• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماجرای پلنگی که ۴۴ بز اهلی را درید و دامدار مسلحی که به پلنگ شلیک نکرد+ تصاویر

california37

Registered User
لایک‌ها
331
این همه عوام بازی رو بزارید کنار یکی میاد میگه چرا نکشتتش یکی دیگه میاد با ضرب و تقسیم مزنه ی گوسفند و پلنگ رو مقایسه میکنه یا یکی دیگه میاد با نظر کارشناسیش ثابت میکنه که این حمله کار گرگ بوده .
ولی یکی نمیاد مساله رو از این دید نگه کنه که اون بابایی که قراره غرامت بز و گوسفندای این طرفو بده همینجوری نمیاد پول بی صاحاب رو بزاره کف دست این بابا بگه برو حالشو ببر مطمئن باشید کارشناسایی که میان سر صحنه تا اون اتفاق رو مورد بررسی قرار بدن که خیلی از من وشما خبره ترن که میتونن مو رو از ماست بکشن بیرون حالا باز دوباره باین نظر پشمی کارشناسی بدین.
از طرف دیگه کسی نمیاد بگه که ارزش یک گونه ی در حال انقراض که پیشبینی شده تا 10سال دیگه به طور کامل منقرض میشه از چند تا بز و گوسفند که ارزش 40 تاش به بیش از 10 میلیون نمیرسه خیلی خیلی بیشتره . همین الانم این نسل این گونه با ارزش رو به زور مناطق حفاظت شده نگه داشتن.
البته کاری که این چوپون انجام داده کار خیلی درستی رو انجام داده که جلو خودشو گرفته ولی همه مثل ایشون نیستن(جزئیات کشته شدن پلنگ توسط محیط بانان، پس از حمله به روستای آئینه ورزان | دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایراندیده بان محیط زیست و حیات وحش ای - (فیلم) کشتار دلخراش پلنگ توسط سگهای شکاری - http://www.omidkouhestan.blogfa.com/post-623.aspx) پس کاری که ایشون انجام دادن به نوبه ی خودش کار خیلی بزرگی هست و قابل تحسین.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این همه عوام بازی رو بزارید کنار یکی میاد میگه چرا نکشتتش یکی دیگه میاد با ضرب و تقسیم مزنه ی گوسفند و پلنگ رو مقایسه میکنه یا یکی دیگه میاد با نظر کارشناسیش ثابت میکنه که این حمله کار گرگ بوده .
ولی یکی نمیاد مساله رو از این دید نگه کنه که اون بابایی که قراره غرامت بز و گوسفندای این طرفو بده همینجوری نمیاد پول بی صاحاب رو بزاره کف دست این بابا بگه برو حالشو ببر مطمئن باشید کارشناسایی که میان سر صحنه تا اون اتفاق رو مورد بررسی قرار بدن که خیلی از من وشما خبره ترن که میتونن مو رو از ماست بکشن بیرون حالا باز دوباره باین نظر پشمی کارشناسی بدین.
از طرف دیگه کسی نمیاد بگه که ارزش یک گونه ی در حال انقراض که پیشبینی شده تا 10سال دیگه به طور کامل منقرض میشه از چند تا بز و گوسفند که ارزش 40 تاش به بیش از 10 میلیون نمیرسه خیلی خیلی بیشتره . همین الانم این نسل این گونه با ارزش رو به زور مناطق حفاظت شده نگه داشتن.
البته کاری که این چوپون انجام داده کار خیلی درستی رو انجام داده که جلو خودشو گرفته ولی همه مثل ایشون نیستن(جزئیات کشته شدن پلنگ توسط محیط بانان، پس از حمله به روستای آئینه ورزان | دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایراندیده بان محیط زیست و حیات وحش ای - (فیلم) کشتار دلخراش پلنگ توسط سگهای شکاری - امید کوهستان - کشتن پلنگ در ممسنی فارس) پس کاری که ایشون انجام دادن به نوبه ی خودش کار خیلی بزرگی هست و قابل تحسین.

رفیق داستان رو چپکی نکن , در مورد اون قضیه که محیط بانان زدند پلنگ رو کشتند داستان کاملا مشهود و درست هست و طبیعی . اخبار 20.30 هم با خودم محیطبانی که مورد حمله قرار گرفته بود مصاحبه کرد.

خود شما اگه یه پلنگ بپره روت شروع کنه به لقمه کردند چیکار میکنی ؟ به پلنگ میگی چون رو به انقراض هستی نمیکشمت !! این یه عکس العمل طبیعی هست که هر انسانی انجام میده .

مورد دوم در مورد اسلحه محیطبانان بوده که پرسیدند شما چرا از اسلحه جنگی استفاده کردید مگر سازمان به شما اسلحه مخصوص نداده , که طرف جواب داد تو کل اکیپ این محیطبانان فقط دو نفره بلد هستند از این اسلحه استفاده کنند.

خوب این قسمت داستان هم کاملا مشخص هست طرف نمیتونست صبر کنه که مثلا تقی بره اسلحه رو بیاره و بزنه پلنگ رو بیهوش کنه

ولی حالا میرسیم به این چوپان

حرف شما کاملا درست هست که اونها کارشناس دارند و همینطور کشکی به کسی پول نمیدن , ولی رفیق شما پشت ماجرا رو ندیدی که

پشت ماجرا میدونی چیه میخوان به این چوپان برای پلنگی که هیچ کس ندیده خسارت بدن ؟

پشت ماجرا اینه که یه پولی رسیده به اون سازمان و حالا میخوان هاپولی کنند. کارشناس میاد میزنه 10 تومن بدین به چوپان , از اونطرف هم 20 تومن میریزن تو جیب خودشون

این یه طرف قضیه و طرف دیگه داستان تخیلی چوپان هست که میگه اسلحه رو گذاشتم زمین داد و هوار کردم پلنگ فرار کرد . بعد میپرسند چرا اسلحه داشتی نکشتی میگه آخه پلنگ قشنگِ !!

و قسمت آخر داستان که هیچ کس پلنگ رو ندید

california37

Registered User
لایک‌ها
331
رفیق داستان رو چپکی نکن , در مورد اون قضیه که محیط بانان زدند پلنگ رو کشتند داستان کاملا مشهود و درست هست و طبیعی . اخبار 20.30 هم با خودم محیطبانی که مورد حمله قرار گرفته بود مصاحبه کرد.

خود شما اگه یه پلنگ بپره روت شروع کنه به لقمه کردند چیکار میکنی ؟ به پلنگ میگی چون رو به انقراض هستی نمیکشمت !! این یه عکس العمل طبیعی هست که هر انسانی انجام میده .

مورد دوم در مورد اسلحه محیطبانان بوده که پرسیدند شما چرا از اسلحه جنگی استفاده کردید مگر سازمان به شما اسلحه مخصوص نداده , که طرف جواب داد تو کل اکیپ این محیطبانان فقط دو نفره بلد هستند از این اسلحه استفاده کنند.

خوب این قسمت داستان هم کاملا مشخص هست طرف نمیتونست صبر کنه که مثلا تقی بره اسلحه رو بیاره و بزنه پلنگ رو بیهوش کنه

ولی حالا میرسیم به این چوپان

حرف شما کاملا درست هست که اونها کارشناس دارند و همینطور کشکی به کسی پول نمیدن , ولی رفیق شما پشت ماجرا رو ندیدی که

پشت ماجرا میدونی چیه میخوان به این چوپان برای پلنگی که هیچ کس ندیده خسارت بدن ؟

پشت ماجرا اینه که یه پولی رسیده به اون سازمان و حالا میخوان هاپولی کنند. کارشناس میاد میزنه 10 تومن بدین به چوپان , از اونطرف هم 20 تومن میریزن تو جیب خودشون

این یه طرف قضیه و طرف دیگه داستان تخیلی چوپان هست که میگه اسلحه رو گذاشتم زمین داد و هوار کردم پلنگ فرار کرد . بعد میپرسند چرا اسلحه داشتی نکشتی میگه آخه پلنگ قشنگِ !!

و قسمت آخر داستان که هیچ کس پلنگ رو ندید

اون مساله که محیط بانان زدند پلنگ رو کشتند شما لطفا متنش رو کامل بخون بعد بگو مسالش جداست .اتفاقا موضوع سر کشته شدن بی منطقی بعضی از موجودات نادر این ملکت هست پس بی ربط نیست . متاسفانه اکثر قریب به اتفاق همین محیط بانای ما تجربه و علم کافی رو برای مواجهه با چنین رویدادهایی ندارن .وگرنه شما بیا به من بگو کدوم محیط بانی به جای تفنگ بیهوشی میاد اسحه کالیبر دار میزاره تو جیبش که بعدا که مجبور به استفاده از سلاح شد مجبور به کشتن بشه .خوب این قضیه کاملا معلومه و جای بحثی نداره شما پشه کش هم که تو جیبت بزار ی مجبوری وقتی بهت حمله شد از همون پشه کش استفاده کنی.به نظرم کاملا اشتبا هه که برای حفاظت از موجود شکارچی که اونم گونه ای خاص باشه واقعا جای تعجبه که از چنین امکانات حد اقلی استفاده میشه.

بهتره بدونید که همین محیط بان تا چند دقیقه قبل از حالت غیر عادی پلنگ خبر داشته خوب اینجا اگر یه خورده تجربه وجود داشت باید برای زدن دارو ی بیهوشی اقدام میکرده یا علت این رفتار غیر عادی رو بررسی کنن که متاسفانه بعد از حالت ناراحتی و حمله ی ببر دیگه کار از کار گذشته بوده .

یا مثلا چطور گفته میشه قضیه ی این چوپان کشکه ولی مضخرفاتی که همین بابا محیط بانه در مورد حمله و تهدید جان مردم رو باور میکنید در صورتی که واقعیت شاید چیز دیگه ای باشه بعد برای توجیه اشتباهش پای مردم و در خطر بودن اونها رو میکشه وسط. بله دوست عزیز اینا همش توجیه اشتباهشون هست.در ضمن این پلنگ اصلا" به اهالی حمله نکرده وفقط بی تجربی ماموران بوده که جای جالبش اینجاست که کسی هم جز خود اون محیط بانه از این قضیه صدمه ندیده. بهتره بدونید اینا جنجالهای خبری هست که به جای انعکاس واقعیت تحویل شما میدن مثلا گفته شده که چون فشار خون حیوان بالا بوده نمیشده از داروی بیهوشی استفاده بشه ولی من نمیدونم نزدن داروی بیهوشی چه ربطی به فشار بالای خون داره؟؟؟؟؟لطفا دوستان اگر کسی اینجا دامپزشکی خونده اینو برای ما تو ضیح بده!!!!

دوست داشتم دادگاهی در همین رابطه تشکیل میشد تا تا اصل ماجرا پیدا میشد ولی حیف که توی این مملکت به این موارد زیاد بها داده نمیشه.البته من منکر این نیستم که جان یک محیط بان از جان یک حیوان با ارزش تره.چیزی که مشخصه نبود برنامه مشخص و نبود امکانات و افراد حرفه ای باعث شده این حییون کشته بشه والسلام.

مساله ی این چوپان هم متاسفانه بعضی از ما عقلمون تو چشمونه مثلا همین 44 تا بزی که کشته شده بعضیها چت کردن رو این موضوع که این حمله مطمئنا کار گرگ بوده !! خیر ، در حقیقت اصل ماجرا این بوده که 44 تا از بزهای این چوپان همشون در اثر حمله پلنگ تلف نشدن اخبارو به دقت بررسی کنید، تعداد زیادی از اون ها به دلیل کوهستانی بودن منطقه از ارتفاع پرت شدن پایین و شاید تعدادی از اونها که توسط پلنگ گزیده شده بودن تعدادشون انگشت شمار باشه .همچنین باید این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که یک پلنگ هم اگر فرصتش رو داشته باشه میتونه خسارت بالایی رو به گله بزنه.

مساله ی تیر اندازی: مساله ی تیر اندازی هم شاید واقعا این بابا از جمال این پلنگ خوشش اومده و به طرفش شلیک نکرده همه ادما که مثل هم نیستن . خود من هم بودم همین کارو میکرم نه به خاطر زیباییش به این خاطر که اگر به سمت اون پلنگ شلیک میکردم علاوه بر این که از غرامت و خسارت از جانب محیط زیست خبری نبود شاید مجبور به پرداخت جریمه و حتی زندان هم میشدم پس هر عقل عاقلی هم که باشه نکشتن اون پلنگ رو به کشتنش ترجیح میده.از طرفی یارو دیده کاری به کار خودش نداره غیر از گلش جون خودش در خطر نیست گفته نکشمش تا بتونم یه قرامتی هم از محیط زیست بگیرم .که خیلی هم به نفعش شد.

من با حرفتون موافقم که گاهی اوقات کارشناسها هم با افراد خسارت دیده به خاطر رشوه دست به یکی میکنن تا پولی رو به جیب بزنن ولی شواهد این ما جرا چیز دیگه ای رو نشان میده.
مثلا من خودم بارها برام تصادف ماشین پیش اومده طرف کارشناس بیمه هست اومده سر صحنه یه نرخی رو تعیین میکنه که نصف خسارت ماشینم هم نمیشه . گویا یه جورایی از اینکه نرخ کمتری رو برای خسارت دیده تعیین کنند سود بیشتری براشو عاید میشه.
من اصراری به اثبات واقعی بودن این قضیه ندارم صحبت هایی هم که کردم نظر شخصی خودمه.ببخشید زیاد شد

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بهتره بدونید که همین محیط بان تا چند دقیقه قبل از حالت غیر عادی پلنگ خبر داشته خوب اینجا اگر یه خورده تجربه وجود داشت باید برای زدن دارو ی بیهوشی اقدام میکرده یا علت این رفتار غیر عادی رو بررسی کنن که متاسفانه بعد از حالت ناراحتی و حمله ی ببر دیگه کار از کار گذشته بوده .

من میگم نره تو میگی بدوش !!

خود رییس سازمانشون و کسی که بهش حمله شده بود تو مصاحبه اخبار 20.30 گفتند که فقط دو نفر از کل محیط بانان اون منطقه بلد هستند با اسلحه بیهوشی کار کنند اونقت شما میگی چرا از اسلحه بیهوشی استفاده نکرده

که اون دونفر هم در زمان حمله پلنگ اصلا در اون منطقه نبودند

Last edited:

california37

Registered User
لایک‌ها
331
من میگم نره تو میگی بدوش !!

خود رییس سازمانشون و کسی که بهش حمله شده بود تو مصاحبه اخبار 20.30 گفتند که فقط دو نفر از کل محیط بانان اون منطقه بلد هستند با اسلحه بیهوشی کار کنند اونقت شما میگی چرا از اسلحه بیهوشی استفاده نکرده

که اون دونفر هم در زمان حمله پلنگ اصلا در اون منطقه نبودند

مواد بیهوش کننده داشتند ولی نحوه ی استفاده ازشون رو نمیدونستن؟؟؟؟؟اینم از اون حرفا بودا

برادر من محیط بانی که میخواد به حفاظت و بهسازی از محیط زیست بپردازه کسی که میخواد محیط بان بشه باید تمام اموزشها و تمرین های لازم رو مثل استفاده از انواع سلاح های سرد و گرم و بیهوش کننده رو مثل اب خوردن بلد باشه وگرنه چنین ادمی بیجا میکنه مسئولیت حفاظت از این زبون بسته ها رو به عهده میگیره وقتی عرضه ی استفاده از یک سلاح ساده رو نداره یا اطلاعاتش در حدی نیست که بفهمه در فصل جفت گیری نباید نزدیک این حیوان شد نه اینکه با دست خالی بره سراغ این حیوان بعدش متوجه بشه که بله باید داروی بیهوشی رو که توی کمد بود میاوردم ولی از فرط گشادی میگه ولش کن فوقش مشکلی پیش اومد با کلت کمری هد شاتش میکنم.

مساله این ماده بیهوشی هم یک دروغ کارشناسی شدست برای این که روی این ماجرا رو سر پوش بزارن اگر چه خیلی هم توی کارشون موفق بودن.ولی دروغ برای چی؟؟؟پس این حرف که بگیم یک محیط بان توجه کنید یک محیط بان نه یک ابدارچی یا یک حسابدار یک محیط بان توانایی استفاده از یک تفنگ بیهوشی ساده رو نداشته در حقیقت توهین به عده ی بسیاری از دوستاران محیط زیست هست که برای ذره ذره ی این محیط زیست ارزش قائلن پس این جمله تظاهری و مظهکی هست که برای ماسمالی ماجرا از خودشون در اوردن و جنجالهای خبری بیش نیست که به جای انعکاس واقعیت خبر تحویل من و شما میدن تا روی ماجرا رو سرپوش بزارن و صدای طرفدارای حیات وحش رو بخوابونن در صورتی که واقعیت ماجرا چیز دیگست.

یه جای دیگه خوندم که گفته شده : "استفاده از ماده بیهوش کننده شرایط خاصی دارد که ما در حال بررسی این موضوع بودیم که این حیوان به سمت ما حمله ور شد" مثل همون مساله ی فشار خون که اثلا با عقل جور در نمیاد در حقیقت حرفایی عامه پسند که با یک تحقیق میشه به ناقص کذب و غیر قابل باور بودنشون پی برد.

متاسفانه ما توی این مملکت خیلی راه مونده تا مفهوم محیط زیست رو درک کنیم مطمئن باشید دیر یا زودنسل این پلنگ هم مثل گونه های دیگه از بین خواهد رفت ولی ما همچنان در صف اول وصف ماجرای کی بود چه کنم هستیم.

موفق باشید

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
بیچاره بزها به فصل جفت گیری نرسیده بودن

حالا گرگ ها گوشت بز میخورن میرن برای فصل جفت گیری تو سرما

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
احتمالا حمله ای مشترک و برنامه ریزی شده از طرف یک گرگ و یک پلنگ به صورت همزمان بوده است.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
عزیزان چرا موضوع رو منحرف میکنید مهم اینه که دست اون چوپان رو شد و رسوا شو
احتمال دقیق تر اینه که گرگ زده پدر گله رو دراورده اینم مونده چه خاکی تو سرش بریزه گفته اقا پلنگ و تیرکس زده به گلم اونام بودجه مفت دارن همه رو زدن به جیب میگن یکمم میدیم به این چوپان یه داستان شیک محیط زیستیم داریم الان! هرچند از سیستم اداری ما بعید یه 100 تومنی پاره کف دست این بزارن!

Sent from my Awesome LG P713

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
عزیزان چرا موضوع رو منحرف میکنید مهم اینه که دست اون چوپان رو شد و رسوا شو
احتمال دقیق تر اینه که گرگ زده پدر گله رو دراورده اینم مونده چه خاکی تو سرش بریزه گفته اقا پلنگ و تیرکس زده به گلم اونام بودجه مفت دارن همه رو زدن به جیب میگن یکمم میدیم به این چوپان یه داستان شیک محیط زیستیم داریم الان! هرچند از سیستم اداری ما بعید یه 100 تومنی پاره کف دست این بزارن!

Sent from my Awesome LG P713

طبق اخرین اخبار گفتن پول این چوپان فداکار داره پرداخت میشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برادر من محیط بانی که میخواد به حفاظت و بهسازی از محیط زیست بپردازه کسی که میخواد محیط بان بشه

این قسمت رو خودت فهمیدی یعنی چی !!

بقیه موارد رو دیگه نقل قول نمیکنم , فقط یه مورد جالبه , شما هرچی حرف اونها هست رو دروغ و سرپوش گذاشتن میدونی و هرچی خزعبلات که این چوپان تحویل ملت رو داده رو درست میدونی

رفیق تو این تاپیک شونصد نفر میگن داستان مشکل داره شما میگی نه درسته

خودت یکمی بشین فکر کن کدوم نهاد دولتی تو ایران میاد فقط به واسطه حرف یکی پول دستش بده ؟ پلنگی که هنوز دیده نشده !!

من نمیدونم شما چرا اینقدر جوش میزنی !!

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

california37

Registered User
لایک‌ها
331
این قسمت رو خودت فهمیدی یعنی چی !!

بقیه موارد رو دیگه نقل قول نمیکنم , فقط یه مورد جالبه , شما هرچی حرف اونها هست رو دروغ و سرپوش گذاشتن میدونی و هرچی خزعبلات که این چوپان تحویل ملت رو داده رو درست میدونی

رفیق تو این تاپیک شونصد نفر میگن داستان مشکل داره شما میگی نه درسته

خودت یکمی بشین فکر کن کدوم نهاد دولتی تو ایران میاد فقط به واسطه حرف یکی پول دستش بده ؟ پلنگی که هنوز دیده نشده !!

من نمیدونم شما چرا اینقدر جوش میزنی !!

پست ها رو با دقت بخونید که بهتر متوجه بشید! محیط‌بان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

خیر ، تاکید نکردم چیزایی که این چوپان میگه راسته صحبت هایی هم که میشه در غالب نظر شخصی خودمه.
دوست عزیز من نمیدونم سر قضیه ی اون محیط بان چرا هنوز بحث ادامه داره ؟؟کشته شدن یک پلنگ رو به انقراض مساله ای نیست که بشه با چند تا بهانه تراشی عده ای کار شکن خیلی راحت از کنارش گذشت .ولی متاسفانه این کار داره صورت میگیره .لا اقل بهتر بود این مساله رو اویزه ی گوش محیط زیست میکردن که لا اقل دیگه چنین اتفاقی پیش نمیومد. ولی متا سفانه سرسری گرفتن این موضوع از یک طرف از طرف دیگه هم دروغهایی که میان تو خبر گزاری ها تحویل من و شما میدن اعصاب ادم رو خورد میکنه .

توی پست بالا توضیح دادم مساله کاملا مشخصه من نمیدونم الان کجای این موضوع برای شما جای سوال باقی میزاره؟؟؟ به نظر شما این که یک محیط بان نتونه از یک داروی بیهوشی استفاده کنه یه خورده عجیب نیست ولی استفاده کردنش عجیبه؟؟ یا اینکه شایعه شده به دلیل کمبود این دارو اداره کل محیط زیست هم داروی بیهوشی نداره چه برسه به شهرستانها این یعنی چی؟؟ یا این که طرف برای چی قبل از این که درخواست ماده بیهوشی بده رفته سر صحنه !!! مثل پلیسی میمونه که قبل از درخواست نیروی کمکی و بدون اسلحه بیاد سر صحنه.

من نمیدونم شما چه اصراری دارید که این اخبار بی محتوا رو درست جلوه بدید؟ اگر هم اعتقاد دارید که علت این اتفاق میتونه به خاطر عدم مهارت در استفاده از داروی بیهوشی باشه پس دیگه بگو طرف نقش چغندر یا طعمه رو داشته بازی میکرده نه یک محیط بان محیط زیست. متا سفانه محیط زیست به خاطر عدم بازنگری و به روز بودن قوانین حفاظت از حیوانات و رسانه ها هم به خاطر دامن زدن به هیجان و انعکاس ندادن حقایق مقصر هستن لا اقل بهتر بود به جای سرپوش گذاشتن ، موضوع رو طوری شفاف سازی میکردن که دیگه چنین اتفاقاتی تکرار نشه.
و السلام

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
https://www.facebook.com/photo.php?...419359904744342.112700.418014398212226&type=1

ماجرای چوپان لرستانی که پلنگ 44 بزش را درید؛ هفته گذشته فضای خبری کشور را درنوردید:
ماجرای پلنگی که 44 بز اهلی را درید و دامدار مسلحی که به پلنگ شلیک نکرد / اختصاصی | دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایراندیده بان محیط زیست و حیا�

این خبر توسط مسئولین کشور تایید شد و حتی وعده دادند که خسارت این چوپان علاقمند به محیط زیست را خواهند پرداخت:
اصلی/سازمان حفاظت محیط زیست خسارت چوپان لرستانی را پرداخت می کند

اما با گذشت چند روز گروه‌های مستقل، علاقمندان به طبیعت و محیط زیست و جانورشناسان موارد متناقض فراوانی در داستان روایت شده یافتند.

پایگاه خبری محیط زیست در اینباره نوشت:

1.اخبار متعددی از حمله گربه سانان و یا حتی سگ سانان به دام مردم منتشر می شود که در برخی موارد مشخص می شود حیوان مذکور نه گرگ بوده و نه پلنگ و یوز و گاه حتی مشاهده شده که سگ های وحشی عامل حمله بودند.

2.در مواردی دیده شده که کارشناسان برخی ادارات محیط زیست استانی، گاه در تشخیص و شناسایی گونه های حیات وحش دچار مشکل بوده اند، به نحوی که در سالهای گذشته موارد متعددی از انتشار این دست اخبار از استانهای غربی و شمالی کشورمان داشتیم که بعدها معلوم شد یوز را با پلنگ و درنای سیبری را با فلامینگو و حتی خرس را با گوریل(!) اشتباه گرفته اند.

3.مسئله تعداد دقیق حیوانات تلف شده نیز موضوع دیگری است. در حالی که مدیر کل محیط زیست استان لرستان در گفتگو با رسانه ها تعداد دام های تلف شده را 44 راس عنوان می کند اما نوروز حیدری، چوپان صاحب گله، یکشنبه شب در یک برنامه زنده تلویزیونی در گفتگو با محمد علی اینانلو تعداد دام های تلف شده را حدود 40 راس عنوان کرد.

4. از سوی دیگر پرسش این است که چرا اتفاقی که دیماه سال گذشته افتاده مسکوت مانده و امروز در تمامی رسانه ها به عنوان یک رخداد تازه مطرح می شود و سازمان محیط زیست نیز سوار بر موج رسانه ای حتی به زمان وقوع حادثه هم اهمیت نمی دهد؟

5. اگر این چوپان طبیعت دوست مدعی است همیشه با خود سلاح حمل می کند و در زمان وقوع حادثه نیز پلنگ را به چشم دیده چرا حتی اقدام به شلیک هوایی نکرده تا پلنگ را فراری دهد و مابقی گوسفندانش دریده نشود؟ بنابراین این پرسش مطرح می شود که چرا مسلح است اگر از آن استفاده نمی کند؟

6. محمد حسین بازگیر مدیر کل محیط زیست استان لرستان در پاسخ به این پرسش که چه مدارکی مبنی بر پلنگ بودن حیوان مهاجم در دست است گفت: ایشان آدم صادقی است و می گوید پلنگ را دیده!
(پایگاه خبری فضای سبز و محیط زیست ایران (سبز پرس

شهرام ولی‌زاده در وبسایت مستقل محیط زیست نوشت:

1. پلنگ حيواني است شب شکار و تک شکار. البته سابقه دارد که پلنگ در روز هم به شکار بپردازد ولي پلنگ بر خلاف گرگ در شکار کردن و دريدن آزمند نيست و فقط و فقط به کشتن يک شکار اکتفا مي کند از اين روي کشتن 44 بز در يک جلسه شکار نمي تواند کار يک پلنگ باشد.

2. کشتن اين تعداد دام بعد از انسان فقط از گرگ بر مي آيد آن هم يک دسته گرگ. به دو دليل اين کشتار وسيع نمي توانسته کار يک پلنگ باشد ، اول به دليل محدوديت تواني و دوم نيز به دليل محدوديت زماني! محدوديت تواني : واقعيت اين است که کشتن 44بز مستلزم انرژي و توان بسيار زيادي است که قطعاً اين ميزان از انرژي از محدوده ي توان يک پلنگ يا هر درنده ي ديگري خارج است . محدوديت زماني : اگر پلنگ براي گرفتن و کشتن هر بز به سه تا پنج دقيقه زمان نياز داشته باشد (البته با توجه به اينکه چابکي بز شهره عام و خاص هست پلنگ زماني بيش از اين را براي گرفتن و کشتن هر بز نياز داشته است) پلنگ به حدود 132تا 220 دقيقه زمان نياز داشته است تا بتواند اينچنين کشتار وسيعي انجام دهد تازه اين در صورتي است که پلنگ هيچ مزاحمي براي اين کشتار وسيع نداشته باشد در اين صورت بايد از اين چوپان قهرمان پرسيد که آيا در اين مدت نسبتاً طولاني به تشويق پلنگ نشسته بود؟!يا خود نيز به کمک پلنگ شتافته بود؟!

3. شايد در نگاه اول به نظر برسد که انتشار اين خبر مي تواند با توجه به تشويق ها و ابراز احساسات مردم نسبت به آن چوپان مشوق خوبي براي ديگران باشد اما واقعيت اين است که اين خبر نادرست مي تواند جفاي بزرگي در حق پلنگان ايران باشد پلنگها به ندرت به دامها حمله مي کنند و در صورت حمله نيز فقط يک دام را شکار مي کنند در واقع با انتشار اينگونه اخبار نادرست پلنگان نيز چون گرگها در ليست دشمنان خطرناک و مخرب دامداران قرار مي گيرند و دامداران و افراد محلي آنچنان نسبت به اين موجود کم ياب و زيبا ، بدبين مي شوند که به محض شنيدن حضور يک پلنگ در يک منطقه به حالت آماده باش و مسلح درآمده و تا کشتن اين موجود زيبا آرام نمي گيرند.
خبر گزاری مستقل محیط زیست ایران : جفايي بزرگ در حق پلنگان ايران زمين!

پ ن : نمیدونم تو تاپیک بوده یا هست٬ صرفا خواستم فقط خونده شه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
به نظر شما این که یک محیط بان نتونه از یک داروی بیهوشی استفاده کنه یه خورده عجیب نیست ولی استفاده کردنش عجیبه؟
و السلام

رفیق حوصله ندارم بحث کنم چون ظاهرا شما دوست داری خودت ..... فرض کنی , تو مملکتی که رییس جمهورش ( احمدی نزاد ) در پاسخ به سوال how r u? میگه yes :blink: شما از یه محیط بان بیسواد چه انتظاری داری

که الان شاکی شدی چرا بلد نبوده با اسلحه بیهوشی کار کنه . درثانی شما چرا گیر دادی به جریان کشته شدن اون پلنگ , یه نگاه به عنوان تاپیک بندازی بد نیستا , موضوعِ بحث این چوپان و 44 بز و پلنگیِ که هرگز دیده نشده

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
حالا کاری با درست غلط این داستان ندارم ولی تو روستا خودمون چند بار پلنگ مشاهده شده و البته اون بار هم چند تا گوسفند کشت البته نه انقدر حدود ۱۰ ۱۵ تا رو کشت این آخری هم یکی باهاش درگیر شد پلنگ زد دهنشو سرویس کرد خواستین می تونین تو نت سرچ کنید حمله پلنگ در گرگان ببینید

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2

california37

Registered User
لایک‌ها
331
رفیق حوصله ندارم بحث کنم چون ظاهرا شما دوست داری خودت ..... فرض کنی , تو مملکتی که رییس جمهورش ( احمدی نزاد ) در پاسخ به سوال how r u? میگه yes
blinksmiley.gif
شما از یه محیط بان بیسواد چه انتظاری داری

که الان شاکی شدی چرا بلد نبوده با اسلحه بیهوشی کار کنه . درثانی شما چرا گیر دادی به جریان کشته شدن اون پلنگ , یه نگاه به عنوان تاپیک بندازی بد نیستا , موضوعِ بحث این چوپان و 44 بز و پلنگیِ که هرگز دیده نشده

دوست عزیز بنده هم علاقه ای به بحث و جدل زیاد حول چنین موضوعی و توی چنین تاپیکی ندارم و تمایلی هم به کرسی نشوندن صحبت های خودم نیستم.

شما به اشتباه اومدید تو چند تا از پستاتون دلایل اشتبا هی رو بیان کردید که محتوای هیچ کدوم جنبه ی قابل قبولی نداشت و خلاف این قضیایا رو خدمتتون عرض کردم.

یه نگاهی به پستای خودتون بندازید:

خود رییس سازمانشون و کسی که بهش حمله شده بود تو مصاحبه اخبار 20.30 گفتند که فقط دو نفر از کل محیط بانان اون منطقه بلد هستند با اسلحه بیهوشی کار کنند

ین یه عکس العمل طبیعی هست که هر انسانی انجام میده

پرسیدند شما چرا از اسلحه جنگی استفاده کردید مگر سازمان به شما اسلحه مخصوص نداده , که طرف جواب داد تو کل اکیپ این محیطبانان فقط دو نفره بلد هستند از این اسلحه استفاده کنند.

ادم شوکه میشه از این اطلاعات دقیق .همونطور که گفتم اینا حرفایی هست که خبر گزاری ها برای اسکول کردن مردم میزنن و جز سر پوش گزاشتن روی اصل ماجرا هدف دیگه ای ندارن . وگرنه کسی که مسئول اصلی این اتفاق هست میبینه چند میلیارد رو باید برای خرید و استفاده از مواد بیهوشی اختصاص بده با یک جمع و تقسیم ساده میگه این پولو یه درصدیشو میدم به چند نفر تا دهنشون رو ببندم یه درصدیش هم میدم به این بابا محیط بانه بقیش هم میزارم تو جیب خودم حالشو میبرم.

مساله ی این محیط بان بی سواد جداست که نمیتونسته از مواد بیهوشی استفاده کنه مشکل اینجاست که چرا باید برای نگهداری از یک گونه ی نادر که ارزش خیلی زیادی برای این سرزمین داره نیرو هایی رو استخدام کنن که مهارت و علم کافی رو برای کنترل شرایط اینچنینی نداشته باشند؟ متاسفانه مشکل اصلی کار شکنی عده ای است که باعث بروز چنین اتفاقی شدن و تکرار این چنین اتفاقایی اعصاب ادم رو به هم میریزه.اگر چه همون گفته های محیط بان هم خلافش رو میشه اثبات کرد مثلا:

1-توی بعضی خبر گزاری ها گفته شده عدم استفتده از داروی بیهوشی به خاطر فشار خون بالا بوده که نمیشده از داروی بیهوشی استفاده بشه ولی من نمیدونم نزدن داروی بیهوشی چه ربطی به فشار بالای خون داره؟
2-محیط بانی هم مثل شغل های دولتی هست که علم و تجربه مثل شغلای دیگه حرف اولومیزنه این جمله که ماده ی بیهوشی داشته ولی استفاده نکرده یعنی چی؟
3- یه جای دیگه تو خبر گزاری ها شایعه شده به دلیل کمبود این دارو اداره کل محیط زیست هم داروی بیهوشی نداره چه برسه به شهرستانها این یعنی چی؟
4-طرف برای چی قبل از این که درخواست ماده بیهوشی بده رفته سر صحنه و مثل بتمن میخواسته پلنگ رو با پتو به دام بندازه؟
و اینکه چرا دروغ تحویل مردم میدن؟احتمالا عده ای از این قضیه سود میبرن

در ضمن بنده به این مساله گیر ندادم نقل قول میکنی جوابتو میدم. مساله این چوپان رو هم من توی پست 77 توضیح دادم که تاکیدی به درست بودن این ماجرا ندارم .و گفتم اگر واقعیت داشته باشه دلیلش میتونه این باشه که اینم نظر شخصی خودمه .

دوست عزیز بنده دنبال بحث و جدل نیستم . لطفا به جای ادامه دادن بحث توی خبر گزاری ها گشته و اطلا عات بیشتری در مورد این حادثه و اتفاقات مشابه اون پیدا کنید تا ماجرا رو بیشتر درک کنید.

موفق باشید

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دقیقا
-----
من بودم تیر هوایی میزدم
نمیرفت میزدم میکشتم و خاکش میکردم خخخ

مگه فیلم هندیه . من اونجا بودم یه تیر بیشتر نداشت

پ.ن :
تو کدوم مستند راز بقا همچین صحنه ای دیدین ؟ :|