behnam_wk8
Registered User
به نقل از pooya007 :از دوستان عزيز معذرت ميخوام ميدونستم جاي اين سوال يه جاي ديگس
ولي فكر كردم چون اين تاپيك بازديد كننده اش بيشتره زودتر به جواب ميرسم
ميشه بگين آخرين قيمت w900 چقدره؟:blush:
480 تومن ،دو كابل
به نقل از pooya007 :از دوستان عزيز معذرت ميخوام ميدونستم جاي اين سوال يه جاي ديگس
ولي فكر كردم چون اين تاپيك بازديد كننده اش بيشتره زودتر به جواب ميرسم
ميشه بگين آخرين قيمت w900 چقدره؟:blush:
به نقل از behnam_wk8 :480 تومن ،دو كابل
به نقل از pooya007 :ممنون ازت:blush:
من بين w810 و w900 مردد بودم ولي يكي از دوستام 810 گرفته ميگه صداش از w800 هم كمتره پس رو 900 مطمئن شدم ولي قيمتش خيلي گرونه
تريز 500 تومن بدون گارانتي
آخه اينجا چرا اينقدر گرونه؟
به نقل از behnam_wk8 :خوب بيا تهران .... 500 بدون گارانتي نمي ارزه ... اگه با گارانتي بود ، مي تونستي چشم پوشي كني ...
براي 810 هم كه با 900 مقايسش نكن ... 810 به اين قيمتش نمي ارزه ... هر وقت شد 300 تومن ،اونوقت
در مورد بلندگو من زیاد اطلاعات ندارم بقیه میان جواب مبدن اما اون گوشی تو عکس دبلیو 850 ه که یکم شبیه دبلیو 900 جدیده و 3 ماه دیگه میاد در مورد دبلیو 900 460 مگابایت داخلی داره که قابل افزایش تا دو گیگابایت توسط مموری کارت هست و داخل پکش هم 64 مگابایت کارت حافظه داره(یعنی کارت حافظه میخوره )به نقل از عاشق :سلام
ببخشید که سوال پیچتون کردم
توی این عکسی گوشی شبیه w900 (یا شاید خودش هستش )
روی بلندگویی مثل speaker سوار شده میخواستم از دوستان بپرسم
این چی هستش و باطری هستش یا شارژی یا برقی... و دیگه این که توی ایران میشه از این پیدا کرد
و دیگه این که میتونم تو ماشین بزارمش ؟؟
قیمت بدید که دیگه محـــــــــــــــــــشر میشه
اقا بهنام ممنون که همه سوالاتم رو با صبر جواب دادی
همین طور از سونی اریکسون ممنونم
راستی من فکر کردم 470 mb مموری خارجی هستش
پس 470 mb فقط مموری داخلیش هستش ؟؟؟
اگر این طور هستش روی قسمت مموری خارجیش هیچ مموری قرار داده نشده ؟؟؟
مثلا یک 32 mb ؟؟
واقعا اگر میخواستم برم مغازه این طور که شما جواب دادید جواب نمیدادن
به نقل از عاشق :سلام
ببخشید که سوال پیچتون کردم
توی این عکسی گوشی شبیه w900 (یا شاید خودش هستش )
روی بلندگویی مثل speaker سوار شده میخواستم از دوستان بپرسم
این چی هستش و باطری هستش یا شارژی یا برقی... و دیگه این که توی ایران میشه از این پیدا کرد
به نقل از dead_chatter :سیم نداره ها! مطمئنی برقیه؟
به نقل از pooya007 :اگه بيام تهران كه حداقل 12000 تومن خرج رفت و برگشتم ميشه حالا بمونه خرج 1 روز موندن تو اونجا ضمنا من هيچ جارو تو تهران بلد نيستم
به نقل از Sony Ericsson!! :شایدم باتری میخوره...دقیق نمیدونم
به نقل از behnam_wk8 :باطري مي خوره ... كيفيت داره خدا ... البته اين مدلشو من نديدم ... يه مدل ديگش كه نارنجي بود رو ديدم تو علاءالدين ... پسره به دبليو 800 وصل كرده بود ... صدا داشت عجيب ...
به نقل از عاشق :وای من از اینها میخوام
قیمتش چند بـــــــــود میشه بگی ؟؟
چند تا باطری میخوره
بانداش چند وات و چند rms هستند ؟؟
نارنجیش قشنگ بود ؟؟
به w 900 آینده من میخوره
فعلا خداحافظ
به نقل از farshad_1983 :به K750 هم از این اسپیکرها میخوره؟
به نقل از saeid_2001 :اقا این چه وضعشه چرا این سونی اریکسون گارانتی درست حسابی نداره .چند روز پیش رفتیم با یکی از دوستان برای خرید w550 کل علاالدین رو زیرو رو کردم مگه گارنتی المرس یا همون چیه اسم جدیدش سیتادل پیدا میشد برای این گوشی . خوده مغازه دارها هم که بقیه گارانتی ها رو اصلا به حساب نمیوردن خلاصه ما هم بلاجبار رفتیم یدونه W550 با گارانتی تعطیل گرفتیم یا بهتره بگیم بدون گارانتی .البته خوده گوشی خدایی خوب بود و کیفیت و بلندی صدای بلندگوهاش عالی بود Worm مش هم که دیگه نگو خیلی خدا بود .فقط امید وارم مشکلی براش پیش نیاد .
نگو هیچ کدوم بدرد نمیخوره مثلا ایرانیان به نسبت بد نیست من خودم گارانتیم ایرانیان بهتر از هیچیه تازه سونی خراب نمیشه که مثل نوکیا نیست که هی خراب شه بدبختت کنه عمرش زیادهبه نقل از saeid_2001 :اقا این چه وضعشه چرا این سونی اریکسون گارانتی درست حسابی نداره .چند روز پیش رفتیم با یکی از دوستان برای خرید w550 کل علاالدین رو زیرو رو کردم مگه گارنتی المرس یا همون چیه اسم جدیدش سیتادل پیدا میشد برای این گوشی . خوده مغازه دارها هم که بقیه گارانتی ها رو اصلا به حساب نمیوردن خلاصه ما هم بلاجبار رفتیم یدونه W550 با گارانتی تعطیل گرفتیم یا بهتره بگیم بدون گارانتی .البته خوده گوشی خدایی خوب بود و کیفیت و بلندی صدای بلندگوهاش عالی بود Worm مش هم که دیگه نگو خیلی خدا بود .فقط امید وارم مشکلی براش پیش نیاد .