• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** مايلي كهن تركوند ***

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
جدا این بنده خدا قاطی کرده.
خیلی جدی دارم میگم، ایشون واقعا مشاعرشون رو از دست دادن.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
وای که این آقا هنوز دست از چرندیاتش بر نداشته
اینم اخرین نسخه ای که داده بیرون
داغ داغ :D
46616_news.jpg

مایلی کهن:پارتی قطبی اوباما بود

مثل اينكه محمد مايلي‌كهن نمي‌خواهد دست از حواشي و اتفاقاتي كي در فوتبال ايران مي‌افتد، بردارد. انگار او خودش تبديل به يكي از حاشيه‌سازترين و جنجالي‌ترين چهره‌هاي فوتبال ايران شده است.

حاجي در آخرين بازي ليگ‌برتر، باز هم چهره عصباني خود را نشان داد تا و با پرخاش نسبت به اين اتفاقات واكنش نشان داد . مايلي‌كهن ابتدا از زمين بازي اخراج شد، خودش دليل اين اخراج را در كنفرانس مطبوعاتي اينگونه بيان مي‌كند:«به داور اشاره كردم تا بيايد كنار زمين با او حرف بزنم به او گفتم اين آقا محيط مقدس فوتبال را با باغ‌وحش اشتباه گرفته است.

برخورد و لحنش در شان فوتبال ايران نيست. داور گوش نكرد و بحث‌ها و اعتراضات من ادامه دار شد تا داور هر دو ما هر دوي ما را اخراج كرد.» گويا فيروز كريمي در اين بازي يكي از بازيكنان تيمش را به نام يكي از حيوانات صدا كرد كه خشم حاجي‌مايلي‌كهن را برانگيخت.

حقتان است

جالب اينجاست بعد از اتمام بازي درحالي كه داور به همراه كمك‌داوران منتظر بود تا بازيكنان از زمين خارج شوند، سيدجلال حسيني به داوران حمله‌ور شد كه مايلي‌كهن در مقابل او ايستاد تا دست مدافع سايپايي‌ها به داور نرسيد.

اين درحالي است كه خود حاجي با لحن جالبي به آنها گفت:«لياقت شما همين كريمي است كه با شما همين طور برخورد كند.» كنفرانس مطبوعاتي مايلي‌كهن بعد از صحبت‌هاي فيروز كريمي جنجالي‌تر شد. او همان ابتدا به سرمربي صبايي‌ها حمله كرد و گفت:«كريمي دلقك است . شما تلويزيوني‌ها هم تبليغ او را مي‌كنيد و عكس و تصوير و صحبت‌هايش را پخش مي‌كنيد. من نام همه را افشا مي‌كنم چند نفر ديگر هم در فوتبال ايران هستند كه نام آنها را هم افشا خواهم كرد.»

فدراسيون رنگ عوض كرد

جالب اينجاست مايلي‌كهن در مورد فدراسيون و مهدي تاج هم حرف مي‌زند:«وقتي تاج با من صحبت مي‌كرد از شهيد باكري‌ها و شهيدان ديگر برايم مي‌گفت كه مرا بارها تحت‌تاثير قرار مي‌داد. من مطمئنم آقاي تاج براي افشين قطبي از تام‌كروز و بازيگران هاليوودي مثال مي‌زند. فدراسيون چرا اينقدر رنگ عوض كرده.»

اينها نماينده نيستند

صحبت‌هاي حاجي حتي به مجلس و كميسيون ورزش هم مي‌كشد:«در مجلس دوستان در مورد تيم‌ملي صحبت كرده‌اند و اعلام آمادگي كرده بودند تا از من حمايت كنند متاسفانه اين اتفاقات افتاد. من نمي‌دانم چطور آنها نام خود را نماينده مجلس اين مملكت مي‌گذارند من به مقدار نجف‌نژاد مي‌گويم«بي‌مقدار» نجف‌نژاد. او حرفش را 180درجه تغيير داد، با استقلال همان كاري را كرد كه همه ما مي‌دانيم. »

شما رفيق قطبي هستي

دمحمد مايلي‌كهن كه حسابي به هم ريخته است. او درپاسخ به اين پرسش كه شمايي كه نسبت به فحاشي هواداران استقلال آن واكنش را نشان داديد، چرا در مقابل فحاشي‌ هواداران سايپا كه توسط كانون هواداران اين باشگاه جمع شدند هيچ واكنشي نشان نمي‌دهيد.

او با لحن جالبي پاسخ داد از كجا معلوم شما به آن هواداران خط نداده باشيد. خبرنگاری گفت:«ما آدم‌هاي معمولي هستيم مثل شما نيستيم» حاجي پاسخ داد:« آره ، شما رفيق‌هاي قطبي هستين پارتي قطبي اوباما است و طرفدارانش تام‌كروز ، رفيق من احمدي‌نژاد است وهر روز هم ارادتم بيشتر مي‌شود دلتان بسوزد. قطبي از اين مملكت با آن وضع رفت، همه را لحن بد خطاب كرد، خارج از كشور عليه ما صحبت كرد اما با سلام و صلوات به ايران بازگشت و تيم‌ملي اين بزرگي را به دستش داد. براي مسئولان سازمان و فدراسيون متاسفم. آدم‌ها چه زود رنگشان را عوض مي‌كنند

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اوه اوه یارو هنگه هنگه هاااا!
این سرمربی تیم ملی ایران بود:eek:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سرش رو به باد میده اخرش

naseronline

Registered User
لایک‌ها
0
وای که این آقا هنوز دست از چرندیاتش بر نداشته
اینم اخرین نسخه ای که داده بیرون
داغ داغ
منبع ؟‌!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کلا قاطی کرده !!!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

منبع معتبر تر از گل میخوای
اینم لینک منبع
من گاهی اوقات حرفای ایشون رو میخونم احساس میکنم ایشون تیک عصبی دارن یا احیانا موجی تشریف دارن
نظر دیگم هم اینه که از اون حاجی های جا نماز آبکشه :D
و جز لیست ادمهایی است که ازشون بدم میاد
از خدا و پیغمبر حرف میزنن در ظاهر ولی در باطن افکار پلیدی دارن :wacko:

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
این بنده خدا اینطوری نبود ولی بعد از اینکه بازی نکرده استعفا دادنش!!! (خودش میگه استعفا نداده) خیلی عصبی شده. فکر میکنم دومین بازی هست که اخراج میشه.
ولی بر عکس اکثر دوستان من ازش بدم نمیاد. به نظر من بیشتر حرفهاش درسته (درباره نماینده ها، درباره هیچ کاره بودن فدراسیون، درباره تصمیم گیرنده بودن سازمان، درباره دایی، درباره تبانی و ...) ولی خوب میگن اگر میخوای راحت زندگیت رو بکنی باید باکسی کاری نداشته باشی تا کاری باهات نداشته باشن.

مازیار ناظمی رو که میشناسید؟ چیزهای جالبی تو وبلاگش پیدا میشه. اگر تو اینترنت یه مقدار سرچ کنید شاید شما هم مثل من هم نظرتون نسبت به قطبی تغییر کنه هم نسبت به مایلی کهن.

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
به هر حال باید قبول کرد فوتبال ما فاسد هست.

یه تیم تبانی میکنه (حالا اسم نمی برم تا طرفدارانش ناراحت نشن)، چند تا بازیکنان هر دو تیم شهادت میدن که بهشون گفته شده شل بازی کنن (مصاحبشون موجود هست) ولی سر و تهش رو هم میارن. برای تبانی که بخش نامه و دستور کتبی از طرف مدیر عامل صادر نمیشه! همین که اینها میگن بهشون این حرف زده شده یعنی تبانی! ولی به قول آقای شفیعی با 2 میلیون سر و تهش هم اومد.

سرپرست یه تیم که در معرض بحران هست (بازم اسم تیم رو نمیگم که هوادارن ناراحت نشن) به بازیکنان راه آهن چک میده! و چک ها و مدارک هم موجوده و بازیکنان راه آهن هم تهدید به شکایت میکنن ولی معلوم نمیشه چی شد! قضیه لا پوشونی شد و دیگه حرفی نشنیدیدم!

آقای پرویز سیار میگه من مدرک دارم که فساد تو داوری هست. به جای اینکه فساد رو از بین ببرن دهن سیار رو میبندن. آخه اگر فساد تو داوری نیست پس چرا این همه پنالتی گرفته نمیشه؟ چرا نتایج بیشتر بازی ها رو قضاوت های داور مشخص میکنه؟! کجای دنیا اینقدر اشتباهات فاحش داوری هست؟

قرارداد با قطبی امضا میکنن (من خودم تو تلوزیون دیدم که قرارداد امضا شد) و فرداش دایی رو سرمربی میکنن.

با مایلی کهن قرارداد میبندن هفته بعد با فشار فراکسیون ورزش قطبی رو مربی میکنن.

به هرحال این بیشتر شبیه یه سیرک هست.این فوتبال قابل دفاع نیست. نتیجش هم میشه همین. 4 تا تیم تو آسیا داریم که همه خراب میکنن. اگر معجزه ای اتفاق نیفته بهتون قول میدن کره ها و عربستان صعود میکنن و ما چهارم میشیم. بعد هم داستان همیشگی، قطبی رو میزارن کنار و یکی دیگه رو میارن. به هرحال سود یه عده تو پشت پرده فوتبال تو این آمدن و رفتن هاست و مردم بیچاره هم پولشون میره هم اینکه همش باید به خاطر این باخت ها ناراحت باشن!

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
درسته. من هم تو سایت تابناک خوندم.
راستی چند روز پیش شنیدم یه مربی لیگ برتر تو یه پارتی شبانه بوده که وضع خیلی بدی هم بوده. کسی میدونه کی بوده؟ اول اسمش رو هم بگید کافیه.

باور کن اینا رو گفته ، من خودم یک تیکه از حرفاش رو تو شبکه خبر دیدم که داشت می گفت کریمی دلقکه !!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
هر مشکلی تو فوتبال باشه با این مزخرف گویی که این آقا داره انجام میده و هیچ کسم جلوش رو نمیگیره درست نمیشه
بدتر هم میشه ، چون همه رو داره با خودش بد می کنه
دیروز قلعه نوعی ، امروز کریمی و قطبی فردا هم یکی دیگه
اتفاقا از اون آدماست که باد هر طرف بیاد همون وری میشه
تا دیروز فدراسیون فوتبال از بهترین ها بود امروز شده رفیق آمریکا !!
تا 2 ماه پیش به دایی فحش می داد و دری وری می گفت بعدش اومد گفت غلط کردم ، حالا دوباره فردا حرفش رو پس میگیره
به این چنین آدمایی فقط باید به دیده سوژه برای خنده نگاه کرد

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
اینجا فوتبال ایران است؛ جایی که فرهنگ لطیفه‏ای بیش نیست که هر آگاهی را به خنده وامی‏دارد. جایی که فساد اخلاقی و مالی موج می‏زند اما هیچ‏کس حتی جرات اشاره به آن را ندارد و برای آنکه نشان دهیم چقدر ریشه‏دار هستیم، تمدن‏مان را ده هزار سال عمق می‏دهیم، حال آنکه ریشه‏های این فرهنگ با نسیمی از خاک بیرون می‏آید و مشخص می‏شود، تمدن آریایی برای ایران فرهنگی نداشته و یا اگر فرهنگی بوده، امروز چیزی از آن باقی نیست. اینجا جایی است که اگر crazy بگویی و تمام مردم را اینچنین بخوانی از فرهنگ شما حکایت ندارد و به سرعت این مسئله به آرشیو روزنامه‏ها می رود اما اگر یک معلوم‏الحال را با نوشته‏ای گوشه دیوار بگذاری حذفت می‏کنند.

ادامش رو اینجا بخونید:
http://www.tabnak.ir/pages/?cid=44679

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
دم مایلی کهن گرم.
همه حرفاش تو صفحه اول عین حقیقته.
حقیقتی که چن ساله همه دارن میبیننش.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دم مایلی کهن گرم.
همه حرفاش تو صفحه اول عین حقیقته.
حقیقتی که چن ساله همه دارن میبیننش.

بعد از دیدن اینهمه پست دیگه مشکل شما کاملا مشخصه. حرصت در اومده که چرا استقلال اینجوری قهرمان شد وقتی حتی خود طرفداراش هم زیاد فکر نمیکردن قهرمان بشه. لجت گرفته که چرا قلعه نوعی با این قهرمانی محبوب تر از قبل شد..... بسه دیگه نمیخواد زیادی زور بزنی :hmm:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
خوب رفت بابا.
اگه با این میرفتیم جام جهانی و مثلا به یه تیمی میباختیم،اون موقه میخواست به مربی تیمه چی چی بگه؟از همین خزعولات؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بعد از دیدن اینهمه پست دیگه مشکل شما کاملا مشخصه. حرصت در اومده که چرا استقلال اینجوری قهرمان شد وقتی حتی خود طرفداراش هم زیاد فکر نمیکردن قهرمان بشه. لجت گرفته که چرا قلعه نوعی با این قهرمانی محبوب تر از قبل شد..... بسه دیگه نمیخواد زیادی زور بزنی :hmm:
خوب اومدی برادر ، دارمت ، همه دیگه فهمیدن مایلی کوهان! دیوونه شده حالا ایشون اومده میگه ... !!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مثل اينكه محمد مايلي‌كهن نمي‌خواهد دست از حواشي و اتفاقاتي كي در فوتبال ايران مي‌افتد، بردارد. انگار او خودش تبديل به يكي از حاشيه‌سازترين و جنجالي‌ترين چهره‌هاي فوتبال ايران شده است.

به گزارش ایپنا ، سایت ورزشی گل امروز صبح با انتشار اظهارات ناپسند روز گذشته محمد مایلی کهن ، فضای فوتبال ایران را مورد نقر قرار داد.

این سایت معتبر فوتبال در گزارش خبرنگار خود از دیدار روز گذشته صبا و سایپا نوشت : حاجي در آخرين بازي ليگ‌برتر، باز هم چهره عصباني خود را نشان داد تا و با پرخاش نسبت به اين اتفاقات واكنش نشان داد . مايلي‌كهن ابتدا از زمين بازي اخراج شد، خودش دليل اين اخراج را در كنفرانس مطبوعاتي اينگونه بيان مي‌كند:«به داور اشاره كردم تا بيايد كنار زمين با او حرف بزنم به او گفتم اين آقا محيط مقدس فوتبال را با باغ‌وحش اشتباه گرفته است.

برخورد و لحنش در شان فوتبال ايران نيست. داور گوش نكرد و بحث‌ها و اعتراضات من ادامه دار شد تا داور هر دو ما را اخراج كرد.» گويا فيروز كريمي در اين بازي يكي از بازيكنان تيمش را به نام يكي از حيوانات صدا كرد كه خشم حاجي‌مايلي‌كهن را برانگيخت.

حقتان است

جالب اينجاست بعد از اتمام بازي درحالي كه داور به همراه كمك‌داوران منتظر بود تا بازيكنان از زمين خارج شوند، سيدجلال حسيني به داوران حمله‌ور شد كه مايلي‌كهن در مقابل او ايستاد تا دست مدافع سايپايي‌ها به داور نرسيد.

اين درحالي است كه خود حاجي با لحن جالبي به آنها گفت:«لياقت شما همين كريمي است كه با شما همين طور برخورد كند.» كنفرانس مطبوعاتي مايلي‌كهن بعد از صحبت‌هاي فيروز كريمي جنجالي‌تر شد. او همان ابتدا به سرمربي صبايي‌ها حمله كرد و گفت:«كريمي دلقك است . شما تلويزيوني‌ها هم تبليغ او را مي‌كنيد و عكس و تصوير و صحبت‌هايش را پخش مي‌كنيد. من نام همه را افشا مي‌كنم چند نفر ديگر هم در فوتبال ايران هستند كه نام آنها را هم افشا خواهم كرد.»

فدراسيون رنگ عوض كرد

جالب اينجاست مايلي‌كهن در مورد فدراسيون و مهدي تاج هم حرف مي‌زند:«وقتي تاج با من صحبت مي‌كرد از شهيد باكري‌ها و شهيدان ديگر برايم مي‌گفت كه مرا بارها تحت‌تاثير قرار مي‌داد. من مطمئنم آقاي تاج براي افشين قطبي از تام‌كروز و بازيگران هاليوودي مثال مي‌زند. فدراسيون چرا اينقدر رنگ عوض كرده.»

اينها نماينده نيستند

صحبت‌هاي حاجي حتي به مجلس و كميسيون ورزش هم مي‌كشد:«در مجلس دوستان در مورد تيم‌ملي صحبت كرده‌اند و اعلام آمادگي كرده بودند تا از من حمايت كنند متاسفانه اين اتفاقات افتاد. من نمي‌دانم چطور آنها نام خود را نماينده مجلس اين مملكت مي‌گذارند من به مقدار نجف‌نژاد مي‌گويم«بي‌مقدار» نجف‌نژاد. او حرفش را 180درجه تغيير داد، با استقلال همان كاري را كرد كه همه ما مي‌دانيم. »

شما رفيق قطبي هستيد

محمد مايلي‌كهن كه حسابي به هم ريخته است. او درپاسخ به اين پرسش كه شمايي كه نسبت به فحاشي هواداران استقلال آن واكنش را نشان داديد، چرا در مقابل فحاشي‌ هواداران سايپا كه توسط كانون هواداران اين باشگاه جمع شدند هيچ واكنشي نشان نمي‌دهيد. او با لحن جالبي پاسخ داد از كجا معلوم شما به آن هواداران خط نداده باشيد. خبرنگاری گفت:«ما آدم‌هاي معمولي هستيم مثل شما نيستيم» حاجي پاسخ داد:« آره ، شما رفيق‌هاي قطبي هستين پارتي قطبي اوباما است و طرفدارانش تام‌كروز ، رفيق من احمدي‌نژاد است وهر روز هم ارادتم بيشتر مي‌شود دلتان بسوزد. قطبي از اين مملكت با آن وضع رفت، همه را لحن بد خطاب كرد، خارج از كشور عليه ما صحبت كرد اما با سلام و صلوات به ايران بازگشت و تيم‌ملي اين بزرگي را به دستش داد. براي مسئولان سازمان و فدراسيون متاسفم. آدم‌ها چه زود رنگشان را عوض مي‌كنند.

-------------

وای خدا کنه 90 نشون بده ...
عجب احمقی این ....

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
خداییش حرفاش حقه ولی یا نمی دونه چجوری بگه یا از عمد اینجوری میگه.البته باید با این فوتبالی ها باید اینجوری حرف زد خودشون خودشونو بیشتر میشناسند

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خداییش حرفاش حقه ولی یا نمی دونه چجوری بگه یا از عمد اینجوری میگه.البته باید با این فوتبالی ها باید اینجوری حرف زد خودشون خودشونو بیشتر میشناسند
عمدا اینجوری میگه که به گوش همه برسه....

اگه بخواد با لحن خوب بگه که کسی خبرشو جایی پخش نمیکنه :lol:

بالا