• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماوس و کیبرد

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
آرگونومیک اتفاقا برام خیلی مهمه!
اون موس که شما گفتید از این نظر چطوره ؟

من میخوام بخرم ! ارزونتر نشده ؟ :دی

موس laser با Optical چه فرقی دارند؟

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
آرگونومیک اتفاقا برام خیلی مهمه!
اون موس که شما گفتید از این نظر چطوره ؟

من میخوام بخرم ! ارزونتر نشده ؟ :دی

موس laser با Optical چه فرقی دارند؟

تفاوت آنها در نور استفاده شده در جابه جایی مکان نما است.
ماوس اپتیکال از نور LED برای جابه جایی مکان نما استفاده میکنه درصورتی که ماوس لیزری از نور لیزر برای حرکت مکان نما استفاده میکنه که دارای مزیت های زیر نسبت به نور LED است.
1ـ تعداد DPI بیشتر
2ـ حساس تر و دقیق تر
اکثر ماوس های اپتیکال از 400 یا 800 DPI استفاده می کنند در صورتی که ماوس های لیزری از بیش از 2000 DPI بهره می برند.
البته در ماوس های لیزری قابلیت تغییر DPI پیش بینی شده است که شما می توانید میان DPI های مختلف سوئیچ کنید.

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون, مفید بود

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
به نظرتون پک های فراسو ، مثلا FPack-41 یا پک موس و کیبورد مثل FCM-8500 RF خوبن ؟ یا برم جدا ، موس و کیبورد رو بخرم ؟

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
من یک مدت خیلی تو نخ این پک های فراسو بودم بخاطر قیمت های مناسبش ولی اگه از سخت افزار اطلاعات خوبی داری مسلما جدا بگیری بهتره!

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان موس و کیبورد بیسیم چی پیشنهاد میدید؟
به چه ویژگی هاییشون باید توجه کرد؟ مثلا بردشون؟ مدت زمان شارژ موندن؟
بعد اینا سیستم کاریشون از لحاظ تامین انرژی چطوری هست؟ همشون با باطری کار میکنن؟ شارژر باطری رو خود دستگاه میدن؟ و ...
من خودم از دو تا مدل خوشم اومده (از لحاظ ظاهری البته) یکیش این مدل لوجیتک هست: Logitech - EX 110 - Cordless Desktop
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1085

و یکی دیگش هم مدل RS KB 600 جنیوس.

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
شما اگه رو مدل یا مارک خاصی اصرار دارین که قضیه فرق میکنه....ولی بجای اون مدل لاجیتک....مدل Ergomedia R710 از جینیوس فک کنم بهتره.....من خودم همین هفته گرفتم 48....'گارانتی شاب www.shobtech.com

البته از نظر کیفیت قابل مقایسه نیستن...ولی از نظر امکانات چرا...مخصوصا ماوسش...البته کیبردش هم خیلی نرمه....و طرح لپتاپ ....!

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موس هاي Logitech با گارانتي اواژنگ انتخاب هاي خوبي هست + كيبورد هاي Ergo يا همون طبي ها

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از راهنمایی شما دو دوست عزیز
راستش میخواستم کیبورد و موسم کامل مشکی باشن، مثل اون دو مدلی که نوشتم.و همینطور میخواستم از لحاظ شارژ و باطری مشکل نداشته باشن و هی نخوام برم باطری بخرم! دیشب یه ریویو از Logitech - EX 110 - Cordless Desktop خوندم انگار موسش زود باطری خالی میکنه و یکی از کاربرا نوشته بود که انگار من این موس رو اجاره کردم!!
ارگونومیک بودنش هم زیاد برام مهم نیست، تا الان که موس و کیبورد ارگونومیک نداشتم مشکلی برام پیش نیومده! البته زیاد پای کامپیوتر میشینم، نمیدونم حالا اگر ارگونومیک هم باشه که چه بهتر! همه جور کاری هم میخوام باهاش بکنم از طراحی بگیر تا بازی و کنترل کامپیوتر از tv و .... . بعد این مدلایی که تو ایران هستن روشون حروف فارسی تایپ شده یا نه؟ موسش چند dpi باشه به نظرتون برام مناسب هست؟
کلا با این تفاسیر اون kb 600 جنیوس این مشخصه ها رو داره؟ ممنون میشم اگر مدلی با این مشخصات میشناسید به من معرفی کنید.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من اصلا با اون کا 600 موافق نیستم....اینم که خودم گرفتم تو گوگل سرچ کننید مشخصات و تصاویرشو پیدا میکنید....در ضمن خود ماوسش شارژر هم هست....ینی امکانش هست که به خوده سیستم وصل میشه و شارژمیکنه....البه کیبردش خیر....

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از راهنمایی شما دو دوست عزیز
راستش میخواستم کیبورد و موسم کامل مشکی باشن، مثل اون دو مدلی که نوشتم.و همینطور میخواستم از لحاظ شارژ و باطری مشکل نداشته باشن و هی نخوام برم باطری بخرم! دیشب یه ریویو از Logitech - EX 110 - Cordless Desktop خوندم انگار موسش زود باطری خالی میکنه و یکی از کاربرا نوشته بود که انگار من این موس رو اجاره کردم!!
ارگونومیک بودنش هم زیاد برام مهم نیست، تا الان که موس و کیبورد ارگونومیک نداشتم مشکلی برام پیش نیومده! البته زیاد پای کامپیوتر میشینم، نمیدونم حالا اگر ارگونومیک هم باشه که چه بهتر! همه جور کاری هم میخوام باهاش بکنم از طراحی بگیر تا بازی و کنترل کامپیوتر از tv و .... . بعد این مدلایی که تو ایران هستن روشون حروف فارسی تایپ شده یا نه؟ موسش چند dpi باشه به نظرتون برام مناسب هست؟
کلا با این تفاسیر اون kb 600 جنیوس این مشخصه ها رو داره؟ ممنون میشم اگر مدلی با این مشخصات میشناسید به من معرفی کنید.

در مورد موس optical wirless من hitech مدل outlook 8K را پیشنهاد می کنم
خودم در حدود 3-4 ماه دارم استفاده می کنم
مزایا :
8 کلید با قابلیت برنامه ریزی
درای اسکرول پهن برای استفاده راحت تر
داری شارژر و چهار باطری
ارگونومیک و ضد عرق دست
وقتی باطری را داخل شارژر میزاری چراغ قرمز رنگی روشن میشه و بعد از اینکه کاملا شارژ شد ان چراغ خاموش میشه
نصب فوق العاده راحت _ احتیاج به هیچ نرمافزاری نداره بر خلاف بضی مدلهای فراسو

معایب از نظر من
خود موس سبکه ولی وقتی دو تا باطری قلمی میزاری توش سنگین میشه
800DPI

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .
میشه یه موس خوب تا سقف25000 تومن معرفی کنید؟
A4TECH X-718 چطوره؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يك سوال در مورد كيبورد و ماوس داشتم اين ماوس و صفحه كليدهاي بي سيم احتياج به مادربرد خاصي دارند و يك سوال ديگه اينكه يك ماوس و صفحه كليد بي سيم خوب به همراه قيمتشون معرفي كنيد.
با تشكر

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
يك سوال در مورد كيبورد و ماوس داشتم اين ماوس و صفحه كليدهاي بي سيم احتياج به مادربرد خاصي دارند و يك سوال ديگه اينكه يك ماوس و صفحه كليد بي سيم خوب به همراه قيمتشون معرفي كنيد.
با تشكر

نه جناب به مادربرد خاصی احتیاج نداره . فقط به یک پورت USB یا PS2 که الان همه مادربوردها دارن احتیاج داری .

بهترین امکانات و کیفیت ساخت رو الان میتونی تو محصولات Logitech که در بازار ایران نماینده فروش اونها شرکت آوا÷نگ هست پیدا کنی البته قاعدتا قیمتاش بالاس . بعد از اون محصولات A4tech هست که تو هر رنج قیمت و امکانات میتونی تهیه کنی .

قیمتاش رو از این سایت ببین البته هرکدوم رو 3 یا 4 تومن کم کن میشه قیمت معمول بازار .

www.rayansaba.com

www.Avajang.com نماینده Logitech در ایران

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه جناب به مادربرد خاصی احتیاج نداره . فقط به یک پورت USB یا PS2 که الان همه مادربوردها دارن احتیاج داری .

بهترین امکانات و کیفیت ساخت رو الان میتونی تو محصولات Logitech که در بازار ایران نماینده فروش اونها شرکت آوا÷نگ هست پیدا کنی البته قاعدتا قیمتاش بالاس . بعد از اون محصولات A4tech هست که تو هر رنج قیمت و امکانات میتونی تهیه کنی .

قیمتاش رو از این سایت ببین البته هرکدوم رو 3 یا 4 تومن کم کن میشه قیمت معمول بازار .

www.rayansaba.com

www.Avajang.com نماینده Logitech در ایران

يك سوال ديگه اين احتياج به USB/PS2 اختياري ظاهرا و يك سوال ديگه فاصله از كامپيوتر چقدر بايد باشه و اينا شارژي هستند.
با تشكر

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
يك سوال ديگه اين احتياج به USB/PS2 اختياري ظاهرا و يك سوال ديگه فاصله از كامپيوتر چقدر بايد باشه و اينا شارژي هستند.
با تشكر

بله الان دیگه تبدیل USB به PS2 تو پک همشون هست یا میتونی موقع خرید انتخاب کنی .

برد معمولا تا 1.5 متر هست .

شار÷ی داره و غیره شار÷ی . موقع انتخاب دقت کن مدلی که بر میداری شار÷ی باشه . فکر کنم دو مدل میشه charge کرد هم با کیت دستگاه هم با USB که گیرندش هست مثل چند تا از مدلهای Genius

بالا