پرسپوليس باخت ... بد هم باخت .
من همین الان نتیجه را فهمیدم. انتظار نداشتم که ببازه !!
راه آهن آدم وار برد یا با ضد فوتبال ؟
راه آهن نیمه اول بسیار عالی و با انگیزه بازی کرد و 2-0 پیش افتاد
نیمه دوم با وجود اخراج دروازه بان تونست نتیجه رو حفظ کنه و به پیروزی 2-1 برسه
یادمه بازی رفت جلوی سپاهان هم دورازبان راه آهن سر اتلاف وقت 2 تا زرد گرفت و اخراج شد . . . :hmm:
راه آهن نیمه اول بسیار عالی و با انگیزه بازی کرد و 2-0 پیش افتاد
نیمه دوم با وجود اخراج دروازه بان تونست نتیجه رو حفظ کنه و به پیروزی 2-1 برسه
ضد فوتبال یعنی همین دیگه
والا. . .
با توجه به اینکه پرسپولیس رقیب سپاهان هست، اگه مربی دیگه ای پرسپولیس را میبرد، شاید من حال میکردم. اما سر این نتیجه خیلی لجم گرفت. حالا حتماً دوباره میخواد ادعا کنه و آستین کوتاه بپوشه :wacko:
گل دوم رو ببيني مي فهمي . مسخره ترين گل رو خورديم . با پاس غلط بازيكناي خودمون و بعدش هم جايگيري فوق حرفه اي مدافعانمون كه چپ و راست و وسط رو خالي كرده بودن !!! و اون خروج مسخره و الكي دروازبان . اگه بيرون نمي اومد عمرا بازيكن راه آهن قصد شوتزني نداشت ...
migam chera posta man pak mishe????????? eshkal nadare vali adat kardam ... baziye farda ro age ss bebare kam kam khodesho to course ghahremani gharar mideee ..... man fek nakonam saipa ham be andazeye shirin faraz shans dashte bashe ... ba ekhtelaf ss in baziro mibare ... rasty ye chiz dige man nemidonam kojash akbar zede football bod????????????????? age begin mamnon misham ..... ..blue for ever
عجب ....به نقل از ایران ورزشی به قلم چیا فوادی :
متن نامه واقعى و منتشر نشده محمدرضا ساكت، مديرعامل باشگاه سپاهان به فيفا:
Ba Salam
Khedmate Jenabe aghaye FIFA:
Ba salam va good morning!
Be Khedmate shoma Arezam ke ma dar Iran sareman boride shode va az teameman 5 emtiaze be nahagh kam shod ast.
Be hamin khater az shoma taghaza mikonim Ke 6 emtiaze perspolis ra kam nakoned ta sheroye estinaf 5 emtiaze ma ra bedahad va garna Esteghlal
Ghahreman Mishavad va sare ma bi kolah mimanad!
Matne nameyei ke bayad dar resaneha montasher shavad be peyvast ersal mishavad. Lotfan hamahangihaye Lazem ra mabzool befarmaeed.
Ba Tashakkor az FIFA Joon
Ghorbane shoma:
Sakete hamisheSaket
.. .. .. .. .. .. .. ..
درسته که طنز طنزه، اما شخصیت هم خوب چیزیه.
.
عجب ....
خیلی خنده دار بود ، کلی حال کردم ، سپاهان جون ...
ای بابا چی کارشون داری ، اگه این کارا رو هم نکنن که کسی روزنامه هاشونو نمیخره !!!
در ضمن کدوم یک از رسانه های ما ، شخصیت سرشون میشه که ، حالا گیر دادی به این روزنامهی بد بخت ....:lol:
از شما بعیده سپاهان جان ....آخه این یارو چیا فکر میکنه خیلی بامزه هست. یکی پیدا بشه یه دست کتک سیر به این بابا بزنه آی من حال بیام :lol:
پیگیر نوشته های مسخرش توی ایران ورزشی باشید متوجه حرف من میشید