• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا 2006-2007

قهرمان جام باشگاههاي اروپا 2007-2006

• Total voters
    78
  • Poll closed .

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
بابا این دیدا بنده خدا هم خیابانی فقط اشتباهاتش رو میدید تازه اون گل دوم من نمی دونم چه اشتباهی کرد خب تک به تک بود اونم با رونی در عوض اون شوت نیمه اول که از کریگ گرفت و شوتهای فلچر و رونالدو که هر کدوم در حد یک گل بودند رو اصلا ندید اگه روی گل سوم مقصر بود در عوض سه گل رو هم خرید بیچاره
مقصر خط هافبک بود که خیلی عقب نشینی کرده بود و قشار روی دفاع و دروازه بان زیاد شده بود و طبیعی بود که ضریب اشتباه هم بالاتر بره اما عملکرد واندرسار که خیلی بدتر بود کلا فکر کنم میلان همین دو موقعیت رو داشت که هردو هم گل شدند

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
جای بارسلونا و آرسنال خالی...!
دیدن بازی با گزارش خیابانی اصلاً نمیچسبه.باید یواش یواش بره به مدرسه و شاگرداش برسه.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بابا این دیدا بنده خدا هم خیابانی فقط اشتباهاتش رو میدید تازه اون گل دوم من نمی دونم چه اشتباهی کرد خب تک به تک بود اونم با رونی در عوض اون شوت نیمه اول که از کریگ گرفت و شوتهای فلچر و رونالدو که هر کدوم در حد یک گل بودند رو اصلا ندید اگه روی گل سوم مقصر بود در عوض سه گل رو هم خرید بیچاره
مقصر خط هافبک بود که خیلی عقب نشینی کرده بود و قشار روی دفاع و دروازه بان زیاد شده بود و طبیعی بود که ضریب اشتباه هم بالاتر بره اما عملکرد واندرسار که خیلی بدتر بود کلا فکر کنم میلان همین دو موقعیت رو داشت که هردو هم گل شدند
آره من بعد از حرف خیابانی داشتم یه ربع فکر میکردم که دیدا کجا رو گل دوم اشتباه کرد آخر سر هم متوجه نشدم.نمیدونم خیابانی چطور به این نتیجه رسید.
راستی چند تا سوتی خفن هم داد که اگه یادم اومد تو تاپیک سوتیها میگم...:D

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
آره حتما بنویس واقعا موجود عجیبیه این خیابانی

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
دیشب من بازی رو از شبکه tsi دیدم
هر موقع این خیابانی گزارش میکنه من همین کار رو میکنم به جای اینکه بیاد بازی رو گزارش کنه داره داستان تعریف میکنه :blink:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بیچاره طرفدار میلانه خب

دلش خوش بود تیم مورد علاقش مساوی کرده (البته از بازی برگشت هم میترسید) اما دقیقه 91 باخت

حالش اساسی گرفته شده بود

در ضمن دیدا اشتباه داشت اما حقیقتا چند تا شوت خفن رو هم گرفت.

رونی - اسکولز و فلچر بهترین بازیکنان بودن به نظر من و کریک یکی از ضعیفترین ها بود

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
نگران نباشید من بهم الهام شده میلان بازی برگشت رو میبره ، این بازی رو هم پیش بینی کرده بودم 3 -2 که همونم شد .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی من فکر کنم منچستر صعود می کنه. میلان اگه ببره هم 4-3 میبره.:p :specool: :guitar: :thumbsdow

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ای جو کول بی ادب! الآن لحظه ای که دوربین روی صورتش بود به یکی از بازیکنای چلسی گفت : "fuck off"

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ای جو کول بی ادب! الآن لحظه ای که دوربین روی صورتش بود به یکی از بازیکنای چلسی گفت : "fuck off"
fuck off یعنی خفه شو.جمله چندان زشتی نیست و تو اکثر بازیها بازیکنها مثل نقل و نبات به هم میگن...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
fuck off یعنی خفه شو.جمله چندان زشتی نیست و تو اکثر بازیها بازیکنها مثل نقل و نبات به هم میگن...
اون قسمتی که توی بازی ها مثل نقل و نبات می گن درسته ، ولی این بازی قشنگ دوربین بسته کول رو گرفت ، جالب شد. مثل اون صحنه ای که توی بازی پرسپولیس-برق معدنچی گفت به خدا نبود و آفساید هم نبود.
ضمنا برای fuck off معادل های زیادی در نظر گرفته میشه که بسیار بی ادبانه تر از اینی هست که شما گفتی...
برای مثال اینجا رو ببینید...

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
امسال قهرمانی مال ماست...
243.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
می توانید به همین خیال باشید !!!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
می توانید به همین خیال باشید !!!
لیورپول خیلی قویتر از منچستره.امشب هم واقعا خوب بازی کرد و چلسی رو تحت فشار گذاشت.اگه به فینال برسیم مطمئن باش منچستر عددی نیست.:p

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
لیورپول خیلی قویتر از منچستره.امشب هم واقعا خوب بازی کرد و چلسی رو تحت فشار گذاشت.اگه به فینال برسیم مطمئن باش منچستر عددی نیست.:p

شما اول از چلسی رد شین بعد صوبت می کنیم
greedy.gif

:D

ole.gif

fan1.gif
fan1.gif
fan1.gif
fan1.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
البته هادی خان طرفدار چلسی هستند ! ولی ما نفهمیدیم که از کجا فهمیدند لیورپول از منچستر خیلی قوی تره!!!
شما اگر چند روز دندان روی جگر گذاشته می توانید شاهد پرپر شدن یکی یکی جام ها (برای شما) و به چنگال منچستر افتادنشون باشید...
بنابراین شما رو دعوت به آرامش می کنم!

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
البته هادی خان طرفدار چلسی هستند ! ولی ما نفهمیدیم که از کجا فهمیدند لیورپول از منچستر خیلی قوی تره!!!
شما اگر چند روز دندان روی جگر گذاشته می توانید شاهد پرپر شدن یکی یکی جام ها (برای شما) و به چنگال منچستر افتادنشون باشید...
بنابراین شما رو دعوت به آرامش می کنم!

127fs1004613.gif

اوه من با توجه به چند تا پست بالاتر فکر کردم طرفدار لیورپوله
ببخشید که این تهمت زشت رو به شما زدم :D :D

ولی باز هم در فینالها له می شود

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
127fs1004613.gif

اوه من با توجه به چند تا پست بالاتر فکر کردم طرفدار لیورپوله
ببخشید که این تهمت زشت رو به شما زدم :D :D