• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ما از کدامین نسلیم؟؟

moha_par

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بر خلاف بعضی از دوستان هیچ اصراری ندارم که جد بزرگم میمون یا گوریله . حالا اگه بعضی خیلی دوست دارن که جد بزرگشون میمونه خوب به خودشون مربوطه:p :p :p :p :p :p :p :blush: :blush: :blush: :blush: :) :)
:D

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از moha_par :
من بر خلاف بعضی از دوستان هیچ اصراری ندارم که جد بزرگم میمون یا گوریله . حالا اگه بعضی خیلی دوست دارن که جد بزرگشون میمونه خوب به خودشون مربوطه:p :p :p :p :p :p :p :blush: :blush: :blush: :blush: :) :)
:D
ای بابا شکسته نفسی میفرمایید!
حالا از چی ناراحت بودی که گشتی این تاپیکو از اون زیر میرا دراوردی!:lol:
در مورد تکامل هم اتفاقا شما تاییدی اساسی هستی بر این نظریه خودتو دست کم نگیر:lol:

moha_par

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از شوخی شما ممنون ولی من قصد دارم دوباره فتح بابی باشد برای بحث در این مورد لذا :

شواهد فسیلی هومی نیدها به حد نومید کننده ای اندک است. امروزه می توانیم مسیر تکامل بسیاری از پستانداران را بهتر از مسیری که مربوط یه نسل خودمان می شود دنبال کنیم . گذشته از آن مسیر واقعی و دقیق تحول اسلاف ما همچنان نامکشوف مانده است.

دلایل چندی برای اندک بودن اطلاعات درباره تکامل خود ما وجود دارد. بجز مسیری که به آدمی منتهی می شود. همه مسیرهای انشعابی هومی نیدها در فاصله 30 میلیون سال گذشته از میان رفته است. در نتیجه اطلاعات ما از گونه هایی که ممکن است اجداد ما بوده باشند، تنها محدود به فسیلها شده است که پیدا کردن آنها نیز کاری بس مشکل است. تا اواسط قرن 20 بیشتر اکتشافاتی که روی فسیلهای هومی نیدها صورت می گرفت، کاملا جنبه تصادفی داشت. همچنانکه مثلا زمانی فسیل دندان ادمی را دیک دکان عطاری چنین یافتند. .

نخستین کشف قابل اهیمت از بقایای یک هومی نید ماقبل هوموساپینس تا سال 1891 انجام نشد و دو یافته با اهیمت بعدی از این بقایا ، 30 سال بعد از آن صورت گرفت.

تنها ابزار تحقیق علاقمندان به تکامل آدمی که قبل از نیمه همین قرن فعالیت می کردند تشریح مقایسه ای بود. البته منظور کم بها کردن تشریح مقایسه ای برای برقرارسازی قرابت میان گونه ها نیست. برعکس، این شعبه از دانش زیست شناسی به نتیجه گیری های مهمی در زمینه وجود روابط اجدادی میان نخستیها انجامیده است. مثلا مفصلهای گوی و کاسه ای که در همه هومی نیدها یافت می شوند. برای بالا رفتن از درخت کارایی بسیار زیادی نسبت به مفصلهای کم تحرک تر دست و پای میمونها دارند. این مشاهده قویا پیشنهاد میکند که هومی نیدهای اولیه برای زیستن بر فراز درختان ، از میمونها سازگارتر بوده اند و شباهت آدمی به میمونهای بی دم زیادتر است تا به میمونهای دم دار. هر دوی این نتیجه گیریها را روشهای امروزی تحلیل ارتباطات تکاملی میان نخستیها نیز تایید میکند.

با این همه ، تشریح مقایسه ای بودن محدودیت هم نیست. مثلا تا سال 1972 شکل یکی از دندانهای آدمی یعنی نخستین آسیای کوچک پایینی را شاهدی بر این نکته می گرفتند که آدمی در جریان تکامل هرگز شکلی مشابه میمونهای بی دم نداشته است. این دندان از لحاظ تشریحی، کاملا در آدمی و میمونهای بی دم متفاوت است. با این حال ، نتیجه گیری فوق درست نیست، زیرا اخیرا چند فسیل جمجمه هومی نید یافت شده که نخستین دندان آسیایی کوچک پایینی آنها خاصه های حد واسط میان آنچه ر ا که در آدمی و میمونها بی دم جدید مشاهده می شود داراست.

همه شواهد تشریحی را باید چنان تفسیر کرد که گویی دارای ارزش تکاملی اند، اما چنین تفسیرهایی هر قدر هم منطقی باشند همواره درست نیستند. به ویژه که بر پایه مدارک اندکی هم استوار باشند.
هنچنین تشریح مقایسه ای بصیرت اندکی را در زمینه تغییرات اجتماعی و فرهنگی که در طول آخرین میلیون سال تحول آدمی به وقوع پیوسته ، به وجود می آورد، زیرا این تغییرات عمیق اثر چندانی به آناتومی بدن انسان بر جای نگذاشته است.

ادامه تا بعد

moha_par

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کی گفتم با تکامل مشکل دارم
من قصد دارم یک سری مقاله مربوط به تکامل را مطرح کنم تا بقیه هم بخونن اطلاعاتشون زیاد شه و اگه نظری دارن بیان کنن
از طرفی اون کسانیکه در این مورد تکامل بحث و بررسی و تحقیق می کنن برای خودشون از لحاظ علمی در سطح بالا و مطرح جهان هستند حالا من (ما) با چه سطح دانشی می خواهیم به مخالفت (یا موافقت) اونا به پردازیم !؟
فقط می تونیم نظرمونا بیان کنیم بدور از جبهه گیریهای خاص

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
باز این تاپیک امد بالا

303.gif
303.gif

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من بر خلاف بعضی از دوستان هیچ اصراری ندارم که جد بزرگم میمون یا گوریله . حالا اگه بعضی خیلی دوست دارن که جد بزرگشون میمونه خوب به خودشون مربوطه

من کی گفتم با تکامل مشکل دارم
ما که بالاخره متوجه نشدیم شما موافقید یا مخالف
283.gif
اما بهرحال چون عده ای میگن "تعداد زيادى از دانشمندان نظريه‌ى تکامل را نپذيرفته‌اند." یه توضیح کوچولو :

اين طور نيست. اجماع علمى درباره تکامل شگفت‌انگيز است آن دسته از دانشمندانى که سخنان آنان به عنوان مخالفان نظريه‌ى تکامل مطرح مى‌شود، در خود تکامل شک ندارند، بلکه جنبه‌هايى از چگونگى تکامل را نمى‌پذيرند. براى مثال، برخى از زيست‌شناسان در اين مورد با هم اختلاف نظر دارند که سرعت تغيير گونه‌ها همواره ثابت و تدريجى است يا اين که پس از گذشت دوره اى طولانى از تغييرهاى کوچک، تغييرهاى ژرفترى روى مى‌دهند. چنين اختلاف نظريه‌هايى در همه شاخه‌هاى علم ديده مى‌شود.

moha_par

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم متن اول کاملا شوخی و مزاح بود (فکر می کنم مشخصه) . حالا شما چرا گیردادی به این جمله نمی دونم یک جواب هم داده بودی که فکر کنم اونم شوخی بود در جواب شوخی من. بسه

بالا