• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتورینگ کامل سایت های ptc و 10 رفرال مستقیم در روز برای شما ( درآمد 30$ ای در روز )

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
داداش شما با چه سندی این حرف رو میزنی ؟ اگه سند داری رو کن اگه هم نه رو هوا حرف نزن . خودم هر روز ازش میگیرم . نمیگم اسکم نمیشه اما فعلا که اسکم نشده و پول همه رو میده . اینم لینک فروم تاک گلو مانی میکر گروپ

همه پرداختیای امروزشونو گذاشتن !!

AVO INC - avo.net - Page 597 - Talkgold HYIP, Investment & Money Forum

Avo Inc - Avo.net
بله می دونم . دقت کردی که یه سری عضو های مطرح مثل اینوست تریسینگ و جی اس مانیتور و ... میان پست می دن توی اینا اونم به تعداد نامحدود چون به این پرداخت داره می کنه و هزینه جدا داره می ده واسه پست تو فروم ها . هم تو مکس هایپ ببین چقدر رای منفی گرفته 5 تا ! ولی اونقدر خر پوله میاد واسه هر رای مثبت تو مکس و گولد پل و جاهای دیگه 5 سنت می ده تا خودش رو مخفی کنه .حرف من رای های کاربرست . البته شما سروری ایشالا که دزد نباشه ولی....
دستت هم بیشتر از من تو کاره از نظرم از سایت های مطمئن تر بذار .
موفق باشی

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
آقا یک راه عملی یکی بزاره جلو راهمون قفل کردیم نمی خوام مثل همه که وارد این سیستم شدن و ناک اوت شدن بشم کسی هست کمک کنه کسی هست بدونه چی کار باید کرد واقعا

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان من امروز تو یکی از فروم های خارجی میخوندم که یکی گفت واقعاً میشه روزی 100 دلار بدست اورد؟

یکی بهش گفته بود آره 100 تا آتو بلاگ بساز از هرکدوم روزی یک دلار که درآمد داشته باشی میشه 100 دلار

حالا این آتو بلاگ چی هست؟ و چجوری میشه باهاش روزی یه دلار رو کسب کرد نمیدونم

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان من امروز تو یکی از فروم های خارجی میخوندم که یکی گفت واقعاً میشه روزی 100 دلار بدست اورد؟

یکی بهش گفته بود آره 100 تا آتو بلاگ بساز از هرکدوم روزی یک دلار که درآمد داشته باشی میشه 100 دلار

حالا این آتو بلاگ چی هست؟ و چجوری میشه باهاش روزی یه دلار رو کسب کرد نمیدونم

تا اونجایی که من میدونم یه اسکریپته که نصب میکنی بهش یه موضوع میدی مثلا "کسب درآمد از اینترنت" بعد در مورد این موضوع خودش اتومات(هر مدت زمانی که شما تعیین کرده باشید) پست توسایت ارسال می کنه و تو سایتهای دیگه لینک ایجاد میکنه و باعث میشه بازدید سایتتون بالابره. اطلاعات کاملتر. اینجا

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آره اسکریپتش هست ولی ه نمونش با ورد پرس راه اندازی میشه به نظرم اون بهتره

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
در این تاپیک هر چه معرفی شده صد درصد پرداخت داره
http://forum.persiantools.com/t317836.html
دوست عزیز نمی دونم با این سایت ها که نوشتی کار کردی یا نه اما گروه make mony (همون donkeymail,youromail,nominmum,...) اینا محدودیت زیاد دارن مثلا آفرشون نصف بیشترش رو تحریم هستیم با چیز چیز شکن کلیه موارد نمی شه ازش پول در آورد اصلا بلاکت میکنه
اون یکی هم نئو باکس که هم فقط با payza و paypal کار میکنه بعدش سایتی هستش که دیر درآمد زا هست و با درآمد خیلی پائین اصلا به صرفه نیست

آره اسکریپتش هست ولی ه نمونش با ورد پرس راه اندازی میشه به نظرم اون بهتره

یه آدرسی نوشته چیزی میذاشتی یه سری بهش بزنیم کسی این کار کرد نوشته پست ها رو از کجا میاره بعد چجوری درآمد ایجاد میکنه چجوری بازدید پیدا میکنه میشه کامپوننتی چیزی بزاری و برای جوملا هم چیزی دازه

تا اونجایی که من میدونم یه اسکریپته که نصب میکنی بهش یه موضوع میدی مثلا "کسب درآمد از اینترنت" بعد در مورد این موضوع خودش اتومات(هر مدت زمانی که شما تعیین کرده باشید) پست توسایت ارسال می کنه و تو سایتهای دیگه لینک ایجاد میکنه و باعث میشه بازدید سایتتون بالابره. اطلاعات کاملتر. اینجا

به غیر از این چیزی که این دوستمون گذاشته به آدرس وبلاگ نذاشته آدم رنک و بقیه چیزاش رو تست کنه ببینه داره راست میگه طرف یا نه (اولشم 10 بوده حالا شده 5) ،یه بار یه بابایی هم اومده بود یه کتابی نوشته بود اما خیلی کاربردی نبود یعنی نمیشد اینجا ازش استفاده کنیم (توی ایران) اون وقت کتابش رو 10 تومن می فروخت بعدش شد7 بعد 2 بعد الان 500 تومان هم میفروشه هر کی میاد واقعا کاری برای این سیستم نکرده همه به فکر منافع خودشون هستند بابا این هندی پشت هم وای میسن یه دفعه دهن یکسایت قوی رو سرویس میکنند ما هی دهنه خودمون رو سرویس میکنیم نمی دونم چی بگم والا ؛ همش تحریمیم چپ میریم راست میریم تو هر سایتی میریم میگن شما نحریمی عزیز بی خیال بعدشم باید یه راهی باشه این پولی که در میاد رو خالی کنیم

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا جان یه کتابی بود نویسندهش فکر کنم علی بزرگ بود من یه باری تونستم سایت اتوماتیک باهاش بسازم اتفاقاً رایگان هم هست کتابه قابل دانلوده ولی من با افزونه وی پی روبات 3 راه انداختم البته سئو بلد نیستم ولی بعد از یه ماه میدیدم که بازدیدش از گوگل خوب شده بود تا اونجایی که من داشتم روزی 30 تا 50 تا بازدید ازگوگل میگرفت.

این هم یه نمونه سایت

موتور جستجوی قطره

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ایران باس عزیز اینو نمی دونم من اون کتاب ماله خانم افشاری بود انگاری (اون کتاب علی بزرگ رو داری )
اما این سایت که گذاشتی مطمئینی ماله همین رباتس ، اینجا آلکسا یه سری بزن بابا کارش بیشتر از این ها حرف داره
بازدیدش خیلی بالاست رنکش بالاست ایران باس عزیز
بابا پیج رنکش 5 هستش

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
ایران باس عزیز اینو نمی دونم من اون کتاب ماله خانم افشاری بود انگاری (اون کتاب علی بزرگ رو داری )
اما این سایت که گذاشتی مطمئینی ماله همین رباتس ، اینجا آلکسا یه سری بزن بابا کارش بیشتر از این ها حرف داره
بازدیدش خیلی بالاست رنکش بالاست ایران باس عزیز
بابا پیج رنکش 5 هستش

البته من قبلنا خوندم در جایی خودس صاحاب سایت با یکی از این افزونه ها درستش کرد حالا نمیدونم شاید اسکرپیتشو تغییر داده .

خب این هم یه لینک برای اون کتاب

http://forum.persiantools.com/t221441.html

dj flash

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
فروش انواع اسکریپت سایت های کسب درآمد (ptc-hyip-game ....)/ جهت خرید تماس بگیرید
id:djflash_gold

مشاهده پیوست 237301

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
یک نکته خیلی مهم بدون استراژی نمیشه تو این کار موفق شد الکی تو سایتها عضو نشید خصوصا الان که تعدادشون خیلی زیاد شده سعی کنید متمرکز کار کنید.اگر زیر مجموعه دارید باید مدیریتش کنید.
دو سایت بسیار معتبر ایرانی که از اولینها هستند:
1)

• تا 14 تومان برای مشاهده هر تبلیغ
  • 2 تومان برای هر بازدید پاپ آپ ارسالی
  • 1 تومان برای ارسال هر پست در انجمن
  • 50 درصد پورسانت از کلیک زیرمجموعه
  • تعداد کل کاربران تا این لحظه: 86033 نفر
  • پرداخت ها: 242286500 ریال (بررسی)
  • صدها هزار تومان جوایز ماهانه کاربران برتر
  • حداقل پرداخت 5000 تومان
  • بیش از 50 تبلیغ روزانه

تا این لحظه 86033 نفر به جمع باکس 24 پیوسته اند و مجموع پرداختی های ما به این کاربران 242286500 ریال می باشد

2)
کل کاربران: 80575 نفر(تعداد کاربران این سایت قابل توجه است)
مجموع پرداختی به اعضاء: 1,187,836,631 ریال

ماهان سورف:
این سایت توانایی خودشو ثابت کرده و هر روز در حال ارتقاء است
این سایت بر پایه دلار کار میکنه و متعلق به یک ایرانی است به دو زبان انگلیسی و ایرانی
mahansurf

شاهکار پی تی سی جهان اولین و برترین
نئو باکس شاید اقراق نباشه اگه بگم این سایت یکی از بهترین شاهکارهای تجارت الکترونیک در دنیاست.یک پی تی سی ماندگار و جهانی که اعتبار ان در دنیا زبان زد خاص و عام است.شاید از خودتون بپرسید چه دلیلی داره که اینقدر از یک سایت خارجی بخوام تعریف کنم؟مهمترین دلیلش میتونه این باشه که این سایت با وجود تمام مشکلات خیلی خوب داره با ایرانی ها همکاری میکنه و به دلار پول میده.
دوستان به هیچ عنوان الکی تو این سایت عضو نشید این یک کار واقعا جدی و با درآمد عالی.در ابتدا مثل همه سایتها درامد شما کم اما رفته رفته با فعالیت شما و تبلیغ لینکی که سایت به شما میده میتونید زیر مجموعه گیری کنید.این سایت پنلهای عالی زیادی داره به طوری که شما بعد یک مدتی حتی اگه زیر مجموعه مستقیم هم نداشته باشید میتونید در ابتدا و با مبلغ بسیار کمی که نتیجه کلیک های خودتونه زیر مجموعه بگیرید.این مبلغ فقط 0.6$.یکی از اون چیزهایی که کار این سایتو سخت کرده فقط اینه که با دوتا بانک اینترنتی که ایرانو تحریم کردن کار میکنه پی پال و پی زا یا همون آلرت پای سابق.مسئله اصلی اینجاست شما فقط حتی با کار کردن تو همین یک سایت و گرفت زیر مجموعه میتونید حقیقتا به یک درآمد عالی برسید.

توضیحات بیشتر
مای فری شر Myfreeshare
مای فری شر،Myfreeshareسايت بسيار مناسب براي کسب درامد است.با عضويت در اين سايت به شما يک سهام تعلق ميگيرد و به ازاي اين سهام به شما روزانه پول پرداخت ميشود. زماني که درآمد شما به 10$ رسيد آنرا درخواست ميدهيد.که اين مبلغ بعد حدود يک هفته به حساب شما واريز ميشود.اين سايت با بانکهاي اينترنتي آلرت پايAlertpay یا پای زاPayza ،لیبرتی ریزرو LibertyReserve ،پی پال PayPal قرار داد دارد.و ميتوانيد پول خود را به يکي از اين بانکها انتقال دهيد.اعتبار يا سود شما بستگي به تعداد سهام شما دارد هر چه تعداد سهام بيشتري داشته باشيد سود بيشتري دريافت ميکنيد.شما ميتوانيد با هر رايانه فقط يکبار عضو اين سايت شويد و ثبت نام مجدد شما با همان کامپيوتر تقلب محسوب ميشود.شما ميتوانيد با زير مجموعه گيري و به ازاي معرفي هر فرد به اين سايت يک سهم دريافت کنيد. براي عضو گيري بايد لينک عضو گيري خود را تبليغ کنيد تا افراد با عضويت از طريق رفرال شما زير مجموعه شما محسوب شوند.با عضويت در سايت فوق العاده ماي فري شر Myfreeshare روزانه به شما پول پرداخت ميشود و وقتي درامد شما به 10 دلار رسيد ميتوانيد ان را برداشت کنيد.علاوه بر عضو گیری که به سهام شما می افزاید با وارد شدن به دو قسمت در حساب کاربری خود یعنی share free signup, share per clickمیتوانید اعتبار خود را افزایش دهید.

ورود به سایت و عضویت سریع
توضیحات بیشتر
همواره شما را پشتیبانی خواهم کرد و تمام تجربیاتم را در اختیارتان قرار میدهم.
حتما برام پیغام بذارید مطمأن باشید جواب میدم
ID:[email protected]

Last edited:
بالا