• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتورینگ و بحث و گفتگو درباره ی درگاه های پرداخت

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
لطفا زرين پال رو ازين ليست حذف کنيد يا حتما قيد کنيد که به سايت های خلاف قوانين خدمات ارائه نميشه.
چون متاسفانه باعث سوء استفاده هایی شده که مجبوريم حساب کاربر رو توقيف و اطلاعات رو به دادسرای جرائم رايانه ای ارجاع بديم و برای کاربر مشکل بوجود مياد.
لطفا حتما قيد کنيد: عدم ارائه خدمات به سايت های خلاف قوانين
که خدای نکرده بعدا سوء تفاهم يا مشکلی بوجود نياد.
بنر امضاتون .... :دی

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
خوش خبر باشی :general707::D

سلامت باشی:general711::general711:
خبری بس امیدوار کننده برای همه ی دوستان وبمستر ...
دیگه کم مونده بود جمع کنیم =))

ایشالله سریع راه بیوفته ...

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
http://dargahpardakht.com/ از فیلتر درومد ... اما هنو فعال نشده :general106::general711::general711::general711:
خیر رفع فیلتر نشده!
http://www.alexa.com/siteinfo/dargahpardakht.com
http://whois.domaintools.com/dargahpardakht.com

صرفا بخاطر اینکه سرور میزبانی اش داخل ایران هست، شما موقع ورود بصورت مستقیم صفحه فیلتر رو مشاهده نمیکنید (ترافیک اینترانت یا همون داخلی، فیلترینگ نداره و فیلتر رو اینترنت هست)
که البته اونم به لطف کارگروه بزودی از ریشه مسدود میکنن!
این قصه سر دراز دارد!
الان بالای 2 ماهه این وضعیت رو داریم و هیچ کس هم صداش در نمیاد :general505:

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
خیر رفع فیلتر نشده!
http://www.alexa.com/siteinfo/dargahpardakht.com
http://whois.domaintools.com/dargahpardakht.com

صرفا بخاطر اینکه سرور میزبانی اش داخل ایران هست، شما موقع ورود بصورت مستقیم صفحه فیلتر رو مشاهده نمیکنید (ترافیک اینترانت یا همون داخلی، فیلترینگ نداره و فیلتر رو اینترنت هست)
این قصه سر دراز دارد!
الان بالای 2 ماهه این وضعیت رو داریم و هیچ کس هم صداش در نمیاد :general505:

درسته ولی اگه قصد فیلترینگ کامل رو داشتن سایت کلا از دسرس خارج میشد و ارور 403 میداد چون بر روی سرور ایران است

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
درسته ولی اگه قصد فیلترینگ کامل رو داشتن سایت کلا از دسرس خارج میشد و ارور 403 میداد چون بر روی سرور ایران است
البته اونم بزودی مسدود میکنند!
ذکر کردم:
تا هفته های پیش(شاید هم تا دیروز یا امروز) سایت رو سرور خارج بود و تازه انتقال دادند به ایران (برای همین صفحه فیلتر مشاهده میشد)
کارگروه به محض اینکه این موضوع رو بفهمه، دستور مسدود سازی رو به دیتاسنتر میزبانی کننده در ایران ارسال میکنه!
(البته فیلترینگ میتونه آیپی رو کاملا مسدود کنه، که در این صورت سایت روی اینترانت هم بالا نمیاد)
گرچه دبگه سایت غیرفعاله و بعید میدونم حرکتی بزنن

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
آزاد پی هم خدمات درگاهش رو غیر فعال کرده

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
آدم بره یکم زحمت بده درگاه بگیره انقدر بالا پایین نشه .
تو انتخاب درگاه دقت کنید یک شرکتی باشه دوم اینکه اتومات باشه مثل بعضی درگاه ها نباشه همه چیشون دستیه .
خودم از علی پال و بیگ پال استفاده می کنم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آدم بره یکم زحمت بده درگاه بگیره انقدر بالا پایین نشه .
تو انتخاب درگاه دقت کنید یک شرکتی باشه دوم اینکه اتومات باشه مثل بعضی درگاه ها نباشه همه چیشون دستیه .
خودم از علی پال و بیگ پال استفاده می کنم.
بالاخره از درگاه مستقیم استفاده کنیم یا علی پال و بیگ پال کاملا ناشناخته ؟

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
بعد از کلی زحمت که برای درگاه مستقیم متحمل شدیم ، اونم بانک پاسارگاد ، در مرحله آخر که باید نوع بیزنس انتخاب می کزدم ، به کارمند بخش مربوطه مراجعه کردم (تماس)
ازش درمورد تفاوت نوع حساب مثلا شرکتی باشه یا به اسم شخص فهمیدم که اجتمالا کسانی که درگاه مستقیم می گیرند مالیات و ارزش افزوده هم می بندد به ریششون البته مستقیم به این مورد اشاره نکرد .
جالبه که اینترنتی که بر پایه آزادی و عدم اعمال قوانین سختگیرانه طرفدار پیدا کرد ، رسما دارند تصاحب می کنند , ولی باز به نظرم کسانی که تراکنش های بالا دارند ، داشتن درگاه بهتر از نداشتنش است .

ببخشید جناب
اینا رو از کجا پیدا کردید ؟

سرچ فقط . البته علی پال رو از ظاهرش خوشم اومد و همین که یه سری تحقیقات کردم راجعبش ، بیگ پال هم که رنک نسبتا خوبی داشت تو گوگل، تسویه هاشون هم سریعه و همین که زرین پال نبودند ;)

amiri27

Registered User
لایک‌ها
37
سرچ فقط . البته علی پال رو از ظاهرش خوشم اومد و همین که یه سری تحقیقات کردم راجعبش ، بیگ پال هم که رنک نسبتا خوبی داشت تو گوگل، تسویه هاشون هم سریعه و همین که زرین پال نبودند ;)

شما برای موضوع به اين حساسی به ظاهر سايت توجه ميکنيد ؟ بعد چه چيزهایی تو ظاهر براتون ملاک هست ؟ چون قالب ها که کپی هستند. آدرس ها که نامشخص هست.
بعد سابقه و فعاليت اون سايتی که قراره باهاش کار کنيد رو چطور مطمئن ميشيد ؟ :)

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
شما برای موضوع به اين حساسی به ظاهر سايت توجه ميکنيد ؟ بعد چه چيزهایی تو ظاهر براتون ملاک هست ؟ چون قالب ها که کپی هستند. آدرس ها که نامشخص هست.
بعد سابقه و فعاليت اون سايتی که قراره باهاش کار کنيد رو چطور مطمئن ميشيد ؟ :)
آره تقریبا ، ولی خب توی یه سری موارد تجربه هم خیلی می تونه کمک کنه ، زمانی که e-gold افتاد سرزبونا یه سری شرکتها تحت نام هایپ خیلی رونق گرفتند که خب توی اون زمان هم خیلی فریبنده بود و هم یه موضوع بکر ، خلاصه سر همین هایپ کلی سایتهایی که بعدا اسکم اعلام شدند کلای ما بر باد دادند که در آخرای لیبرتی ریزرو این سایتهای هایپ افتادند تو سراشیبی ، تجربه ای که عرض می کنم مسلما به ازدست دادن سرمایه (هرچند ناچیز) و مهمتر از آن زمان (با اهمیت)بود که به دست آمد .
افرادی مثل من هم که اتفاقات اینچنینی را تجربه کرده باشند با توجه به دیدی که از تجارت آنلاین پیدا کردند با استقاده از یه سری استدلال ها شرکتهایی را انتخاب می کنند که یک سری پارامترها را داشته باشند مثلا چک کردن نام دامنه ، ثبت کننده دامنه ، محل قرار گیری سرور ،اینماد یا حتی مراجعه حضوری و ده ها اعتبار سنجی مختلف
البته به نظرم اعتبار در کار به این که مثلا شرکتی دفتر داشته باشه یا مثلا دفترش فلان خیابون باشه یا مثلا از خط ۴ رقمی استفاده کنه یا اینکه در مورد درگاه بتونه از بانکهای سختگیرتر درگاه بگیره ، بیزنس حقوقی باشد اینا ملاک ۱۰۰درصد نیست ولی باز منطقی هست ،
به نظر بنده که تقریبا ۱۲ ساله کارم وب مستری هست و کم و بیش حدسیاتم درست در می یاد در مورد درگاه اتفاقا سخت گیر باشید جدا از بحث امنیت مالی ،پایداری و ثبات یک درگاه بسیار مهم است .

بالا