• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا 2006-2007

قهرمان جام باشگاههاي اروپا 2007-2006

• Total voters
    78
  • Poll closed .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خیلی زوده دارید تیم هاتون رو تو فینال می بینید... حداقل یه هفته دیگه صبر کنید بعد نقدر با اطمینان از فینال چلسی منچستر حرف بزنید!

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط ليورپول

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
چلسی حذف شد 4-1 در ضربات پنالتی لیورپول رفت فینال.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چلسی حذف شد 4-1 در ضربات پنالتی لیورپول رفت فینال.

و خدا این فوتبال لعنتی رو آفرید!... :D

بازی بسیار پر استرسی بود و برخلاف میل من، لیورپول رفت فینال. امیدوارم فردا منچستر میلان رو حذف کنه!! :lol:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
و خدا این فوتبال لعنتی رو آفرید!... :D

بازی بسیار پر استرسی بود و برخلاف میل من، لیورپول رفت فینال. امیدوارم فردا منچستر میلان رو حذف کنه!! :lol:

اصلا چلسی خوب بازی نکرد اگه پیتر چک رو نداشت چند تا باید میخورد پلسی همش یکی دو تا موقعیت خطرناک داشت.

حالا باید ببینیم فردا چه فینال تمام انگلیسی میشه یا نه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اصلا چلسی خوب بازی نکرد اگه پیتر چک رو نداشت چند تا باید میخورد پلسی همش یکی دو تا موقعیت خطرناک داشت.

من یکی که دوست دارم این طوری نشه.......فینال تمام انگلیسی رو می گم

اینطوری اصلا جذابیت نداره و میشه مثل لیگ برتر.انگار آدم داره بازی لیگ برتر رو نگاه میکنه
لیورپول و میلان یه زیبایی خاص دیگه ای داره;) :lol:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
من طرفدار اين دو تيم نبودم ولي برام خيلي جالب بود كه تيم چلسي با اون همه امكانات و سرمايه هايي كه بعد از آمدن آبرامويچ به دست آورده مقابل ليورپول حذف شد . تازه بيشتر بازي رو هم ليورپول در اختيار داشت .

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من طرفدار اين دو تيم نبودم ولي برام خيلي جالب بود كه تيم چلسي با اون همه امكانات و سرمايه هايي كه بعد از آمدن آبرامويچ به دست آورده مقابل ليورپول حذف شد . تازه بيشتر بازي رو هم ليورپول در اختيار داشت .

لیورپول یه سرمایه داره به نام رافا بنیتس که به همه اونا می ارزه و در عمل هم دیدید که اونا رو مغلوب کرد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

در مورد چلسی حق با توئه. موقعیت چندانی (به نسبت لیورپول) خلق نکردن و در کل حق به حقدار رسید. از اونجاییکه چلسی خیلی پرمهره تر از لیورپول ئه.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

من که از حالا دارم سعی میکنم هیچ حس خاصی نسبت به بازی فردا نداشته باشم (اگه موفق بشم!). اصلا هم مشکلی ندارم اگه فینال تمام انگلیسی بشه، چون حوصله ی یه استانبول دیگه رو ندارم.

البته باید اعتراف کنم تکرار فینال میلان-لیورپول ده برابر جذاب تر از یه فینال تمام انگلیسی بین منچستر و لیورپول ئه! فکر میکنم برای همه جالب باشه که این دو تیم دوباره رو در رو بشن تا شاید میلان انتفام اون شب کذایی (که تا صبح اش خوابم نبرد) رو بگیره... که بعید میدونم. پس بهتر همینجا متوقف شیم!

من چی دارم میگم واسه خودم؟!! ...
33.gif

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
من چی دارم میگم واسه خودم؟!! ...
33.gif

واقعا چی داری میگی برای خودت؟ من شرط میبندم میلان قهرمان میشه اگه بتونه منچستر رو ببره. فعلا که همینطوری تا نیمه نهایی اومد بالا در حالی که کسی فکر نمیکرد بتونه از صد بایرن بگزره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صبر کنید

شما خیلی مطمئن هستید اما منچستر هم تیم کوچیکی نیست..........

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
صبر کنید

شما خیلی مطمئن هستید اما منچستر هم تیم کوچیکی نیست .........

کی گفته؟! :blink: من به صعود میلان "مطمئن" نیستم. ولی میگم اگه خدای نکرده رفتیم فینال، عجب بازی ای میشه! :f34r:
منچستر در واقع تیم بزرگیه. به بزرگی میلان. درسته از لحاظ افتخار در یه سطح نیستن، ولی در حال حاضر منچستر خیلی قویه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ولی اگه انصاف رو رعایت کنیم امسال حق لیورپول هستش که قهرمان بشه حالا کاری ندارم سالهای پیش چطور قهرمان شده ولی امسال خیلی خوب داره بازی می کنه دو تا تیم 100% مدعی یعنی بارسلون و چلسی رو حذفش کرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میلان تیم خیلی بزرگیه. هر کی هم نگه سابقه این تیم ااین نکته رو نشون میده.

بازیکنان بزرگ و تاثیر گذاری هم داره به خصوص کاکا

در اون سمت هم منچستر امسال واقعا قدرتمندانه بازی می کنه.

هیچ چیز معلوم نیست.
باید تا شب صبر کنیم و بازی رو ببینیم. در ضمن بالاخره مالدینی و گتوزو رسیدند به بازی یا نه !؟!؟!؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
گفته میشه مالدینی نمی رسه. ولی گتوزو ظاهرا میتونه بازی کنه.

مالدینی با حضورش و ***** اش میتونست فقط روحیه مضاعف به بقیه بده و گرنه با این سن و سال نمیتونه پای به پای رونی و رونالدو و بقیه بدوه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ولی اگه انصاف رو رعایت کنیم امسال حق لیورپول هستش که قهرمان بشه حالا کاری ندارم سالهای پیش چطور قهرمان شده ولی امسال خیلی خوب داره بازی می کنه دو تا تیم 100% مدعی یعنی بارسلون و چلسی رو حذفش کرد.

خب ولی حساب کن برتری اش به بارسا و چلسی "100% قاطع نبوده". منظورم اینه که به لطف اینکه همه ی بازی های برگشت اش تو آنفیلد بود انقدر موفق بود. در واقع اگه دیشب چلسی میزبان بود، شاید لیورپول حذف میشد. من همیشه گفتم حذف کردن هیچ تیمی در خانه، به اندازه لیورپول سخت نیست. دیدید دیشب چقدر هواداراش سر و صدا تولید کردن؟ کر کننده بود. معلومه هر تیمی زیر اینهمه فشار روحی له میشه!

من نمیخوام با قاطعیت از صعود میلان صحبت کنم، ولی اگه حریف لیورپول میلان باشه، مطمئن باش انگیزه میلانی ها برای انتقام وحشتناک ئه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اگه میلان امشب بتونه منچستر رو شکست بده مطمئن هستم که انتقام سختی از لیورپول خواهد گرفت................مگر این که باز هم معجزات و اتفاقات عجیب و غریبی در بازی با لیورپول رخ بده.همه چیز امشب مشخص می شود;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من که منچستر امشب برنده بازیه

یاد بازی من یونایتد یوونتوس به خیر

اون بازی رویایی در سال 98-99

بالا