آرگونومیک اتفاقا برام خیلی مهمه!
اون موس که شما گفتید از این نظر چطوره ؟
من میخوام بخرم ! ارزونتر نشده ؟ :دی
موس laser با Optical چه فرقی دارند؟
ممنون از راهنمایی شما دو دوست عزیز
راستش میخواستم کیبورد و موسم کامل مشکی باشن، مثل اون دو مدلی که نوشتم.و همینطور میخواستم از لحاظ شارژ و باطری مشکل نداشته باشن و هی نخوام برم باطری بخرم! دیشب یه ریویو از Logitech - EX 110 - Cordless Desktop خوندم انگار موسش زود باطری خالی میکنه و یکی از کاربرا نوشته بود که انگار من این موس رو اجاره کردم!!
ارگونومیک بودنش هم زیاد برام مهم نیست، تا الان که موس و کیبورد ارگونومیک نداشتم مشکلی برام پیش نیومده! البته زیاد پای کامپیوتر میشینم، نمیدونم حالا اگر ارگونومیک هم باشه که چه بهتر! همه جور کاری هم میخوام باهاش بکنم از طراحی بگیر تا بازی و کنترل کامپیوتر از tv و .... . بعد این مدلایی که تو ایران هستن روشون حروف فارسی تایپ شده یا نه؟ موسش چند dpi باشه به نظرتون برام مناسب هست؟
کلا با این تفاسیر اون kb 600 جنیوس این مشخصه ها رو داره؟ ممنون میشم اگر مدلی با این مشخصات میشناسید به من معرفی کنید.
سلام .
میشه یه موس خوب تا سقف25000 تومن معرفی کنید؟
A4TECH X-718 چطوره؟
A4tech
Model: X-766FS
Built-In Fan & Heater
http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=131&MNO=X-766FS
عجب موس توپیه این موس . تو بازار ایران میشه این رو پیدا کرد؟
سلام
يك سوال در مورد كيبورد و ماوس داشتم اين ماوس و صفحه كليدهاي بي سيم احتياج به مادربرد خاصي دارند و يك سوال ديگه اينكه يك ماوس و صفحه كليد بي سيم خوب به همراه قيمتشون معرفي كنيد.
با تشكر
نه جناب به مادربرد خاصی احتیاج نداره . فقط به یک پورت USB یا PS2 که الان همه مادربوردها دارن احتیاج داری .
بهترین امکانات و کیفیت ساخت رو الان میتونی تو محصولات Logitech که در بازار ایران نماینده فروش اونها شرکت آوا÷نگ هست پیدا کنی البته قاعدتا قیمتاش بالاس . بعد از اون محصولات A4tech هست که تو هر رنج قیمت و امکانات میتونی تهیه کنی .
قیمتاش رو از این سایت ببین البته هرکدوم رو 3 یا 4 تومن کم کن میشه قیمت معمول بازار .
www.rayansaba.com
www.Avajang.com نماینده Logitech در ایران
يك سوال ديگه اين احتياج به USB/PS2 اختياري ظاهرا و يك سوال ديگه فاصله از كامپيوتر چقدر بايد باشه و اينا شارژي هستند.
با تشكر