان را براي كسب قهرماني در هفته‌ي پاياني بيشتر كند اما، علي‌رغم اين‌كه استقلال با اعلام پنالتي محسن قهرماني در دقيقه‌ي 87 و توسط آرش برهاني از حريفش پيش افتاد اما، كاظم برجلو در دقيقه‌ي 92 بازي را به تساوي كشاند تا اميد استقلالي‌ها براي كسب قطعي عنوان قهرماني كمرنگ‌تر شود.

هم‌چنين در ورزشگاه فولادشهر اصفهان نيز ذوب آهن با نتيجه‌ي پرگل 3 بر صفر ملوان بندرانزلي را شكست داد تا تنها با كسب يك تساوي در هفته‌ي سي‌وچهارم برابر فولاد، شانس بيشتري براي كسب عنوان قهرماني داشته باشد.

گل‌هاي تيم ذوب آهن را در ديدار اين هفته فرشيد طالبي، ايگور كاسترو و محمد سلسالي در دقايق 10، 67 و 76 به ثمر رساندند.

در ادامه اين رقابت‌ها ديدار تيم‌هاي راه‌آهن شهرري و فولاد خوزستان نيز كه با ميزباني راه آهن انجام شد با برتري 2 بر يك راه‌آهن به پايان رسيد.

هم‌چنين ديدار صباي قم و مس كرمان نيز با برتري 2 بر يك مس به پايان رسيد. داماش گيلان نيز كه براي فرار از سقوط مبارزه مي‌كند در خانه 3 بر يك برق شيراز را در هم كوبيد. ديدار تيم‌هاي مقاومت شهيد سپاسي و پيام خراسان نيز با برتري يك بر صفر پيام قعرنشين به پايان رسيد و با اين پيروزي، پيام از سه تيم سقوط كننده فاصله گرفت.

استقلال اهواز نيز 2 بر يك بر پرسپوليس تهران غلبه كرد. اين ديدار در حالي با برتري استقلال اهواز به پايان رسيد كه پرسپوليس در ابتداي اين ديدار از حريف پيش افتاده بود.

ابومسلم خراسان نيز 2 بر يك مغلوب سپاهان اصفهان شد. ديدار تيم‌هاي پيكان قزوين و پاس همدان نيز با برتري يك بر صفر پيكان به پايان رسيد.

بر اين اساس تيم ذوب آهن با 66 امتياز صدرنشين ليگ است، استقلال با 63 امتياز در جاي دوم و مس كرمان با 58 امتياز تيم سوم جدول رده‌بندي است.

در قعر جدول نيز برق شيراز با 24 امتياز به ليگ دسته يك سقوط كرده است. داماش گيلان نيز علي‌رغم برتري پرگل برابر برق شيراز با كسب 30 امتياز به ليگ دسته يك سقوط كرد. استقلال اهواز و ابومسلم خراسان نيز با 34 امتيازمنتظر هفته‌ي پاياني ماندند تا از خطر سقوط فرار كنند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بعد از شکست ابومسلم در مقابل سپاهان علی حنطه هم از سرمربیگری این تیم اخراج شد و ***** این تیم در بازی آخر به اکبر میثاقیان سپرده شد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من هنوز فکر میکنم در ادامه لیگ استقلال قهرمان میشه ...

استقلال تو طول فصل خیلی خوب بود شایسته قهرمانی این فصل هم بود تفاضل گل 35 خودشون نشون دهنده همین موضوع هست! به نظر ذوب آهن خیلی شخصیت قهرمانی نداره! اما خب شانس بالایی برای قهرمانی داره

الان اوضاع لیگ یک چه جوری هست؟ تیمهای اصلی شانس صعود کدومها هستند؟ داماش رو به خاطر زمین ناهموار و درست نشدنی رشت (متاسفانه همه فقط شعار میدن به جای ساختن 1000000000 تا سوله چهارتا زمین فوتبال حسابی میساختند) قابل قبول میدونم! اما جدآ برای برق متاسف شدم تیمی با ریشه که به ریشه اش زدن! امیدوارم ابومسلم هم نیفته ، تیمی که کلی طرفدار داره تو مشهد و همیشه پتانسیل بالایی داشته!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من هنوز فکر میکنم در ادامه لیگ استقلال قهرمان میشه ...

استقلال تو طول فصل خیلی خوب بود شایسته قهرمانی این فصل هم بود تفاضل گل 35 خودشون نشون دهنده همین موضوع هست! به نظر ذوب آهن خیلی شخصیت قهرمانی نداره! اما خب شانس بالایی برای قهرمانی داره

الان اوضاع لیگ یک چه جوری هست؟ تیمهای اصلی شانس صعود کدومها هستند؟ داماش رو به خاطر زمین ناهموار و درست نشدنی رشت (متاسفانه همه فقط شعار میدن به جای ساختن 1000000000 تا سوله چهارتا زمین فوتبال حسابی میساختند) قابل قبول میدونم! اما جدآ برای برق متاسف شدم تیمی با ریشه که به ریشه اش زدن! امیدوارم ابومسلم هم نیفته ، تیمی که کلی طرفدار داره تو مشهد و همیشه پتانسیل بالایی داشته!

این فصل وضعیت تیمهای تبریزی در لیگ یک خیلی خوب هست . تراکتور با مربیگری فراز کمالوند شانس اول صعود به لیگ برتر هست که این امید رو میشه داشت تبریز بعد از مدتها یک نماینده در لیگ برتر داشته باشه . فکر می کنم وضعیت تیم شاهین پارس جنوبی و استیل آذین هم بدک نباشه .
بابت سقوط برق شیراز هم متاسفم . امیدوارم حداقل ابومسلم سقوط نکنه.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب من بعد از مدتها برگشتم. :دی
اول عذرخواهی میکنم از مدیران اگر نباید این پست رو میزدم.
ولی واقعا خوشحالم که دوباره برگشتم به این جمع صمیمی و خوب.

در مورد لیگ هم واقعا متاسفم شدم که استقلال در روزهای آخر اینطوری شد.
چون واقعا حقشون قهرمانی بود. البته نباید از زحمتای ذوب آهن و قدرت اونا هم چشم پوشی کرد.
در کل امیدوارم هر تیمی شایستگی بیشتری داره قهرمان بشه.

در مورد تیمهای سقوط کننده هم اونطوری که من شنیدم قرار شده تیم برق شیراز با کمک مالی حسین هدایتی امتیاز یه تیم
لیگ دسته 1 رو که در حال صعود به لیگ برتر هست رو بخره و همچنان در لیگ باقی بمونه. این تیم لیگ 1 به احتمال زیاد استیل آذین هست!
یعنی ال اونجایی که من شنیدم قرار شده امتیاز 2 تا با هم معاوضه بشه و برق رو فصل آینده هم توی لیگ برتر ببینیم.
از اون کارایی که فقط توی ایران میشه انتظارش رو داشت!!!
منبع خبر هم فکر کنم خبرگزاری فارس بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خوب من بعد از مدتها برگشتم. :دی
اول عذرخواهی میکنم از مدیران اگر نباید این پست رو میزدم.
ولی واقعا خوشحالم که دوباره برگشتم به این جمع صمیمی و خوب.

در مورد لیگ هم واقعا متاسفم شدم که استقلال در روزهای آخر اینطوری شد.
چون واقعا حقشون قهرمانی بود. البته نباید از زحمتای ذوب آهن و قدرت اونا هم چشم پوشی کرد.
در کل امیدوارم هر تیمی شایستگی بیشتری داره قهرمان بشه.

در مورد تیمهای سقوط کننده هم اونطوری که من شنیدم قرار شده تیم برق شیراز با کمک مالی حسین هدایتی امتیاز یه تیم
لیگ دسته 1 رو که در حال صعود به لیگ برتر هست رو بخره و همچنان در لیگ باقی بمونه. این تیم لیگ 1 به احتمال زیاد استیل آذین هست!
یعنی ال اونجایی که من شنیدم قرار شده امتیاز 2 تا با هم معاوضه بشه و برق رو فصل آینده هم توی لیگ برتر ببینیم.
از اون کارایی که فقط توی ایران میشه انتظارش رو داشت!!!
منبع خبر هم فکر کنم خبرگزاری فارس بود.

رضا جون واقعا از اینکه دوباره می بینمت کلی خوشحال شدم . امیدوارم دوباره مثل قدیمها توی تالار فوتبال فعالیت بکنی . تاپیک پرسپولیس هم منتظر هواداران واقعی مثل شما هست.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
به به ببین کی اینجاست !!!!!!!!!!!!

آقا رضا خودتی ؟؟؟:happy: کجا بودی دلمون برات تنگ شده بود

خیلی خوشحال شدم که دوباره برگشی ;)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان در گفتگو با آريا: بازيکنان انگيزه شکست استقلال را دارند
خبرگزاري آريا- بازيکنان تيم پيام براي اينکه بتوانند تيم را در ليگ برتر حفظ کنند تلاش بسياري را انجام دادند و در حال حاضر نيز از انگيزه بالايي برخوردار هستند.
غياثيان، سرمربي پيام، ضمن بيان مطلب فوق اضافه کرد:
مهم ترين نکته مهم در تيم پيام انگيزه بالاي بازيکنان است هر چند خيلي دير تيم به پيروزي دست يافته اما هنوز فرصت داريم و با اين نوع تمرينات حتماً استقلال تهران را مغلوب مي کنيم.
غياثيان به خبرنگار آريا گفت: در فوتبال نتيجه قابل پيش بيني نيست ولي اميدوارم تيمي در ليگ برتر بماند که حق با او باشد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جزئیات شکایت باشگاه ابومسلم از حجازی ؛
حسين قاسمي در گفت و گو با ايپنا:حجازي 40 ميليون تومان از ابومسلم گرفت و رفت !

مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان گفت: قرار بود ناصر حجازي، 40 ميليون تومانی را که چندی قبل از ما گرفته بود به باشگاه ابومسلم بازگرداند اما هم اكنون تلفن ما را هم جواب نمي‌دهد.

hejaziii.JPG

[FONT=&quot][FONT=&quot]مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان گفت: قرار بود ناصر حجازي، 40 ميليون تومانی را که چندی قبل از ما گرفته بود به باشگاه ابومسلم بازگرداند اما هم اكنون تلفن ما را هم جواب نمي‌دهد.[/FONT]
[FONT=&quot]حسين قاسمي، مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان در رابطه با شكايت اين باشگاه از ناصر حجازي به خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: ناصر حجازي در ابتدا با باشگاه ابومسلم قرا رداد 40 ميليون توماني منعقد كرد و به دنبال آن ما اين مبلغ را در كمترين زمان ممكن به حساب وي واريز كرديم اما پس از آن، نه تنها به تعهدات خود عمل نكرده بلكه اين مبلغ را به ما بازنگرداند.[/FONT]
[FONT=&quot]قاسمي ادامه داد: با توجه به مشكلات مالي متعدد باشگاه 40 ميليون تومان هم 40 ميليون است و مي‌تواند بسياري از مشكلات ما را حل كند.[/FONT]
[FONT=&quot]مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان همچنين درباره برنامه‌هاي خود براي آينده تيم توضيح داد: اگر به دسته پايين‌تر سقوط نكنيم برنامه‌هاي زيادي براي تيم دارم من آمده‌ام كه در ليگ آينده نشان بدهم اولا خصوصي‌سازي يعني چه و دوما تيم‌داري به چه معناست![/FONT]
[FONT=&quot]وي درباره هدايت تيم ابومسلم خراسان توسط اكبر ميثاقيان اظهارداشت: ميثاقيان به دليل قراردادي كه با تيم استقلال اهواز دارد ابومسلم را هدايت نمي‌كند چرا كه نمي‌خواهيم از نظر قوانين كميته انضباطي مشكلي براي ما ايجاد شود اما او در ميان گزينه‌هاي اصلي هدايت تيم در فصل آينده است البته ما چند گزينه ديگر را نيز در نظر داريم تا پس از مذاكره با آنها يك نفر را انتخاب كنيم.[/FONT]
[/FONT]

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قاسمي: با ميثاقيان براي يك فصل قرارداد مي بنديم
Misagh.jpg

مديرعامل باشگاه ابومسلم مشهد گفت: با اكبر ميثاقيان براي يك فصل قرارداد مي بنديم نه يك بازي.

حميد قاسمي درباره نحوه قرارداد با اكبر ميثاقيان اظهار داشت: با اين مربي براي يك فصل به توافق رسيده ايم و اين طور نيست كه بعد از يك بازي قراردادمان با وي به اتمام برسد.

وي در مورد اينكه گفته مي شود در صورتي كه ابومسلم سقوط كند با ميثاقيان قطع همكاري خواهد شد عنوان كرد: چنين حرفي نزده ام. حتي اگر تيم هم سقوط كند با ميثاقيان ادامه مي دهيم، البته اميدوار هستيم كه تيم در ليگ برتر بماند.

قاسمي ادامه داد: قرباني داوري ها شده ايم و مقابل سپاهان هم به داور باختيم، چون سپاهان تيمي نبود كه در ليگ قهرمانان آسيا حاضر مي شود.

وي در پاسخ به اين سئوال كه گفته مي شود به دليل قرارداد ميثاقيان با استقلال اهواز وي نمي تواند با ابومسلم قرار داد ببندد گفت: ميثاقيان از استقلال اهواز اخراج شده است و طبق قانون مربي كه اخراج شود همان لحظه مي تواند با تيم ديگري قرارداد ببندد. امروز قرارداد خود را با اين مربي امضا خواهيم كرد.

قاسمي تاكيد كرد: ايشان از فردا تيم را تمرين خواهد داد. با پرداخت مبلغي از پول بازيكنان آنها را نيز شارژ مالي كرده ايم.

قاسمي در مورد ممنوع المصاحبه كردن بازيكنان و مربيان اين تيم عنوان كرد: براي اينكه تيم به حاشيه نرود و در آرامش ليگ را به پايان ببريم از آنها خواسته ام با هيچ رسانه اي مصاحبه نكنند.

منبع: فارس
ghasemi.jpg
و اما خبری دیگر در همین خصوص:
"ميثاقيان" سرمربي ابومسلم است
قاسمي: نتواند روي نيمكت بنشيند، به عنوان مديرفني قرارداد مي‌بنديم

مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان گفت: سرمربي‌گري اكبر ميثاقيان در ابومسلم قطعي است.

حسين قاسمي افزود: حضور اكبر ميثاقيان در ابومسلم قطعي بوده و او 100 درصد مربي ماست.

وي با اشاره به شكايت تيم استقلال‌اهواز از ميثاقيان تصريح كرد: باشگاه استقلال‌اهواز ميثاقيان را اخراج كرده است و بر اين اساس او مي‌تواند در هر باشگاه ديگري مشغول به كار شود و بنابراين حضورش در ابومسلم هيچ منعي ندارد.

وي ادامه داد: براي رسيدگي به اين موضوع امشب كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تشكيل جلسه خواهد داد و تا فردا نتيجه آن اعلام خواهد شد.

قاسمي تاكيد كرد: اگر فرضاً ميثاقيان نتواند روي نيمكت بنشيند به عنوان مدير فني با او قرارداد مي‌بنديم اما باز هم مسووليت فني تيم به عهده اوست و تنها در بازي مقابل ملوان بندرانزلي نمي‌تواند روي نيمكت بنشيند و فرد ديگري جاي او روي نيمکت خواهد بود.

مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان در خصوص وضعيت علي حنطه نيز گفت: ما هيچ كس را از ابومسلم اخراج نكرده‌ايم و حنطه اگر بخواهد مي‌تواند در كادر فني به عنوان دستيار ميثاقيان مشغول به كار شود.
همچنین خبری دیگر:

اكبر ميثاقيان: من طلبكارم، شكايت باشگاه استقلال اهواز مانع حضورم در ابومسلم خراسان شده است.

اكبر ميثاقيان كه پس از بركناري علي حنطه از سوي مديرعامل باشگاه ابومسلم به عنوان سرمربي اين تيم معرفي شده است، ادامه داد: استقلال اهواز از من به فدراسيون فوتبال شكايت كرده و گفته است چون كار ميثاقيان با ما هنوز تمام نشده و قرارداد داريم، حق ندارد با تيم ديگري قرارداد ببندد.

وي ادامه داد: اين در حالي است كه من طلبكارم و استقلال اهواز هنوز مبلغ كامل قرارداد من را پرداخت نكرده است. آنها نه تنها اين مشكل من را حل نكرده‌اند بلكه براي من مشكل ساز هم شده و از من به فدراسيون شكايت كرده‌اند و اين مانعي است براي حضورم در ابومسلم خراسان.

ميثاقيان گفت: هنوز پيوستنم به ابومسلم به عنوان سرمربي قطعي نيست. امروز در تهران با مديرعامل باشگاه ابومسلم جلسه دارم و بعد از اين جلسه همه چيز قطعي مي‌شود.

وي با بيان اينكه پذيرش سرمربيگري ابومسلم براي يك بازي و در چنين شرايطي ريسك است، گفت: اگر سرمربيگري ابومسلم براي اين يك بازي را قبول كنم فقط به خاطر عشق به مردم مشهد و امام رضا(ع) است.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
هفته پایانی لیگ برتر/
مس آسیایی شد، پیام سقوط کرد/ نقش تفاضل گل در قهرمانی و سقوط

هشتمین دوره رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با قهرمانی استقلال، کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا توسط مس کرمان و سقوط پیام مشهد به دسته اول به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سی و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور امروز با برگزاری 9 دیدار به پایان رسید که در این مسابقات تیم‌ استقلال تهران با شکست پیام مشهد و به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به ذوب آهن اصفهان عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کرد.

همچنین مس کرمان هم با پیروزی پر گل در ورزشگاه خانگی برابر پیکان ضمن کسب جایگاه سوم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور، سومین سهمیه لیگ برتری برای مسابقات لیگ قهرمانان را از آن خود کرد.

ضمن اینکه پیام مشهد هم با شکست برابر استقلال تهران و به خاطر تفاضل گل کمتر نسبت به تیم ابومسلم مشهد، پس از تیم‌های داماش گیلان و برق شیراز به رقابت های دسته اول صعود کرد.

نتایج هفته سی و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
* پرسپولیس تهران 2 - راه آهن شهرری صفر
گل‌ها: محمد منصوری (54) و هادی نوروزی (75) برای پرسپولیس

* پیام خراسان صفر - استقلال تهران یک
گل: فابیو جانواریو(41) برای استقلال

* فولاد خوزستان 4 - ذوب آهن اصفهان یک
گل‌ها: نادر احمدی (6)، احمد آل نعمه (76)، محمد قاضی (79) و سجاد فیض الهی (2+90) برای فولاد و مصطفی صالحی نژاد (72) برای ذوب آهن

* سایپا کرج 2 - صبای قم 4
گل‌ها: امید شریفی نسب (80) و حسین کعبی (85) برای سایپا و محسن بیاتی نیا(19، 70- پنالتی و 2+90 - پنالتی) و فریدون فضلی (44) برای صبای قم

* مس کرمان 4 - پیکان قزوین صفر
گل‌ها: مصطفی شیخی (3)، مرتضی ابراهیمی (44)، فراز فاطمی (76) و ادینهو (84) برای مس کرمان

* سپاهان اصفهان صفر - مقاومت سپاسی شیراز صفر

* ملوان بندرانزلی صفر - ابومسلم مشهد صفر

* برق شیراز صفر - استقلال اهواز 3
گل‌ها: هیثم کاظم (6-پنالتی)، علی یحیی نژاد (22) و مهدی دغاغله (86) برای استقلال اهواز

* پاس همدان 3 - داماش گیلان 3
گل‌ها: محمد غلامی(15 و 48) و مصطفی چترآبگون(3+90) برای پاس همدان و افشین چاووشی(2، 10 و 42) برای پاس همدان

جدول رده بندی لیگ برتر:
1- استقلال تهران 66 امتیاز - تفاضل گل 36+ (قهرمان لیگ برتر و صعود به لیگ قهرمانان آسیا)
2- ذوب آهن اصفهان 66 امتیاز - تفاضل گل 16+ (صعود به لیگ قهرمانان آسیا)
3- مس کرمان 61 امتیاز (صعود به لیگ قهرمانان آسیا)
4- سپاهان 56 امتیاز
5- پرسپولیس 55 امتیاز
..........................................
14- استقلال اهواز 37 امتیاز
15- ابومسلم مشهد 35 امتیاز - تفاضل گل 7-
16- پیام مشهد 35 امتیاز - تفاضل گل 19- (سقوط به دسته اول)
17- داماش گیلان 31 امتیاز(سقوط به دسته اول)
18- برق شیراز 24 امتیاز(سقوط به دسته اول)

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
اتفاقي نادر در ايستگاه پاياني ليگ برتر
لغو پنالتي ملوان انزلي با اعتراض بازيكنان ابومسلم!

در جريان ديدار تيم‌هاي ملوان بندرانزلي و ابومسلم مشهد داور مسابقه دقايقي پس از اعلام پنالتي به سود ملوان در پي اعتراض بازيكنان ابومسلم از تصميم خود منصرف شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خزر، در جريان ديدار امروز ملوان و ابومسلم مشهد كه در استاديوم تختي انزلي برگزار شد، يدالله جهانبازي داور ديدار در دقيقه 84 بر روي محمد حيدري مهاجم ملوان در محوطه جريمه ابومسلم اعلام پنالتي كرد كه پس از آن بازيكنان ابومسلم شروع به اعتراض به كمك داور و داور ديدار كردند و بر اين اساس يدالله جهان‌بازي پس از دقايقي صحبت با بازيكنان ابومسلم از اعلام ضربه پنالتي به سود ملوان منصرف شد و دستور به ادامه بازي داد.

به گزارش ايسنا؛ اين درحالي است كه در صورت زدن ضربه پنالتي توسط بازيكنان ملوان و پيروزي اين تيم مقابل ابومسلم،‌ تيم ابومسلم خراسان به جاي پيام به ليگ دسته اول سقوط مي‌كرد.

پ ن:عجب کارایی میکنن این داورا :wacko:
باز هم یه جنجاله دیگه
خوب که دو تیم مشهدین

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اووووووووووووووووووووووووووه

اگه واقعی باشه که دیگه واویلاست...........

میشه تبانی

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی قضیه مهمیه چون شرنوشت تیم سوم سقوط کرده رو عوض کرده.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
داور را باید تا آخر عمرش محروم کنن .

البته قضیه را یه جوری ماسمالی می کنن .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
باید منتظر 90 بمونیم تا ببینیم قضیه صحت داشته یا نه ؟ اگر صحت داشته باشه که واقعا مصیبته :f34r:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
کمک داور ملوان - ابومسلم اعتراف کرد

کمک داور بازی ملوان - ابومسلم گفت: هیچ‌گاه به خاطر اعتراض بازیکنی از تصمیم خود برنگشتم، آن صحنه واقعا پنالتی نبود.
داوود رفعتی اظهار کرد: در دقیقه ۸۸ بازی ملوان - ابومسلم یک پنالتی تشخیص دادم، در حالی که داور اعتقادی به پنالتی نداشت. بعد از اتمام بازی نیز فیلم بازی را مرور کردیم و متوجه شدیم تصمیم داور درست بود و من اشتباه کرده بودم و به همین دلیل از بازیکنان ابومسلم معذرت می‌خواهم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا اعتراض بازیکنان ابومسلم در تصمیم داور تاثیر نداشت، تاکید کرد: گرفتن پنالتی همواره با اعتراض بازیکنان تیم حریف همراه است. تاکنون دیده‌اید که بازیکنان به پنالتی اعتراض نکنند اما، داور هیچ‌گاه به خاطر اعتراض بازیکنان از تصمیم خود منصرف نمی‌شود. تنها دلیل نگرفتن پنالتی این بود که داور آن صحنه را پنالتی نمی‌دانست و درست هم تصمیم گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تقدير كميته فرهنگي فدراسيون فوتبال از جلالي:
قهرمان اصلي بازي‌هاي ديروز شما بوديد

خبرگزاري فارس: كميته فرهنگي و بازي جوانمردانه فدراسيون فوتبال با ارسال نامه اي از سرمربي تيم فولاد خوزستان تقدير و تشكر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تقدير نامه به شرح زير است:

برادر ارجمند جناب آقاي جلالي
سرمربي محترم تيم فولاد خوزستان
پايان هشتمين دوره بازي هاي ليگ برتر را بايد آغاز فصلي نو در عرصه بازي جوانمردانه در مستطيل سبز به گستره ورزش ايران اسلامي تلقي كرد. از آن جهت كه به مدد روحيه پهلواني در جنابعالي و دميده شدن اين ارزش در همه اعضاي تيم و كادر مربيگري، شاهد يك بازي زيبا، به دور از هياهوها و جنجال هاي آنچناني بوديم، آن هم در روزي كه تيم هاي بالا و پايين جدول براي بقاي بيشتر در حال تكاپو بودند.
فارغ از همه نتايج كسب شده، ارائه يك بازي پاك و جوانمردانه، خالي از حرف و حديث هاي حاشيه اي و معمول در پناه فرهنگ و منش جوانمردانه و سرشار از لطافت ها و ظرافت هاي كم نظير نشان داد كه هنوز هم مي توان به توسعه مباني اصولي ارزشي و اخلاقي پهلواني در ورزش پر طرفدار فوتبال در كشور عزيزمان ايران اسلامي به طور اخص و ورزش كشور به طور اعم اميدوار بود.
قهرمان اصلي بازي هاي روز گذشته از منظر بازي جوانمردانه شما و تيم برخاسته از جوانان غيور و خونگرم خوزستان هميشه سرافراز بود كه در روزي كه مي شد با ده ها اما و اگر و ترديد، ريشه ها و بنيان اخلاق و فرهنگ ورزش را به مثابه عصاره ناب تربيت روح و جسم به بازي گرفت، با ارائه يك بازي روان و بي حاشيه درسي بزرگ به همه اهالي فوتبال داديد.
وجود و حضور مربياني چون شما كه هم در طول سال هاي دفاع مقدس و هم در دوران سرنوشت ساز اخير، پرچم ارزش هاي **** را به درستي در دست گرفته ايد موجب مباهات جامعه ورزش بوده و ياد و خاطره آن همواره برجاي خواهد ماند. مجددا بر خود فرض مي دانيم به عنوان مسئول كميته فرهنگي و بازي هاي جوانمردانه فدراسيون فوتبال پيروزي شما، بازيكنان و مديران آن باشگاه وزين و هواداران خونگرم و صميميتان را در لواي اخلاق و منش پهلواني تبريك گفته و توفيقات بيشترتان را از دادار هستي طلب كنيم. اميد است روحيه جوانمردي نه به عنوان يك پديده و استثنا بلكه بعنوان وظيفه اي خطير در بين تمامي اهالي فوتبال رسوخ نمايد تا در آينده شاهد گسترش هرچه بيشتر آن در ميادين پرافتخار ورزش كشورمان باشيم.

از جلالی خوشم میاد. کارش درسته .

بالا