rostamiani
Registered User
- نوشتهها
- 3,000
- لایکها
- 300
عجب موس توپیه این موس . تو بازار ایران میشه این رو پیدا کرد؟
زنگ بزن از نمایندگی A4Tech تو پاساژ پارسیان بپرس:
تلفن:66419004 و 66411525 و 66974419
عجب موس توپیه این موس . تو بازار ایران میشه این رو پیدا کرد؟
سلام دوست عزیز من هم همین مدل رو دارم و مشکل لرزش ندارم یعنی تا به حال هم پیش نیومده که این ماوس این طوری بشه ازش راضیم ولی هیچ وقت رزولوشن رو از 800 بالاتر نمیبرم چون رو بالاتر عادت ندارم
به هر حال فکر میکنم با توجه به اینکه گفتید ماوس قبلی هم این مشکل رو داشته احتمالا باید جای دیگه دنبال علت بگردید . چون حساسیت لیزری از اپتیکال بیشتره
تو هر سطحی به جز آینه و ترجیحا سعی کن شیشه هم نباشه (البته در مورد شیشه ممکنه کار کنه ولی جالب نمیشه) این ماوس ها مثل ماوسهای قدیمی که توپ داشت وسطش نیست که تو هر سطحی که باعث چرخیدن توپ میشه کار کنه اگه دقت کنی از زیر ماوس یه سوراخ هست که از اونجا یه اشعه چندین بار به سطح خارجی ارسال میشه و جوابش توسط سیتم به عنوان حرکت آنالایز میشه واگه اون سطح آینه یا خیلی سیقلی باشه باعث اشتباه در تشخیص میشه چون خود اشعه برمیگرده به سنسور. این اشعه تو ماوسهای لیزری بر عکس اپتیکالها فابل رویت نیست و از اون نور قرمز تند خبری نیست.
ضمنا من هیچوقت از ماوس پد استفاده نمی کنم چون فصای مانور دست رو محدود می کنه خصوصا تو گیم که آدم هیجانزده میشه و میخواد با ماوس یه حرکت سریع انجام بده ماوس پد بعضی مواقع فاز نمی ده.
پیشنهاد بنده همون صفحه میزه بدون هیچ چیز اضافی
سلام دوستان
با لاخره بعد از یک هفته انتظار این موس فراسو flm 3165 به دست ما رسید که با اولین نگاه فهمیدم اصلا فرستاده نشده بوده تهران ما هم بیخیال farassoo شدیم و زدیم بیرون و تصمیم گرفته شد یه موس پدر مادر دار اصیل بگیریم
حالا غرض از مزاحمت یه موس لیزری خوش دست کار درست در حد 25 تومن معرفی کنید:happy:
thanQ:blush:
ممنون
فرقX-750BF با X-750Fدر چیه؟ آخه من از لحاظ قیافه 750f رو بیشتر پسندمه:happy:
يك سوال ديگه اين احتياج به USB/PS2 اختياري ظاهرا و يك سوال ديگه فاصله از كامپيوتر چقدر بايد باشه و اينا شارژي هستند.
با تشكر
ممنون
فرقX-750BF با X-750Fدر چیه؟ آخه من از لحاظ قیافه 750f رو بیشتر پسندمه:happy:
ظاهرا یکی هست.
در ضمن گیرنده نوری و پردازنده و لیزر X750 دقیقا مدل Logitech G5 هست که قیمتش حدود 60000 تومنه!
برای همین به نظر من این ماوس قیمت بسیار مناسبی داره:happy:
زنگ بزن از نمایندگی A4Tech تو پاساژ پارسیان بپرس:
تلفن:66419004 و 66411525 و 66974419
razer death adder تو ایران اومده ؟ یا razer lachesis