• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتورینگ و بحث و گفتگو درباره ی درگاه های پرداخت

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
امروز هم روزی عجیبی شده توی تلگرام تو انجمن صنفی اعتراضی فرستاده بودن که چرا بعضی درگاها فیلترن بعضی درگاها نیستن پی لاین هم نوشت خبرهای خوبی در انتظار است به زودی همراه شما خواهیم بود الانم که اینم زدن فیلتر کردن اگه زرین پال فیلتر نشه و همین طور بمونه دیگه مشخصه چی به چیه :general307: خلاصه جمع کنید برید سر کوچه گدایی کنید

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
امروز هم روزی عجیبی شده توی تلگرام تو انجمن صنفی اعتراضی فرستاده بودن که چرا بعضی درگاها فیلترن بعضی درگاها نیستن پی لاین هم نوشت خبرهای خوبی در انتظار است به زودی همراه شما خواهیم بود الانم که اینم زدن فیلتر کردن اگه زرین پال فیلتر نشه و همین طور بمونه دیگه مشخصه چی به چیه :general307: خلاصه جمع کنید برید سر کوچه گدایی کنید
گمونم تمام این فیلترهای درگاهها فقط بخاطر مالیات یه جورایی میخوان از اینها مالیات بکنند کم سرمایه ای هم جابجا نمی کنند ، یکی از این مدیرای درگاه که تازه شروع کرده بود حدود 3 سال پیش روزی 400 تا 500 داشت براش تازه این برای شروع کارش بود ،و این که گوش مدیرای درگاه رو بکشند تا با هر کسی کار نکنند

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
رفتم درخواست موجودی بزنم دیدم درگاه پرداخت هم فیلتر شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به خدا نمیخوام بن بشم وگرنه هرچی از دهنم در میومد به این ................................ میگفتم .... اه اه اه

از زرین پال متنفرم
از زرین پال متنفرم
از زرین پال متنفرم
اینا واقعا نامردن ... هم تنها خوری هم بی کیفیت ...

ehsan.rashidi2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فقط با درگاه پرداخت سیمرغ پی کار کنید
من بعد از اس ام اس تبلیغاتیش پیداش کردم ، تماس گرفتم میگن مجوز هم از بانک مرکزی دارن
هم پرداختش خوبه هم DDOS نمیشه ظاهرا امنیتش هم خیلی بالاست
من که 1 هفتس بهش وصلم اصلن موردی نداشت
درگاه پرداخت اینترنتی سیمرغ پی

akh75

Registered User
لایک‌ها
261
بهترین جهان پی بود
ولی الان به الاجبار از زرین پال استفاده میکنم:oops:

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
بهترین جهان پی بود
ولی الان به الاجبار از زرین پال استفاده میکنم:oops:
من به خودم قول دادم دیگه اینترنتمو صرف بالا آوردن زرین پال تک خور نمیکنم ... :general710: نامردای تکخور ... مشتریم تونست کارت به کارت کنه اوکی. نتونست یه خاکی به سرم میریزم ولی دیگه سمت زرین پال نامرد نمیرم ...

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153

hadi7002

Registered User
لایک‌ها
50
زرین پال واقعا نه سرویس خوب میدی نه بلدی با مشتری چطور برخورد کنی
همیشه مغرور رفتار کردی و اصلا انتقادا رو قبول نمیکنی
اگر نحوه تصفیه حساب و مشکلات از این دست و عدم انتقاد پذیری رو درست نکنی فک میکنم ی جور تحریم زرین پال توسط وبمسترا علیهت اتفاق بیفته و اون موقع تو توسط مشتری ها از بین میری که خیلی خیلی بد تر از فیلتر شدن و دستهای پشت پرده هست.البته من نمیگم شما پارتی خاصی داری که تونستی اونا رو فیلتر کنی .فک نکنم در حد این حرفا باشی ولی معلوم نیست چی به چی هست فعلا

Last edited:

MoeinAkbari

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
54
زرین پال واقعا نه سرویس خوب میدی یا بلدی با مشتری چطور برخورد کنی
همشیه مغرور رفتار کردی و اصلا انتقادا رو قبول نمیکنی
اگر نحوه تصفیه جساب و مشکلات از این دست و عدم انتقاد پذیری رو درست نکنی فک میکنم ی جور تحریم زرین پال توسط وبمسترا علیهت اتفاق بیفته و اون موقع تو توسط مشتری ها از بین میری که خیلی خیلی بد تر از فیلتر شدن و دستهای پشت پرده هست.البته من نمیگم شما پارتی خاصی داری که تونستی اونا رو فیلتر کنی .فک نکنم در حد این حرفا باشی ولی معلوم نیست چی به چی هست فعلا
داداش من میخواستم درگاه ساده بسازم اینقدر آموزش و کدهاشون قدیمی بود همش خطا میداد !! وقتی میخوای استفاده کنی وصل میشه به سایت قدیمیشون ... همه چی خراب و بی کیفیته ... خیلی بد اخلاق هم رفتار میکنن حالم از همشون به هم میخوره ...

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
من از اصغر پی می خواستم استفاده می کنم تا شمارو دیدم شما بهترید یا اینا چون می خوام یکجا کار کنم که خوب باشه؟:general105:
اگه بهشون حملات آدیداس نشه شک نکن اصغر پی و اینا بهترین هست

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
زرین پال واقعا نه سرویس خوب میدی نه بلدی با مشتری چطور برخورد کنی
همیشه مغرور رفتار کردی و اصلا انتقادا رو قبول نمیکنی
اگر نحوه تصفیه حساب و مشکلات از این دست و عدم انتقاد پذیری رو درست نکنی فک میکنم ی جور تحریم زرین پال توسط وبمسترا علیهت اتفاق بیفته و اون موقع تو توسط مشتری ها از بین میری که خیلی خیلی بد تر از فیلتر شدن و دستهای پشت پرده هست.البته من نمیگم شما پارتی خاصی داری که تونستی اونا رو فیلتر کنی .فک نکنم در حد این حرفا باشی ولی معلوم نیست چی به چی هست فعلا
پارتی خاص که داره وگرنه تو اون جلسه ای که با فیلترینگ بوده فقط اینا توش شرکت داشتن؟:angrybirds8:
فعلا یه نفرو اینجا گذاشتن هر درگاهی معرفی میشه میبرنش زیر حمله:angrybirds2:

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
درگاه های تازه تاسیس هم یه خط درمیون قطعی دارن
کسی درگاه بدون مشکل یا با مشکلات کم سراغ نداره الان ؟
ظاهرا باید از 4 5 تا درگاه با هم استفاده کرد در شرایط فعلی:D

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
طرز فکر گوسفندی یعنی هرچی سایت درگاه راه اندازی بشه آخرش کلمه Pal اضافه بشه!
حالا اینکه Pal در زبان فارسی چه معنایی پیدا کنه کنار اصغرپال اصلا مهم نیست....

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
طرز فکر گوسفندی یعنی هرچی سایت درگاه راه اندازی بشه آخرش کلمه Pal اضافه بشه!
حالا اینکه Pal در زبان فارسی چه معنایی پیدا کنه کنار اصغرپال اصلا مهم نیست....
Pal (پَل) یک اصطلاح عامیانه تو زبان انگلیسی هست به معنی دوست ، رفیق .
حالا این سایت ها به تبعیت Paypal پی پل (که برای خود پی پل معنی میده ، یعنی رفیق پرداخت) از پَل استفاده میکنن.
جالبه همشون هم تلفظ Pal (پَل) رو به اشتباه پال می نویسن ، پال به انگلیسی Paal نوشته میشه.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
حالا این سایت ها به تبعیت Paypal پی پل (که برای خود پی پل معنی میده ، یعنی رفیق پرداخت) از پَل استفاده میکنن.
جالبه همشون هم تلفظ Pal (پَل) رو به اشتباه پال می نویسن ، پال به انگلیسی Paal نوشته میشه.

آره دیگه بی سوادی سوتی ایجاد میکنه چون حتی یکبار هم نشنیدن تلفظ صحیح paypal رو

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
هزینه درخواست درگاه اختصاصی (که همه درگاه های واسط رایگان میدن) توی زرین پال 20 هزار تومان :eek: یعنی مثلا فقط واسه سه تا سایت بخوایم ثبت کنیم 60 تومان واسه هیچ و پوش باید پول داد
مگر با فیلتر شدن همه درگاه ها چنین شرایطی براش فراهم میشد که بر حسب اتفاق وشانس فراهم شده

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
به نکته ظریفی اشاره کردی :general707:

بالا