آخه گفتن بعضی از امکاناتی که مدل ژاپنی داره مدل چینیش نداره . درسته؟؟به نقل از tintin :چینی هم تقلبی نیست
هیچ فرقی نداره . ولی خوب بعضی رو چین آلرژی بی مورد دارند
به نقل از adi1358 :آخه گفتن بعضی از امکاناتی که مدل ژاپنی داره مدل چینیش نداره . درسته؟؟
به نقل از masoud1990 :دوستان میتوند بگید تفاونت امکانات کی 750 با دبلیو 800 تو چیه
و W800 در پک خود مموری 512 داره و K750 مموری 64 دارهبه نقل از behnam_wk8 :یکی ظاهرشونه ... دوم اینکه W800 در حالت استندبای 30 ساعت موسیقی پخش می کنه ولی K750 این امکان رو نداره ... و هندزفری سری W که کیفیت بالایی داره ( که مال من گم شده ) ... همین
به نقل از farshad_1983 :و W800 در پک خود مموری 512 داره و K750 مموری 64 داره
یه مقدار هم تو ظاهر فرق دارن و رنگ
به نقل از dash_tufi :من کابل dss-25 می خوام.از کجا بخرم؟ تو جمهوری گیر نیاوردم.
از سایت shop.ir میتونی بخری یه 9 در 1 اکسترین دارهبه نقل از jasoosk :من قبلا اینو مطرح کردم ولی کسی جواب نداد...
دوباره اینجا میگم ببینم کسی می تونه کمکم کنه :
حدود 2 ماه پیش پاساژ علائدین رو زیر و رو کردم نتونستم این رم ریدر رو پیدا کنم.
مخصوص مموری های DUO سونی اریکسون هستش.
خواستم بپرسم دوستان جایی رو میشناسن که داشته باشه ؟؟
یا اینکه اگه کسی سمت جمهوری میره آشنایی چیزی داره یه احوالی بپرسه ببینه جدیدا آوردن یا نه ؟؟؟
ممنون میشم.
اینم لینکش :
http://www.mobymemory.com/proddetail.asp?prod=Reader_USB2_MS_DUO_02
به نقل از hadibest :ببخشيد من مي خواستم گوشيمو (w800) را اپديت كنم تو سايت سوني اريكسون رفتم تو قسمت software download ولي چيزي نفهميدم.چون چند تا برنامه براي دانلود بود.اگه مي شه من را راهنمايي كنيد كه چه جوري گوشي را اپديت كنم.در ضمن اين برنامه ها چي هستند وكارشون چيه.
از این مدلها که زیاده تو همون علائدین هم فراوون گیر میاد.به نقل از dead_chatter :از سایت shop.ir میتونی بخری یه 9 در 1 اکسترین داره
به نقل از behnam_wk8 :ببین سونی اریکسون که الآن آپدیتش برای ما ایراتی ها غیر ممکنه ... چون باید دیتا داشته باشی ... ولی بهترین راه علاءالدین یا گارانتیه ... گوشیتم خراب نمیشه ... اینجوری به دردسرش نمی ارزه ...
بحث آپدیت زیاده ... خیلی پیچ تو پیچه ... :blink:
به نقل از dash_tufi ::blink: بیخیال من یک هفته پیش 3 تا w800 اپدیت کردم با مودم.البته نا گفته نماند که اولی خیلی طول کشید ولی 2 تای بعدیش چون فایل updateتش تو cash - ie بود 10 دقیقه بیشتر طول نکشید.
به نقل از jasoosk :من قبلا اینو مطرح کردم ولی کسی جواب نداد...
دوباره اینجا میگم ببینم کسی می تونه کمکم کنه :
حدود 2 ماه پیش پاساژ علائدین رو زیر و رو کردم نتونستم این رم ریدر رو پیدا کنم.
مخصوص مموری های DUO سونی اریکسون هستش.
خواستم بپرسم دوستان جایی رو میشناسن که داشته باشه ؟؟
یا اینکه اگه کسی سمت جمهوری میره آشنایی چیزی داره یه احوالی بپرسه ببینه جدیدا آوردن یا نه ؟؟؟
ممنون میشم.
اینم لینکش :
http://www.mobymemory.com/proddetail.asp?prod=Reader_USB2_MS_DUO_02