• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماشین مدل بالا بخریم یا یه مدل پایین رو احیا کنیم ؟

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
سلام

با توجه به تولید میلی بی کیفیت و این چیزایی که ادم میبینه واقعا میترسم که برم صفر بخرم !
یکی از دوستامون 207 صفر خریده واقعا داغون بود کلی خرجش کرد از ecu گرفته تا چیزای دیگه

با این اوصاف به نظر شما یه ماشین تو مایه های 90-91 ادم بگیره احیا کنه بهتره یا بره صفر و مدل بالا بخره ؟

نهایتا برای 2-3 سال زیر پا

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
ماشین یک جورای سرمایه است نو بخری میتونی چند سال بعد با قیمت خوب بفروشی کار کرده کم کارم خوبه ۲۰۷ مونتاژی اشغاله ۲۰۶ و تیبا ۲ خوبه بخواین بگیرین

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
همان طور که خودتون اشاره کردید ماشین ها از ابتدا کیفیت ندارن حالا وای به حال اینکه 10 سال هم کار کرده باشه !
ماشین 10 سال پیش سرطان هست و هر روز یه جاش خرابه

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
ماشین یک جورای سرمایه است نو بخری میتونی چند سال بعد با قیمت خوب بفروشی کار کرده کم کارم خوبه ۲۰۷ مونتاژی اشغاله ۲۰۶ و تیبا ۲ خوبه بخواین بگیرین
یه جا تو اهواز هست از اینستا پیدا کردم
ماشین های مدل پایین رو جوری احیا میکنه که بذاری کنار صفر واقعا مشخص نمیکنه کدوم به کدومه
همان طور که خودتون اشاره کردی ماشین ها از ابتدا کیفیت ندارن حالا وای به حال اینکه 10 سال هم کار کرده باشه !
ماشین 10 سال پیش سرطان هست و هر روز یه جاش خرابه
صفرش هم که مسخره بازی در اوردن با این قرعه کشی
میترسم ارزش پولم بعد از عید دیگه از اینی هم که هست بیاد پایین تر 😢😔

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
ماشین صفر ایرانی قبلا چهار پنج سال خوب کار میکرد.

الان اگه شانس بیاری دوسال

دیگه بری ماشین ده سال کار کرده بخری که همش باید تعمیرگاه باشی

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
به نظر من مدل ۹۰-۹۱ بخر احیا کن. کمتر سرمایه اولیه ات رو درگیر میکنی. در حالت کلی بعد از احیا هم کیفیت بهتری رو تجربه خواهی کرد.
حالا از اون پرایدش گرفته تا ال نودش، مدلهای ۹۰-۹۱ خیلی خیلی بهتر از صفرهایی هستن که الان می تونی بخری.
خیلی از دوستان و آشنایان رو دیدم که ماشین مدل قدیمیشون رو فروختن و صفر خریدن، به امید این که سواری بهتری بگیرن، اما همه چیز برعکس بوده و حسرت همون مدل قدیمیشون هم تو دلشون مونده.

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
به نظر من مدل ۹۰-۹۱ بخر احیا کن. کمتر سرمایه اولیه ات رو درگیر میکنی. در حالت کلی بعد از احیا هم کیفیت بهتری رو تجربه خواهی کرد.
حالا از اون پرایدش گرفته تا ال نودش، مدلهای ۹۰-۹۱ خیلی خیلی بهتر از صفرهایی هستن که الان می تونی بخری.
خیلی از دوستان و آشنایان رو دیدم که ماشین مدل قدیمیشون رو فروختن و صفر خریدن، به امید این که سواری بهتری بگیرن، اما همه چیز برعکس بوده و حسرت همون مدل قدیمیشون هم تو دلشون مونده.
دقیقا همینه
نمیدونم دیدین یا نه
مدل های 1400 تو داشبورد و قطعات داخلی همشون عین اسباب بازی پلاستیکی میمونن ، بهونشون هم اینه که تحریمیم و مواد اولیه خوب نداریم

منم گفتم برم این کارو کنم

instagram.com/autogloss1

این پیج رو ببینید 😁

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دقیقا همینه
نمیدونم دیدین یا نه
مدل های 1400 تو داشبورد و قطعات داخلی همشون عین اسباب بازی پلاستیکی میمونن ، بهونشون هم اینه که تحریمیم و مواد اولیه خوب نداریم

منم گفتم برم این کارو کنم

instagram.com/autogloss1

این پیج رو ببینید 😁

اگر میتونید صفر بگیرید
من مدل 92 دارم از پارسال هزینه هاش شروع شده و شیرین ماهی 2 تومن خرج داره
اینکه پلاستیک و قطعات خوب نیست کل این 10 سال همین بوده
سال 92 هم اوج تحریم های زمان محمود بود پس کیفیت قدیمی ها هم خراب هست
یسری رو من درک نمیکنم که برای خودشون استدلال میکنن مثلا ماشین های سال 88 خیلی خوبن ! باید بگن خیلی خوب بودند نه اینکه بعد 13 سال بری ماشینت 88 بگیری چون اون موقع خوب بوده ...

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
قطعا ارزش ریالی و سواری ماشین صفر بیشتره.
کسی که میگه ماشین ۱۰ سال پیش کیفیت داره (بجز خارجی های بالای ۵۰۰ تومن) دیگه حس سواری ماشین نو رو فراموش کرده

alirezatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
شما تویوتا ده سال پیش هم بخری دردسره
ایرانی که جای خود دارد
کلا ماشین عمرش از ده سال که بیشتر میشه بنظرم ارزش خرید نداره

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
متاسفانه این تورم سرسام اور نمیذاره ادم به ارزوهاش برسه

نمیدونم گناهمون چیه

یه پولی داری میخوای تلاش کنی اضافه ش کنی یه حرکتی بزنی ، اون جنس گرونتر میشه
مملکته یا تردمیل نمیدونم

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
متاسفانه این تورم سرسام اور نمیذاره ادم به ارزوهاش برسه

نمیدونم گناهمون چیه

یه پولی داری میخوای تلاش کنی اضافه ش کنی یه حرکتی بزنی ، اون جنس گرونتر میشه
مملکته یا تردمیل نمیدونم
از آخر درست میشه

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
دوستان باورش واسه خیلیا شاید سخت باشه ولی حقیقته که کیفیت ماشینا هر روز پایینتر میاد!
اونم نه فقط داشبورد بلکه اکثر قطعات حتی خود موتور!
من تو اینستا پیجای مکانیکی زیادی رو دنبال میکنم و همیشه پیگیرم،شما هم برین ویدیو هاشونو ببینین درک میکنین،اکثر موتورایی که باز میکنن واسه ماشینای مدل بالاس که حتی آلیاژ بلوک سیلندر هم نامرغوب کردن که معمولا یا زود میپوسه یا ترک برمیداره!
حتی اگه واسه ماشین مدل پایین به اصطلاح کیفیت بهتر هم مشکلی پیش بیاد باید با همین قطعات نامرغوب جایگزین بشن دوباره
خلاصه وضعیت آشفته ای شده و به همه دوستان توصیه میکنم هم موقه خرید ماشین مراقب باشن هم هنگام استفاده از ماشین.
خسیس بازی در نیارین موقع خرید ماشین،یه پولی بزارین جیب یه مکانیک کار بلد تا ماشینو با حوصله همه چیشو چک کنه و قبلش هم روغن موتورشو حتما عوض کنین که چیزی بهش اضافه نکرده باشن یه وقت
حتی دیده شده پلاک ماشینو قبل و بعد قولنامه زدن عوض میکنن و یه ماشین داغون میندازن به مشتری (حتما چک کنین شماره موتور و شماره شاسی سند با خود ماشین یکی باشه)
خلاصه حواستون جمع باشه زمونه بدی شده انقد راه پیدا کردن واسه کلاه برداری که عقل جن هم بهش نمیرسه! 😂

Last edited:

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
دوستان باورش واسه خیلیا شاید سخت باشه ولی حقیقته که کیفیت ماشینا هر روز پایینتر میاد!
اونم نه فقط داشبورد بلکه اکثر قطعات حتی خود موتور!
من تو اینستا پیجای مکانیکی زیادی رو دنبال میکنم و همیشه پیگیرم،شما هم برین ویدیو هاشونو ببینین درک میکنین،اکثر موتورایی که باز میکنن واسه ماشینای مدل بالاس که حتی آلیاژ بلوک سیلندر هم نامرغوب کردن که معمولا یا زود میپوسه یا ترک برمیداره!
حتی اگه واسه ماشین مدل پایین به اصطلاح کیفیت بهتر هم مشکلی پیش بیاد باید با همین قطعات نامرغوب جایگزین بشن دوباره
خلاصه وضعیت آشفته ای شده و به همه دوستان توصیه میکنم هم موقه خرید ماشین مراقب باشن هم هنگام استفاده از ماشین.
خسیس بازی در نیارین موقع خرید ماشین،یه پولی بزارین جیب یه مکانیک کار بلد تا ماشینو با حوصله همه چیشو چک کنه و قبلش هم روغن موتورشو حتما عوض کنین که چیزی بهش اضافه نکرده باشن یه وقت
حتی دیده شده پلاک ماشینو قبل و بعد قولنامه زدن عوض میکنن و یه ماشین داغون میندازن به مشتری (حتما چک کنین شماره موتور و شماره شاسی سند با خود ماشین یکی باشه)
خلاصه حواستون جمع باشه زمونه بدی شده انقد راه پیدا کردن واسه کلاه برداری که عقل جن هم بهش نمیرسه! 😂
کیفیت مونتاژی هم بده مزدا ۳ نیو مونتاژ ش واقعا بی کیفیته کابین همه پلاستیک خشک و خسیس بازی ال سی دی داغون و...

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
دادا میتونی روی 206 های زیر 85 کار کنی و لوازم استوک از ژاپن (کاملا واقعی) وارد میکنن از موتور گرفته تا هر چیزی که فکر میکنی و پروژه اورهال راه اندازی کنی. فقط تیپ 5 یا اگه یکم بودجه بیشتر داری تیپ 6اتومات.چند تا جستجو گوگل کن. به نظر من ارزش داره این کار.

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
کیفیت مونتاژی هم بده مزدا ۳ نیو مونتاژ ش واقعا بی کیفیته کابین همه پلاستیک خشک و خسیس بازی ال سی دی داغون و...
دیگه همه چی افتضاح شده،همه چی تقلبیش در اومده
اون از وضع ماشینا،روغن های تقلبی که زیاد موتور به فنا دادن،حتی به فیوز ۵۰۰ تومن هم رحم نکردن تقلبیش در اومده! سر همین فیوز تقلبی نصف سیمای ماشین دامادمون آتیش گرفت رفت به فنا!
بعد میگن تحرم هیچ اثری نداره!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
منم موافقم نو بگیره آدم ولی ماشین خوب
206 یا 207 راحت 5 سال بتونه سوار شه
ماشین خارجی خوبه ولی اگر خراب بشه داستان داره تو این مملکت
ماشین مدل پایین عذاب هست

بالا