mostafajan
Registered User
فقط گیم آنلاین که نیست ، بازی های آفلاین و داستانی مثل اساسین کرید ، رد دد و مخصوصا ورزشی مثل فیفا و ای فوتبال و ۲۲توکی
اینا همونطور که گفتم فقط از لحاظ لذت بردن تو ریفرش ریت ۱۴۴ هرتز یک چیز دیگه ان به نسبت ۶۰ .
ولی با توجه به اینکه دیتیلز ( جزییات) رزولوشن فول اچ دی کمه ، شخصا ترجیح میدم رو ریفرش ریت استاندارد ۶۰ هرتز ولی با جزییات خیلی بالا بمونه .
در نتیجه حرف های شما و سایر دوستان قطعا میرم سمت مانتیور 4K با هرتز ۶۰
پست شماره ۲ که برای بابک هستو بخون . نوشته fps بالا برای بازی های شوتینگ آنلاین مناسب یا پست شماره ۴ و شماره ۵ که کامران و مصطفی بی هم میگن برای بتل رویال خوبه . اما الان شما میگی من می خوام Fifa 2023 رو توی نمایشگر ۱۴۴ هرتز بازی کنم یا اساسین والهالارو تو حالت استوری مود بازی کنم . کار نداریم صحبتای این سه نفر که میگن مانیتور با رفرش ریت بالا کاربرد خودشو داره و برای شوتینگ آنلاین مناسبه درست یا نادرست پس الان شما میگی مانیتور رفرش ریت بالارو برای لذت بیشتر میخوای بگیری ؟ خب دیگه بحثی نمیمونه .
اول باید یه سری چیزا رو بدونیم بعد درمورد یه سری چیزای دیگه صحبت کنیم . اگر قرار کاربرد اصلی رو بزاریم کنار و روی حساب سلیقه شخصی صحبت کنیم که هیچی ولش کن چون منم دیروز رفتم دهتا کتاب خریدم تا بزارم زیر پام که بتونم لامپو عوض کنم . بهرحال یه کاربرد کتابم میتونه این باشه کسی هم حق نداره ازم خرده بگیره همینطور که من نمیتونم بگم شما چرا میخوای Fifa 2023 رو توی مانیتور ۱۴۴ هرتز بازی کنی . دلت میخواد بازی میکنی حرفی نیست .