• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ما از کدامین نسلیم؟؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
در پاسخ mana-risk عرض شود که بر طبق آخرین تحقیقات علمی ، نخستین موجوداتی که شبیه به انسان بوده اند ، از حدود دو ملیون سال پیش پدید آمده اند و این در حالی هست که دایناسورها حدود 40 یا 50 ملیون سال پیش به طور کامل منقرض گشته اند ، پس اینکه انسانهای نخستین با دایناسورها هم عصر بوده اند ، به هیچ وجه موضوعیت ندارد.

در اینکه آدم را اولین انسان بدانیم ، باید تحقیقات علمی و نتایجی را که این تحقیقات برای ما به ارمغان آورده اند ، زیرپا بگذاریم ، در حالی که هیچ مشکلی به وجود نمی آید اگر بگوییم که آدم اولین انسان در روی زمین نبوده است، چرا که آیات قرآن و روایات معصومین هم این ادعا را تآیید میکنند؛ بله آدم علیه السلام ، نخستین انسان ساکن بر روی زمین نبوده ، بلکه نخستین پیامبر برگزیده از سوی خدا برای انسانها بوده .

در مورد نظریه داروین و اینکه او انسانها را از نسل میمونها میداند ، این نظریه تا همین اواخر مورد قبول بیشتر دانشمندان بود ، ولی من خودم حدود ده سال پیش از اخبار علمی-فرهنگی-هنری تلویزیون شنیدم که دانشمندان دیرینه شناس ، با بررسی دقیق و کامل محتوای DNA انسانهای اولیه نئاندرتال با محتوای DNA میمونها و شمپانزه های هم عصر آنها که از بقایای سنگواره های آنها به دست آمده ، به این نتیجه رسیده اند که محتوای DNA این دو هیچ شباهتی از نظر ساختاری به همدیگر ندارند ، و انسان نیمتواند نوع جهش یافته ای از میمون باشد ، چون از نظر ساختار DNA به طور کلی با میمون متفاوت است ، و نظریه داروین امروز فقط در حد یک جوک بی مزه است و نه نظریه علمی .

mana-risk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mynobar :
در پاسخ mana-risk عرض شود که بر طبق آخرین تحقیقات علمی ، نخستین موجوداتی که شبیه به انسان بوده اند ، از حدود دو ملیون سال پیش پدید آمده اند و این در حالی هست که دایناسورها حدود 40 یا 50 ملیون سال پیش به طور کامل منقرض گشته اند ، پس اینکه انسانهای نخستین با دایناسورها هم عصر بوده اند ، به هیچ وجه موضوعیت ندارد.

در اینکه آدم را اولین انسان بدانیم ، باید تحقیقات علمی و نتایجی را که این تحقیقات برای ما به ارمغان آورده اند ، زیرپا بگذاریم ، در حالی که هیچ مشکلی به وجود نمی آید اگر بگوییم که آدم اولین انسان در روی زمین نبوده است، چرا که آیات قرآن و روایات معصومین هم این ادعا را تآیید میکنند؛ بله آدم علیه السلام ، نخستین انسان ساکن بر روی زمین نبوده ، بلکه نخستین پیامبر برگزیده از سوی خدا برای انسانها بوده .

در مورد نظریه داروین و اینکه او انسانها را از نسل میمونها میداند ، این نظریه تا همین اواخر مورد قبول بیشتر دانشمندان بود ، ولی من خودم حدود ده سال پیش از اخبار علمی-فرهنگی-هنری تلویزیون شنیدم که دانشمندان دیرینه شناس ، با بررسی دقیق و کامل محتوای DNA انسانهای اولیه نئاندرتال با محتوای DNA میمونها و شمپانزه های هم عصر آنها که از بقایای سنگواره های آنها به دست آمده ، به این نتیجه رسیده اند که محتوای DNA این دو هیچ شباهتی از نظر ساختاری به همدیگر ندارند ، و انسان نیمتواند نوع جهش یافته ای از میمون باشد ، چون از نظر ساختار DNA به طور کلی با میمون متفاوت است ، و نظریه داروین امروز فقط در حد یک جوک بی مزه است و نه نظریه علمی .

مرسی توضیحاتت جالب بود پس قبر هابیل که تو سوریه هست و قریب ۳ متر طولشه چی؟؟؟
و اینکه آدم و حوا و بچه هاشون جزو انسانهای اولیه بودن دیگه
راستی اگه جز اونها هم آدمهای دیگه ای هم بودن پس چرا اونها به امر خدا به صورت خواهر برادری ازدواج کردن؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد اینکه چرا قبر هابیل 3 متر است ، یک دلیلش میتواند این باشد که مردمان اعصار کهن ، عموماً عظیم الجثه بوده اند ، مثلاً در مورد قوم عاد خود قرآن میگوید که بعد از نزول عذاب الهی بر ایشان ، اجسادشان بر روی زمین به مانند نخل های خرما دیده می شد.

در مورد ازدواج خواهر و برادر هابیل و قابیل هم ، این اندیشه از دیدگاه شیعه مردود می باشد و بیشتر دانشمندان شیعه بر این معتقدند که خداوند برای هابیل و قابیل هم یک فرشته یا حوری به صورت انسان از بهشت فرستاد تا با آنان ازدواج کنند.

دوست عزیز ، مطالعات من در این زمینه زیاد کامل نیست ، من توصیه میکنم که کتاب « آدم از دیدگاه قرآن » را مطالعه کنید ، متأسفانه اسم نویسنده اش هم از یادم رفته است. ولی به نظرم کتاب خوبی است ، چون از جای موثقی تعریف آن را شنیده ام.

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mynobar :
[/FONT]در مورد ازدواج خواهر و برادر هابیل و قابیل هم ، این اندیشه از دیدگاه شیعه مردود می باشد و بیشتر دانشمندان شیعه بر این معتقدند که خداوند برای هابیل و قابیل هم یک فرشته یا حوری به صورت انسان از بهشت فرستاد تا با آنان ازدواج کنند.
[/FONT.

درباره تکثیر انسان ها :

1

2

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درباره خلقت انسان و نظریه داروین :

1

2

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درباره وجود انسان هایی قبل از حضرت آدم :

1

2

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
آشنا جان بهتره که قسمتی از مطالب را اینجا بیاری و بعد برای دیدن متن کامل مطلب لینک بدی .

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mynobar :
وای بهروز جان . :eek::eek::eek:
آواتار جدیدت که دیگه محشره .

این خانم همسر احمد شاملو هستند ؟

خب چون بهروز جواب نداد من هم طاقت ندارم و باید بگم بله همسر شاملوست ؛ خانم آیدا سرکیسیان

اینجا هم یک عکس هست

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از ashena55 :
خب چون بهروز جواب نداد من هم طاقت ندارم و باید بگم بله همسر شاملوست ؛ خانم آیدا سرکیسیان

اینجا هم یک عکس هست
چون به اين بحث مربوط نمي شد من در پي ام به ايشان جواب را نوشتم آشنا جان

اين چند مورد اضافي كه مربوط به بحث نمي شود فردا پاك مي شود .

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[/COLOR]
به نقل از MahdiΩ :
دقت کنید که قرآن در زمان اعراب جاهلی نازل شده ؛ مردم زمین در اون دوران سطح فکر و آگاهی هاشون بسیار متفاوت با بشر امروزی هست(مثلا اگه بهشون میگفتی زمین گرده یا میکروب عامل بیماریه فکر میکردن دیوونه ای)، برای همین خیلی از مفاهیم اون به صورت تمثیل و متناسب با درک مردم اون زمان گفته شده.

این نظریه رو تا حالا کسی نتونسته اثبات کنه و تردیدات زیادی در موردش هست.
همونطور که گفتم موجودات در طول زندگی از نسلی به نسل دیگه برای سازگاری با محیط تغییراتی پیدا میکنن(تکامل پیدا میکنن) و گاها" جهش هایی (تغییرات شدید) رخ میده.
اگه ما میمونهای تکامل یافته هستیم چرا میمونهای دیگه تکامل پیدا نکردن ؟:blink: یعنی چرا هنوز میمون داریم؟:blink:

در ضمن جهش تغییرات بزرگی ایجاد میکنه ولی تغییر از یک موجود بدون فکر و عقل به یه انسان هوشمند دیگه خیلی خیلی بزرگه و نمیشه گفت در اثر جهش میمون به آدم تبدیل شده!!!

شما انسان 1000 سال پیش را بمانند میمونی با مغز گنجشک میدانید؟
برادر انسان درچند هزار سال پیش هم دارای علمی وسیع بوده
ضمن اینکه درست است که قران در میان اعراب نازل شده اما ایا فقط برای همان اعراب جاهل هم بوده ؟ ایا زبان 1000 سال پیش زبان جهالت بوده و ناگهان قران جهالتها و خرافه ها را کنار زده و با حقایقی عجیب و غیر قابل باور همه را مبهوت کرده است؟
در خصوص گردی زمین و ... هم نگویید که ناراحت میشوم.

اگر مشکلی در مورد تکامل احساس میکنید بهتر است مطالعه ای دراینباره داشته باشید
میمون با یک جهش تبدیل به ادم نشده.همانگونه که یک تک سلولی یک شبه تبدیل به دایناسور!
وجهش هم تغییرات شدید نیست!!!
برای شروع میتوانید کتاب زیست پیش دانشگاهی را مطالعه کنید منبع جامع و ابتدایی بسیار خوبی خواهد بود.

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mynobar :
در مورد نظریه داروین و اینکه او انسانها را از نسل میمونها میداند ، این نظریه تا همین اواخر مورد قبول بیشتر دانشمندان بود ، ولی من خودم حدود ده سال پیش از اخبار علمی-فرهنگی-هنری تلویزیون شنیدم که دانشمندان دیرینه شناس ، با بررسی دقیق و کامل محتوای DNA انسانهای اولیه نئاندرتال با محتوای DNA میمونها و شمپانزه های هم عصر آنها که از بقایای سنگواره های آنها به دست آمده ، به این نتیجه رسیده اند که محتوای DNA این دو هیچ شباهتی از نظر ساختاری به همدیگر ندارند ، و انسان نیمتواند نوع جهش یافته ای از میمون باشد ، چون از نظر ساختار DNA به طور کلی با میمون متفاوت است:blink: ، و نظریه داروین امروز فقط در حد یک جوک بی مزه است و نه نظریه علمی .

اخبار علمی شما هم مثل همیشه جالب و منحصر بفرد است.:lol:
نظر شما در مورد جک داروین هم جالبتر!!!

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mynobar :

در مورد ازدواج خواهر و برادر هابیل و قابیل هم ، این اندیشه از دیدگاه شیعه مردود می باشد و بیشتر دانشمندان شیعه بر این معتقدند که خداوند برای هابیل و قابیل هم یک فرشته یا حوری به صورت انسان از بهشت فرستاد تا با آنان ازدواج کنند.

.[/FONT]
171.gif

برادر نگو اینها را که خود برادران مرجع تقلیدهم خنده شان میگیرد
جدا به این حرفها اعتقاد دارید یا قصدتان مزاح است؟

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از us lover :
171.gif

برادر نگو اینها را که خود برادران مرجع تقلیدهم خنده شان میگیرد
جدا به این حرفها اعتقاد دارید یا قصدتان مزاح است؟

پست 26 را نگاهی بیاندازید بد نیست

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
نام کتابی را که در پست 23 گفته ام ، تکمیل میکنم :

نام کتاب : آدم از نظر قرآن

نویسنده : محمد جواد موسوی غروی

ناشر : انتشارات قلم

خودم این کتاب را ندیده ام ، ولی چون توسط یکی از اساتیدم معرفی شده ، فکر میکنم کتاب غنی ای باشد.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از rezadignity :
us lover شما نیز درگیر کل کل با این عزیزان هستید ؟
نه ... . هنوز از پی امیجات ایشان بهره مند نشده ام. :D

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ashena55 :
پست 26 را نگاهی بیاندازید بد نیست
خوب چه نکته جالب علمی در این چند لینک معرفی شده شما وجود داشته؟ اصلا چرا تا کوچکترین بحثهایی در اینباره پیش می اید این سایت مندرس را معرفی میکنید؟
جوابها بسیار پیش پا افتاده وکاملا متضاد با یافته های حتی چند سال اخیر(نمیگویم بروز ) و توجیهات بسیار عجیبتر.
بطوری که من باب خلقت فرمودند سه نوع برداشت از قران وجود دارد:یک دسته موافق تکامل(که مایه امیدواریست ) ودسته دوم مخالف آن و...
چگونه ممکن است ؟!!!
اینها تماما توجیهاتیست که بواسطه روشن شدن حقایق علمی در مورد مطالب دینی ارائه میشود اگر روزی یک کشف متضاد در علم صورت بپذیرد بهمان تعداد هم تفسیر متفاوت ارائه خواهد شد.مثال روشن هم همان ثابت بودن زمین در عالم مسیحیت آنزمان و حالا....

اصلا نکته مهم صحبت من در این است که چرا زمانی که شخصی سوالی علمی پرسیده و بخش مربوطه را هم بدرستی انتخاب کرده بجای پاسخ علمی سایت دینی معرفی میکنید؟ اگر در مورد چیزی اطلاعی ندارید بهتر است نظری هم ندهید .(روی صحبتم تنها با شما نیست بطور کلی عرض کردم)

بهتر است در مورد مطالب علمی بدون مصلحت اندیشی و دروغپردازی عین حقیقت را بیان کنیم و در مورد وجود تضاد با کلام خدا مسئله را بخود شخص و مشورت با عالم آشنا به دین واگذار کنیم.

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از rezadignity :
us lover شما نیز درگیر کل کل با این عزیزان هستید ؟
برادر چه کنم که همچون این برادران دینی وظیفه خطیری بر شانه های خویش در قبال نسل جوان و بعضا نوجوان احساس میکنم.
243.gif

ضمن اینکه مراتب تاسف خویش ازاین تغییر لهجه که مدتیست حاصل شده را اعلام میدارم.
256.gif

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
بهتر است در مورد مطالب علمی بدون مصلحت اندیشی و دروغپردازی عین حقیقت را بیان کنیم و در مورد وجود تضاد با کلام خدا مسئله را بخود شخص و مشورت با عالم آشنا به دین واگذار کنیم.
با این قسمت از حرفت کاملاً موافقم ،
20.gif

با ذکر این نکته که تا آنجایی که بنده دریافته ام ، علم و دین هیچ تضادّ و منافاتی با هم ندارند.
20.gif

و شاید تعجب کنید اگر این جمله را از من بشنوید که :
علم و دین ، مکمل یکدیگر هستند.
29.gif
34.gif

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
من هم خواستم شرکت کنم ولی بعد از دیدن پست هوری و آدمیزاد ماینوبر منصرف شدم

اما راجب پست آخر همین بگوییم که د--ن مخالف علم بوده همیشه و فقط مفسرین آن بعد از کم آوردن سعی می کردند آن را با علم منطبق کنند

آخر کلاس بود که با استاد اخلاق کل انداختم بر سر همین موضوع
که اصرار می کرد پیدایش انسان آدم وهوا هستند

بعد از نیم ساعت بحث که بابا آخر مگر می شود بعد از 25 میلیون واندی سال از پیدایش زمین 4.5 میلیون سال پیش یک دفعه چطوری می شود که نقشه ژنتیکی آدم بر زمین فرود بیایدو.......!!!!!!!

اینکه انسان و همه موجودات می توانند خود را با طبیعت سازگار کنند وحتی می گویین انسان نیز یک زمان مانند شتر دو پلک داشته به خاطر شرایطی و حالا ندارد به شرایطیو...

فلان و بهمان
گفت:

خوب قرآن نیز که بر همین پیدابش تدریجی انسان صحه تاکید می گذارد که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا