• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتورینگ و بحث و گفتگو درباره ی درگاه های پرداخت

amiri27

Registered User
لایک‌ها
37
آره تقریبا ، ولی خب توی یه سری موارد تجربه هم خیلی می تونه کمک کنه ، زمانی که e-gold افتاد سرزبونا یه سری شرکتها تحت نام هایپ خیلی رونق گرفتند که خب توی اون زمان هم خیلی فریبنده بود و هم یه موضوع بکر ، خلاصه سر همین هایپ کلی سایتهایی که بعدا اسکم اعلام شدند کلای ما بر باد دادند که در آخرای لیبرتی ریزرو این سایتهای هایپ افتادند تو سراشیبی ، تجربه ای که عرض می کنم مسلما به ازدست دادن سرمایه (هرچند ناچیز) و مهمتر از آن زمان (با اهمیت)بود که به دست آمد .
افرادی مثل من هم که اتفاقات اینچنینی را تجربه کرده باشند با توجه به دیدی که از تجارت آنلاین پیدا کردند با استقاده از یه سری استدلال ها شرکتهایی را انتخاب می کنند که یک سری پارامترها را داشته باشند مثلا چک کردن نام دامنه ، ثبت کننده دامنه ، محل قرار گیری سرور ،اینماد یا حتی مراجعه حضوری و ده ها اعتبار سنجی مختلف
البته به نظرم اعتبار در کار به این که مثلا شرکتی دفتر داشته باشه یا مثلا دفترش فلان خیابون باشه یا مثلا از خط ۴ رقمی استفاده کنه یا اینکه در مورد درگاه بتونه از بانکهای سختگیرتر درگاه بگیره ، بیزنس حقوقی باشد اینا ملاک ۱۰۰درصد نیست ولی باز منطقی هست ،
به نظر بنده که تقریبا ۱۲ ساله کارم وب مستری هست و کم و بیش حدسیاتم درست در می یاد در مورد درگاه اتفاقا سخت گیر باشید جدا از بحث امنیت مالی ،پایداری و ثبات یک درگاه بسیار مهم است .

حالا به کدومشون مراجعه حضوری داشتيد ؟
چون يکی ازين دو مورد که معرفی کرديد که کلا آدرسش رو هم ناقص زده.

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
ممنون ولی از پشتیبانیش خوشم نیومد .

خواهش میکنم

در حال حاضر که برای درگاه های پرداخت این مشکل پیش اومده بهترین گزینست ولی جهان پی درگاه پرداخت و... درست بشن دیگه اینطور درگاه پرداخت ها ارزش استفاده ندارن

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بعد از کلی زحمت که برای درگاه مستقیم متحمل شدیم ، اونم بانک پاسارگاد ، در مرحله آخر که باید نوع بیزنس انتخاب می کزدم ، به کارمند بخش مربوطه مراجعه کردم (تماس)
ازش درمورد تفاوت نوع حساب مثلا شرکتی باشه یا به اسم شخص فهمیدم که اجتمالا کسانی که درگاه مستقیم می گیرند مالیات و ارزش افزوده هم می بندد به ریششون البته مستقیم به این مورد اشاره نکرد .
جالبه که اینترنتی که بر پایه آزادی و عدم اعمال قوانین سختگیرانه طرفدار پیدا کرد ، رسما دارند تصاحب می کنند , ولی باز به نظرم کسانی که تراکنش های بالا دارند ، داشتن درگاه بهتر از نداشتنش است .

سرچ فقط . البته علی پال رو از ظاهرش خوشم اومد و همین که یه سری تحقیقات کردم راجعبش ، بیگ پال هم که رنک نسبتا خوبی داشت تو گوگل، تسویه هاشون هم سریعه و همین که زرین پال نبودند ;)

شرایط گرفتن درگاه پاسارگاد چطوری بود ؟
چه چیزهایی لازم هست ؟

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
من به نظرم پارس پال بهتر از همه است، اما در حال حاضر از زرین پال استفاده میکنم...

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام و احترام خدمت دوستان گرامی

برای فروشگاه آنلاین دنبال درگاه پرداخت آنلاین شتابی مناسب میگردم. نماد را هم گرفتم.

در صورت امکان تجربتون را در خصوص بهترین درگاه و مزایا و معایب اعلام کنید.

در مورد تعرفه ها و نحوه واریزها هم اگر اطلاعات دارید به اشترک بگذارید.

با تشکر

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
سلام
میدونم پاسارگاد از همه فعلا بهتره،خودم میخواستم از ملت بگیرم بعد از یکهفته گفتن برای سایت شخصی حتما نماد لازمه و مالیده شد...
الان شنیدم پاسارگاد راحت و بی دردسر درگاه میده فقط هنوز نرفتم دنبالش و از طریق واسطه کارهام رو انجام میدم!!دی

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
میدونم پاسارگاد از همه فعلا بهتره،خودم میخواستم از ملت بگیرم بعد از یکهفته گفتن برای سایت شخصی حتما نماد لازمه و مالیده شد...
الان شنیدم پاسارگاد راحت و بی دردسر درگاه میده فقط هنوز نرفتم دنبالش و از طریق واسطه کارهام رو انجام میدم!!دی
با سلام. از چه نظر بهتره؟
مشکلی از نظر نماد ندارم.
من ک ملت گرفتم به آسونی ... ولی نماد هم گرفتم !
ملت را چطوری اقدام کردید؟ الان سایت به پرداخت مثل اینکه مشکل داره و از اون طریق نتونستم اقدام کنم

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
سرعت تراکنش ها بیشتره و کم بودن تراکنش ناموفق توی پاسارگارد بهتره...

لینک به پرداخت

پاسارگاد را ثبت نام کردم ولی گویا داشتن حساب تو شعب بانک پاسارگاد الزامیه
و تو مدارکش حرفی از جواز کسب نزده

به پرداخت را فرمش را تکمیل کردم چند بار ولی هنگام ارسال فرم پیامی میده که متن پیام مشخص نیست. نمیدونم ثبت میکنه یا نه ولی تاحالا تماس نگرفتن

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ملت از طریق به پرداخت . تمام‌مراحل اینترنتی بود

فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
خب تا حساب بانکی نداشته باشی واریزی ها کجا منتقل بشه؟
توی یکی از شعبه پاسارگاد حساب بازکن و تمام امکاناتش هم تیک بزن اعم از اینترنت بانک،همراه بانک و سقف برداشت روزانه بالای 100 میلیون انتخاب کن.
بعد از تسویه درگاه از طریق پایا موجودی خودت رو به بانکی که نزدیک خونه یا شرکت حساب داری انتقال بده.
خوبیش هم همینه جواز کسب و معرفی نامه یا نمایندگی هاست نمیخواد داشته باشی.

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
خب تا حساب بانکی نداشته باشی واریزی ها کجا منتقل بشه؟
توی یکی از شعبه پاسارگاد حساب بازکن و تمام امکاناتش هم تیک بزن اعم از اینترنت بانک،همراه بانک و سقف برداشت روزانه بالای 100 میلیون انتخاب کن.
بعد از تسویه درگاه از طریق پایا موجودی خودت رو به بانکی که نزدیک خونه یا شرکت حساب داری انتقال بده.
خوبیش هم همینه جواز کسب و معرفی نامه یا نمایندگی هاست نمیخواد داشته باشی.

با سلام و ضمن تشکر
خوب بقیه بانکها نیاز به حساب ندارن و شماره پایا هر باکی داشته باشین را قبول میکنن. ولی با این حال ارزش باز کردن حساب را داره و فرمایش شما صحیح و مورد تاییده.
دیشب درخواست دادم برای پایانه. تو ثبت نام هم بانک و شماره شبا بانک را از سایر بانکها قبول کرد (احتمالاً مستقیم واریز پایا کنه به حساب بانک دیگه).

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
ماشالله به این سرعت

درگاه بانک پاسارگاد امروز فعال شد (ظرف یک روز کاری از درخواست)
جواز کسب نمی خواست نیازی به حساب پاسارگاد هم نبود

بالا