• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماوس و کیبرد

mori

Registered User
لایک‌ها
14
کیبورد چراغ دار خوب کسی سراغ داره؟
من یه فراسو داشتم FCR-5210
صرف از نظر از اینکه دکمه هاش خیلی خشک بودن و اصلا احساس خوبی موقع تایپ نمی داد
امشب به سلامتی چراغش سوخت
منظورم از چراغ دار از اینهایی هست که چراغ توی کیبورد هستش و فقط زیر دکمه ها رو روشن میکنه...
کمک کنین ممنون میشم...

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من امروز یه Farassoo flm3165 گرفتم از ظااهر و خوش دستیش راضیم ولی یه مشکل داره ، لرزه ی موسش زیاده حتی وقتی رو 800 هم میزارم بازم موس خودش حرکت میکنه(من قبل از این یه موس optic داشتم اونم یه کم حرکت میکرد که عادی بود ولی این لرزشش خیلی بیشتره ) یه چیز دیگه هم هست این لرزشش حساب کتاب نداره وقتی میخوام رو یه چیزه کوچیک تمرکز کنم بیشتر میشه.
حالا سوال اصلی آیا این لرزش عادیه یعنی چون من عادت ندارم با موس لیزری این جور احساس میکنم
یا موس من خرابه یا کلا این مدل موسای فراسو اینجوریه یا این که تنظیمی خاص خودش داره
ممنو ن میشم سریع جواب بدین چون تا فردا فرصت دارم پس بدم
thanq

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز من هم همین مدل رو دارم و مشکل لرزش ندارم یعنی تا به حال هم پیش نیومده که این ماوس این طوری بشه ازش راضیم ولی هیچ وقت رزولوشن رو از 800 بالاتر نمیبرم چون رو بالاتر عادت ندارم
به هر حال فکر میکنم با توجه به اینکه گفتید ماوس قبلی هم این مشکل رو داشته احتمالا باید جای دیگه دنبال علت بگردید . چون حساسیت لیزری از اپتیکال بیشتره

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من هم همین مدل رو دارم و مشکل لرزش ندارم یعنی تا به حال هم پیش نیومده که این ماوس این طوری بشه ازش راضیم ولی هیچ وقت رزولوشن رو از 800 بالاتر نمیبرم چون رو بالاتر عادت ندارم
به هر حال فکر میکنم با توجه به اینکه گفتید ماوس قبلی هم این مشکل رو داشته احتمالا باید جای دیگه دنبال علت بگردید . چون حساسیت لیزری از اپتیکال بیشتره

ممنون که جواب دادی
من موس رو رو سطح زبر(مثلا پشت موس پد )استفاده کردم خیلی بهتر شد ولی روی میز خیلی مشکل داره
مگه این موس های لیزری نباید رو هر سطحی خوب کار کنه؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو هر سطحی به جز آینه و ترجیحا سعی کن شیشه هم نباشه (البته در مورد شیشه ممکنه کار کنه ولی جالب نمیشه) این ماوس ها مثل ماوسهای قدیمی که توپ داشت وسطش نیست که تو هر سطحی که باعث چرخیدن توپ میشه کار کنه اگه دقت کنی از زیر ماوس یه سوراخ هست که از اونجا یه اشعه چندین بار به سطح خارجی ارسال میشه و جوابش توسط سیتم به عنوان حرکت آنالایز میشه واگه اون سطح آینه یا خیلی سیقلی باشه باعث اشتباه در تشخیص میشه چون خود اشعه برمیگرده به سنسور. این اشعه تو ماوسهای لیزری بر عکس اپتیکالها فابل رویت نیست و از اون نور قرمز تند خبری نیست.
ضمنا من هیچوقت از ماوس پد استفاده نمی کنم چون فصای مانور دست رو محدود می کنه خصوصا تو گیم که آدم هیجانزده میشه و میخواد با ماوس یه حرکت سریع انجام بده ماوس پد بعضی مواقع فاز نمی ده.
پیشنهاد بنده همون صفحه میزه بدون هیچ چیز اضافی

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو هر سطحی به جز آینه و ترجیحا سعی کن شیشه هم نباشه (البته در مورد شیشه ممکنه کار کنه ولی جالب نمیشه) این ماوس ها مثل ماوسهای قدیمی که توپ داشت وسطش نیست که تو هر سطحی که باعث چرخیدن توپ میشه کار کنه اگه دقت کنی از زیر ماوس یه سوراخ هست که از اونجا یه اشعه چندین بار به سطح خارجی ارسال میشه و جوابش توسط سیتم به عنوان حرکت آنالایز میشه واگه اون سطح آینه یا خیلی سیقلی باشه باعث اشتباه در تشخیص میشه چون خود اشعه برمیگرده به سنسور. این اشعه تو ماوسهای لیزری بر عکس اپتیکالها فابل رویت نیست و از اون نور قرمز تند خبری نیست.
ضمنا من هیچوقت از ماوس پد استفاده نمی کنم چون فصای مانور دست رو محدود می کنه خصوصا تو گیم که آدم هیجانزده میشه و میخواد با ماوس یه حرکت سریع انجام بده ماوس پد بعضی مواقع فاز نمی ده.
پیشنهاد بنده همون صفحه میزه بدون هیچ چیز اضافی

ممنون
دیروز رفتم پس دادم قرار شد یکی دیگه برام بیاره
ولی عجب گارانتی داره، اصلا نیگاش نکرد:p
بازم ممنون

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
با لاخره بعد از یک هفته انتظار این موس فراسو flm 3165 به دست ما رسید که با اولین نگاه فهمیدم اصلا فرستاده نشده بوده تهران :eek: ما هم بیخیال farassoo شدیم و زدیم بیرون و تصمیم گرفته شد یه موس پدر مادر دار اصیل بگیریم
حالا غرض از مزاحمت یه موس لیزری خوش دست کار درست در حد 25 تومن معرفی کنید:happy:

thanQ:blush:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام دوستان
با لاخره بعد از یک هفته انتظار این موس فراسو flm 3165 به دست ما رسید که با اولین نگاه فهمیدم اصلا فرستاده نشده بوده تهران :eek: ما هم بیخیال farassoo شدیم و زدیم بیرون و تصمیم گرفته شد یه موس پدر مادر دار اصیل بگیریم
حالا غرض از مزاحمت یه موس لیزری خوش دست کار درست در حد 25 تومن معرفی کنید:happy:

thanQ:blush:

A4tech X-750BF 25T

http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-750BF

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
يك سوال ديگه اين احتياج به USB/PS2 اختياري ظاهرا و يك سوال ديگه فاصله از كامپيوتر چقدر بايد باشه و اينا شارژي هستند.
با تشكر

مسافت بستگی به کیبورد یا ماوس هم دارد. برای مثال من کیبورد Dinovo Edge از شرکت لاجیتک دارم که حتی در فاصله 10 متری و از پشت دیوار هم براحتی با کامپیوتر اتصال برقرار می کند.
هم شارژی و هم باتری خور هست ولی محصولات کمپانی های معتبر و معروف اکثرا شارژی آن هم با ماندگاری طولانی است.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
ممنون
فرقX-750BF با X-750Fدر چیه؟ آخه من از لحاظ قیافه 750f رو بیشتر پسندمه:happy:

ظاهرا یکی هست.
در ضمن گیرنده نوری و پردازنده و لیزر X750 دقیقا مدل Logitech G5 هست که قیمتش حدود 60000 تومنه!:D
برای همین به نظر من این ماوس قیمت بسیار مناسبی داره:happy:

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
razer death adder تو ایران اومده ؟ یا razer lachesis

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا یکی هست.
در ضمن گیرنده نوری و پردازنده و لیزر X750 دقیقا مدل Logitech G5 هست که قیمتش حدود 60000 تومنه!:D
برای همین به نظر من این ماوس قیمت بسیار مناسبی داره:happy:

بازم خوبه اقلا یکی پیدا شد جواب ما را بده:happy:
ولی من تو خوب بودن این موس شک ندارم میخواستم بدونم بین این دو مدل 750bf و 750f کدو م رو انتخاب کنم و آخه باید سفارش دم برام بیارن
ممنون:D

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه ماوس میخوام بگیرم تا سقف 25000 تومن . چی خوبه؟
برای game میخوام.
مرسی

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Just_Cuz_06.gif

بالا