راستش من تجربه خودمو میگم شاید به کارتون بیاد :
من تا 4 5 سال قبل چند تا ماوس Genius و یکی هم Generous مصرف کردم.معمولا یک سال نشده دکمه هاشون خراب میشد و می رفتم یکی داگه می خریدم
ولی از وقتی با A4Tech آشنا شدم قضیه فرق کرد.می تونم بگم اصلا به این راحتیا خراب نمیشن.خودم تا حالا یک Optical و یکی هم لیزری از این مارک داشتم ولی هردو الآن کاملا سالمن خیلی هم خوب کار می کنن.هردوتاشونم خیلی خوش دستن
توصیه می کنم حتما ماوس لیزری بخرید (تو بازار خیلیا به ماوس اپتیکال میگن لیزری !!!) چون روی بیشتر سطوح کار میکنه برخلاف اپتیکال که تا زیرش یکم نامناسب باشه کلا از کار میفته
A4tech و Microsoft هم مارک های شناخته شدهاین.پسر داییم یک کیبرد Microsoft Curve خریده بود و خیلی راضی بود .می گفت دکمه هاش خیلی نرمه و کلا تایپ کردن باهاش کیف داره .حالا هم رفته یک کی برد مولتی مدیا ی مایکروسافت خریده و کلی هم راضیه
ولی من هنوز از نزدیک ندیدمش
خودمم کی برد A4tech دارم. کی برد گیم هست و ضد آب. 2 سال پیش خریدم 12 هزار تومن
در مورد قیمت هم A4tech خیلی قیمتش مناسبه. می تونی یک ماوس لیزری Glassify رو با 7-8 هزار تومن بخری. مدل های تا 20 تومنشم که با DPI 2500 پیدا میشه (ماوس های Glassify روی شیشه هم کار می کنن !)
ولی لاجیتک و مایکروسافت گرونترن. مخصوصا لاجیتک.ماوس های زیر 30 ! دلار لاجیتک حتی لیزری هم نیستن
اگه من بودم یه ماوس بیسیم A4tech G7 یا یک مدل لیزری با DPI بالاشو می خریدم با یک کیبرد مایکروسافت یا لاجیتک.همون Microsoft Curve مناسبه فقط تو ایران حدود 10 هزار تومن دارن از قیمت واقعی بالاتر میدن !
در آخر بستگی به کارتون هم داره.بازی ؟ مولتی مدیا؟ برنامه نویسی و تایپ ؟
با آرزوی موفقیت