• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
سلام دوستان ...
بعد یه غیبت طولانی من هم اومدم ...
رفتیم جنوب همه مناطق جنگی رو دیدیم ... گشت و گذار هم کردیم ( شوش - دزفول - اهواز و ... )
جاتون خالی بود ... مأموریت توپی بود ...
در ضمن W900 هم درست شد .... فلشش که کرده کلی تم جدید روش اومده که خیلی باهاله ...;)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوالی داشتم از حضور مازیار عزیز ...
آقا اسن سیقه W700 چیه ؟؟؟
فرقی با 800 داره ؟ چرا تولید شده ؟؟؟:wacko:

به به اقا بهنام عزیز...سفر بخیر :cool: میبینم که داری حسابی با w900 حال میکنی;)

در مورد w700:

وقتی هنوز بعد از یکسال ونیم از عرضهK750/w800/d750 هنوز که هنوزه این گوشیها تو رده دوم از پر فروش ترین گوشیهای دنیا هستن و تو خیلی از این ماههای این مدت هم اول بودن....یعنی بازار خیلی خیلی هنوز جا داره و کشش داره...خب در این حالت با وجود نبودن یه رقیب جدی برای سونی خب طبیعیه که بخواد یه تغییری تو ظاهر اینها اعمال کنه ...مثلا همین W810 هنوز 1 ماه نشده اومده تو بازار ...هنوز نیومده شده رده 10 ام جدول فروش....خب وقتی اینها رو تجزیه و تحلیل کنید میبینید که واقعا مشتری هست...خب W700 نسخه ارزونتر W800 حساب میشه چون مموری اش 256 هست و یه تغییر هم تو رنگ ظاهری دادن ...

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سؤال!
آيا ميشه كاري كرد كه SE W800 مثل W550 or W900 بدون نياز به نصب driver توسط كامپيوتر شناخته بشه؟
مثلا با نصب Update يا ...؟

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
m600 اگه بیاد 2 ماه دیگه ، با چه قیمتی میاد؟

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
من 6630 فروختم فعلا دارم با 6610i حال میکنم :hmm: میخوام w900i بخرم
خوب تبردک بگید دیگه.اومدم تو انجمن شما:D
قیمت حال حاضر w900i چنده؟میخوام قیمتش دقیقا دستم بیاد

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از adi1358 :
من 6630 فروختم فعلا دارم با 6610i حال میکنم :hmm: میخوام w900i بخرم
خوب تبردک بگید دیگه.اومدم تو انجمن شما:D
قیمت حال حاضر w900i چنده؟میخوام قیمتش دقیقا دستم بیاد

مبارکه....:happy: خب کردی بی خیال نوکیا شدی بابا چی چیه...اسباب بازی

حدود 480 -90 تومن هست

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
حدود 500-550 یورو

اگه با همین قیمت بیاد ، بعد4-5 ماه حتما به 450تومن میرسه.

ولی چرا Camera نداره؟!!!! عجیب نیست! اخه الان دیگه اکثر گوشیا حداقل دیگه یه دوربین وی جی ای دارن

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Moree :
اگه با همین قیمت بیاد ، بعد4-5 ماه حتما به 450تومن میرسه.

ولی چرا Camera نداره؟!!!! عجیب نیست! اخه الان دیگه اکثر گوشیا حداقل دیگه یه دوربین وی جی ای دارن
مثه اينكه سوء تفاهم شده جناب
منظور اقاي سوني اريكسون W900 بود نه W950;)

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adib :
يه سؤال!
آيا ميشه كاري كرد كه SE W800 مثل W550 or W900 بدون نياز به نصب driver توسط كامپيوتر شناخته بشه؟
مثلا با نصب Update يا ...؟

كسي نيست جواب منو بده؟ xplod ؟ Sony-ericsson ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از adib :
كسي نيست جواب منو بده؟ xplod ؟ Sony-ericsson ؟

این یه جور قابلیت هست به نام mass storage که متاسفانه w800 ساپورت نمیکنه...نمیدونم با اپدیت فریم ویر درست بشه یا نه؟؟؟

;) xplod خبر نداری؟؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اینترفیس های OBEX و Device Managemen ـه موجود در K750 و W800 توسط ویندوز شناخته نمی شن و احتیاج به نصب درایور دارن. در حالی که در محیط های لینوکس و OSX نیازی به نصب درایور نیست. این موضوع مستقل از fw گوشی ـه اما ممکنه در ویستا این مشکل برطرف شده باشه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Moree
یکیش می تونه این باشه:
به نقل از Behrooz :
اين ايده سوني اريكسون خيلي جالبه . من هميشه فكر ميكردم چرا يك گوشي با قابليت بالا درست نكرده اند كه دوربين و اين چيزها نداشته باشه . چون يك مقدار عمده هزينه گوشي براي داشتن دوربين و قابليت هاي عكاسي و فيلمبرداري است . من خودم الان 10 ماه ميشه كه p910i خريده ام اما يكبار هم از دوربينش استفاده نكرده ام . فقط براي قابليت هاي بالايش خريدم . اين ايده بسيار خوبي است براي استفاده حرفه اي از گوشي تلفن هاي همراه .

از طرفی در بسیاری از سازمان ها اجازه ی همراه داشتن گوشی دوربین دار داده نمی شه. این افراد بخش مهمی از بازار Business Class رو تشکیل میدن. و از طرف دیگه M600 قرار نیست رقیبی برای گوشی all-in-one هم دوره ی خودش باشه.

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
Moree
یکیش می تونه این باشه:

از طرفی در بسیاری از سازمان ها اجازه ی همراه داشتن گوشی دوربین دار داده نمی شه. این افراد بخش مهمی از بازار Business Class رو تشکیل میدن. و از طرف دیگه M600 قرار نیست رقیبی برای گوشی all-in-one هم دوره ی خودش باشه.

چه جلب:rolleyes:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دلیلی که در موبایل ریویو و خیلی دیگه از سایت های ریویوی موبایل برای دوربین نداشتن M600 و W950 اعلام کرده اینه که سونی اریکسون نمیخواد مدل هاش با همدیگه رقابت داشته باشن و میدونه که رقابت بین مدل هاش به نفع خودش نیست . جالب اینه که بدونین هم M600 و هم W950 جای تعبیه شده برای دوربین رو حفظ کردن . حتی در قسمت دوربین قاب موبایل دو تکه شده که به عبارتی معنیش اینه که هیچ مشکل سخت افزاری واسه جا دادن دوربین نبوده و البته خیلی ها ابراز امیدواری کردن که دوربینی بشه به صورت آپشنال به این موبایل ها اضافه کرد. ایشالا که بشه ما که بخیل نیستیم !

راستی به نظر من این قضیه به نفع همه خریدار ها و طرفدار های سونی اریکسون هم هست . چون مثلا اگه w950 دوربین 3 مگا پیکسلی داشت میتونین تصور کنین که تو دست چه کسایی این موبایل رو میدید و این صحنه چقدر براتون تکرار میشد ( تنوع چیز خیلی خوبیه - حتی اگر با تحکم همراه باشه!!)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از vocian :
دلیلی که در موبایل ریویو و خیلی دیگه از سایت های ریویوی موبایل برای دوربین نداشتن M600 و W950 اعلام کرده اینه که سونی اریکسون نمیخواد مدل هاش با همدیگه رقابت داشته باشن و میدونه که رقابت بین مدل هاش به نفع خودش نیست . جالب اینه که بدونین هم M600 و هم W950 جای تعبیه شده برای دوربین رو حفظ کردن . حتی در قسمت دوربین قاب موبایل دو تکه شده که به عبارتی معنیش اینه که هیچ مشکل سخت افزاری واسه جا دادن دوربین نبوده و البته خیلی ها ابراز امیدواری کردن که دوربینی بشه به صورت آپشنال به این موبایل ها اضافه کرد. ایشالا که بشه ما که بخیل نیستیم !

راستی به نظر من این قضیه به نفع همه خریدار ها و طرفدار های سونی اریکسون هم هست . چون مثلا اگه w950 دوربین 3 مگا پیکسلی داشت میتونین تصور کنین که تو دست چه کسایی این موبایل رو میدید و این صحنه چقدر براتون تکرار میشد ( تنوع چیز خیلی خوبیه - حتی اگر با تحکم همراه باشه!!)
دقیقا
احسنت بر شما

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از vocian :
اگه w950 دوربین 3 مگا پیکسلی داشت میتونین تصور کنین که تو دست چه کسایی این موبایل رو میدید و این صحنه چقدر براتون تکرار میشد ( تنوع چیز خیلی خوبیه - حتی اگر با تحکم همراه باشه!!)

واقعا به نکته جالبی اشاره کردید
83.gif

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از vocian :

اینم که شما گفتی درسته و یه مطلب دیگه ای که هست سیاست فروشه ...
اگه قرار باشه سونی هر گوشی که می ده کامل باشه !! بعد من نوعی می رم مدل بعدیش رو بخرم که قیافش عوض شده و مثلا 100 تومنم گرون تره !!! ؟؟؟؟
من اگه P990 بگیرم که عمرا تا یه سال عوضش نکنم !!!
حسابشو بکن که همه گوشی هاش مثل P990 باشن !!!
شما خودت وقتی برای یه بچه اسباب بازی می خری ... نمیری یه راست بهترین اسباب بازی رو براش بخری که !!! چون دیگه با هیچ اسباب بازی غیر اون حال نمی کنه :D و پوستت کندست !!!

dash_tufi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به کلیه برو بچه های سونی اریکسون باز.
من به تازگی FIRMWARE گوشیمو UPGRADE کردم.(W800). سرعت گوشی خوب شده ولی احساس میکنم کیفیت صداش افت کرده.ورژن FIRMWARE قبلیش R1AA008 بوده.الان شده R1BC002 .حالا نمیدونم چه کار کنم تا کیفیت صداش برگرده به حالت اولش.

بالا