• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران -- لیگ هشتم --

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سلام خدمت دوستان
يك سايت پيدا كردم كه نتايج بازيهاي ليگ برتر ايرانو نشون ميده. البته چون تازه اين سايتو ديدم تست نكردم ببينم آيا گزارش لحظه اي از نتيجه بازي ميده يا نه . به هر حال اين سايت در نوع خودش جالبه و اميدوارم به كارتون بياد .

http://www.scorestime.com/

البته اين سايت اشتباهاتي رو هم داره ، مثلا اسامي رو بعضا اشتباه ميزنه ، مثلا در توضيح بازي پيكان پرسپوليس ، اسم ضيا نيك نفس رو به عنوان خراب كننده پنالتي زده :D

پ.ن: براي ديدن نتايج ليگ : ابتدا ASIA را انتخاب و سپس IRAN را انتخاب كنيد. شاد و پيروز باشيد

تا سایت های ایرانی و فارسی مثل iransport.net هست چرا از سایت های خارجی استفاده کنیم

من که همیشه برای دیدن نتایج و گزارش آنلاین از iransport.net استفاده می کنم

به هرحال ممنون از اطلاع رسانی تون :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من الان سايتي رو كه معرفي كرده بودم تست كردم ، آنلاين نتايج ليگ ايرانو ميده.

QUOTE=Hamed731;1949107]تا سایت های ایرانی و فارسی مثل iransport.net هست چرا از سایت های خارجی استفاده کنیم

من که همیشه برای دیدن نتایج و گزارش آنلاین از iransport.net استفاده می کنم

به هرحال ممنون از اطلاع رسانی تون :)[/QUOTE]

اين سايت ، آنلاين نتيجه رو نميده دوست عزيز

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

وضعيت بحراني خبرنگار مصدوم در بيمارستان
باشگاه مقاومت سپاسي به دنبال حكم جلب خداداد عزيزي
جعفري: حركت «خداداد» وحشيانه بود
او بايد از فوتبال حذف شود

مسئولان باشگاه مقاومت شهيد سپاسي شيراز پيگيري خود براي گرفتن حكم جلب خداداد عزيزي را آغاز كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از برخورد خشن خداداد عزيزي با يك خبرنگار شيرازي در ورزشگاه ثامن‌الائمه مشهد، سرپرست تيم مقاومت براي گرفتن حكم جلب خداداد عزيزي به كلانتري مراجعه كرد.

جعفر جعفري، مديرعامل باشگاه مقاومت شهيد سپاسي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: متاسفانه پس از بازي امروز تيم‌هاي مقاومت و پيام خداداد عزيزي به يك خبرنگار شيرازي كه در ورزشگاه حاضر بود حمله كرد و به شكل بي‌رحمانه‌اي وي را كتك زد.

وي افزود: وضعيت اين خبرنگار بسيار بحراني است، دنده‌هاي او شكسته است و اكنون در بيمارستان بستري شده است. پزشكان از وي، سي‌تي‌اسكن گرفتند و در حال حاضر شرايط او بسيار نگران كننده اي است. حتي تصميم گرفته‌ايم تا براي بهبودي اين خبرنگار را به حرم امام رضا (ع) ببريم.

جعفري درباره پيگيري قانوني اين اتفاق نيز گفت: سرپرست تيم فوتبال مقاومت به كلانتري مراجعه كرده است و ما اين موضوع را پيگيري مي‌كنيم البته به دليل برخي تماس‌ها با فرد بزرگ و بااخلاق باشگاه مقاومت، پيرواني واسطه شده تا اين كار را انجام ندهيم اما هنوز هم تصميمان پيگيري اين موضوع است. با اين حال حركت خداداد بسيار ناشايست بود.

مديرعامل باشگاه مقاومت ادامه داد: از نظر ما فردي كه به عنوان حماسه‌ساز ملبورن عنوان مي‌شود يك انسان بي‌تربيت است كه بايد به شديدترين شكل ممكن به اين عمل او برخورد شود. حركاتي كه امروز خداداد عزيزي انجام داد در هيچ نقطه از جهان سابقه نداشته و او با مشت و لگد به جان خبرنگار افتاد و در حضور اعضاي هيات مديره دو باشگاه اين خبرنگار وحشيانه كتك زد.

جعفري ادامه داد: اميدوارم مطبوعات چهره‌ي واقعي اين فرد به جامعه معرفي كنند و اين فرد بايد به طور كامل از فوتبال كشور حذف شود، چرا كه سابقه‌ي او در اين چند ماه حضورش در باشگاه پيام پر از درگيري و حاشيه بوده است.

وي درباره بازي دو تيم نيز گفت: معتقدم بازيكنان مقاومت مردانه بازي كردند و دفاع جانانه‌اي انجام دادند و توانستند با يك گل ميزبان خود را شكست دهند؛ البته پيام نيز تيم پرمهره و خوبي است كه معتقدم تنها عامل ضعف اين تيم خداداد عزيزي است و اگر از اين باشگاه برود تيم پيام نيز بهتر نتيجه مي‌گيرد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فکر کنم خداداد چند هفته دیگه آدم هم بکشه !

چند هفته پیش داد و بیداد میکرد فقط بدبخت ! گرچه این خبرنگارها واقعا بعضی هاشون آدمای کثیفی هستن. مسئولان مقاومت هم میخوان از این مساله به شدت سوء استفاده کنن
202.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته اما کتک زدن اونم به این شکل به نظر شما کار درستیه ؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یقینا نه !

من کار اون رو توجیه نکردم، ولی مسلما اگه اون خبرنگار هم کاری نمیکرد این مرض نداشت که اون رو پرت کنه پایین.

امسال فقط هم برای خداداد این مشکل پیش نیومده. ببین عابدزاده هم چندبار با اینا درگیر شده، قطبی هم یه بار براشون قاطی کرد. کلا بعضی هاشون آدم های کثیفی هستند. من سره این حرفم هستم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
آخرين ديدار هفته شانزدهم ليگ برتر بين تيمهاي مس و صبا برگزار شد. نتيجه بازي 3 بر 1 به نفع مس كرمان پايان يافت.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
چهارشنبه 13 آذر ساعت 14:00

ابومسلم - - ملوان

چهارشنبه 13 آذر ساعت 15:00

استقلال - - پيام

پنجشنبه 14 آذر ساعت 14:00

مقاومت - - سپاهان
داماش - - پاس

پنجشنبه 14 آذر ساعت 14:15

ذوب آهن - - فولاد
پيکان - - مس
صباباتري - - سايپا
استقلال اهواز - - برق

پنجشنبه 14 آذر ساعت 15:00

راه آهن - - پرسپوليس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نقل از سایت پارس فوتبال

تورج عاطف/خبرگزاری پارس فوتبال جناب کفاشیان در پاسخی بسیار منطقی!! فر مو ده اند فو تبال ما صاحب عنو ان بهتر ین فدر اسیو ن آسیا تنها به این علت نشده است که صاحب دو عنو ان در سال جاری گشته بلکه دلایلی دیگری نیز پشت این حسن انتخاب( البته به ز عم ایشان) وجو د داشته است حقیقتا ما هر چه فکر کر دیم دلیل دیگری به ذهنمان نیامد اما شاید کنفدراسیو ن آسیا بخاطر شاهکار های یگانه دیگر فو تبالمان این عنو ان را به فدراسیو ن فو تبال ایران داده است کدامین شاهکار ؟

شاهکار 1
ثبت امتیاز منفی در جدو ل ر ده بندی لیگ بر تر
شاید تا به حال نمی دانستید که اگر تیمهای ما در بازی بباز ند صاحب سه امتیاز منفی در جدو ل رده بندی می شو ند این سخنان جناب امیر حاج ر ضائی در تحلیل او لیه بازی سایپا و استقلال بو د و ایشان فر مو د ند که استقلال در بازی با فو لاد صاحب سه امتیاز منفی شده است خوب بایک حساب سر انگشتی متو جه می شو یم تنها در فدراسیو ن فو تبال ایران است که هر باخت می تو ان تیم را صاحب سه امتیاز منفی کند یعنی هر بازی 6 امتیاز دارد که سه امتایز مثبت آن متعلق به تیم بر نده و سه امتیاز منفی مال باز نده است فقط می خو اهیم بپر سیم این ستو ن امتیازات منفی در کجای این جدو ل است که ما نمی بینیم ؟
شاهکار2
نو ک حمله استقلال
بخاطر دار یم جناب مز د ک میرزائی در بر نامه های ویژه باز یهای المپیک بارها اعتراف می کردند که تخصص ایشان در فو تبال است روز گذشته در تحلیل قبل از بازی استقلال و سایپا متو جه شدیم ایشان نو ع آوری در عر صه فو تبال داشته و بر استی متخصصی در عر صه فوتبال شده اند ز یرا از جناب حاج ر ضائی می پر سند " به نظر شما در استقلال نو ک حمله بر هانی است و یا اکبر پو ر ؟" و اقعا تا به حال نمی دانستیم که در سیستم 2-5-3 هم نو ک حمله داریم زیرا تا به حال فکر می کر دیم سیستمهای 1-3-2-4 و 1-2-3-4 و یا 1-4-1-4 و یا 1-6-3 و یا 3-4-3 و 3-3-4 نو ک حمله دار ند اما حالا به مدد این سو ال شاهکار مجری بر نامه علم ما افزو ن شد اما اگر فر ض کنیم استقلال به نو عی 1-6-3 بازی می کند این سو ال واقعا خیلی سخت و پیچیده بو د ؟ فکر می کنم کم سن و سال تر ین طر فداران فو تبال هم بدانند نز دیک تر ین فر د استقلال به در و از ه حر یف بر هانی است از دیگر شاهکار های جناب میر زائی این بو د که قبل از بازی بساط رمل و اسطر لاب خو د را پهن کر ده و اعلام نمو د ند به احتمال ز یاد داو ر یک پنالتی بر علیه سایپا می گیر د و ابر اهیم صاد قی اعتراض و صاحب یک کار ت ز ر د دیگر خو اهد شد ( جل الخالق) اما بالاخر ه چه جو ری باید فدراسیو ن بر تر فو تبال آسیا شو یم ؟ آیا مجری بر تر فو تبال نتو انسته به این مسئله کمک کند ؟
شاهکار 3
گزارشگر برتر
جناب علینفر واقعا دیر و ز شاهکاری در امر گزارش بو ده اند ایشان بنا به سلیقه خو د شان اسم باز یکنان را تغییر می دادند مثلا نام کیانوش رحمتی تبدیل به کیا ر حمتی شده بو د باید خدا را شکر کنیم که یدالله اکبری در تیم استقلال در میدان نبو د و گر نه ایشان را هم یدی اکبری صدا می کر دند و یا این که بازی های پر سپو لیس در جر یان نبو د و گر نه علیر ضا نیکبخت را هم علی نیکی می ز د ند اما این تنها شاهکار تغییر نام نبو د .در تیم سایپا باز یکنی به نام روزبه شاه علی دو ست بازی می کر د که ایشان او را روزبه علی دو ست صدا می ز د ند واقعا باید خدا را شکر کنیم که تیم شیر ین فراز کر مانشاه به لیگ او ل سقوط کر د و گر نه ایشان احتمالا در بازی شیر ین فر از کر مانشاه و مس کر مان اعلام می کر د ند شیر ین فراز کر مان با مس کر مان یک دار بی شهر کرمان را بر گزار می کنند!! ایشان بعد از گذ شت 32 دقیقه از بازی دیروز تهران تاز ه اشاره ای به رو بان سیاه روی پیر اهن استقلال کر د ند و در حالیکه سایپا نیز باز و بند سیاه داشت هیچ صحبتی بر مناسبت این بازو بند ننمو دند و... بر استی این گزارشگر ان بر تر( الته در عر صه کمدی ) نمی تو انند عاملی بر ای بر تری فو تبال ما در آسیا و انتخاب عجیب آنها بر ای بر تری فدراسیو ن ما باشند؟
شاهکار 4
مر بیان برتر
بر استی می تو ا ن گفت اعمال بر خی از مر بیان ما هم تو انسته به کمک آیند تا فو تبال ما ویژه تر شو د ؟بعد از شاهکار اد بی قطبی به خبر نگاران و ملقب نمو دن آنان به حیو ان حالا جناب حماسه ساز ملبو ر ن است که با کتک ز د ن یک خبر نگار کار نامه کتک کار یهای خو د را در عر صه فو تبال مشعشع تر کر ده است و تازه معتقد است خبر نگار کم کتک خور ده است خداداد عزیزی که سابقه کتک ز دن مدیر عامل باشگاه خو د را در جلوی دیدگان عمو می دارد بر استی هر روز بیش از پیش به گفته های مر حو م ر نجبر نز دیک می شو د که روزی در باره او گفت " یک گل به استرالیا ز ده و یک عمر نان آن را می خو ر د "اما این تنها شاهکار مر بیان ما نیست اکبر میثاقیان نیز در اقدامی کاملا نو ین در رو انشناسی ورزش!! با ز دن سیلی به باز یکنش به زعم خو د تمر کز بر ای بازی به او می دهد بر استی باو ر نکر دنی است این همه خلاقیت در عر صه مر بیگری و اخلاق و توجه به رو انشناسی ور زشی شاید این حر کات منحصر به فر د مر بیان ما بو ده که باعث اعطای عنو ان بر تر ین فدراسیو ن فو تبال آسیا به فدراسیو ن فو تبال ما شده است .
بهر حال نباید چندان هم به کنفدراسیو ن فو تبال آسیا ایراد گر فت شاید آنجا نیز چنین شیر ین کار یهائی متداو ل فوتبال ما وجو د دارد و این انتخاب ما بعنو ان فدراسیو ن بر تر آسیا نیز از جمله آنها است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خداداد عزيزي:
اسطوره نيستم؛ من را مي‌كشند!

irna633637538866562500.jpg

خداداد عزيزي گفت: به دليل دعاي پدرم اطمينان دارم كه از صحنه فوتبال محو مي‌شوم اما برخوردي كه با من شد درست نبود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خداداد عزيزي پس از حضور در نشست كميته انضباطي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: از زماني كه بحث حضور من در تيم ملي اميد پيش آمد گروهي اين سناريوها را براي من ساختند چرا كه در فوتبال ما درگيري زياد است اما نمي‌دانم چرا درباره من چنين سناريويي نوشته شد. در هر صورت من به كار در تيم ملي اميد و كار براي فوتبال ملي كشورم علاقه داشته و به آن افتخار مي‌كنم اما تيم اميد را به كساني كه من را نمي‌خواهند پيشكش مي‌كنم چرا كه به دست آوردن اين سمت را به هر قيمت نمي‌خواهم و هيچ گاه در فوتبال كشور آويزان نبودم.

وي افزود: 20 سال تمام است كه براي فوتبال ملي ايران زحمت كشيده‌ام اما رفتاري كه با من شد حتي با يك بازيكن معمولي نيز صورت نمي‌گيرد، در هر صورت عزت و ذلت دست خداست كه آن را به هر كسي نمي‌دهد. من تنها 45 بازي ملي انجام دادم اما محبوب مردم هستم ولي برخي بازيكنان هستند كه 150 بازي ملي داشته و دو هزار تا گل زده‌اند اما محبوب مردم نيستند و علت آن نيز اين است كه خدا نمي‌خواهد.

عزيزي ادامه داد: فوتبال ارزش آن را كه برايش گريه كنم ندارد اما در اين مدت رفتاري با من كردند كه گويا كسي را كشتم.

قائم مقام باشگاه پيام خراسان ادامه داد: دنيا دار مكافات است و بي‌ترديد افرادي كه با من اين كار را كردند روزي جواب آن را خواهند گرفت، ضمن آن كه از كيومرث هاشمي نيز گلايه دارم چرا كه او گفته است خداداد عزيزي بايد از صحنه فوتبال محو شود، سوال من اين است كه چرا بايد محو شوم؟ چرا زماني كه هنوز علت درگيري مشخص نشده است چنين اظهارنظري صورت مي‌گيرد؟!

خداداد عزيزي ادامه داد: پدر من در چند روز گذشته با شنيدن اخباري كه پيرامون من منتشر مي‌شد بسيار نگران شده بود و با من تماس گرفت و به من گفت خداداد مگر تو چه كردي كه مي‌خواهند تو را از صحنه روزگار محو كنند؟!

عزيزي ادامه داد: پدرم بعد از اينكه حرف‌هاي من را شنيد به من گفت خداداد اميدوارم تو را براي هميشه از فوتبال محو كنند.

عزيزي ادامه داد: دعاي پدرم ردخور ندارد و اطمينان دارم كه از صحنه فوتبال ايران محو خواهم شد.

به گزارش ايسنا، عزيزي در ادامه با اشاره به صحبت‌هايش پيرامون حضور افراد غيرفوتبالي در اين رشته نيز گفت:‌ من همواره مخالف حضور افراد غيرفوتبالي در اين رشته بودم و تا زماني كه در فوتبال هستم در اين باره اظهارنظر مي‌كنم، پس بهتر است كه اين آقايان من را محو كنند تا ديگر در اين باره صحبت نكنم.

عزيزي افزود: در ورزش ما رسم است كه افرادي چون من را مي‌كشند. من اسطوره نيستم و ادعايي ندارم.

وي گفت: چندي پيش زماني كه نيكبخت همراه تيم ملي به قطر نرفته بود قصد داشتند او را از كل فوتبال محو كنند اما شريفي لطف كرد و تنها او را از بازي‌هاي ملي كنار گذاشت، نمي‌دانم چرا در فوتبال ما به دنبال محو بازيكنان هستند. ديروز نوبت نيكبخت بود، امروز من را محو مي‌كنند و مشخص نيست فردا نوبت چه كس ديگري است.

عزيزي در پايان گفت: در اين چند روز برخي نوشته‌هاي خبرنگاران من را بسيار رنجاند، با اين حال نمي‌دانستم فردي كه با او درگير شديم يك خبرنگار بود چرا كه در جايگاه ويژه حضور داشت نه در جايگاه خبرنگاران. با اين حال در اين رابطه صحبتي ندارم و از كميته انضباطي مي‌خواهم كه حتما من را از صحنه فوتبال محو كند و هر تصميم ديگري كه گرفته شود من خود اين كار را انجام مي‌دهم و ديگر به فوتبال ايران باز نمي گردم.

به گزارش ايسنا، در حالي كه طبق اعلام روابط عمومي فدراسيون فوتبال اين جلسه قرار بود در ساعت 18 برگزار شود بدون هيچ اطلاعي در ساعت 17 بعدازظهر آغاز شد و بيش از يك و نيم ساعت به طول انجاميد. در طول اين نشست خداداد عزيزي در ميان صحبت‌هايش به گريه افتاد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم خواهشي از شما داشته باشم . با توجه به اينكه در اين تاپيك بيشتر مباحث نتيجه مسابقات و مسائل متني ليگ برتر مورد بررسي قرار مي گيرد و همچنين تاپيك ديگري به نام بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن را هم در قسمت فوتبال داريم طرح مباحث اينچنيني (مانند قضيه خداداد) را در آن تاپيك ادامه دهيد . سلامت و پيروز باشيد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اسامی داوران هفته هفدهم لیگ برتر اعلام شد/ افشاریان و بخشی‌زاده داور سرخابی‌ها

از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته هفدهم مسابقات لیگ برتر باشگاههای کشور اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، بر این اساس دیدار استقلال - پیام مشهد که عصر فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می شود را سعید بخشی‌زاده قضاوت می کند، همچنین داور دیدار راه آهن - پرسپولیس خداداد افشاریان خواهد بود.

اسامی داوران دیدارهای هفته هفدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
چهارشنبه - 13/9/87
* ابومسلم مشهد - ملوان بندرانزلی، ساعت 14، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
داور: شاهین حاج بابایی، کمک‌ها: محمد نجفی و محمد قراملکی، داور چهارم: حسین کاظمیان

* استقلال تهران - پیام مشهد، ساعت 15، ورزشگاه آزادی تهران
داور: سعید بخشی زاده، کمک‌ها: حیدر شکور و حسین خانبان، داور چهارم: علیرضا شیخی

پنجشنبه - 14/9/87
* مقاومت سپاسی شیراز - فولاد مبارکه، ساعت 14، ورزشگاه حافظیه شیراز
داور: یداله جهانبازی، کمک‌ها: مجید شمس و سعید زارع، داور چهارم: محمدحسن شهریار پناه

* داماش گیلان - پاس همدان، ساعت 14، ورزشگاه عضدی رشت
داور: مسعود مرادی، کمک‌ها: رضا سخندان و بهرام نقوی، داور چهارم: اسماعیل بابلی

* ذوب آهن اصفهان - فولاد خوزستان، ساعت 14:15، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
داور: محمود رفیعی، کمک‌ها: صفدر احمدی و علیرضا صفا، داور چهارم: محمدرضا خداپرست

* پیکان قزوین - مس کرمان، ساعت 14:15، ورزشگاه شهید رجایی قزوین
داور: علیرضا فغانی، کمک‌ها: جواد تقی پور و علیرضا یزدانی، داور چهارم: محمدحسین مرادی

* صبای قم - سایپا کرج، ساعت 14:15، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
داور: محمدحسین اسدی، کمک‌ها: حسن کامرانی فر و محسن فریمانی، داور چهارم: رسول احمدی

* استقلال اهواز- برق شیراز، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی اهواز
داور: جمشید دانش مهر، کمک‌ها: مصطفی فراهانی و جهانگیر حیدری، داور چهارم: علی صمدیان مجرد

* راه آهن شهرری - پرسپولیس، ساعت 15، ورزشگاه آزادی تهران
داور: خداداد افشاریان، کمک‌ها: مرتضی کریمی و مسعود فرح نیا، داور چهارم: پیروز سیف اله پور

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در پايان نيمه اول
ابومسلم 2 ملوان 0

گلها : ميثم بائو 43 - جان دي نيگودي 45

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار اين دو تيم از ساعت 14 امروز در ورزشگاه ثامن الائمه شهر مشهد برگزار شد.
حدود 150 تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.
جان نگودي، مهاجم كامروني تيم فوتبال ابومسلم در جريان مسابقه مرتكب يك حركت ضد اخلاقي شد.
اين مهاجم در دقيقه 20 مسابقه از شاهين حاج بابايي داور مسابقه درخواست مي كند به بيرون از ميدان برود. داور هم به تصور اينكه دچار مصدوميت است، به او اجازه مي‌دهد از ميدان خارج شود.
نگودي پس از خروج از ميدان به پشت نيمكت تيمش مي رود و در آنجا در حضور تماشاگران ادرار مي كند و سپس بدون هيچ دغدغه اي، به ميدان باز مي گردد.
اين حركت ضد اخلاقي مهاجم افريقايي موجب حيرت تماشاگران و حاضران در ورزشگاه شد.

:D:D:p:p

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار اين دو تيم از ساعت 14 امروز در ورزشگاه ثامن الائمه شهر مشهد برگزار شد.
حدود 150 تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.
جان نگودي، مهاجم كامروني تيم فوتبال ابومسلم در جريان مسابقه مرتكب يك حركت ضد اخلاقي شد.
اين مهاجم در دقيقه 20 مسابقه از شاهين حاج بابايي داور مسابقه درخواست مي كند به بيرون از ميدان برود. داور هم به تصور اينكه دچار مصدوميت است، به او اجازه مي‌دهد از ميدان خارج شود.
نگودي پس از خروج از ميدان به پشت نيمكت تيمش مي رود و در آنجا در حضور تماشاگران ادرار مي كند و سپس بدون هيچ دغدغه اي، به ميدان باز مي گردد.
اين حركت ضد اخلاقي مهاجم افريقايي موجب حيرت تماشاگران و حاضران در ورزشگاه شد.

:D:D:p:p

حالا واقعا اگه بازیکنی وسط بازی این اتفاق براش بیفته باید چیکار کنه ؟

پ.ن : جدی پرسیدم .

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
خوب به داور میگه میره کارشو میکنه . نه که بره پشت نیمکت خودی :p حالا باز میرفت پشت نیمکت حریف یه چیزی ....
:D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
كارش جالب بود اتفاقا :دي

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43