بزرگترین اشتباه برکناری علی دایی بود الان هیچ مربی قبول نمی کنه سر مربی تیم ملی بشه ..
من نمی گم دایی عالی بود
اما باختن به عربستان در تهران فاجعه نبود
مثلا تیم برانکو تازه در مرحله زیر گروه یادمه به اردن توو تهران باخت ! و اگر درست یادم باشه انقدر وضع اون تیم خراب بود که اگر بازی آخر در کشور اردن رو نمی بردیم حذف می شدیم و حتی به مرحله دو گروه شدن مقدماتی نمی رسیدیم
یا زمان بلاژویچ توو تهران فکر کنم به بحرین باختیم
یا زمان قلعه نوعی اگر اشتباه نکنم به سوریه در تهران باختیم ( مساوی کردیم یا باختیم ؟ )
خلاصه بنظرم دایی که روزی از طریق لابی بازی اومد بالا از طریق لابی بازی هم برکنار شد . اصلا خود قلعه نوعی هم همینطوری بود . من هنوز نفهمیدم باختن در پنالتی به کره جنوبی چرا انقدر تاسف بار تلقی شد که قلعه نوعی رو اخراج کردند ؟! کلا مثکه تیم ملی خیلی حساب کتاب نداره
الانم اگر برای 3 بازی آینده قرار داد بخوان ببندن فقط قطبی حاضر میشه قرار داد ببنده و امثال شاغلام
ولی اگر پول خوبی بدن قلعه نوعی هم حاضر میشه
می دونی بنظر من اگر تیم نره جام جهانی هیچکس از مربی تیم گله نمی کنه چون واقعا کار سختی داشته
ولی اگر بره درست مثل گل خداداد به استرالیا ، اون مربی و بچه هاش بیمه میشن !
و آدمی مثل قطبی حاضره با پول اندکی اینکار رو بکنه چون چیزی نداره از دست بده ولی اگر بگیره زندگیش عوض میشه
اما قلعه نوعی بهرحال صاحب رزومه ای هست و به این سادگی ها حاضر نیست ریسک کنه مگر اینکه واقعا پیشنهاد درست حسابی باشه
در نهایت فعلا بعد از رفتن مایلی
جز این دو نفر هم کس دیگری نمی تونه برای این تیم کاری بکنه
یکنفر باید بیاید که بتواند بلحاظ روحی تیم رو متحول کند از لحاظ فنی کار خاصی نمی شود کرد