چرا ترجیح میدی 1 گیگ اصل بقول خودت بخری؟
ST همون گارانتی ساقی هستش..
چرا؟ :blink: خب اخه کسایی که 1 گیگ یا 2 گیگ چین رو داشتن اکثرا گله دارن از مشکلاتی که براشون پیش اورده...شما باشی بین تقلبی و اصل تقلبی رو برمیداری؟:blink:
چرا ترجیح میدی 1 گیگ اصل بقول خودت بخری؟
ST همون گارانتی ساقی هستش..
چرا؟ :blink: خب اخه کسایی که 1 گیگ یا 2 گیگ چین رو داشتن اکثرا گله دارن از مشکلاتی که براشون پیش اورده...شما باشی بین تقلبی و اصل تقلبی رو برمیداری؟:blink:
من اینطوری فکر نمیکنم...2 گیگ فلش کارت اونم پرو دو رو هر قبرستونی تولید نمیکنه...ادمای زیادی دور و بر من دارن از همین 2 گیگ چینیا میخرن و مشگلی نداره...( هم روی PSP و هم روی گوشی, و البته دوربین)
rax جان....اخه ببین مثلا همین جا این اقا پویا یه 2 گیگ از همین چینی ها انداخته رو w810 و میگه به مشکلاتی برخورده...یا مثلا همین xplod یه 2 گیگ رو P990 انداخته از همین ها ولی زیاد راضی نیست...و خیلی ها دیگه هم بودن الان حضور ذهن ندارم...ولی خب لابد یه چیزی هست که اینهمه ادم میگن نه؟
مثلا من بسته بندی هر دو رو دیدم اولا تو اون چینی که تبدیل مموری نیست...بعد هم هولوگرامش داد میزنه که چیه...ولی مثلا اونی که اصل هست از بسته بندی جعبه مشخصه که پدر مادر داره...تبدیل هست به همراه مموری ..هولوگرام مطمین و ...از این دست مسایل...
فکری که میکنم اینه که میتونم با 1 گیگ مموری سر کنم یعنی کافیه برام ...در عوض مموری سرعت خیلی بالایی داره...مشکل پیدا نمیکنه...تا اینکه 2 گیگ بگیرم ولی یهو بیام ببینم 500 مگ اهنگ هام پاک شد...اتفاقی که فکر کنم برای پویا تو همین فروم با 2 گیگ تقلبی افتاده
بچه ها میگم قیمت مموری pro duo هم 2 گیگ هم 1 گیگ کسی داره؟
شانس ما این رمضانی همیشه 200 تا از این مموری ها داشت دیروز رفتم بگیرم ازش گفت من دیگه مموری pro duo نمیارم...گفتم کی میاری گفت کلا دیگه نمیارم...اینم از بد شانسی ما...تنها جایی بود که مطمین بودم مموری هاش اصله...حالا موندم چی کار کنم؟
جایی سراغ دارید؟
حسین اون تو پایتخت چی شد؟ سوال کردی؟
یه جا خودم سوال کردم میگفت 85 تومن 2 گیگ رو...میگفت اصل ژاپن درسته؟؟
خبری دارید؟؟
اگه تا این حد حساسی که گفتم تو برندهایی که 2 گیگ میزنن یکم بی مورده بجای سونی با این قیمت مثلا به امثال ترنسند و لکسار و PQI حداقل فکر کن..
من این کارت حافظه SanDisk 4 Gigabyte رو از آمازون خریدم
گفتم یکی از فامیلامون که میومد ایران با خودش بیاره .
http://www.amazon.com/SanDisk-SDMSPD-4096-A10M-Memory-Retail-Package/dp/B000FFISV8/sr=8-2/qid=1169664229/ref=pd_bbs_2/105-3984662-7258841?ie=UTF8&s=electronics
با این که سونی اریکسون تو سایت رسمیش نوشته w810 حداکثر تا 2 گیگ رو پشتیبانی می کنه ولی این کارت تا
حالا که مشکلی نداشته و توپ کار می کنه.
از 2 گیگابایتی تو ایران ارزون تر دراومده
اینها مگه pro duo تولید میکنن؟؟ به گوشیهای سونی اریکسون بخوره؟؟
جایی سراغ داری؟ قیمتی؟ چیزی؟؟
همشون تقریبا تولید میکنن..علاوه بر اینا Adata---Apex--- و غیره هم هستن با کیفیتی تو همین حد....
تو بازار پی سی باید دنبالشون بگردی نه اون جمهوری که مرکز کلاه بردارست...رفتم به طرف میگم 6315HP چند..میگه 670 تومن...میگم مرتیکه الاغ DAC قستی میده 390 هیشکی نمیخره تو میگی تازه با 6 ماه گارانتی...تو میگی 670 بدون گارانتی با پک باز؟؟
من یه زمان از بازار کامپیوتر رم و ریدر میخریدم میفروختم به مغازه دار تو علاالدین..انقدر کلاه بردار بودن وقت نداشتن برن قیمت کنن ببین اونجا چنده..
خلاصه حتی اگه نتونی قیمت مناسب تو این برند ها هم پیدا کنی بازم من میگم اول برو اون 2 گیگ ساقی رو بخر بعد از اینکه تست کردی اگه اذیت کرد برو پولتو بریز تو حلقوم صلی بقول خودت...نهایت ضررت 5 تومنه...بهتر از 50 تومن پول مفت اضافی دادنه..
به مشکل برنمیخورن؟؟؟؟؟من اینطوری فکر نمیکنم...2 گیگ فلش کارت اونم پرو دو رو هر قبرستونی تولید نمیکنه...ادمای زیادی دور و بر من دارن از همین 2 گیگ چینیا میخرن و مشگلی نداره...( هم روی PSP و هم روی گوشی, و البته دوربین)
مازیار داغم رو تازه کردی!rax جان....اخه ببین مثلا همین جا این اقا پویا یه 2 گیگ از همین چینی ها انداخته رو w810 و میگه به مشکلاتی برخورده...یا مثلا همین xplod یه 2 گیگ رو P990 انداخته از همین ها ولی زیاد راضی نیست...و خیلی ها دیگه هم بودن الان حضور ذهن ندارم...ولی خب لابد یه چیزی هست که اینهمه ادم میگن نه؟
مثلا من بسته بندی هر دو رو دیدم اولا تو اون چینی که تبدیل مموری نیست...بعد هم هولوگرامش داد میزنه که چیه...ولی مثلا اونی که اصل هست از بسته بندی جعبه مشخصه که پدر مادر داره...تبدیل هست به همراه مموری ..هولوگرام مطمین و ...از این دست مسایل...
فکری که میکنم اینه که میتونم با 1 گیگ مموری سر کنم یعنی کافیه برام ...در عوض مموری سرعت خیلی بالایی داره...مشکل پیدا نمیکنه...تا اینکه 2 گیگ بگیرم ولی یهو بیام ببینم 500 مگ اهنگ هام پاک شد...اتفاقی که فکر کنم برای پویا تو همین فروم با 2 گیگ تقلبی افتاده
چینی بودن دلیل بر بودن نیست( بعضی وقتها هست البته) ولی اگه جنسی تو چین ساخته بشه بعد روش چاپ کننخوب..میدونم فرق هایی هست....ولی چینی بودن دلیل بر بد بودنه یعنی؟؟
مثلا یه شرکت معروف اگه تو چین تولید کنه چیزی رو مشگلی داره؟؟ من نگفتم بری سونی تقلبی درجه 1000 بخری..
گفتم لازم نیست حتما مموری سونی بخری...والا شرکتای کلفتی مثه لکسار مدیا( تو سرعت و سازگاری محصولاتی که سونی ریلیبل میکنه پشمک هستن در قبال محصولات این شرکت) همه تولیدشون تو چینه و قیمتشون هم پایینتر از سونی..
اگه تا این حد حساسی که گفتم تو برندهایی که 2 گیگ میزنن یکم بی مورده بجای سونی با این قیمت مثلا به امثال ترنسند و لکسار و PQI حداقل فکر کن..
نه این قیمت ها رو امروز از پاساژ ایران گرفتم....منتها میگم پایتخت از این مارکها که میگی گیر میاد؟ خب بابا یه ادرسی اشنایی..شماره تلفنی چیزی بده دیگه....:f34r:
به مشکل برنمیخورن؟؟؟؟؟
این چهارمین مموریه که من بردم دادم واسه گارانتی جیدیدش رو گرفتم
اون 3تای قبلی این مشکل رئ داشتن که بعد از 600-700 مگ هیچ فایلی رو قبول نمیکردن این یکی هم تا 2 گیگ پر
میکنه ولی وقتی از کارت ریدر درمیارم دورباره وصل میکنم یا 1 گیگش پاک شدن یا اجرا نمیشن
اگر هم یه تعدادشون اجرا بشن، وصل میکنم به گوشی ولی 2-3 روز بعد میبینم خودبخود پاک شدن
همین مساله تو مسافرت خیلی حالم رو گرفت! حدود 100-150 تا عکس گرفته بودم که به غیر 15 تاشون همشون
خراب شدن
کسی جوابی واسه این سوال من نداشت؟راستی یکی از آشناهامون W700 گرفته ولی وقتی یکی بهش زنگ میزنه یا بهش SMS میاد، اسم طرف رو نشون نمیده
و به جاش چهارتا مربع میندازه در ضمن اسمهای مخاطب رو با حروف فارسی تایپ کرده
کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟
در مورد ترنسند با rax موافقم . محصولاتش فوق العاده است .
در بازار رضا هم دفتر دارند . راهروي دوم .
کسی جوابی واسه این سوال من نداشت؟
میشه شماره اشون رو بدین؟
66494696...همون مرات تو بازار رضا..