• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
از دوستان كسي قيمت Memory stick duo pro 2 gb رو ميدونه در چه حدوديه؟

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نظرتون راجه به قابهاي ژلاتيني چيه؟

تا حالا استفاده كردين؟
به نظر من مهمترين مشكلشون اينه كه روي Lcd رو نميپوشونن

ميشه راجع به كيف كمري تون توضيح بدين و اگه ممكنه يه عكسي هم ازش بذارين
قيمتش؟

شبیه جلد عینکه که چهار طرفش سوراخ شده و پشتش هم جای کمربند داره و بطور افقی روی کمربند قرار میگیره و یه در که با دگمه های مغناطیسی غیر قابل رویت روش فیکس میشه، توی بازار اکثر کیف های کمری موبایل همین شکلی هستند، قیمت هم فکر کنم حدود 2 یا 3 تومن خریدم. طبقه 5 علاءالدین صد مدل کیف دارند که همشون همین شکلی هستند

منظورتون از قاب ژلاتینی همون جلدهای پلاستیکی نرم هستند؟ این جلد ها زود زرد و پاره میشند و همونطور که گفتین روی صفحه رو هم نمیگیرند.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
شبیه جلد عینکه که چهار طرفش سوراخ شده و پشتش هم جای کمربند داره و بطور افقی روی کمربند قرار میگیره و یه در که با دگمه های مغناطیسی غیر قابل رویت روش فیکس میشه، توی بازار اکثر کیف های کمری موبایل همین شکلی هستند، قیمت هم فکر کنم حدود 2 یا 3 تومن خریدم. طبقه 5 علاءالدین صد مدل کیف دارند که همشون همین شکلی هستند

منظورتون از قاب ژلاتینی همون جلدهای پلاستیکی نرم هستند؟ این جلد ها زود زرد و پاره میشند و همونطور که گفتین روی صفحه رو هم نمیگیرند.

:happy: :happy: :happy:
ممنون

بله منظورم همونايي بود كه فرمودين

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میبینم که فروم خوابیده!!

والله معلوم نیست این پرشین تولز چه مرگشه!! مثل اینکه داره از صفحه روزگار محو میشه:f34r: ...2 هفته است هر موقع میام یا خرابه یا بالا نمیاد یه مدت هم که کلا تمام سرور پرشین تولز رو مثل اینکه جا به جا کرده بودن مینوشت همچین صفحه ای اصلا موجود نیست

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بدونم اخرین فریمور W810i الان کدومه؟ مال من اینه: R4CK003 همینه یا نه؟
دیگه اینکه ایا برای اپدیت غیر از سیستم, خود گوشی هم باید به اینترنت کانکت بشه یا نه و اگه اره, چجوری؟
ولی خداییش این W810i خیلی خیلی از اون W800i که داشتم سرتره صداش تقریبا دو برابر اونه و شارژ باتریش هم چند! برابر. فقط دوربینش یه کم ضعیفتره. ولی در کل خیلی بهتره... قیمتش هم که داره عجیب افت می کنه...
ممنون:)

h_1222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، باید ببخشید که سوالم تکراریه :blush:
من دنبال نرم افزاری میگردم که application و game های جاوا رو قبل از اینکه تو گوشی نصب کنم تو PC ببینم و باهاشون کار کنم.
قبلاً hamed1297 عزیز www.irmob.com رو معرفی کردن ولی لینک Java Emulator for PC کار نمی کنه.
اگه کسی نرم افزاری رو می شناسه بگه.
مرسی.

hadired

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مي خواستم تو اين هفته يه گوشي بخرم به نظر اساتيد w810 بگيرم يا w900
w900 ارزش دادن 000/200 تومن بيشتر داره يا نه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
می خواستم بدونم اخرین فریمور W810i الان کدومه؟ مال من اینه: R4CK003 همینه یا نه؟
دیگه اینکه ایا برای اپدیت غیر از سیستم, خود گوشی هم باید به اینترنت کانکت بشه یا نه و اگه اره, چجوری؟
ولی خداییش این W810i خیلی خیلی از اون W800i که داشتم سرتره صداش تقریبا دو برابر اونه و شارژ باتریش هم چند! برابر. فقط دوربینش یه کم ضعیفتره. ولی در کل خیلی بهتره... قیمتش هم که داره عجیب افت می کنه...
ممنون:)[/QUOT

اگه گوشيتونو جديدا گرفتين احتمالا آخرين ورژنش باشه

ورژن گوشي من اينه: R4DB005

در مورد سوال دوم هم چون تاحالا گوشيمو آپگريد نكردم متاسفانه نميتونم جوابتونو بدم

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
مي خواستم تو اين هفته يه گوشي بخرم به نظر اساتيد w810 بگيرم يا w900
w900 ارزش دادن 000/200 تومن بيشتر داره يا نه؟

اگه مشكل مالي ندارين و ميتونين 500 تومن بپردازين حتما W900 رو بگيرين البته نميگم W810 گوشيه بديه ولي فيلم برداري و بلندي صداي W900 خيلي بيشتر و بهتر از810 ـه ضمنا صفحه نمايش بزرگتري هم داره+ شتاب دهنده گرافيكي

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من w900 از طريق سايت سوني اريكسون update كردم واقعا تفاوت سرعت در اجراي برنامه ها و گردش در منو ها چشمگير بود هيچ مشكلي فعلا با نسخهء جديد ندارم پيشنهاد ميكنم شما هم آپديت كنيد
در ضمن ورژن دوربين هم به 2.9 ارتقا يافت.ورژن فعلي گوشي : R5BC004

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این ارتقائ ورژن دوربین چه تاثیری داشت؟روی کیفیت یا روی آپشن ها تغییرات داد؟

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
خسته نباشید
جدید ترین فریم ویر برای w800 الان چه نسخه ایه
و یه سوال داشتم من به خروجیه هندز فری که یه گوشی به اون وصل می شه یه فیش وصل کردم و طرف دیگه اش رو هم به ورودی پخش ماشینمون وصل کردم برای گوشی مشکلی که پیش نمیاد؟
ضمنا الان دارم راحت استفاده می کنم و از باطری گوشی هم به طور محسوسی کم نمیشه و کیفیت خروجی هم عالیه
دیگه نمی خواد cdrom به ماشین وصل کنی

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
دوستداران عزيز se چه جوري يعني با چه برنامه ايي ميشه روي گوشي رمز گذاشت يعني وقتي صفحه كليدش قفل ميشه براي باز كردنش حتما كد و پسورد بزنيم

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
از دوستان كسي تا حالا با گوشيشون به اينترنت كانكت شدن؟ من وقتي گوشيم رو با حالت phone mode به كامپيوتر وصل

ميكنم تو pc suite يه قسمتي هست به اسم Mobile networking wizard كه باهاش ميشه گوشي رو به اينترنت وصل

كرد من اين كارو كردم و گوشيم هم وصل شد ولي نميدونم به چه دردي ميخوره؟ كسي هست كه توضيح بده؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اين رو حتما" بگيرين و بريزين تو گوشيتون حجمش هم خيلي كمه:1 كيلو بايت با اجراي اين ويبره گوشيتون مثل قلب ميتپه و چراغ اينفرارد روشن وخاموش ميشه (رو سوني اريكسون كار كرد ولي رو زيمنس نه ،روي نوكيا هم نميدونم كار ميكنه يا نه؟!)

http://up.ir15.com/uploads2/heart.zip

:happy: :happy: :) :)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ليست جديد قيمت محصولات سوني اريكسون در بازارهاي اروپا :

Z610: 325$

K618: 285$

Z710: 302$

W710: 379$

W850: 529$