• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یه خبر جالب چند وقت پیشا تو یکی از این سایتای طرفدار نوکیا دیدم گفتم بد نیست شما هم بدونید .

از قرار معلوم مصاحبه ای با مدیر مولتی مدیای نوکیا شده بود در زمینه قسمت بازیهای موبایل و N-gage و برکناری از تولید اون . این جناب هم گفته بود که نوکیا قراره به جبهه ی رقیبان PSP در زمینه بازیهای کامپیوتری در پلت فرم موبایل بره !! ( بسی خنده بود ) . البته بنده به شخصه دعا می کنم که این استراتژی حقیقت داشته باشه که اگر نوکیا موفق بشه یه تحدید کوچیک برای سونی اریکسون در زمینه بازیهای موبایل به شمار بیاد ( که فعلا اگه جاوا بنچ مارک رو نگاه کنید می بینید که W900 با اختلاف بسیار بالاتر از نوکیاست) اون وقت احتمال سری PSP در سونی اریکسون به واقعیت نزدیک تر میشه !! ( پس شما هم دعا کنید این دفعه نوکیا روی حرفش بمونه )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره اگه اینجوری بشه دیگه سونی باید حتما PSP روی موبایل رو که همه جا ازش حرف زده میشه و میگن دنبالشه سونی اریکسون حتما تحقق ببخشه....

خیلی ردیف میشه...ایول

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
ببینم به نظر شما الان گوشی‌ بخواد کسی‌ بگیره از میان W900 سونی‌ اریکسون و i300 سامسونگ کدوم انتخاب بهتری هستش و در ضمن میخواستم بدونم که بهتره صبر کرد تا K790 بیاد ؟! به جز دوربین تغییر خاصی‌ کرده از لحاظ ساختاری یا خیر ... ممنون میشم از دوستان هرکس اطلاعاتی‌ در این مورد داره یه توضیحی‌ بده

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
به نقل از par_ham :
ببینم به نظر شما الان گوشی‌ بخواد کسی‌ بگیره از میان W900 سونی‌ اریکسون و i300 سامسونگ کدوم انتخاب بهتری هستش و در ضمن میخواستم بدونم که بهتره صبر کرد تا K790 بیاد ؟! به جز دوربین تغییر خاصی‌ کرده از لحاظ ساختاری یا خیر ... ممنون میشم از دوستان هرکس اطلاعاتی‌ در این مورد داره یه توضیحی‌ بده

یه نگاهی اینجا بنداز
من w900 رو ترجیح می دم.

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
نه دوست عزیز من از مدل گوشی‌ های مثل W900 اصلا خوشم نمیاد ! حالا هرچقدر هم امکانات یا کیفیت داشته باشن ...

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
به نقل از pilot :
یه نگاهی اینجا بنداز
من w900 رو ترجیح می دم.

قربونت! وقتی خوشت نمی یاد دیگه واسه چی می پرسی کدوم و بگیرم و کدوم بهتره. از این که خوشت نمی یاد
پس به چسب به اون یکی !
در ضمن i300 سامسونگ اسمارت فون هستش و مقایسه اون با w900 خیلی درست نیست.

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از par_ham :
نه دوست عزیز من از مدل گوشی‌ های مثل W900 اصلا خوشم نمیاد ! حالا هرچقدر هم امکانات یا کیفیت داشته باشن ...
شما وقتی از چیزی خوشت نمیاد دیگه واسه چی مقایسه اش میکنی؟
24.gif

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
ببییند برای من بیشتر امکانات گوشی مهم هستش ... به فرض می‌دونم که W900 بهتر از i300 هستش اما مدل گوشی‌ را زیاد ترجیح نمیدم ... خودم از W810 بیشتر خوشم میاد ... حالا می‌خواستم بدونم به نظر شما الان از میان این گوشی‌ ها چه گوشی‌ خوب هستش و یا بهتر هستش که صبر کرد و K790 بگیرم ...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از par_ham :
ببییند برای من بیشتر امکانات گوشی مهم هستش ... به فرض می‌دونم که W900 بهتر از i300 هستش اما مدل گوشی‌ را زیاد ترجیح نمیدم ... خودم از W810 بیشتر خوشم میاد ... حالا می‌خواستم بدونم به نظر شما الان از میان این گوشی‌ ها چه گوشی‌ خوب هستش و یا بهتر هستش که صبر کرد و K790 بگیرم ...

ببین ... من خودم W900i دارم و منتظر P990 هستم که بیاد ... ولی اگه بیاد که روز اول نمی خرمش که !!! وای میستم افت کنه بعد ... U هم باید بشینی 2 ماه دیگه K790 بیادش ، بعد افت هم بکنه بعد بخریش ؟؟؟ اگه صبر ایوب داری خوبه ! ... ولی اگه مثل من صبر نداری در بین گوشی های موجود W900i بهترینه ... فیلم میگیره برات 30 فریم ... عکس هم از هر فریمش بخوای می گیری !!! <<<<<< این مهمه ها !!! شاهکارهای سونیه دیگه ... :D
بعد اگرم خواستی سود کنی بیا W900i ت رو بده به یکس از دوستای من ... 50 تومنم سر بگیر و N90 ش رو بگیر !!! ....:D هر کی این N90 رو می خره پشیمونه ها !!! لامسبیه ... گفتم که ، باید پاورلیفتینگ کار کرده باشی تا بتونی حملش کنی !!!!!!!!! :D
کلام آخر : W900i

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
یه چیزی رو فراموش کردیم .... بعد از گذشت تقریبا یک ماه ... هنوز یکی نیومده یه انجمن طرفداران نوکیا بزنه !!!!! خیلی جالبه ... :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از behnam_wk8 :
....:D هر کی این N90 رو می خره پشیمونه ها !!! لامسبیه ... گفتم که ، باید پاورلیفتینگ کار کرده باشی تا بتونی حملش کنی !!!!!!!!! :D
کلام آخر : W900i

:D :D :lol:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از behnam_wk8 :
یه چیزی رو فراموش کردیم .... بعد از گذشت تقریبا یک ماه ... هنوز یکی نیومده یه انجمن طرفداران نوکیا بزنه !!!!! خیلی جالبه ... :D
آخه حداگثر 6 نفر هستن تاپیک بزنن چی بگن آخه:D

hadibest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد
قيمت باتري w900 چنده؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :

کجا هستش این تاپیکشون ...من چطور اصلا ندیدم :blink: :blink:

hadibest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه گوشت كوب كه بهش يه چراغ قوه وصل كردن ميشه چي؟

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
ببین ... من خودم W900i دارم و منتظر P990 هستم که بیاد ... ولی اگه بیاد که روز اول نمی خرمش که !!! وای میستم افت کنه بعد ... U هم باید بشینی 2 ماه دیگه K790 بیادش ، بعد افت هم بکنه بعد بخریش ؟؟؟ اگه صبر ایوب داری خوبه ! ... ولی اگه مثل من صبر نداری در بین گوشی های موجود W900i بهترینه ... فیلم میگیره برات 30 فریم ... عکس هم از هر فریمش بخوای می گیری !!! <<<<<< این مهمه ها !!! شاهکارهای سونیه دیگه ...
ممنون از اطلاعاتی‌ که دادی ، اما ترجیح میدم فعلا با همین گوشی‌ که دارم سر کنم تا K790 بگیرم ...
بعد اگرم خواستی سود کنی بیا W900i ت رو بده به یکس از دوستای من ... 50 تومنم سر بگیر و N90 ش رو بگیر !!! .... هر کی این N90 رو می خره پشیمونه ها !!! لامسبیه ... گفتم که ، باید پاورلیفتینگ کار کرده باشی تا بتونی حملش کنی !
ترجیح میدم طرف نوکیا نرم !

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
مازیار جان یه سوال داشتم ...
ببین من یه جا خوندم که W900 رو فریمورشو عوض کنی فیلم MP4 می گیره ... از لحاظ منطقی و علمی جور در میاد ؟؟؟ شنیدی چنین چیزی رو ؟
بعد از کجا میشه فریمور W900 رو دانلود کرد ؟؟؟ خیلی جاها مطلب خوندم که هیچ کدوم درست نبود ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
والله اون رو نمی دونم شاید بشه من نشنیدم ولی ممکنه و با تغییر فریم ویر اینکار شدنی هست

از همون خود سایت سونی باید دانلود کنی

بالا