• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Apple ٠

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون عزیز خوب بود

yasin90

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
ممنون
مفید بود

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
چندی پیش بود که پس از پرسش نماینده وبلاگ نارنجی از اریک اشمیت در نمایشگاه WMC بارسلونا، مبنی بر چرایی تحریم بودن خدمات گوگل برای ایران، اکستنشن های مرورگر کروم برای IP های ایران باز شدند و اکنون به راحتی میتوان آن ها را دانلود کرد.

اما اگر از کاربران محصولات اپل باشید قطعا هنگام استفاده از App Store متوجه پیغام های خطا میشدید که دلیل آن تحریم ایران از سوی اپل بنابر سیاست های اعمال شده توسط دولت آمریکا بود! اما خبر خوب اینکه چند روزی میشود که این خطاها دیگر دیده نمیشود و اپلیکیشن ها را به راحتی میتوان از این فروشگاه دانلود کرد.

البته هیچ اعلامیه رسمیی از جانب مسئولین اپل در این رابطه انتشار نیافته و مشخص نیست این موضوع پایدار خواهد ماند و یا پس از مدتی به حالت قبل بازمیگردد. به هر طریق در حال حاضر لذت دانلود بی دردسر از App Store را از دست ندهید.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام
تو این تاپیک هم طرفداران برند اپل با هم راجع به مسایل مربوط به گوشی/تبلت و... اپل می تونن با هم بحث و گفتگو کنند

همچنین اخبار مربوط به برند اپل از این به بعد اگر جای دیگه نوشته بشه به این تاپیک انتقال پیدا می کنن...

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
اساتید از صفحه نمایش ایفون چه جوری عکس بگیرم ؟
بعضی اوقات تو گالری عکس ها میبینم عکس صفحه نمایش هم افتاده..!

و نرم افزار بلوتوث ( از نرم افزار های ایتیونز) رو به من معرفی کنید.

باسپاس

Delta Force

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اساتید از صفحه نمایش ایفون چه جوری عکس بگیرم ؟
بعضی اوقات تو گالری عکس ها میبینم عکس صفحه نمایش هم افتاده..!

و نرم افزار بلوتوث ( از نرم افزار های ایتیونز) رو به من معرفی کنید.

باسپاس

با نگه داشتن همزمان کلید پاور و هوم از صفحه عکس میگیره.
هنوز نرم افزار بلوتوثی به آیتونز نیومده و فکر میکنم نخواهد آمد!

vive

Registered User
لایک‌ها
31
bioshok2
کسی لینک داره؟

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
سلام به طرفداران اپل! از اونجای که اینجا خبرارو میذارین خواستم یه خبرم بدم در مورد تقلب و دست بردن اپل تو سیری به خاطر نام بردن نوکیا لومیا 900 به عنوان بهترین اسمارت فون ! به هر حال اگر جزییات بیشتری میخوایین به سایت ترانیکا (آدرسش تو امضامه)یه سری بزنید!:D
پ.ن: همونطور که حتما متوجه شدین هدفم کاملا تبلیغ سایتمون بود:happy:....اگرم خلاف قوانین بود مدیران این بخش پاک کنند این پستو :blush:

guitarist_girl

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان یه سوال مهم...درسته که میگن آیفون تو ایران کارایی نداره؟اگه میتونید لطفا واسه موافق یا مخالف بودنتون دلیل هم بگید....مدتیه توی فکرم واسه آیفون...:wacko::glasses::glasses::glasses::glasses::shades::shades::exclamati:exclamati:exclamati:questionm:questionm:questionm

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
یعنی چی کارایی نداره ؟‌! :دی

oxirock

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان یه سوال مهم...درسته که میگن آیفون تو ایران کارایی نداره؟اگه میتونید لطفا واسه موافق یا مخالف بودنتون دلیل هم بگید....مدتیه توی فکرم واسه آیفون...:wacko::glasses::glasses::glasses::glasses::shades::shades::exclamati:exclamati:exclamati:questionm:questionm:questionm

کارایی داره تو بخش امکانات شخصی ... تجربه کار با آیفون و قابلیت شخصی سازی اون بسیار زبانزد هست ولی امکانات شبکه مثل Video Call و یا 4G که جدیدا" به اون اضافه شده بله اینجا تقریبا" کاربردی نداره و حتما" نیاز به Wifi Hotspot دارید

vive

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان کسی در مورد خرید ipad mini از خارج از کشور اطلاعاتی نداره؟

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان من یه آیپد یک خریدم و تا الان فقط با سیستم عامل آندورید کار کردم و هیچی از سیستم عامل آیپد نمیدونم..حالا این چندتا سوال رو دارم:
1-میشه سیستم عاملش رو ارتقا داد؟؟تا چندش؟؟میشه به آخرین ورژنی که اپل منتشر کرده آپدیت کرد؟
2-میخواستم ببینم SMART COVER به این هم میخوره؟
3-میخواستم ببینم بازی های جدید مثل GTA 3و,MAX pAYNE و ASPHALT 7و....روش اجرا میشن؟
4-کار کردن باهاش راحت هست؟؟مثل آندرویده
5-من فهمیدم اگر محصولات اپل رو یکبار به یک کامپیوتر وصل کنیم و یه بار دیگه به یه کامپیوتر دیگه وصل کینم قفل میکنه و کلی پولش میشه تا درست بشه...میخواستم ببینم این درسته؟اگه درسته راهی هست که بشه جلوگیری کرد از این اتفاق؟
ممنون

بالا