dead_chatter
Registered User
- نوشتهها
- 1,078
- لایکها
- 3
100 به 10 چه جالب!!!
از لطف شما ممنونم ، بله همون لحظه اول رای دادمبه نقل از Sony Ericsson!! :خوش اومدی.... ببینم بالای صفحه رای دادی یا نه؟؟
:lol: :lol:
راهش فکر کنم که آپدیت فریمور باشه.یه مشکل نرم افزاری هست حتما.به نقل از sOnY ErIcSsOn :سلام
من یک w800i خریدم حدودآ 2 ماه و از گوشی خیلی راضیم:happy:
ولی 2 تا مشکل داره میخاستم بدونم که همه w800 این مشکلهارو داره یا نه؟
1: خود به خود خاموش میشه!!!؟؟؟(روزی 1 تا 4 بار):blink:
2: خود به خود مموری رو نمیشناسه باید خاموش روشن کنی تا درست بشه!!!
باید چه کار کنم؟
به نقل از F0X :یک سوال : اینکه از کجا میشه ورژن فیرم ویر رو فهمید ؟ و اینکه جدیدترین ورژن حال حاضر و راه نصب اون چیه ؟
( برای گوشی w800 )
به نقل از mana-risk :سلام بر اساتید محترم من k700 i دارم تو mesageش قسمت out boxهمیشه خالیه !چه طوری فعالش کنم؟ اصلا میشه از اون قسمت هم استفاده کنم؟از قسمتهای draft & inbox& templatesاستفاده میکنم ولی از out box نمیشه.
منتظر راهنماییتون هستم
آقا من الان بی گوشی موندم ! همین نیم ساعت پیش K700 بدون گارانتی رو قیمت کردم 180 هزار تومن.
چه کار کنم ؟ بگیرم ؟
قیمت فعلی تهران یا اراک رو کسی داره ؟(با گارانتی)
به نقل از vocian :برادر اون فولدر آوت باکس که میبینی برای ام ام اس هستش که پیغامهایی که در حال ارسال هستند در اونجا قرار می گیرند و وقتی ارسال شدند به منوی سند میرن.
اگه ایرانی که زهی خیال باطل . ولی اگه در دیار کفر قرار داری کافیه یه ام ام اس سند کنی و یه سری به فولدر آوت باکس بزنی . فقط عجله کن چون ممکنه قبل از این که سر بزنی سند شده باشه:happy:
outbox برای پیامهایی که در انتظارن احتمالا شرایط فرستاده شدن اس ام اس نبوده رفته اونجا جای مهمی نیست تازه باید از خدا بخوای که پیامیات اونجا نره چرا خودتو درگیرش کردیبه نقل از mana-risk :من بقیه گوشیها رو دیدم که اس ام اس شون میره تو out box مطمءنم مخصوص ام ام اس نیست
من یک ماه پیش تو دبی قیمت کردم ژاپنی با گارانتی 500 تومانبه نقل از pooya007 :يه سوال از دوستان مخصوصا بهنام جان داشتم
پريروز يه جا تو تبريز w900 رو پرسيدم گفت 530 تومن تا 520 هم ميداد در ضمن ژاپني هم بود با گارانتي پارس پويش به نظرت مناسب ميده؟
برم بگيرو؟
موقع گرفتن به چه چيزايي بايد توجه كنم؟
اگه خدا بخواد منم ميخوام يكي از اين خداي گوشي(w900) بگيرم
به نقل از se-k750i :آقا قیمت P990 رو میخاستم اگه کسی داره لطف کنه بگه شاید من هم یکی از این خدای گوشی p990 رو خریدم!!
در ضمن میخام بدونم که با چه گارانتی باشه؟ ارزون ترین جا کجاست ؟و اینکه ساخت کجا باید باشه؟