• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماجرای پلنگی که ۴۴ بز اهلی را درید و دامدار مسلحی که به پلنگ شلیک نکرد+ تصاویر

california37

Registered User
لایک‌ها
331
با قناسه هم که هد شاتش میکرد هیچ فرقی به حال مسئو لین زیربط نمیکرد جز تیتر فردای روزنامه ها .فوقش پیداش میکردن میبردنش توی این مناطق حفاظت شده اون جا با مسمومیت میکشتنش . ولی با این حال دم اون چوپان گرم خداییش اکثر این چوپونا گلشون رو مثل بچه هاشون دوست دارن خیلی سخته 44 تا .....

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آقا خونه یارو رو توی طرح خراب می‌کنه پولشو نمیدن یا سازمان آب یه خونه یکی‌ از آشناهارو گرفته بود ساخته بودن هرچی‌ اینا شکایتو اینا کردن پول ندادن آخرش گفتن تا ۲۰ سال پول آب نمی‌گیریم ازتون! :blink:

بعد این چوپان پلنگ اومده بخور آروم نشست کنارش گفته بخور بخور ااا فقط ۳۰ تا!!! بخور بابا منو جبران خسارت می‌کنن اما تو چی‌ بخور بازم بخور :D

blake

Registered User
لایک‌ها
531
باید عنوانش به این تغییر کنه:چوپان دروغگو بازمیگردد :lol:

من تا حالا از نزدیک پلنگ ندیدم ولی راز بقا زیاد نگا کردم
از قدیم و ندیم شنیدیم اون گرگه که وقتی به گله میرسه طمع ورش میداره و همرو تیکه پاره میکنه(و تا اونجایی که دیدیم پلنگ یدونه میگیره میبره رو درخت میشینه میخوره)
یه سوال از چوپان:چرا وقتی داشت گله رو تیکه پاره میکرد شروع کردی داد و بیداد کردن ولی وقتی پرسیدن چرا نزدیش گفتی اگه همه گله رو هم میکشت نمیزدمش(اصلا چرا داد و بیداد کردی میذاشتی همش رو بکشه خودت هم محو زیباییش میشدی :D)
پ.ن:حتی اگه همه 44 بز هم کنار دره وایساده بودن و پلنگ فقط میخواست یه تنه بهشون بزنه و بریزتشون پایین هم نمیتونست 44 رو تمام کنه چه برسه به اینکه تیکه پاره هم کنه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
دم چوپونه گرم.
تونسته خودش رو قهرمان داستان و پلنگ رو ترمیناتور جلوه بده.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
امشب اخبار 20.30 نشون داد

چوپان به گزارشگر گفت تفنگم رو گذاشتم زمین با دهن سروصدا کردم پلنگ فرار کرد !!

جالب اینجاست که هیچ کس پلنگ رو ندیده !!

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
معمولن پلنگ یکی میگیره و میره

اما گرگ و روباه هرچند تا باشه میکشن

مادر بزرگم میگه قدیم که اینکارو میکردن میگفتن گرگ همرو زخمی میکنه یا میکشه که دیگه به درد نخور باشن و بریزنشون دور تا گرگ بعدن بتونه بخوره

البته بیشتر روباه اینکارو میکرده که معروفه به حیله گری

ولی در هر صورت هرچی بوده طرف چوپان خوبی بوده !

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
چوپان کجایی بیای ببینی ای تاپیکو دیگه دروغ نگی که اینجوری رسوا نشی :D

Sent from my Awesome LG P713

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
100 درصد گرگ بود .گرگ عادت داره 1 دونه رو میگیره میبره و تا فرصت داره شکم بقیهرو سفره میکنه
.ما چندین سال گله داشتیم ,و این چیزا رو دیدیم.چوپونه هم حتما فضا بوده;)

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
چه خوب میشد اگر جای درس چوپان دروغگو که دروغگویی و پدر سوختگی رو از همان اول بسم الله به بچه ها یاد می دهد درس این چوپان رو با نام چوپان فداکار قرار بدهند تا بچه ها یاد بگیرند محیط زیست چه اهمیتی دارد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
کلا یه 100-200 تا قلاده پلنگ تو ایران هست . ولی کاربرای اینجا یه جور در مورد نحوه ی حمله ی پلنگ و گرگ اظهار نظر میکنن انگار یه پلنگ و سه تا گرگ تو حیاطشون بستن.
اون سازمان محیط زیستی که الان میخواد خسارت بده کارشناس داره .
شما لطفا دست از کاراگاه بازی بردارید .
همه پلیس همه دکتر همه مهندس همه آشپز همه روانشانس...
ایران هیچی کم نداره لامصب .

دوکی جون مسئله اظهار نظر درباره گرگ یا پلنگ یا چوپان فداکار یا کاراگاه بازی نیست مسئله اینه که یه عده سودجو مردم رو گوسفند فرض میکنن و یه مشت خبر کذب تحویل مردم ساده لوح میدن ادم از اینجا زورش میگیره یعنی دوشواری اینه که شما رو گوسفند فرض کنن
مگرنه منی که این همه مسنتد دیدم دیگه فرق شکار گرگ با یوز پلنگ رو میدونم و وقتی مطمئنم این خبر کذبه و به شعورم توهین شده مطمئنا اطلاع رسانی میکنم که دروغه

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
اگه من بودم ... یه حیوون به گله حمله میکرد اول میکشتمش بعد تازه نگا میکردم چیه.بعدم یه داستان علمی تخیلی راجع به دفاع شخصی میساختم///چه چوپون صبوری.

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
نمی شه با قاطعیت و 100 درصد گفت نبوده
اما 99 درصد پلنگ نبوده دلایلش مشخصه
1.گزارشهایی از پلنگ که تو ایران هست اصلا نزدیک لرستان هم نیستند
2.پلنگی که تو ایران به تعداد محدود وجود داره یوز پلنگ هست که بر فرض اینکه دیوونه هم شده باشه و هار توان بدنی کشتن 44 تا گوسفند رو نداره
3.وضعیت گوسفندان کاملا معلومه که که کار پلنگ نیست
4.انسان اسلحه دسش باشه ایوب نبی هم باشه نمی زارش کنار با دهنش هوار کنه
...

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
دیروز تو اخبار با محیط بان های اونجا مصاحبه می کرد.
یک سوالی که ازشون پرسید این بود که از کجا فهمیدین که پلنگ بوده.چون پلنگ اینطوری شکار نمیکنه.
محیط بان هم گفت که از جای دندون های پلنگ رو حیوون ها و همینطور رد پاهاش.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
چوپانی که فرق پلنگ و گرگ رو نمی‌فهمه رو باید بوس! کرد.

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
منم میگم گرگ بوده.چون گرگ میاد همه رو میکشه پ.پلنگ میاد فقط یکی میکشه و میخوره نه همه رو

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
یعنی کار عبدالله پلنگ بوده؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یه جای داستان می لنگه .44 تا رو که پلنگ نخورده احتمالا 10 تا رو خورده 10-15 تا افتادن از کوه پایین بقیه هم فرار کردن یارو هم هول کرده بوده هر چی رو تونسته جمع کنه با خودش برده بقیرم ول کرده .بقیه رو هم گرگ ترتیبشون رو داده .یکی از بچه ها نوشت چرا اسلحه داشته .توی گزارش نوشته مجوز داشته .فقط یه سوال مزنه بز چنده که 44 تا می شه 10 میلیون ؟در مورد تیر هوایی هم دوستان درست می گن ولی فکر کنم یارو جو گیر شده بود یا *ایه کرده بود .فیلم جناییش کردم .

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
چه خوب میشد اگر جای درس چوپان دروغگو که دروغگویی و پدر سوختگی رو از همان اول بسم الله به بچه ها یاد می دهد درس این چوپان رو با نام چوپان فداکار قرار بدهند تا بچه ها یاد بگیرند محیط زیست چه اهمیتی دارد

فک کنم همون دهقان فداکار کافی باشه‌ها!
---
تو زمان فعلی، از دهقان فداکار، فقط لخت شدنش دیده می‌شه و از پترس فداکار هم فقط انگشت فرو کردنش
!

بالا