• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از vocian :
موبایلت چه مدلیه ؟ بسته به اونه اگه سری P باشه میشه . اگه نباشه چاره ای جز سیو به عنوان تمپلت نداری .

گوشیم کا 750 هست (از امضام معلومه دیگه)
یعنی هیچ راهی واسه افزایش حجم sms box نداره ؟؟؟؟

gamer220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، سلام . من یک سوال نیمه تخصصی دارم . چطور شد شرکت ericsson به sony پیوست و sony و ericsson یک کمپانی جدید تاسیس کردن به نام Sony ericsson ؟ یعنی کمپانیش جداست ؟ سوال بعدی هم اینه که شرکت ericsson به هیچ شکلی نمیتونه از Sony جدا بشه ؟ یا اصلا اینکار احمقانست . چون من شنیدم ericsson داشت برشکست میشد اومد به Sony ادغام شد ، بعدشم sony و ericsson همیشه با هم میمونن یا قراردادشون محدوده ؟ یا ..... ( حسابی گیج شدم ) . بعدشم امکان داره ericsson جدا بشه یا اینکه الان ericsson زیر مجموعه سونی هست و هیچ طوری نمیتونه جدا بشه ( چون شریکی دارن کار میکنن )

یک سوال دیگه هم دارم ، کسی از همکاری se و microsoft شنیده ؟ صحت داره ؟

موفق باشید .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظرم برای همکاری اشون تا 2008 قرارداد دارن و بعدش ممکنه جدا بشن که خیلی احتمالش ضعیفه ....احتمال زیاد باز هم ادامه میدن....چون همکاری موفقی داشتن

gamer220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد این چی ؟

یک سوال دیگه هم دارم ، کسی از همکاری se و microsoft شنیده ؟ صحت داره ؟

---------------------
به نظرم برای همکاری اشون تا 2008 قرارداد دارن و بعدش ممکنه جدا بشن که خیلی احتمالش ضعیفه ....احتمال زیاد باز هم ادامه میدن....چون همکاری موفقی داشتن

در مورد این مطمین هستید یا فقط به نظرتون میاد !؟ اگه جدا بشن ، سونی تنهایی میتونه این کیفیت رو حفظ کنه یا افت میکنه ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
والله اونایی که تصمیم میگیرن سهامداران این دو تا شرکت هستن نه من و شما ولی کلا به نظر میاد ادامه بدن همکاری اشون رو

در مورد همکاری با مایکرو سافت من چیزی نشنیدم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
حالا اگر جدا شن شما طرفدار کدومشون میشین ؟
اینم سوال امروز !

من سونی . ولی اگر ببینم اریکسون هم خوب جلو میره ( خوب یعنی خیلی خوب و در حد سونی !!! چون سونی همیشه
خوب ) تعصبم رو در این زمینه می شکنم ! ولی هیچ رقمه تن به نوکیا نمی دم !
کلا بعید بدونم جدا بشن

gamer220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا اگر جدا شن شما طرفدار کدومشون میشین ؟
اینم سوال امروز !

من سونی . ولی اگر ببینم اریکسون هم خوب جلو میره ( خوب یعنی خیلی خوب و در حد سونی !!! چون سونی همیشه
خوب ) تعصبم رو در این زمینه می شکنم ! ولی هیچ رقمه تن به نوکیا نمی دم !
کلا بعید بدونم جدا بشن

من نه طرفدار سونی هستم نه اریکسون ، طرفدار سونی اریکسون هستم :D . جدا شدنشون که آره یکم مسخرست ، چون دارن با هم بازارو میترکونن و فکر نکنم اگه اریکسون جدا بشه بتونه به این موفقیت برسه ، چون الان اریکسون داره از نام سونی و خیلی از تکنولوژی های سونی استفاده میکنه + پشتیبانه قوی سونی در همه زمینه ها . اولین گوشی که کلا از خانواده ericsson استفاده کردم t10s بود ( سادش بخیر ) واقعا در اون زمان فوق العاده بود . هنوزم جسدشو دارم :D . به نظر من احتمال جدا شدنشون 0% هست ولی نظر شما اساتید مهمه . در مورد طرفدار بودنم من هرچی خونه دارم محصول سونی هستش :D . فقط این برام خیلی مهمه ( سونی و اریکسون ) فکر کنم خود اریکسون پیشنهاد همکاری به سونی داد . ولی نمیدونم همیشه با همن یا نه ( اگه این طور بشه ، دوکیا باید جم کنه ). در مورد قرار دادشونم (2008 ) حسابی گیج شدم !!!!!!! اگه زیر سایت se رو خونده باشید نوشته : sony ericsson communication ab ، یعنی یک شرکت کاملا جدا و مخلوط !!!! این نشون میده هیچ طوری نمیتونن جدا بشن . به به به ..... صحبته نوکیا اومد وسط \:d/ منم هیچ وقت حاظر نیستم آجر بزارم تو جیبم . من فقط تو یک چیز موندم ......... اونم سرعت فوق العاده سونی اریکسونه !! نوکیا 12 سال سابقه ی کار داره ولی سونی اریکسون فقط 5 سال . se تو 5 سال یکوب ، بترکون همه شرکتارو رد کرد و هر گوشی که داد " عالی " از آب در اومد . تا سال دیگه نوکیا رو پشت سر نمیزاره که هیچ ، نوکیارو پشیمون هم میکنه از اینکه نوکیایه :D . se پسر خالم نیست بیام ازش تعریف کنم ، چون واقعا نکات مثبتش قابل تحسینه .

چقدر زر زدما !!!!!!!!!!!! /:)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جناب gamer220 شما بالای صفحه رای دادی یا نه؟؟
biggrinsmiley.gif

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی قیمت مموری 1 گیگ SE W800 رو داره؟
متشکرم:happy:

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید 2 گیگ هم ساپورت می کنه؟

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
دوستانی که مایل به همکاری در وبلاگ سونی اریکسون هستند می تونند مسیج بدن ( توی همین Persiantools ) ;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
ببینم این 7 8 نفر نوکیایی روشون نمیشه انجمن بزنن ؟؟؟ بابا یکی بخواد در مورد نوکیا اطلاعات کسلب کنه باید کدوم انجمنو ببینه :D

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
مممممممممممممممممممم
SE RULEZzz

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
کسی از دليل گرون شدن p910 خبر داره به منم بگه؟

بالا