• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

hadibest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اخرش كسي جواب من را نداد.من چه جوري مي تونم w800 اپديت كنم.من تهراني هم نيستم كه برم علاالدين اپديت كنم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از hadibest :
آقا اخرش كسي جواب من را نداد.من چه جوري مي تونم w800 اپديت كنم.من تهراني هم نيستم كه برم علاالدين اپديت كنم.

بارها بحث شده...از همون خود سایت سونی میتونید اپدیت کنید

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از saanei :

این Ram Reader خوبی است بین انواعی که استفاده کردم هم کیفیت ساخت بهتری دارد و هم سرعت و عملکرد خوبی ! خیلی هم سخت جان است.
پاساژ پایتخت طبقه اول همین چند روز پیش هم دیدم. علاالدین هم هست. DUO هم خوراکش است اتفاقاً با این حافظه سرعت بهتری هم دارد​
.

ضمناً قیمتش هم چیزی بین 6 تا 8 هزار تومان است.
موفق باسید​

ممنون.
ولی من از این مدلها دیده بودم.
من یه چیزی تو همین مایه ها میخوام. یعنی فقط DUO رو ساپورت کنه بسه. کوچیک باشه و سیم نداشته باشه.
:( :( :( :( :(
Memory_Stick_PRO_DUO_Sony_SanDisk_MS_Card_Reader_Large.jpg

dash_tufi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_wk8 :
آپدیتش 30 مگابایته ، تو چه جوری با Dialup ده دقیقه ای آپ کردی :p
پسره خوب اون نرم افزار sonyericsson update service که 30 مگابایت ...یک بار download دش میکنی و رو ویندوزت نصب میکنی.از این به بعد دیگه لازم نیست که هر سری این 30 مگ رو download کنی!:blink: هر سری که نرم افزار رو اجرا میکنی می ره وصل میشه به اینترنت خودشو update میکنه که حدوده 2 الی 3 دقیقه بیشتر طول نمی کشه.بعد ازت می خواد سیم کارتت رو در بیاری باتری رو جا بزنی کلید c رو نگه داری و کابل رو وصل کنی...بعد ازت می خواد که کلید c رو ول کنی...بعد دوباره حدوده 1 دقیقه وصل میشه به اینترنت و سرانجام بهت میگه که مدل گوشیت چیه و اخرین ورژن firmware موجود برای گوشیت اینه.می خوای update تش کنم.این پروسه تا اینجا 5 دقیقه طول میکشه به شرطه اینکه قبلا نرم افزار sonyericsson update service رو download و رو سیستمت نصب کرده باشی.از حالا به بعد بسته به مدل گوشیت میاد شروع به download , firmware گوشیت میکنه که از 5 تا 60 مگ متفاوته.برای w800 من باره اول 12 مگ download کرد که 1 ساعت طول کشید.ولی 2 تا w800 دیگه که ماله دوستام بود رو دیگه firmware شو مستقیم از اینترنت نگرفت و اون 12 مگ رو از تو cash سیستم برداشت.حالا دیدی که تو 10 دقیقه میشه firmware یه گوشی رو update کرد:happy: البته به شرطه اینکه قبلا همون مدل رو update کرده باشی یا اینکه سونی اریکسون firmware جدید نداده باشه که برنامه ناچار بشه firmware جدید رو download کنه.

dash_tufi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از dash_tufi :
اقا بهنام اذیت میکنیها بابا تو خودت اینکاره ای.دستم درد گرفت اینقدر الکی تایپ کردم:wacko:
خدا پدرتو بیامرزه ... خوب تو دانلود کردی دیگه ... بعد W800 دیگه رو که می زنی شاید فریمورش بالاتر از اون باشه ؟ دوباره دانلود کن بعد .

hadibest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه دوستان دستشون درد نكنه با adsl حدود يك ساعت طول كشيد كه اپديت كنم.از توضيحات شما هم استفاده كردم.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hadibest :
همه دوستان دستشون درد نكنه با adsl حدود يك ساعت طول كشيد كه اپديت كنم.از توضيحات شما هم استفاده كردم.
دوست خوبم اگر می تونید امضاتون رو کوچیک کنید

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
یه سوال ...
من فیلمهایی که با W900 (ع) می گیرم رو با هیچ برنامه ای که 3GP باز می کنه ، باز می کنم نمی خونتش ... یه بار ولی real player م رو آپدیت کردم خوند ...
اول اینکه چرا اینجوریه ؟ فرمتش 3GP ه دیگه ...
دوم اینکه برنامه مخصوصی نداره که Convert ش کنه ؟؟؟ ...
حتی Premire هم بازش نمی کنه :wacko:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از behnam_wk8 :
یه سوال ...
من فیلمهایی که با W900 (ع) می گیرم رو با هیچ برنامه ای که 3GP باز می کنه ، باز می کنم نمی خونتش ... یه بار ولی real player م رو آپدیت کردم خوند ...
خیر دنیا و آخرت همه ماها:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از behnam_wk8 :
یه سوال ...
quick time رو تصب کردی؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
یه سوال ...

با برنامه xilisoft 3gp converter هم میتونید ببنید هم تبدیل کنید.خیلی هم عالی کار میکنه :cool:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
راستی پی 990 هنوز وارد بازارای جهانی نشده اون طور که تاریخ داده بودن الان میباید تو بازار میبوده باشه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از اول هم قرار بود June بیاد.

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
آقا یه مسلمون بیاد بگه میشه حجم sms Box رو زیاد کرد یا نه؟
الان 175 تا میگیره به گمونم.

(یه جای دیگه هم پرسیدم ولی انگار فریادرسی نیست)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
موبایلت چه مدلیه ؟ بسته به اونه اگه سری P باشه میشه . اگه نباشه چاره ای جز سیو به عنوان تمپلت نداری .

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
با برنامه xilisoft 3gp converter هم میتونید ببنید هم تبدیل کنید.خیلی هم عالی کار میکنه :cool:

ممنونم ... هنوز امتجان نکردم ... از دوستای دیگه هم ممنون ...
مازیار جان نیستی تو وبلاگ ؟؟؟:rolleyes:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
یه سوال ///
من توی این آپدیت سونی اریکسون W900 رو هم دیدم ... ولی آپدیت نمی کنه ... چون فریمورم آخرین ورژنه :cool:
ولی خوب من شاید بخوام Install کنم و نخوام آپدیت کنم ... شاید گوشیم بالا نیاد و اینا ... اون موقع چی کار کنم ؟؟؟ :wacko:

بالا