منظورتون p990هست؟به نقل از MA_KE :بچه ها فكر مي كنيد P900i بياد اولش چنده و بعد 2-3 ماه چند ميشه؟
منظورتون p990هست؟به نقل از MA_KE :بچه ها فكر مي كنيد P900i بياد اولش چنده و بعد 2-3 ماه چند ميشه؟
:lol: آره همون منظورم بود اشتباه لپي بود :happy:به نقل از hamed1297 :منظورتون p990هست؟
به نقل از MA_KE ::lol: آره همون منظورم بود اشتباه لپي بود :happy:
راستي W800 رو ژاپن هم ميزنه يا همش چينيه؟
اره هم برای فیلم و هم ضبط صدا!!به نقل از The_UNDERTAKER :سلام
آقايون يک سوال داشتم
کلا تو گوشيهاي se البته منظورم گوشيهاي بدون سيستم عامله ميشه صدا رو با فرمت amr بدون محدوديت ظبط کرد؟ يعني تا هر چي حافظه اجازه بده مثلا تو w800 يا k700 يا k750 اين کار امکان پذيره؟
اين کار براي فيلمبرداري هم شدني هست يا نه؟
با تشکر
به نقل از شايان :یکی از نزدیکای من بد جور تو کف این M600 مونده ... الا و بلا میگه همین رو میخوام ! فقط میخواد ببینه کی میاد ... چون الان میخواد گوشی بگیره ... میخواد ببینه میتونه صبر کنه یا نه .
به نقل از dead_chatter :منم بابامو زور کردم این نوکیا 6610 آی لعنتی بفروشه یه ام 600 بگیره
این گوشی ها هنوز وارد بازارهای جهانی نشدهبه نقل از soroush :سلام !
من تازه عضو اجمن شدم. يهني فرصت نشده همه ي 12 صفحه اينجا رو بخونم. ميشه من رو در باره قيمت k800 و k790 و M600 تو تهرون راهنمايي کنيد ؟ مشخصات رو تو GSMARENA ديدم و عمده ي موارد فني رو فهميدم چيچيه بجز قيمتشون تو ايران!
البته دوستان اگه من رو راهنمايي کنند که از اين 3 تا کدوم نسبت "امکانات به قيمت" بيشتري هم داره که ديگه خيلي حال داده .
ممنون
سروش
به نقل از jasoosk :مبارکه ...
الان قیمت w900 حدود چنده ؟؟