باسلام به همه دوستان عزیز
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب
اگه تا حالا به سایت ان گیج رفته باشید حتما دیدید که یک قسمتی برای درخواست های بازدیدکنندگان داره که میتونید درخواست خودتون رو اونجا ارائه بدید و دیگران به اون امتیاز بدن و نظر خودشون رو هم بدن
من چندوقتی بود که دنبال این قضیه بودم که دیدم یکی درخواست کرده زبان روسی رو به بازی ها اضافه کنند و افراد زیادی هم به اون امتیاز داده بودند و نظرشون رو ارسال کرده بودند تا اینکه امروز دیدم این موضوع رو سایت مورد پذیرش قرارداده و این کار رو شروع کرده
حالا من هم با اجازه شما درخواستی مثل اون درمورد زبان پارسی ارسال کردم که تاحالا 4 امتیاز و دو نظر براش ارسال شده
سرتون رو درد نیارم
درخواستی که من دارم اینه که به آدرس زیر برید و مراحل رو طبق عکس ادامه بدین و پس از ثبت نام رایگان و 1 دقیق ای به پست ارسالی بنده امتیاز (vote) بدین تا شاید ان شاء الله زبان پارسی رو به این بازی ها اضافه کردند که اصلا بعید نیست
ابتدا به این آدرس برید
http://ngage.uservoice.com/pages/general?all=true
2-حالا مانند عکس زیر درقسمت جستجو کلمه persian رو تایپ کنید
3- حالا مانند قسمت مشخص شده در عکس روی VOTES FOR کلیک کنید
4-حالا امتیاز 3 رو انتخاب کنید
5-صفحه ای مانند زیر باز میشود
پس از ثبت نام دوباره به صفحه اول باز می گردید پس دوباره مرحله 2 سپس 3 و بعد 4 را انجام دهید
کار تمام است.
----------------------
خواهش میکنم تقلب نکنید. پای آبروی ایرانی مطرح هستش. هر کس فقط یک بار رای بده. در ضمن بعد از ثبت نام یک لینک فعالسازی هم به ایمیل شما میاد که حتما روش کلیک کنید و گرنه رای شما به حساب نمیياد.
تمامی مطالب بالا از این پست
انجمن موبایلستان کپی شده است.