• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتورینگ کامل سایت های ptc و 10 رفرال مستقیم در روز برای شما ( درآمد 30$ ای در روز )

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
پرداخت اول من از reliance-bux

در جا ریخت حساب

لینک ثبت نام>>>کلیک کن<<<

فایل های ضمیمه

• CaptureWiz007.jpg
    CaptureWiz007.jpg
    7.1 KB · نمایش ها: 37

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
یکی از دوستان خیلی از بنده شاکی بود و میگفتن اطلاع رسانی نکرده اید بله من برای اینکه دوباره مشکلی پیش نیاد برای دوستای عزیزی که دارن فعالیت میکنن میگم این سایت بعد از یه مدت که کارشون گرفت حدود دو هفته الی یک ماه بعد سریعا غیر فعال می شوند پس یک مقدار سعی کنید مثلا 3-4 روز باش کار کنید بعد پولتونو برداشت کنید که هم سود بهتری کرده باشید هم اگه یک دفعه وسط کار میننم پرداختش رو بالا برد دو زاریتون بیفته که میخاد اسکم شه بعد همونطوری که گفتم هر وقتی به داخل این سایت ها می روید اول مطمئین شید مینممش رو زیاد نکرده باشه
من ممنونم بابته اطمینان شما اما من خودم میدونم این گونه سایت امکان اسکم شدنشون زیاد گفتم شاییییید شاید کسی ندونه بگم بهتره تا سیاست هاشو بهتر انتخاب کنه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان این هم یه باکس جدید از سری های یاهو هستش

اونطوری که من فهمیدم پرداختیش که مطمئنه ولی همون روز اول کاش اوت نکنید خوب پول جمع کنید بعد کاش اوت کنید چون هر دفعه برای کاش اوت درصد خودشونو بیشتر کم میکنن

دوستان تا 4تا آگهی کلیک بیشتر اجازه ندارید پس آگهی های 1 سنتی که درآمد بیشتری دارند کلیک کنید

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
DonkeyMails.com: No Minimum Payout

کسی با یان سایت کار کرده میدونه پرداخت داره بدون زیر مجموعه چند وقته می تونی 10 جمع کنی و پرداختش چطوره چجوری هستش خلاصه کار باهاش خوب هست
مینممش روی 10 دلار هست البته

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
شاید بهترین پرداخت این سایت داشته بهتر ار yahoobux , yahooclix اینا Withdraw feesخوبه 20 درصد ،بهتر از بقیه بوده ( 41 سنت خروجی داد 4 روزه خیلی خوبه)

ااین یکی انگار بهتر از بقیس حالا نمی دونم کی اسکم میشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
شاید بهترین پرداخت این سایت داشته بهتر ار yahoobux , yahooclix اینا Withdraw feesخوبه 20 درصد ،بهتر از بقیه بوده ( 41 سنت خروجی داد 4 روزه خیلی خوبه)

ااین یکی انگار بهتر از بقیس حالا نمی دونم کی اسکم میشه

من که زیر مجموعت شدم برا همون سایت اولی

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان​
يه سايت خوبه با 10 سنت حداقل برداشت که هر دو سه روز يه بار فقط با کليک به حداقل ميرسيد و پولتون رو هم 24 ساعته ميده اگه تو قسمت ثبت نام سايتها هم بريد که فقط با يه ثبت نام يه روزه به حداقل مي رسيد و مي تونيد برداشت کنيد فقط پرداخت پول با پي پل و آلرت پي هست صددرصد عضو شید که پرداخت داره خواهش میکنم فقط دو روز فعالیت کنید و برداشت کنید که باورتان شود که پول واریز میشود بخش جالب این سایت این که حتما باید معرف داشته باشید که من لینک ثبت نام رو قرار دادم

برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید:
Cashtream | Your Income Stream
refapi.php

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
این هم تازه تاسیسه
حداقل پرداخت نداره
چون تازه تاسیسیه 7 تبلیغ 1 سنتی میده یعنی در روز اول 7 سنت
سریع عضوش بشید تا قیمت کلیکاش پایین تر نیومده

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
یک سایت مطمئین برای تکمیل آفر

در آمدش ای بدی نیست میشه هفته یک تا دو دلار ازش در آورد جالبیش اینه که نباید زیاد وقت بزاری خیلی زود به پول میرسی
libertyreserve ساپورت میکنه با ایران هم فعلا که مشکلی نداشته ، پرداختشم حداکثر 24 ساعتی هستش

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
Last edited:

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
برای شما متاسفم که اصلا به قوانین این تاپیک که آقا نواب در پست اول ایجاد کردن توجهی نکردید. بنده خدا آقا نواب چقدر زحمت کشیده بود و فکر کرده بود و به این ایده رسیده بود ایده ایی که هم به نفع خودمان بود و هم به نفع خودش و این تاپیک را ایجاد کرده بود تا پیشرفت کنیم ولی شماها اصلا به قوانین طرح توجه نکردید و کار خودتان رو ادامه دادید. تا اینکه میبینید که دیگه آقا نواب به تاپیک سر نزد و کلا بیخیال شد.واقعا طرح فوق العاده ایی بود

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
برای شما متاسفم که اصلا به قوانین این تاپیک که آقا نواب در پست اول ایجاد کردن توجهی نکردید. بنده خدا آقا نواب چقدر زحمت کشیده بود و فکر کرده بود و به این ایده رسیده بود ایده ایی که هم به نفع خودمان بود و هم به نفع خودش و این تاپیک را ایجاد کرده بود تا پیشرفت کنیم ولی شماها اصلا به قوانین طرح توجه نکردید و کار خودتان رو ادامه دادید. تا اینکه میبینید که دیگه آقا نواب به تاپیک سر نزد و کلا بیخیال شد.واقعا طرح فوق العاده ایی بود

تایید میشه . دوستان عزیز این تاپیک برای PTC های مطمئن هستش نه PTC های یک بار مصرف. بعدش این سایت های آفر هم بذارید تو تاپیک خودش . PTC مطمئن هم معرفی میکنید طبق قوانین صفحه اول و چند نمونه اون صفحه عمل کنید.

hbarati

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزیز این سایت بدون اینکه وقت شما رو بگیره و نیازی به کلیک یا انجام کاری باشه به شما امتیاز میده و پول پرداخت میکنه .
تنها کاری که لازمه انجام بدید عضویت در سایت و نصب cashbar سایت هستش.
کش بار در واقع پنجره کوچیکیه که شما بعد از دانلود ونصب اجراش میکنید و یه گوشه از صفحه میگذارید.
مادامی که کش بار در حال اجرا هست شما امتیاز دریافت میکنید (نیازی به کلیک یا هیچ کار دیگری نیست).
سایت دارای قابلیت های زیادی برای بالا بردن درآمد شماست.

بازی های مختلف
sponser vip (اجاره زیرگروه)
super refferal
Clicks Bonus
Surfer Bonus
Mail Bonus
new.gif
Cash Bonus

دو بازی اصلی هم داره که هر روز یه فرصت مجانی برای امتحان شانستون میده.
من خودم چند بار برنده شدم. (البته جک پات هم داره)

از هر زیر مجموعه تا 10 level که عضو بشه به شما 10 درصد میده.

حداقل پرداختش 20 دلار هست.
من خودم چند ماهیه شروع کردم و با توجه به راحتی سایت چند تا عضو گرفتم.
هنوز به 20 دلار نرسیدم ولی سر گروه من رسیده و به راحتی دریافت کرده.
img_4m2cZKF9vI.php.png

این یکی از payment proof های سایت هست.

من سایت های زیادی رو دیدم ولی این سایت به شدت پتانسیل رسیدن به درجات بالا رو داره.
روزانه حدود 500 عضو داره و حدود 10000 کشبار آنلاین داره.

ایران رو هم به رسمیت میشناسه.
واقعا سایت لذت بخشیه.

حتما امتحان کنید.

لینک عضویت

توجه کنید: فقط برای لینک عضویت باید از *ی پی ان استفاده کنید دوستان.

لینک خود سایت هیچ مشکلی با شما نداره.
اگه مایل بودید نحوه پرداخت و محاسبه امتیاز رو هم میذارم.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
تایید میشه . دوستان عزیز این تاپیک برای PTC های مطمئن هستش نه PTC های یک بار مصرف. بعدش این سایت های آفر هم بذارید تو تاپیک خودش . PTC مطمئن هم معرفی میکنید طبق قوانین صفحه اول و چند نمونه اون صفحه عمل کنید.
داداشی این AVO رو که گذاشتی تو امضا ت کلاه برداره . برش دار که پول ملت خورده نشه . واسه حرفمم می تونی بری به تاک گولد DTM و رای کاربر ها تو مانیتورینگ ها

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
داداشی این AVO رو که گذاشتی تو امضا ت کلاه برداره . برش دار که پول ملت خورده نشه . واسه حرفمم می تونی بری به تاک گولد DTM و رای کاربر ها تو مانیتورینگ ها

داداش شما با چه سندی این حرف رو میزنی ؟ اگه سند داری رو کن اگه هم نه رو هوا حرف نزن . خودم هر روز ازش میگیرم . نمیگم اسکم نمیشه اما فعلا که اسکم نشده و پول همه رو میده . اینم لینک فروم تاک گلو مانی میکر گروپ

همه پرداختیای امروزشونو گذاشتن !!

AVO INC - avo.net - Page 597 - Talkgold HYIP, Investment & Money Forum

Avo Inc - Avo.net

بالا