الان با درگاه پرداخت میتونید به درگاه بانکی وصل بشید ؟ باهمون دامنه org منظورم هست خودش بالا میاد اما به بانک وصل نمیشه توی تلگرام هم گفتنجهان پی که روی آدرس جدیدش بالا میاد و درگاه پرداخت هم مشکلی نداره.
الان با درگاه پرداخت میتونید به درگاه بانکی وصل بشید ؟ باهمون دامنه org منظورم هست خودش بالا میاد اما به بانک وصل نمیشه توی تلگرام هم گفتنجهان پی که روی آدرس جدیدش بالا میاد و درگاه پرداخت هم مشکلی نداره.
نه امروزو تست نکردم اما دیروز تراکنش انجام دادم.الان با درگاه پرداخت میتونید به درگاه بانکی وصل بشید ؟ باهمون دامنه org منظورم هست خودش بالا میاد اما به بانک وصل نمیشه توی تلگرام هم گفتن
یکی از سایتام که روی نت افراز هست رو پاسخ هاش رو به عنوان اتک شناسایی میکنه و اجازه اتصال نمیدهمشکل درگاه پرداخت رفع شده انگار
شما از قسمت تنظیمات افزونهیکی از سایتام که روی نت افراز هست رو پاسخ هاش رو به عنوان اتک شناسایی میکنه و اجازه اتصال نمیده
بله به .org تغییر هم دادمهشما از قسمت تنظیمات افزونه
کدها رو از .com به .org تغییر دادی ؟
من تغییر دادم مشکلم حل شد امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
الان شما با جهان پی مشکلی ندارید ؟ ادرس جدیدش چیهمنموندم این درگاه پرداخت چجوری اومده این سایتو راه انداخته بلد نیستی راه اندازی نکن ااقا یک روز در میون یک ماهه سایتش بالا نمیاد پی لاین حملات داشته جهان پی داشته ولی راه چاره براش داشتن و رفعش کردن چند روزه نه این که یک ماه به نتیجه نرسه اخه رفتن روی دامنه یorg شد راه چاره؟ من یادمه uploadboy هم حملات داشته ولی الان ذفعش کرده والاااااااااا الان دات کامشو بالا اورده رو دات کامش هم که سایتم به درگاه وصل نمیشه
بله متاسفانه دست از دلشون برنمیدارن و هاست آنتی ddos خوب تهیه نمیکنندبله به .org تغییر هم دادمه
مشکل از خودشون بوده و یه خط در میون قطع میشه که برای یک درگاه پرداخت رفتار بچه گانه ای هست همین الانش هم قطع و وصل میشه
الان کسایی که با جهان پی کار میکنن بدون مشکل هستن ؟
دست بالای دست بسیار است
امین جان این خوبه منم عضو شدم خیلی سریع هم فعال کردن گفتم اطلاع بدم چون شما هم مشکل منو داشتیدست بالای دست بسیار است
پس فردا جوری کله پا میشه که انگار اصلا وجود نداشته
من بعد فیلتر هم از جهان پی استفاده میکنم از درگاه پرداخت استفاده میکردم و هاستمم روی سرویس های آسیا تک بود و درگاه پرداخت هم روی آسیا تکه در صورتی که وقتی تحت حملات DDOS هست باید درون شبکه ای ها بتونن وصل بشن ولی وصل نمیشد...کافیه هرکدوم از پلاگین های جهان پی رو دانلود کنی ادرس جدید داخلشه گویا نمیخوان این ادرس رو عمومی کننبله متاسفانه دست از دلشون برنمیدارن و هاست آنتی ddos خوب تهیه نمیکنند
جهان پی اگه خوبه که منم عضو بشم
ممنونامین جان این خوبه منم عضو شدم خیلی سریع هم فعال کردن گفتم اطلاع بدم چون شما هم مشکل منو داشتی
همین الان هم با کثافت کاریشون کله پا شدن منتها یکم زمان میبره برسن ته دره و متلاشی بشن
درگاه پرداخت هم تا زمانی که سرور خوب آنتی اتک نگیره یه روز در میون همین داستانه جدیدا جواب تیکت رو هم 10 12 ساعته میدن . (امیدوارم مشکلشون حل بشه)
این نماد اعتماد هم واسه خودش داستانیه ...
هر 3 ماه یکبار باید کلی کار انجام بدهیم برای تازه سازی امورات ثبت نام!!! انگار ما بیکاریم.
نماد بگیرید مستقیم از بانک درگاه داشته باشید مگر اینکه مشکلی یا دلیل منطقی برای استفاده از درگاه های واسط داشته باشیدبله اگر حساب بکنیم مثلا برای یک سایت شارژ عملا هزینه ایی که برای تمدید اینماد هر سه ماه باید بدیم که بتونیم درگاه مستقیم داشته باشیم خیلی بیشتر از کارمزدی هست که میتونید به درگاه های واسط بدیم بدون اخذ اینماد
فکر کنم حدودا سالی 140 تومن هزینه اینماد میشه که تقسیم بر 4 هر سه ماه باید پرداخت بشه
بابت تایید آدرس مگر نباید هر سه ماه یک بار هزینه 35 تومنی پرداخت کنیم؟نماد بگیرید مستقیم از بانک درگاه داشته باشید مگر اینکه مشکلی یا دلیل منطقی برای استفاده از درگاه های واسط داشته باشید
هزینه نماد یه هزینه پست هست کلا سالیانه که اونم مبلغ جزئی هست ! هر بار هم هزینه نمیگیره کلا شما یکبار هزینه پرداخت میکنید و هرسه ماه فقط تائید ادرس انجام میشه که هزینه ای نداره ...
نه هربار نیست کلا در سال یکبار این هزینه رو پرداخت می کنید.بابت تایید آدرس مگر نباید هر سه ماه یک بار هزینه 35 تومنی پرداخت کنیم؟
اگر بنا به پرداخت هزی 35 هزار تومنی باشه میشه معادل 3.5 میلیون تومن پرداخت در درگاه های واسط
البته چون من یک بار فقط این هزینه رو دادم و هنوز نمیدونم که برای تایید سه ماهه دوم هم همین هزینه رو باید بدم یا خیر ممکنه اشتباه کنم
خب اگر اینگونه هست حرفم رو پس میگیرم. من 4 ساله اینماد دارم.ولی تو سایت قرار ندادم. اینبار مجبورم کردن که بزارم. برای همین اطلاعاتم کم بود. پوزشنه هربار نیست کلا در سال یکبار این هزینه رو پرداخت می کنید.