به نقل از hadibest :آقا اخرش كسي جواب من را نداد.من چه جوري مي تونم w800 اپديت كنم.من تهراني هم نيستم كه برم علاالدين اپديت كنم.
به نقل از hadibest :آقا اخرش كسي جواب من را نداد.من چه جوري مي تونم w800 اپديت كنم.من تهراني هم نيستم كه برم علاالدين اپديت كنم.
به نقل از saanei :.
این Ram Reader خوبی است بین انواعی که استفاده کردم هم کیفیت ساخت بهتری دارد و هم سرعت و عملکرد خوبی ! خیلی هم سخت جان است.
پاساژ پایتخت طبقه اول همین چند روز پیش هم دیدم. علاالدین هم هست. DUO هم خوراکش است اتفاقاً با این حافظه سرعت بهتری هم دارد
ضمناً قیمتش هم چیزی بین 6 تا 8 هزار تومان است.
موفق باسید
پسره خوب اون نرم افزار sonyericsson update service که 30 مگابایت ...یک بار download دش میکنی و رو ویندوزت نصب میکنی.از این به بعد دیگه لازم نیست که هر سری این 30 مگ رو download کنی!:blink: هر سری که نرم افزار رو اجرا میکنی می ره وصل میشه به اینترنت خودشو update میکنه که حدوده 2 الی 3 دقیقه بیشتر طول نمی کشه.بعد ازت می خواد سیم کارتت رو در بیاری باتری رو جا بزنی کلید c رو نگه داری و کابل رو وصل کنی...بعد ازت می خواد که کلید c رو ول کنی...بعد دوباره حدوده 1 دقیقه وصل میشه به اینترنت و سرانجام بهت میگه که مدل گوشیت چیه و اخرین ورژن firmware موجود برای گوشیت اینه.می خوای update تش کنم.این پروسه تا اینجا 5 دقیقه طول میکشه به شرطه اینکه قبلا نرم افزار sonyericsson update service رو download و رو سیستمت نصب کرده باشی.از حالا به بعد بسته به مدل گوشیت میاد شروع به download , firmware گوشیت میکنه که از 5 تا 60 مگ متفاوته.برای w800 من باره اول 12 مگ download کرد که 1 ساعت طول کشید.ولی 2 تا w800 دیگه که ماله دوستام بود رو دیگه firmware شو مستقیم از اینترنت نگرفت و اون 12 مگ رو از تو cash سیستم برداشت.حالا دیدی که تو 10 دقیقه میشه firmware یه گوشی رو update کرد:happy: البته به شرطه اینکه قبلا همون مدل رو update کرده باشی یا اینکه سونی اریکسون firmware جدید نداده باشه که برنامه ناچار بشه firmware جدید رو download کنه.به نقل از behnam_wk8 :آپدیتش 30 مگابایته ، تو چه جوری با Dialup ده دقیقه ای آپ کردی
به نقل از behnam_wk8 :بابا باید ساپورت کنیم دیگه
بیا : http://sony-ericsson.blogfa.com/post-16.aspx .... نظر یادت نره ...
خدا پدرتو بیامرزه ... خوب تو دانلود کردی دیگه ... بعد W800 دیگه رو که می زنی شاید فریمورش بالاتر از اون باشه ؟ دوباره دانلود کن بعد .به نقل از dash_tufi :اقا بهنام اذیت میکنیها بابا تو خودت اینکاره ای.دستم درد گرفت اینقدر الکی تایپ کردم:wacko:
دوست خوبم اگر می تونید امضاتون رو کوچیک کنیدبه نقل از hadibest :همه دوستان دستشون درد نكنه با adsl حدود يك ساعت طول كشيد كه اپديت كنم.از توضيحات شما هم استفاده كردم.
خیر دنیا و آخرت همه ماها:به نقل از behnam_wk8 :یه سوال ...
من فیلمهایی که با W900 (ع) می گیرم رو با هیچ برنامه ای که 3GP باز می کنه ، باز می کنم نمی خونتش ... یه بار ولی real player م رو آپدیت کردم خوند ...
اول اینکه چرا اینجوریه ؟ فرمتش 3GP ه دیگه ...
دوم اینکه برنامه مخصوصی نداره که Convert ش کنه ؟؟؟ ...
حتی Premire هم بازش نمی کنه :wacko:
quick time رو تصب کردی؟به نقل از behnam_wk8 :یه سوال ...
من فیلمهایی که با W900 (ع) می گیرم رو با هیچ برنامه ای که 3GP باز می کنه ، باز می کنم نمی خونتش ... یه بار ولی real player م رو آپدیت کردم خوند ...
چقد من اکسپلاد نقطه نظر مشترک داریمبه نقل از xPlod :
به نقل از behnam_wk8 :یه سوال ...
به نقل از Sony Ericsson!! :با برنامه xilisoft 3gp converter هم میتونید ببنید هم تبدیل کنید.خیلی هم عالی کار میکنه