آخرین قیمت ها در شیراز
K800 : پانصد و چهل هزار تومان
M600 : چهارصد و هفتاد هزار تومان
گارانتی سیتادل تلکام
قيمت M600 نسبت به امكاناتش خيلي عاليه:happy:
آخرین قیمت ها در شیراز
گارانتی سیتادل تلکام
آخرین قیمت ها در شیراز
گارانتی سیتادل تلکام
سلام به همه دوستای خوبم
بچه ها من w810 i خریم و ازش راضیم سرعته blue Tooth e بالا هندز فری عالی ولی صدای Speaker O با k750 w700 و 6680 مقایسه کردم به نظرم یکی بود توقعم زیاد بوده شاید ؟! اما هر ring tone روش می ذارم صداشو بیرون نمی شنوم !!!! شاید گوشای من سنگینه !!! / صدای SMS که نگو دیگه !!!!!
ولی Menu های خیلی خوبی داره کلیدهای عالی صفحه شفاف و....!
فقط 2 تا مشکل دارم 1 SMSام پر شده save as Templet کردم سره 20 30 تا پر شد !! به حالت معمولی که save می کنم اونم می ره رو سیم کارت ((!!؟!)) save می کنه optioni نداره که رو memory بشه save کرد ؟! بچه ها یه کمکی کنید INBOXAm پر شد !!!
2. آقا در باطریم هر کاری می کنم باز نمی شه این خیلی اعصابمو خورد کرده چرا اینجوریه ؟!؟!
من چند ماهه که w900i گرفتم ولي نه تو ايران.تو لندن.با سرويس شبکه vodafone.اگه شنيده باشيد.
2 هفته پيش که خواستم بيا ايران دادم خود سوني اريکسون قفلش رو برام باز کرد.چون قبل از اين فقط با سيم کاردهاي vodafone کار ميکرد.
الان که سيم کاردهاي ir-tci رو ميندازم روش کار نميکنه.
يه موقعهايي که اصلن ir-tci نمياد.
بعضي وقتا ir-tci هم مياد ولي نميتوني زنگ بزني.يا فقط برات مسيج مياد.
پيشه مخابرات ميبرم ميگه مشکل از مخابرات نيست
پيشه نمايندگی ميبرم ميگن گوشی مشکلی نداره.
حالا مونديم چيکار کنيم.
اگه هر کی از دوستان چيزی به فکرش رسيد ممنون ميشم مطرح کنه
با تشکّر
در ضمن با سيم کارد های دبی،هند کار کرد.
يه سوال از همه سوني اريكسوني ها
رو LCD گوشي هاي SE خط و خش ميفته؟
چون من يكي از اين قابهاي كريستالي گرفتم ولي كاملا چفت نشده وقتي ميخوام با دكمه هاش كار كنم جير جير ميكنه ميخوام درش بياروم بندازم دور ولي ميترسم رو صفحه اش خش بيفته
نظر شما چيه؟
بله دوست عزیز ، خش میفته، و بهتره که از اون قاب استفاده کنی، جیر جیرش هم بخاطر اینه که یه جایی از قاب با گوشی فاصله داره و خوب با گوشی چفت نشده ، اون قسمت رو پیدا کن و یه تیکه چسب نواری شفاف روی گوشی یا توی قاب بچسبون تا اون فاصله پر بشه ، صدای جیر جیرش میافته
آخه يه مشكل ديگه اي هم هست كه چون جنس اين قابها پلاستيكيه باعث ميشه الكتريسيته ساكن توليد بشه و هرچي گردوخاكه بياد داخل و گوشي رو كثيف كنه
من از جلد کمری استفاده میکنم و تاحالا با این مشکل (خاک گرفتن) برخورد نکردم، احتمالا بخاطر اینه که جلد کمری دورتادور گوشی رو میگیره و اجازه ورود گرد و خاک رو نمیده