Ashimoto
Registered User
- نوشتهها
- 1,962
- لایکها
- 1
دقیقه 8
سایپا 1 -0 سپاهان
1-0 هم تمام شد
این سپاهان کجا و .... حقش باخت بود! سایپا بهتر بود سپاهان هم واقعا ضعیف تر از تیمی که میشناختیم
دقیقه 8
سایپا 1 -0 سپاهان
چجوری بازی کرد سپاهان؟ سایپا داره خوب بازی می کنه یا سپاهان داره گند میزنه؟ چجور ترکیبی فرستاد توی زمین و از تعویضهاش چجوری استفاده کرد لوکا؟
کاملا قبول دارماز این نظر که این تیم مدافع قهرمانی بود و باید تو جام باشگاهها بازی میکرد ولی اونقدر بد بازی میکرد که همه سروصداشون در اومده بود که بابا این تیم اگر بره آسیا فلان و بهمان و ... ولی کادر فنی تیم نشون داد که با صبر کردن و اعتماد کردن به یه مربی چجوری میشه نتیجه گرفت.
البته در بعضی موارد هم مث ذوب آهن یا پگاه این مسئله درست نیست چون آدم به وضوح میبینه که تیمها دارن بهتر بازی می کننکاری که مثلا استقلال یا ابومسلم یا پگاه نکردن.
رضاجان بازی رو ندیدی خودت؟
کاملا قبول دارم
البته در بعضی موارد هم مث ذوب آهن یا پگاه این مسئله درست نیست چون آدم به وضوح میبینه که تیمها دارن بهتر بازی می کنن
بازی تموم شدالان پرسپولیس یکی زد توسط عباس آقایی بازی 2-1 شدش.
2-1 بردیم!!!!
تبریک ویژه به سپاهانی های عزیز!!!
همان طور که قبلاً هم گفته بودم ، 6 امتیاز از پرسپولیس میگیریم ، که این 3 تاش بود !!!! دی!
به امید قهرمانی تیمی که لیاقت قهرمانی داره!! دی!
ممنون امیر جان از تبریکتون !!!منهم بهتون اين برد رو تبريك ميگم . ولي خداييش با اين بازي افتضاحي كه ما كرديم ( به خصوص تو نيمه اول ) و با اين مدافعان مستحكم ! ما ، بايد هم مي بردين .
متاسفانه بازي با پاس طوري تيممون رو پايين آورده كه خيلي سخت بتونيم ريكاوري كنيم . پرسپوليس اصلا در حد و اندازه ي پرسپوليس كل فصلش نبود . نيمه ي دوم هم با وجود بازي بهتر نسبت به سپاهان ، با حملات احساسي و بدون برنامه هيچ شانسي نداشتيم . گل هم كه همه ديديم چه جوري شد .
البته مطمئنم با استراحت و ريكاوري روحي و همينطور جذب چند بازيكن و برگشت الونگ و شيث و كريم نيم فصل دوم هم مدعي اصلي قهرماني هستيم ... اينه كه ميگم اون جمله ي يكي مونده به آخرت اشتباست ....
تو بازي برگشت انتقام مي گيريم . البته در يك بازي تشريفاتي چون قبل از اون بازي قهرماني پرسپوليس مسجل شده ...
جمله ي آخر واقعا درسته . به اميد قهرماني تيمي كه لياقت و شايستگي قهرماني رو داره ( كه البته پرسپوليس و سپاهان اين روزها اصلا در اين حد نيستند )
بازهم برد رو بهتون تبريك ميگم . اميدوارم هميشه شاد و سربلند باشين![]()
2-1 بردیم!!!!
تبریک ویژه به سپاهانی های عزیز!!!
همان طور که قبلاً هم گفته بودم ، 6 امتیاز از پرسپولیس میگیریم ، که این 3 تاش بود !!!! دی!
به امید قهرمانی تیمی که لیاقت قهرمانی داره!! دی!