• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ما از کدامین نسلیم؟؟

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mynobar :
منظورم از شاهد این است که چرا امروزه دیگر شاهد تکاملهای از نوع داروینی نیستیم ؟ :D
24.gif

برادر مگر شما چند میلیون سال سن دارید که قصد دارید تکامل انواع را بعینه شاهد باشید؟!!
302.gif

میتوانم از شما سوال کنم چرا حاضر نیستید حتی یکی دو مقاله در این رابطه مطالعه نمایید؟چون این سوالات فقط بدلیل درک نادرست از تئوری فوق پرسیده میشود
تکامل بدین معنی نیست که میمونی شب بخوابد و صبح تبدیل به ادم شود
24.gif
! بلکه بمعنی تغییرات تدریجی میباشد
در مورد تکامل ما به توضیح دو مسئله میپردازیم:
1- تمامی اشکال حیات از راه تغییرات تدریجی و گذشت زمان از منشایی مشترک به وجود آمده اند
2- تبیین این تغییرات تدریجی که شامل ظهور گونه های جدید است با انتخاب طبیعی است .
اما مثالی که شما میتوانید شاهدش باشید:
شما برای از بین بردن حشرات مزاحم از نوع خاصی ار حشره کشها استفاده میکنید حشرات در مقابل این سم خاص مقاوم نیستند و ازبین میروند اما در این بین حشره ای که بدلیل جهش ژنی خاص دارای قابلیت مقاومت در برابر این سم است براساس انتخاب طبیعی میتواند به حیات خود ادامه دهد چون سم بر این جانور! اثر ندارد وبا توجه به مثبت بودن این جهش .نقشهDNA مورد نظر به نسلهای بعد منتقل میشود
بنابراین با انکه تمام حشراتی که در مقابل چنین سمی نامقاوم بوده واز بین رفته اند نوع جهش یافته ای از انها بدلیل سازگاری با محیط جدید به بقاء خود ادامه میدهد و صد البته از نوع قبلی مقاومتربوده و شما برای ازبین بردنش به سمی قویتر احتیاج دارید!
این یعنی تکامل گونه ای خاص بمرور زمان و سازگاری با محیط انهم از نوعی شما میتوانید شاهدش باشید!
اما تکامل از گونه ای به گونه دیگر طی میلیونها سال رخ میدهد : مثل تبدیل موجود خشکی زی مزونیخید که شبیه گراز های امروزیست با دم بلند در 55 میلیون سال پیش وتبدیلش به نهنگهای امروزی طی تنها 10 میلیون سال !{تکوین سریع } و دراین رابطه فسیلهای واسطه بطور کامل شناسایی شده و موجودند

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
میشه در مورد انسان دقیقتر توضیح بدید که ما چطوری از میمون تبدیل شدیم به آدم ؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای اینکه اگر انسان را به سان سایر مخلوقات در چارچوب طبیعت مادّی خلاصه کنید ، حرف شما درست خواهد بود ،
و حال آنکه چنین نیست ، انسان موجودی دو بعدی هست ، هم بعد مادّی و هم بعد فرامادّی دارد.
این هم شد توجیه ؟
بعد غیرمادی انسان در هر صورت برآمده از بعد مادی اوست ، تا جسمی نباشد روحی وجود ندارد ، بعد مادی انسان هم تفاوتی با دیگر جانداران ندارد .

تازه بعد فرامادی از آن حرفهایی است که جای بحث دارد .

پست us lover کاملا منطقی و خوب است .

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mynobar :
میشه در مورد انسان دقیقتر توضیح بدید که ما چطوری از میمون تبدیل شدیم به آدم ؟

عرض شد مطالعه ای در اینباره داشته باشید
این موضوعات حکم دینی نیست که با یک جمله بتوان کسی را روشن کرد شما باید ابتدا درک درستی از ساختار ها داشته باشید تا بتوان بر اساس انها به توضیح سیر اتفاقات پرداخت

میتوانم از شما سوال کنم چرا حاضر نیستید حتی یکی دو مقاله در این رابطه مطالعه نمایید؟چون این سوالات فقط بدلیل درک نادرست از تئوری فوق پرسیده میشود
تکامل بدین معنی نیست که میمونی شب بخوابد و صبح تبدیل به ادم شود

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
به نقل از stefan :
يك مقاله از سايت irgenetics چند وقت پيش دانلود كردم با نام " تاريخ پيدايش جهان" .

شايد به درد بخوره.

حداقل يك مطالعه سطحي بفرماييد. در مورد تكامل.

(پست 6)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
البته خوبي اين بحث ها در اين است كه كلي مطلب هر يك از ما مي آموزيم .

قسمت زيباي اين بحث ها زماني است كه ما دوستانه در كنار هم به تبادل نظر بپردازيم و همين ارزش دارد .

هر كس مي تواند نظر خويش را محترمانه بيان كند .

حبيب عزيزم كه از بهترين دوستان من هستند در اين فروم با اينحال من پست 81 كه آقا يا خانم US Lover ارسال كرده اند ( البته ايشان به صورت خيلي مختصر توصيح دادند ) با اعتقادات خودم نزديك مي بينم و زيبايي بحث در همين جا است .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از stefan :
حداقل يك مطالعه سطحي بفرماييد. در مورد تكامل.

(پست 6)
من مقاله اي را كه فرموده بوديد ديدم . براي شروع مخصوصا براي دوستاني كه با اين گونه بحث ها و مطالب آشنايي ندارند بسيار مفيد خواهد بود . ممنون از شما

من هم چند مقاله و كتاب خوب در اين زمينه دارم كه به صورت PDF هستند و پس از اينكه كمي بحث ها جلوتر رفت و تخصصي تر شد ( چون اين كتاب ها كمي تخصصي تر از مقاله حاضر هستند ) حتما جايي آپلود مي كنم و لينك مي دهم

موفق باشيد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از mynobar :
عجب دوست قرآن شناسی . :eek:
تفسیر نمونه را نمیشناسی ، المیزان را که میشناسی.
حداقل برو آن را بخوان.
حبيب جان

اينقدر رفتم اين كتاب را قرض گرفتم و پس دادم كه خسته شدم . امسال در نمايشگاه كتاب خريدمش .

راستي يك كتاب هم ديده ام كه فكر كنم برايت جالب باشد

روش علامه طباطبايي در تفسير الميزان نوشته دکترعلي الاوسي
اگر گرفتي و خواندي نظرت را براي من هم بنويس

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
این موضوعات حکم دینی نیست که با یک جمله بتوان کسی را روشن کرد
این جمله بسیار امیدوار کننده بود و مرا به ادامه راه تشویق کرد.
بعد غیرمادی انسان در هر صورت برآمده از بعد مادی اوست ، تا جسمی نباشد روحی وجود ندارد ، بعد مادی انسان هم تفاوتی با دیگر جانداران ندارد
.
جمله ای چند پهلو که که از چند زاویه درست و از چند زاویه دیگر نادرست است.
راستي يك كتاب هم ديده ام كه فكر كنم برايت جالب باشد
روش علامه طباطبايي در تفسير الميزان نوشته دکترعلي الاوسي
اگر گرفتي و خواندي نظرت را براي من هم بنويس
بهروز جان ، این کتاب را نخوانده ام ، ولی قدر متیقّن این را میتوانم عرض کنم که به نظر بنده ، مرحوم علّامه طباطبایی ، بزرگترین متفکر و اسلام شناس و روشنفکر قرن اخیر بوده است.

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
به نقل از us lover :
شما برای از بین بردن حشرات مزاحم از نوع خاصی ار حشره کشها استفاده میکنید حشرات در مقابل این سم خاص مقاوم نیستند و ازبین میروند اما در این بین حشره ای که بدلیل جهش ژنی خاص دارای قابلیت مقاومت در برابر این سم است براساس انتخاب طبیعی میتواند به حیات خود ادامه دهد چون سم بر این جانور! اثر ندارد وبا توجه به مثبت بودن این جهش .نقشهDNA مورد نظر به نسلهای بعد منتقل میشود
بنابراین با انکه تمام حشراتی که در مقابل چنین سمی نامقاوم بوده واز بین رفته اند نوع جهش یافته ای از انها بدلیل سازگاری با محیط جدید به بقاء خود ادامه میدهد و صد البته از نوع قبلی مقاومتربوده و شما برای ازبین بردنش به سمی قویتر احتیاج دارید!
چطور میشه قبول کرد که ممکنه این حشره بعد از مدتی صاحب روح بشه ؟

همون طور که میمون شد ؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

همون طور که میمون شد ؟
من شخصا با این ذهنیت که فقط انسان دارای روح است مخالفم . انسان چیزی بیش از دیگر جانداران ندارد ، انسان هم جانداری مانند دیگر جانداران است ، البته خصوصیات خاص خودش را نیز دارد .

ذهنیتی که انسان را از دیگر موجودات جدا می سازد ذهنیتی منحرف است .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
جمله ای چند پهلو که که از چند زاویه درست و از چند زاویه دیگر نادرست است
این جمله یک پهلو بیشتر ندارد . از کدام پهلو نادرست است ؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از rezadignity :
این جمله یک پهلو بیشتر ندارد . از کدام پهلو نادرست است ؟
شما گفته اید که :
بعد غیرمادی انسان در هر صورت برآمده از بعد مادی اوست ، تا جسمی نباشد روحی وجود ندارد ، بعد مادی انسان هم تفاوتی با دیگر جانداران ندارد .
از این بابت که روح و جسم ، لازم و ملزوم همدیگر هستند و شدبداً به هم وابسته هستند و تأثیرات مستقیم و عمیقی در یکدیگر دارند ، د درست است.
ولی نادرست از این جهت که :
- خلقتشان با هم متفاوت است ؛
- خصوصیّاتشان و پارمترهایشان متفاوت است ؛
و ... .

بعد غیرمادی انسان در هر صورت برآمده از بعد مادی اوست
این جمله شما جبر مطلق است.
اولا روح برآمده از جسم نیست، بلکه سوار بر جسم است ، حتی آن تعبیری که بعضی از علما به اشتباه می گویند که روح ما داخل بدن ماست ، درست نیست ؛
روح ما در عالم برزخ قرار دارد ، ولی بدن ما در عالم مادّی ، مادامی که ما در این دنیا هستیم ، این روح را متوّجه بدن کرده اند ، ( ولی توجّهی شش دانگ و عمیق ) ، به قول یکی از اساتید ما که میفرمود : « این روح رو عاشق بدن متعلّق به خودش کرده اند ».
موقع وقوع مرگ ، تنها اتفاقی که می افتد ، این است که روح از بدن قطع علاقه میکند ، نه اینکه مثل بادکنک سوراخ بشود و روح از بدن بپرد بیرون . :D
( البته وارد بحث خلقت روح نشدیم که برای دیرباورانی مثل شما ، پذیرش آن سخت به نظر میرسد و نیاز به مقدّمات فراوانی دارد.)

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
رضا جان از من می شنوی خود را خسته نکن

اولا ما از نسل انقلابیم مگه شک داشتید در ضمن ماینوبر جان ما خود در پی تی از این تاپیک ها داشتیم لازم به لینک از سایت دیگر نبود

نمی دانم این چه رسم است در شما که به اولین نفر دینی می رسید تمام صحبتش را حجت می کنید برای تمام زندگیتان

همین ایت .. طبا طبایی کسی که که ایت .. مطهری در مدت کمی که در شاگردیش بود نقد کرد تمام صحبت های استادش را

((این ادبیات مخصوص من است کپی رایتش رعایت شود))

در ضمن من باز هم میگوییم هیچ فصل ممیزی بین انسان و حیوان چه از لحاظ روح چه جبر و اختیار نیست

((( خانه شما از پای بست ویران است انقدر که برای اثبات یک اشتباه از اشتباه دیگر بهره می برید)))

اینه تنها تفکرات افرادی چون ابن سینا و آن میرزا شیرازی نفی بلد شده است

اگر شما به به این امر معتقد هستید بگویید دگر جانوران چگونه بو جد امدند

آنها چه طور

فکّ کن
نکنه برای هر سوسک پشه ای نیز یک آدم و حوایی در ذهن درست می کنید

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خلقتشان با هم متفاوت است ؛
خصوصیّاتشان و پارمترهایشان متفاوت است ؛
بر فرض که شما درست بگویید .

اگر جسمی آفریده نشده باشد ، آیا میتوان روحی برای آن جسمی که وجود ندارد متصور شد ؟

حال بفرمایید ، جاندار دارای روح از کجا می آید ؟ آیا چون روح دارد باید پذیرفت که آن جاندار الزاما از نیستی ناگهان به عالم هستی آمده است و تکامل در موردش بی معنا است ؟

به علاوه همانطور که در پست پیشین گفتم ، از نظر من همه جانداران روح دارند .

آنهایی که همه ارزشهای آفرینش و امتیازات آنرا در وجود آدم می بینند موجوداتی هستند که ...

به پست raxtastar هم لطفا پاسخ منطقی اگر می توانید بدهید .

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
به نقل از بامداد :

همون طور که میمون شد ؟
اخه ای دوست اخه ای برادر اخه ای استاد

اخه مارا با آلت تناسلی پشّه چکار

بگونه ای صحبت می کنید انگار بحث مربوط به چگونگی روح برای انسان را حل کرده اید و حالا مشکل شما با روح سوسک است

بزرگ های شما هنوز بر این اجماع ندارند که از کی روح و جسم انسان با هم یکی میشوند

یکی میگوید روح ازلی است یکی میگوید در جنینی است

آخر نمی دانم کدام علامه((((این تای تانیث بود نه مبالغه)))) ای می داند که در چند ماهگی جنین چند درصد از روحش کامل شده

که برایش دیه صادر می کند

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه بعضی از دوستان متوجه اهمیت موضوع نیستند و انرا با خاطرات شمسی خانوم
291.gif
اشتباه گرفته اند!
حالا هرچه میگوییم علم است و دانشمندان چنین میگویند و همگی بر آن اتفاق نظر دارند و روشنی موضوع از بسیاری از موارد همچون جاذبه و شناخت نوترون پروتون (چون این موارد حداقل با چشم قابل روئت نیستند بلکه بر اساس قوانین ریاضی و نظریات فیزیکی اثبات شده اند اما در این مورد شواهد و دلایل جای بحثی باقی نگذاشته ) هم بیشتراست متوجه نیستند و هنوز با همان چیزهای
297.gif
حاجی سر کوچه بیشتر حال میکنند !

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از raxtastar :
در ضمن من باز هم میگوییم هیچ فصل ممیزی بین انسان و حیوان چه از لحاظ روح چه جبر و اختیار نیست
((( خانه شما از پای بست ویران است انقدر که برای اثبات یک اشتباه از اشتباه دیگر بهره می برید)))
اینه تنها تفکرات افرادی چون ابن سینا و آن میرزا شیرازی نفی بلد شده است
اگر شما به به این امر معتقد هستید بگویید دگر جانوران چگونه بو جد امدند
آنها چه طور
فکّ کن
نکنه برای هر سوسک پشه ای نیز یک آدم و حوایی در ذهن درست می کنید
پاسخ شما را با این آیه از قرآن میدهم :
يَا أَيُّهَا النَّاسُ ضُرِبَ مَثَلٌ فَاسْتَمِعُوا لَهُ إِنَّ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ لَن يَخْلُقُوا ذُبَابًا وَلَوِ اجْتَمَعُوا لَهُ وَإِن يَسْلُبْهُمُ الذُّبَابُ شَيْئًا لَّا يَسْتَنقِذُوهُ مِنْهُ ضَعُفَ الطَّالِبُ وَالْمَطْلُوبُ
اى مردم ! [ براى شما و معبودانتان ] مَثَلى زده شده است ; پس به آن گوش فرا دهيد ، يقيناً كسانى كه به جاى خدا مي پرستيد ، هرگز نمي توانند مگسى بيافرينند اگر چه براى آفريدن آن گرد آيند و اگر مگس ، چيزى را از آنان بربايد ، نمي توانند آن را از او بازگيرند ، هم پرستش كنندگان و هم معبودان ناتوانند .
سوره حج آیه ۷۳

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از rezadignity :
بر فرض که شما درست بگویید .
اگر جسمی آفریده نشده باشد ، آیا میتوان روحی برای آن جسمی که وجود ندارد متصور شد ؟
حال بفرمایید ، جاندار دارای روح از کجا می آید ؟ آیا چون روح دارد باید پذیرفت که آن جاندار الزاما از نیستی ناگهان به عالم هستی آمده است و تکامل در موردش بی معنا است ؟
و پاسخ شما را با این آیه :
وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الرُّوحِ قُلِ الرُّوحُ مِنْ أَمْرِ رَبِّي وَمَا أُوتِيتُم مِّن الْعِلْمِ إِلاَّ قَلِيلاً
و از تو درباره روح مي پرسند ، بگو : روح از امر پروردگار من است، و از دانش و علم جز اندكى به شما نداده اند .
سوره اسرا آیه ۸۶

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
به نقل از raxtastar :
اخه ای دوست اخه ای برادر اخه ای استاد

اخه مارا با آلت تناسلی پشّه چکار

بگونه ای صحبت می کنید انگار بحث مربوط به چگونگی روح برای انسان را حل کرده اید و حالا مشکل شما با روح سوسک است

بزرگ های شما هنوز بر این اجماع ندارند که از کی روح و جسم انسان با هم یکی میشوند

یکی میگوید روح ازلی است یکی میگوید در جنینی است

آخر نمی دانم کدام علامه((((این تای تانیث بود نه مبالغه)))) ای می داند که در چند ماهگی جنین چند درصد از روحش کامل شده

که برایش دیه صادر می کند

به نقل از us lover :
متاسفانه بعضی از دوستان متوجه اهمیت موضوع نیستند و انرا با خاطرات شمسی خانوم
291.gif
اشتباه گرفته اند!
حالا هرچه میگوییم علم است و دانشمندان چنین میگویند و همگی بر آن اتفاق نظر دارند و روشنی موضوع از بسیاری از موارد همچون جاذبه و شناخت نوترون پروتون (چون این موارد حداقل با چشم قابل روئت نیستند بلکه بر اساس قوانین ریاضی و نظریات فیزیکی اثبات شده اند اما در این مورد شواهد و دلایل جای بحثی باقی نگذاشته ) هم بیشتراست متوجه نیستند و هنوز با همان چیزهای
297.gif
حاجی سر کوچه بیشتر حال میکنند !

همون طور که میمون شد ؟

بالا